|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zodiakalne Bliznieta jestescie????????!!!
Cytat:
Jakos nie potrafie sie dlugo gniewac, troche sie we mnie pogotuje i przechodzi. No chyba ze ktos mnie permamentnie i celowo wkurza, to wtedy musi sie liczyc ze stanie sie ofiara kasliwych docinkow.
|
|
#92 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
no i slomiany zapal jak juz pisalam kilka postow wczesniej tez sie zgadza jak najbardziej
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
kurczę...jednak cos w tych horoskopach jest!!
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
oj jest, jest i to na pewno
po przeczytaniu watku stwierdzam ze jestesmy do siebie baaardzo podobne
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co to by było jakby się te bliźniaki spotkały...
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Strach sie bac
|
|
#97 |
|
BAN stały
|
Witam ponownie dziewczynki.
Ah ja cos dzisiaj nie w humorze
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez - wszystko mi się psuje w biurze, najpier odpadło od biurka to coś od klawiatury , teraz czajnik elekrtyczny się spalił...
mam dość!! a rano jeszcze w domu laptop się tak zawiesił że nic nie mogłam z nim zrobić!!ale pocieszam sie że jutro mam weekend!! i coś wam pokaże - zakochałam sie http://www.allegro.pl/item240647643_...h_cruiser.html
|
#99 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Tylko cena.....
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej siostry bliźniaczki wszystkie śpicie?! Czy może sobota w pracy?
Mnie obudzili o 7.00rano, mój 15miesięczny siostrzeniec wskoczył mi na łóżko z niezidentyfikowanymi okrzykami :baba,bibi,mem,gaga,gii.. .. A może ktoś ma horoskop na dziś? Ja znalazłam tylko taki...nie przekonuje mnie;D Dobrze aspektowany Jowisz ułatwi Ci dziś podjęcie trudnych decyzji. Prawdopodobnie wpłynie też dodatnio na stan Twojego bankowego konta. Samotnym Bliźniętom nadarzy się szansa zawarcia wyjątkowo atrakcyjnej znajomości. Miłość: Zachowaj zdrowy rozsądek.(wiadomo )Praca: Osiągniesz sukces.(enigmatycznie napisane) Zdrowie: Zatroszcz się o zdrowie.(heheh jakbym ie wiedziała) A na poprawę humoru buziaki od mojego Witusia i wielkie "giii" So, 8 września Dzisiaj da znać o sobie brak odpoczynku i troski o zdrowie. Twój organizm coraz bardziej zaczyna się buntować przeciwko nadmiernej eksploatacji. Najlepiej zrobisz jeśli zamkniesz się w domu i oddasz błogiemu lenistwu. Miłość: Staraj się zrozumieć swego partnera. Praca: Sytuacja zawodowa ulegnie poprawie. Zdrowie: Zadbaj o przyjemności życia i ciała.
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
rozumiem ze na fotkach twoj siostrzeniec??? cudowny...
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Witus jest uroczy
![]() ewulinek rower to normalnie cacko jak nie wiem ![]() a jak spędzacie sobote?, ja mogę się pochwalic czyms jadę z TŻtem na kręgle na 13 ...i znów paznokcie połamane zawsze do mięcha:/
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak
dziękuję![]() Cytat:
Ja spotykam się z Tżtem a co bedziemy robić nie wiem...może do pubu albo na bilarda...ale cieszę się bo za tydzień może wypali jakiś wyjazd do kina(tylko nie wiem jakie są teraz fajne filmy),a na zakupy i do Mc Donalds napewno ![]() A za oknem jakoś tak szaro..i ciemno już się przed 20.00 robi ja chcę latooo
|
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakie filmy to się nie orientuje ostatnio... no a lato odchodzi wielkimi krokami..juz taki smęnty nastroj sie robi, przeciez po 17 już szaro, zimno.....buuuuuu
|
|
|
|
|
#106 |
|
BAN stały
|
Witam blizniaczki.
Ale ja dzisiaj zaganiana jestem.Juz 2 razy bylam na zakupach.Musze sie Wam pochwalic:kupilam sobie fajniusie rurki .Ahhhh znowu wydaje kase .jakos nie moglam sie powstrzymac ![]() Jakie plany na wieczor??Ja do pracy ide .Oj jak mi sie nie chce.
|
|
|
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja za tydzień jadę zaszaleć.. upolować jakąś torebkę na jesień i marzy mi się też fioletowy/śliwkowy sweterek i pewnie coś jeszcze O planach na wieczór już pisałam, dasz radę w tej pracy, chociaż szkoda, że w sobotę trzeba
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
cześć Dziewcznki!!
ja w końcu się wyspałam poza tym właśnie zaczęlo bardzo mocno lać o pogoda typowo barowa!!dziś piekę po raz drugi ciasteczka które znalazłam na wątku Lullaby - ciasteczka z białą czekoladą - mniam są pyszne!!! a wieczór pewnie spędzę z chłopakiem , może jakiś film... polecam Wam dziś Alfiego - z genialnym Judem Law Chii1986 malec jest genialny...a co do kina, ja tydzień temu byłam z moim chłpakiem w kinie na NEXT z Nicolasem Cage'em - nawet fajny, chociaz za sensacją średnio przepadam Vanessa176 gratuluje zakupu rureczek, moze sie pochwalisz- u nas też dziś fajne spodnie widzialam. ale wiecie co dziewczyny = zakochalam sie w butach na zimę -widziałam katalog butow - kozaczki takie skórzane firmy Caprice chyba o jaaa...cudne były , babeczka powiedziala ze narazie ich nie mają , ale mam się pytać!!
