![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
![]()
___________***********
________***************** ______********************* _____**********$************ ____**********$__$*********** ___***********$___$*********** ___**********$_____$********** ___**********$__$__$********** ___***********$_$_$*********** ____**********§§$$$$$********* _____********§$$$$$$$******** ______*******§$$$$$$$******* _______******§§$$$$$$***** __________***§§§$$$$$** ___________§§§$$$$$$$ _______**_____$$$$$$$ _____$***$____$$$$$$$ ____$*****$___$$$*****$ ___$*******$_$$*******$_______$ --__$*******_$*********$___$$$$$ _$*******§§§§§§_*****$__$$$$$$$$$ $*******§§§§§§§§******$_$$$$$$$ $********§§§§§§*******$__$__$ _$$$$$$***$***$$$$$$$$ ___$*****$_$$***$$_$$$$$$$_$ _$******$_$$$$$*****$.$$$$$$$ $_*****$_$$$$$.$******$.$$$$$$$ $*****$_$$$$$$$_$******$._$ _$***$___$$$$$$__$******$ __$*$___$$$$$_$___$*****$ ___$_____$$$$_____$*****$ __________$$______$***$ __________________$*$ Niech świąteczne życzenia mają moc spełnienia, te całkiem błahe i te ważne, te dostojne i te ciut niepoważne, niech się spełnią. Marzeń o które warto walczyć, wartości którymi warto się dzielić, przyjaciół z którymi warto być i nadziei, bez której nie da się żyć. Wesołych Świąt Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku życzy Joasiunia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje biżuteryjne początki.
Bardzo ładne prace, obejzalam od początki i jestem zachwycona rozwojem, poniewaz jetem zakochana wciąż w herringbonach najbardziej im sie przygladałam i ta bransoletka http://www.wizaz.pl/forum/attachment...1&d=1229969535 podoba mi się najbardziej
![]() Pozdrawiam cieplutko i życzę wszystkiego co najpsze w Święta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Rozeznanie
|
Infirmine, cieszę się, że moje wrapki Ci się spodobały. Herringbone lubię średnio, ale łatwo się go robi i zawsze bransoletka czy kolczyk wygląda ciekawiej.
![]() Anno i Joasiuniu, serdecznie dziękuję za życzenia. ![]() ![]() Nemala, to bardzo miłe co piszesz, że widzisz rozwój w moich pracach, szczególnie, że nie poświęcam na robienie biżuterii tak dużo czasu jakbym chciała, niestety. Twoje prace też mi się podobają. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
1.podobają mi się
![]() 2.te nie bardzo;/ 3.jw 4.5.6. bardzo ładne bransoletki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne bransoletki i wrapowe kolce
![]()
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Pati, Arizoona
![]() Dzisiaj dalsze wrapowe próby - 4 wisiorki. 3 pierwsze z drutu posrebrzanego, a ostatni zrobiony jest na podstawie tutoriala Moniki (MONK) z drutu srebrnego. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
![]()
Ale cudne wisiory...
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
przepiekna nowa bizuteria!!!
![]() ![]() ![]() Wisiorki przecudne!!! ![]()
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ Edytowane przez ulla6 Czas edycji: 2009-01-21 o 16:47 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
wszystko rewelacyjne!!!ale trzecia zawieszka normalnie bomba!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
A idz kobieto Spać. TAkie cudne wisiorki
![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
ładne wszystkie prace a najbardziej wisiorki ostatnie, oksydy nie powinnaś się bać posrebrzane dziś wrzucałam i było wszystko ok
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ostatni na tak ;]
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
te ostatnie wisiorki wrapkowe - niezłe
![]() tylko pierwsze dwa zdjęcia wyglądają jakby były z pozłacanego drutu ![]() czekam na dalsze dzieła.... bo to co do tej pory zobaczyłam bardzo mi się podoba ![]()
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
..........._,|,_......... ......................... .........
..............'|`........ ...............Gdy pierwsza..... ............../.\....................... ...gwiazdka....... ............./`,\...................... ...na niebie........ ............/__\ ......................... zabłyśnie....... .........../ . o \........................ .niech Cię....... ........../_ , *_\...................... ...Aniołek........ ........../ `, .* \........................ ode mnie....... ........./ ? `~ . \.......................u ściśnie......... ......../_ . * .,o_\.................... I przekaże....... ......../ ? o .. ~ \....................serd eczne........ ......./ . * .... . o.\ ..................życzeni a......... ....../_ ,,~~ '. * ' _\.................w Święta......... ....../`~,, .. o.......\................ .Bożego.......... ...../ .* ...`' * ? ,',..\ .............Narodzenia.. ...... ..../_.....o ..~~,, , _\.............oraz wiele......... .../ .. * ......... ,, ~ ' \...............radości i......... ../* .... o ..._~`'*...o \..............nadziei... ....... ..`-,,~'`' ...* ... _ ,-´...............w Nowym........ ..........":-------:"......................R oku!........... ............._||_........ ......................... .......... W ten wigilijny dzień zaśnieżony kiedy w kościele uderzają dzwony przyjmijcie wyrazy wszelkiej radości a w Nowym Roku życzenia zdrowia szczęścia i pomyślności. Nadchodząca Wigilia to nie tylko okres radości, ale również zadumy nad tym co minęło i nad tym, co nas czeka. Tak więc dużo optymizmu i wiary w pogodne jutro życzy Ula
Mój wątek: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...5#post35563595 Z powodu awarii Wizażu znikło wiele zdjęć na moim wątku!Nie wiem czy uda mi się je uzupełnić dlatego zapraszam na mój blog gdzie można wiele z nich pooglądać. http://ulla6-ullasooakclaybabysandmore.blogspot.com/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:47.