Drobne ciałem, wielkie duchem - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-09-18, 09:59   #91
biiibiii
Zakorzenienie

Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II

Agusiu tak jak pisalas,nie odzywaj sie do niego. Wiemy, ze ciezko ale uwiez mi ze nie warto sie ponizac przed facetami !

nati o zawsze to jakis postep u Twojego Tzta
u mnie jest ok, ale ja nie moge sie przemoc, jestem zimna i ciagle cos wesze, nie umiem zaufac, ah anijemu ani nikomu...heh no ale mam nadzieje ze sie ulozy
biiibiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 10:06   #92
nati360
Zakorzenienie

biiibiii no jakis postep ale to już było chwile temu..
a tak wogóle to porównujac nasze (moje i jego) zachowanie na początku a teraz to mysle, że duzo sie zmieniło ale to chyba w kazdym zwiazku tak jest

ja tez nikomu nie ufam w 100%... TŻtowi tak na 99%...tak myśle
w końcu to tylko facet
nati360 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 10:32   #93
byliczka
Zakorzenienie

No więc tak Jako że wróciłam wcześniej ze szkoły zrobiłam zdjęcie =ciuszkom i butą i wkleję Bieliznę może sobie podarujemy cooo ??

Tak mam zamiar przedłużyć sobie włosy na początku października. U słynnej na wizażu Pani Reni Będę do niej musiała jechać aż na śląsk ale ponoć jest rewelacyjna wiec może nie będę żałować

Postanowiliśmy z TŻtem kupić cos na tycie bo on też taki chudziutki Nie jak ja ale drobny jest :P I myślimy nad tym białkiem serwatkowym.... narazie tylko myślimy .:P Zobaczymy co nam z tego wyjdzie

A co do modewlu spodni bo któraś pytała Na metce pisało EXTRA LOW 174 ropzmiar 26/30 Ale mi szczena opadła jak wzięłam rozmiar 25 i się niezapięłam tzn zapięłam się ale tak że guzik prawie odpadł i były tak opięte że bym kroku nie zrobiła i by pękły
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SS852058.JPG (101,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852059.JPG (80,2 KB, 18 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852060.JPG (88,0 KB, 14 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852061.JPG (90,8 KB, 13 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg SS852062.JPG (87,7 KB, 9 załadowań)
Stary 2007-09-18, 10:37   #94
nati360
Zakorzenienie

byli ja pytałam

no widzisz, wiec nie jestes znow taaka chuda, bo ja mam 25 ten sam model, tylko inny kolor a 26 chyba sa za duze

bardzo ladne butki
Stary 2007-09-18, 10:44   #95
byliczka
Zakorzenienie

No więc Nati tak mam w planach przedłużanie już na 99% na mnie 26 leżą dobrze. Troche opinają ale z tyłka mi nie lecą. Wydaje mi się że troszke przytyłam. Wczoraj waga pokazała 48 kg
Stary 2007-09-18, 10:52   #96
biiibiii
Zakorzenienie

nigdy nie meirzylam sponi w BS, chyba musze nadrobic

dzis mam w planie sie zwarzyć, mam nadzieje ze wracam do formy po utracie wagi w Anglii.

byli fajne zakupki sweterek mi sie podoba
Stary 2007-09-18, 10:58   #97
virka
Zakorzenienie

Aguś wiem, że Ci ciężko, ale przestań się PONIŻAĆ, przecież dajesz mu tym cholerną satysfakcję, a on nie jest tego wart!! Nie warto, pomału staraj się zapominać, czas Ci w tym pomoże, ale trochę też musisz sama zrozumieć...Trzymam kciuki

Nati, bibi cieszę się, że Wam się układa, tak dla zachowania równowagi

byli bardzo podobają mi się spodenki Proszę się jeszcze zaprezentować w nowych ciuszkach

Ja znikam gotować obiadek, wpadnę później

virka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 11:02   #98
nati360
Zakorzenienie

byli 48 kg to super!!

ja ważę 44 przytyłam 1 kg ale zawsze to coś
Stary 2007-09-18, 11:08   #99
anitka12345
BAN stały

Witam
wczoraj rozmawiałam z moim TŻ że bardzo chciałabym przytyć,a on zaproponował mi żebym sobie odzywke na mase kupiła .... w sumie miał świetny pomysł,bo ziółek raczej nie wypróbuje to nie dla mnie,jak bede w POlsce to chyba sobie tą odzywke kupie
anitka12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 11:11   #100
anitka12345
BAN stały

Aguś
ja już Ci pisałam na gg,a wiec tutaj nie bede się już rozpisywać,daj sobie z nim spokój,zobaczysz wczesniej czy pózniej napewno się sam odezwie do Ciebie...
Stary 2007-09-18, 11:23   #101
Aneth:)
Wtajemniczenie

Anitka-nie wiem czy odzywki to dobry pomysl..
Byli-swietne butki!!! ja big s. raczehj nie lubie, mam jedne spodnie (akurat je lubie, i mam na sobie) ale nawet nie wiem jaki rozmiar.

