![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: ***Oddam za rzeczy poszukiwane*** wrześniowy wątek
a nie wpadło ci w oko coś jeszcze? zależy mi na większych wymiankach ze wzgledu na koszty wysyłki
![]() |
![]() |
#92 |
Lady of Harley-Davidson
|
to ja Tobie Yves Rocher 2 w 1 mleczko + tonik pure calmille nowy 200ml
-Rimmel plyn do demakijazu z 30ml zostało 75% -17 tamponow ob. Komfort Oriflame crystal glace lip gloss 8ml pure heaven ok 50% Mydełko YR a Ty mi Czystą skóre żel granatowy z pompką 200ml, nowy -Francuski balsam brązujący z drobinkami złota 250ml, butla z pompką, nowy (do jakiej powinien być karnacji: jasnej czy ciemnej?) -Krem-żel do mycia twarzy Garnier z aloesem i masłem karite, butla z pompką 200ml (taka jak czysta skora, tylko różowa), skóra wrażliwa lub sucha, wersja zagr., 2 razy użyty dla sprawdzenia zapachu ??
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
W takim razie jak Ci pasuje to czekam na pw
![]() ![]()
![]() |
#94 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
kurtke oddałabym za
Świetne francuskie serum do pielęgnacji biustu, buteleczka z pompką, nowe Paloma - utwardzacz do paznokci 3w1, użyty 1 raz link a kurs za Schauma – odżywka do włosów Kiwi-połysk z efektem zmiękczania wody 200ml, użyta 5 razy Nabłyszczające serum do włosów ciemnych Radiant Brunette 50ml, użyłam kilka razy (data do 07.2008) Tylko kursem była zainteresowana też inna wizażanka dowiem się co i jak i dam ci znać. PS. Sprawdz czy nie wpadło ci cos jeszcze w oko :P zależy mi na wymianach hurtowych
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Rzeczy oznaczone 'za coś ekstra', 'za coś naprawdę mi potrzebnego' itp oddam tylko za coś z wish list...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Konto usunięte
|
Rzeczone naszyjniki
![]() 1.Orangina - W kolorach pomarańczy i dymnego brązu, elementy posrebrzane i szklane korale; obwód 73cm, 2. Virginia,s Flower - W kolorach czernii i turkusowej zielenii; elementy posrebrzane i szklane kryształy; obwód 95cm, 3. Future Negro - Długie, misternie tkane korale-naszyjnik, w kolorach czernii i grafitu; wykonane są z kordonkowego sznureczka, szklanych korali i kryształów oraz hematytu; obwód całkowity wynosi 124cm. 4. Morning in Paris - Długie, misternie tkane korale-naszyjnik, w kolorach bieli i seledynowej zielenii; wykonane są z kordonkowego sznureczka, szklanych korali i turkusu afrykańskiego; obwód całkowity wynosi 110cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:35.