|
#109 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do ciasteczek to mnie nie kuś... dziś zjem cokolwiek słodkiego co bedzie na mojej drodze
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
Chii1986 Siostrzeniec uroczy
![]() Ja jestem juz po sprzataniu calego mieszkania, wszyscy sie gdzies zmyli i spadlo wszystko na mnie heh. Podejrzanie szybko sie uwinelam i nawet sie nie zmeczylam, ma sie to kondyche A z przyjemniejszych rzeczy to wybieram sie z kolezanka na zakupy wieczorem i pewnie nie obejdzie bez zagladniecia do pijalni czekolady A
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Heheh to mamy ten sam problem;-) czyżby wszystkie bliźniaki były takimi łakomczuszkami;-)
|
#112 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#113 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ta w pijalni jest pyszna, na cieplo lub zimno, do wyboru: mleczna, deserowa, albo biala Z bita smietana lub bez, juz mi slinka cieknie na sama mysl Aj prawie zapomnialam ze daja do tego pyszne male ciasteczko I w promocji to wszystko za 5 zlociszy i jak tu sie nie skusic
Edytowane przez karolina2020 Czas edycji: 2007-09-08 o 15:11 Powód: literowka ;) |
|
|
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szko da że u mnie w mieście nie ma takiego czegoś..jakby było to bym pewnie codziennie chodziła... i tyła
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
nie ma sobie co odmawiac dziewczyny, mnie naleciala dzis ochotka na cos slodkiego i juz 3 snickersy pochlonelam az wstyd sie przyznac, ale ostatnio schudlam chyba po tabletkach, do tego problemow z figura nie mam nawet moglabym przytyc wiec moge sobie pozwolic..
tez chcialabym sie wam pochwalic jakimis planami na popoludnie i wieczor ale nie wiem jak to bedzie ![]() TŻ pomaga koledze w przeprowadzce i nie wiem ile tam sie jeszcze zejdzie ale pewnie sporo i siedze sobie i czekam (staram sie cierpliwie ale same wiecie jak to u nas ciezko z tym bywa
|
|
|
|
#116 |
|
Zakorzenienie
|
hej !!jak Wam mija popołudnie ?? u nas bardzo pochmurno , mżawka leci z nieba - jesień
ciastka coś mi nie wyszły - ciasto jakies takie kruche i ciężko było wykroić kółeczka chłopak mnie zdenerwował - cały tydzień pracuje, a u niego jak zwykle piłka na 1 miejscu - wczoraj trening, dziś mecz , jutro mecz, a dla mnie 2 godz. wieczorem nie byłybyście złe??a do tego wizaz dziś działa jakby chciał a nie mógł!! ![]() beznadzieja!!
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
ja wróciłam z poznania, było świetnie, pograliśmy w kręgle godzinke i na 3 tury ja wygrałam jedną
potem pojechalismy na obiad do chińskiej resteuracji i zamówiłam kurczaka w sosie ostrym, a dostałam danie które wyglądało jak obtaśtane ślimaki bez skorupy potem stary browar(centrum handlowe) dostałam do Misia odżywkę do włosów i błyszczyk , kupiłam też 2 sweterki-w zarze są duże promocje:p a na koniec wróciliśmy do domu, wypilismy soczek ze świeżych pomarańczy i zjadłam 1,5 paska czekolady z orzechami dzień był świetny
|
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo to faktycznie świetnie spędzony wieczór!! ja napisalam do mojego smsa jak jest mi przykro, a on milczy.. ![]()
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Słońcer dobiłabym Cię gdybym opisała co mam z moim, od ponad miesiąca spotykaliśmy się codziennie, ale tlko na godzine, on pracował o 7-21, ja także do wieczora, oboje zmęczeni tylko zamienialiśmy kilka zdań, pracował we wszystkie weekendy, święta, zawsze siedziałam sama, nie byliśmy nawet NIGDZIE na wakacjach przez pracę
|
|
|
|
#120 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale w weekendy tez pilka , tez mecze...i co...powiedzialam co sadze na ten temat , a on teraz milczy...![]() ooo przyszedl sms ide looknać...
::: it's crazy, dreams amaze me... strange dreams. love dreams. hate dreams. don't wanna' know when I'm awake ::: Edytowane przez ewulinek@vp.pl Czas edycji: 2007-09-08 o 21:59 Powód: dopiska |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

Jakos nie potrafie sie dlugo gniewac, troche sie we mnie pogotuje i przechodzi. No chyba ze ktos mnie permamentnie i celowo wkurza, to wtedy musi sie liczyc ze stanie sie ofiara kasliwych docinkow.

mam dość!! a rano jeszcze w domu laptop się tak zawiesił że nic nie mogłam z nim zrobić!!

jadę z TŻtem na kręgle na 13
no a lato odchodzi wielkimi krokami..juz taki smęnty nastroj sie robi, przeciez po 17 już szaro, zimno.....buuuuuu
o jaaa...cudne były , babeczka powiedziala ze narazie ich nie mają , ale mam się pytać!!