Wrocilam z egzaminu.Zdalam i mialam 0 bledow!! praktyka 9 listopad czyli nie jest zle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 11:25   #102
anitka12345
BAN stały

Aneth
a dlaczego nie wiesz czy to dobry pomysł?mają jakieś skutki uboczne?
Stary 2007-09-18, 11:32   #103
biiibiii
Zakorzenienie

anitko te odzywki na mase tez mi polcal kolega, nie wydaje mi sie ze one sa dobre. on je pochlania bo cwiczy ostro na silowni, ale nie wydaje mi sie dla nas sa one odpowiednie. w kazdym razie ja sie nie zdecydowalam.

jalam snidanie, potemkawalek placka i znowu jestem glodna jem ostatnio jak szalonaaaa, ale rezultatow narazie nie widac ;/ ;(
Stary 2007-09-18, 11:34   #104
nati360
Zakorzenienie

Aneth moje gratulacje!!
Stary 2007-09-18, 11:51   #105
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
Aneth moje gratulacje!!

sie tak nie rozpedzaj bo nam watek opuscisz
Stary 2007-09-18, 11:54   #106
nati360
Zakorzenienie

biiibiii a co ty tak skaczesz po tych forach? gdzie nie wjede to jestes
wszedzie Cie pełno
Stary 2007-09-18, 12:00   #107
biiibiii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nati360 Pokaż wiadomość
biiibiii a co ty tak skaczesz po tych forach? gdzie nie wjede to jestes
wszedzie Cie pełno
bo sie nudze
Stary 2007-09-18, 12:16   #108
virka
Zakorzenienie

Aneth gratuluję Trzymam kciuki za jazdę
byli, nati gratuluję cudownych kilogramów
Jak ja Wam zazdroszczę,, ja niestety 1 kg w dół...

Stary 2007-09-18, 12:31   #109
kamilciaop
BAN stały

heeeeeej dziewczynkiiii
ja ten no nowa jezdem...czy tutaj tez wpisowe?? bo ja tylko z herbata przyszlam...
biiibiii pieronico a do nas to nie zajrzysz nu nu nu

Cytat:
Napisane przez AguŚ87 Pokaż wiadomość
wpadam na chwile i spadam, ja gine w oczach spodnie 25,34 spadaja nic nie jem niespie przez TZ oczywiscie

po 3 latach zostawil mnie z tekstem" juz cie nie kocham nic do ciebie nie czuje" BUM ! tak nagle ! wyje i wyje prosze go dajmy sobvie szanse a on zadnej szansy bo nic nie czuje

ciekawi mnie jak mozna sie po 3 latach odkochac;/ po co mnie na wakacje zabieraj i byl taki mily oh iah

serce mi peklo jak to powedzial, kocham go poand wszystko a on nic, nic nie czuje

to sie znów wyzaliłam
Cytat:
łatwo mowic ;( ja go kocham i nie umiem sie odkochac w 5min, byyl chwile slabosci ale wiecej bylo tych dorbych chwil, naprawde bylam z nim szczesliwa, wzzystko razem wszedzie razem ;(

dzis mi napisal sms ze jestsmy tylko znajomymi i mam olac jego i jego osobe;(

wszystko bylo ok przeciez;( nic nie zrobilam, nie wytrzymam bez niego,

teraz zdalam sobie sprawe jak bardzo on mi w zyciu jest potrzebny i jak go bradzo kocham, dla mnie te 3 lata do bardzo duzo
Cytat:
wlazlam na wage o zgrozo 39/40 a bylo 44 ;( fajnie co, jak nerwy wykanczaja czlowieka
Cytat:
zazdroszcze..

ja wczoraj bylam na tej imprezie z bylym i jego znajomymi ciul ze godzine sama przy barze siedzialam;/ a on nagadal na mnie kolegom to i owo;/ oni do mnie znajdz se innego bla bla czyli powiedzial im ze juz nigdy ze mna nie bedzie chwile z nim gadalam i mowil ze no juz nie kocha i mozemy byc znajomymi, ja do niego ze miecha temu bylismy na wczasach a on ze to co

nie odp mi na sms ani na gg,,, koniec i tyle;( nawet jego mama do mnie dzwonila bo tak jej przykro i niewie jak mi pomoc;( mowi ze mu palma odbila bo kasa i fura

