|
|
#91 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Debiut - odsłona pierwsza
Aranżacja fotek bardzo przeszkadza.. I może dlatego nic mi się nie podoba
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
![]() A co do fotek to spróbuje zrobić nowe. rzeczywiście eksperyment nie bardzo się udał... |
|
|
|
|
#93 |
|
Zadomowienie
|
Oto kilka kolejnych prac - i chyba sie poddam jeżeli chodzi o zdjęcia bo cuda wianki mi wychodzą a ja się tak staram... dlatego proszę nie krzyczcie jeśli chodzi o zdjęcia.... może kiedyś się nauczę.
1. Taki sobie naszyjnik - kiedyś zobaczyłam takie fajne koraliki w pasmanterii i oto efekt 2. Model Sparta wiosną - nie wiem dlaczego ale to pierwsze co mi przyszło na myśl. |
|
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Obie pracki bardzo ciekawe i oryginalne
![]() Zdjęcia są w porządku ![]() Przy poprzednim wrzucie aranżacja przytłoczyła prace i naprawdę trudno było coś zobaczyc
|
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Druga praca bardziej w moim stylu - bez obaw moglabym nosic do lancuszka
Rzemieni nie lubie, stad pierwsza, choc ciekawa, niezbyt mi podchodzi.
|
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
sparta wiosną
bardzo sympatyczny model
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
A_qq
substytut Miałam pewne obawy co do tego modelu...monisia104 |
|
|
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
1-szy naszyjnik super splot
{ sama niestety nie potrafie }2-gi ciekawy pomysl...
Moje FOTOMONTAZE https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=272964 Moje ŚWIECIDEŁKA https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285355 Moje PAPIERY ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...9#post15099559 Moj BLOG: http://abra-art.blogspot.com/ |
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
w ogole do mnie nie przemawiaja
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
ABRA_ABRA
Atallayah hmmm trudno - ale może z tego wrzutu coś ci sie spodoba1. Taki sobie świrlowy naszyjnik 2. Fiołkowo .... 3. Fiołki w innej odsłonie 4. No i kolejne muzyczne kolczyki - tylko oczywiście genialnie musiałam je popsuć... i zastanawiam się tylko czy dorobić taki drugi. Nie wiem 5. Stare kolczyki w nowej odsłonie - z biglami
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
...fajne...szkoda,ze jeden uszkodziłas...
myślałam,że dziurki robi się wczesniej a nie na koniec? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie robi się wcześniej - i ja zrobiłam tylko jakoś drutem źle wymanewrowałam jak chciałam na bigiel przymocować no i pękło....
A jak reszta?? |
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
wiesz co...ja za bardzo w tym nie biegam...wiec nie bardzo się wypowiem co i jak - mi ogólnie sie podoba...pierwszy wisior chetnie bym załozyła - jest ładny i kolorystycznie i kojarzy mi się z cukierkami...co do reszty - nie w moim typie ale nie jest źle
|
|
|
|
|
#105 |
|
Rozeznanie
|
wg mnie 3 i ostatni kolczyki bardzo fajnie
![]() probowalas moze kiedys 'wyrownac' powierzchnie koralika (mowie o 3)? mi tez sie robia nierowne, ale scieram je wodnym papierem sciernym bardzo dobrze sie sprawdza, nie widac lini papilarnych, koralik jest rowny a powierzchnia gladka wiec jak sie smaruje lakierem to nie ma 'zaciekow'
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
ostatnie
![]() o żesz Ty... zrobiłam kiedyś takie same kwiatki (2) tylko turkusowe.... jeszcze nie są zrobione... więc jak co... to to nie jest plagiat
|
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Pierwszy raz tu zajrzalam, nie mialam pojecia ze robisz tak wspaniala bizuterie
Wszystko jest super, genialne, a te nutki sa wspaniale, mam nadzieje ze jakos uda Ci sie je naprawic
|
|
#108 |
|
Wtajemniczenie
|
1.
2. milusie ![]() 3. a już tak srednio... te fiołki chyba za mało widoczne na tym "płacie"... 4. a ja ja ja.. nie podoba mi się... ten zielony strasznie razi w oczy, a na nim brązowy wygląda jak... kupa... 5. tak, tak
It's amazing with the blink of an eye you finally see the light It's amazing when the moment arrives that you know you'll be alright It's amazing and I'm sayin' a prayer for the desperate hearts tonight |
|
|
|
|
#109 |
|
Zadomowienie
|
Sparta wiosna
Bardzo mi sie podoba rowniez kompozycja z koralikow z pasmanterii oraz te czarno-czerwone cukiereczki |
|
|
|
|
#110 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale spróbuje kiedyś. Może jakieś wskazówki ?? Cytat:
Cytat:
aż lekko stopniałam ![]() Kochana moja - to jest klucz wiolinowy ale nic nie szkodzi. Właśnie się nad tym zastanawiam czy nowych nie zrobić w zupełnie innych kolorach... Zobaczymy.. Cytat:
Cytat:
Dziękuje, ciesze się że się podobają. Szczególnie Sparta wiosna bo do tej miałam najwięcej wątpliwości. czy taka forma się innym spodoba.A teraz żeby każdej z was się nie powtarzać. Mam zaledwie 160,5 cm ( te pół cm jest bardzo ważne - dlatego tak dokładnie )wzrostu ale teraz czuje sie jakbym miała aż 180 cm - od waszych komentarzy aż urosłam - jesteście naprawdę wspaniałe |
|||||
|
|
|
|
#111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ach, no i też uwielbiam pochwały
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zadomowienie
|
robie to dla siebie - ale wizaz baaardzo mobilizuje i ile można tu rzeczy ciekawych znaleźć - tyle inspiracji
|
|
|
|
|
#113 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no ale to Tobie mają sie przede wszystkim podobać. ważne, żeby były takie, jak Ty zaplanowałaś ![]() Cytat:
(175cm) ciesze się, że wspólnymi siłami-pochwałami wzniosłyśmy Cie 19,5 cm ponad podłogę tylko nie spadnij
||
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
A teraz pora na odkurzenie wątku
Mam teraz ferie i mam nadzieję ze mojej weny twórczej nie będzie końca. Jak na razie jeszcze przed feriowy wytworek który prułam kilka razy ale doszedł do skutku Zielony - jak zawsze
|
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
tylko tło foty niezbyt :/
|
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
O kuuuuuurza twaaaarz!!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
|
#118 |
|
BAN stały
|
bardzo ładny
pewnie się narobiłaś, coo? |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() właśnie sie zastanawiałam i przeglądałam - szkoda że nie masz nic muminkowego. Ale jeszcze przejrzę i dam ci znać - obiecuje ![]() a no narobiłam nie powiem - trochę zanim skończyłam to musiałam kilka razy popruć i właściwie zacząć od początku Ale na tym polegają uroki szydełka ( i chyba tez własnej głupoty )
|
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
Kochane dziewczyny. Pisze by po pierwsze lekko odkurzyć wątek i może by sie bardziej zmobilizować. Miałam ferie wielkie zamiary a tu brzdęk - ani pół koczyka nie zrobione... Cały czas byłam zajęta torba i nawet trochę zła na siebie jestem. Materiałów nie brakuje i jedyne co mi teraz brakuje to wena i ( ze względu na szkołę ) czas. Mam nadzieje ze już za niedługo się pozbieram - trzymajcie kciuki dziewczyny.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Biżuteria
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:10.

Dziękuje

Bardzo mi sie podoba rowniez kompozycja z koralikow z pasmanterii oraz te czarno-czerwone cukiereczki 

ale nic nie szkodzi. Właśnie się nad tym zastanawiam czy nowych nie zrobić w zupełnie innych kolorach... Zobaczymy..
właśnie sie zastanawiałam