3lata razem a wczoraj udawal jak by mnie nie znal, niewiem wydaje mi sie ze nawet cos tam brali wczoraj;/ na zlosc mi chyba.

to bylo dobre! jego kumpla zostawila laska... on ją kocha . siedzi taki zalamany a moj byly"chodz tu do nas nie smuc sie bedzie dobrze kupie ci browara" bla bla, a ja tak patrze;| i mowie"widzisz tak jak sie czuje i kto mnie pocieszy";/ zal

sie rozpisalam ale musialam sory
Aguś...bardzo dobrze ze piszesz...pisz wiecej...uwierz pomaga...sama bylam w identycznej sytuacji jak Ty...tylko facet po roku bycia ze soba powiedzial ze sie odkochal ze nic nie czuje juz do mnie itp.
Zalamalam sie totalnie plakalam dzwonilam pisalam do niego...prosilam o szanse...niepotrzebnie... 2 miesiace poniej bylismy na jednej imprezie a on nawet czesc nie powiedzial...
Boli to strasznie...ale musisz byc silna...zawsze pozostanie cos w twoim serduszku...ale nie mozna zyc wspomnieniami i nadziejami...o NIE!!!!!
Ja do dzisiaj cos czuje do niego chociaz minelo juz ponad 1,5 roku od rozstania...ale jest dobrze...umiem juz myslec rozmawiac o nim bez łez...Wierze ze i tobie sie uda...

Uff...to sie wyzalilam...i mam nadzieje ze pomoglam wsparlam odrobinke...

Dzieeeeeeeeeeeeeeewuchyyy yyyyyyyyyy ja chudneeeeeeeeeee hellllllllpppppp
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 12:46   #110
virka
Zakorzenienie

Witaj kamilciaop , herbatka wystarczy, byleby dobra i z cytrynką

Stary 2007-09-18, 12:56   #111
byliczka
Zakorzenienie

Teraz Was zanudze bo dawno nie słyszałyście o moim prawku O 15 mam jazde po KRK i już umieram ze zdenerwowania. Po ostatnim razie został mi uraz :|

Aneth
a skąd ty jesteś? Bo widze że ty już na etapie egzaminu jesteś Ja też chceeee

Kamilciaop witamyyy Wnioskuję z Twojego nicku że masz na imię Kamila a jeśli tak to witam imienniczkę Ja niecierpie jak się tak do mnie mówi grrr....
Stary 2007-09-18, 13:11   #112
kamilciaop
BAN stały

Cytat:
Napisane przez virka Pokaż wiadomość
Witaj kamilciaop , herbatka wystarczy, byleby dobra i z cytrynką
ufffffff....to ja zmykam robic wanne herbaty z cytryna

Cytat:
Napisane przez byliczka Pokaż wiadomość
Teraz Was zanudze bo dawno nie słyszałyście o moim prawku O 15 mam jazde po KRK i już umieram ze zdenerwowania. Po ostatnim razie został mi uraz :|

Aneth a skąd ty jesteś? Bo widze że ty już na etapie egzaminu jesteś Ja też chceeee

Kamilciaop witamyyy Wnioskuję z Twojego nicku że masz na imię Kamila a jeśli tak to witam imienniczkę Ja niecierpie jak się tak do mnie mówi grrr....
Kamila Kamila...ale ajk nie lubisz?? Kamila czy kamilcia?? Ja nienawidze jak mi mowia Kamilka grrrraaaaaaaaaaaaaauu zagryzlabym...ale na szczescie zadko sie do mnie zwracaja po imieniu...
kamilciaop jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-18, 13:20   #113
virka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilciaop Pokaż wiadomość
ufffffff....to ja zmykam robic wanne herbaty z cytryna
To czekamy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-09-18, 14:19   #114
Aneth:)
Wtajemniczenie

Byli- ja jestem z Legnicy. Z tym,ze ja kurs mialam (zaczelam) w czerwcu tamtego roku a jazdy na kursie skonczylam dopiero w pazdzierniku... (bo wybralam sobie druga co do popularnosci szkole..). Wiesz okres kursu to byl najlepszy czas.I nie dlatego,ze wszystko szlo jak z platka,bo tak nie bylo-przychodzilam zaryczana do domu! Stresowalam sie tez tak jak Ty! ale mam takie fajne wspomnenia, lacznie z moim instruktorem.. (ponoc jednym z najgorszych w miescie..hehe). Jakos tak jezdzilo sie na luzie, jak chcialam sobie dac troche gazu to moglam. Raz nawet musialam go blagac,zeby juz zwolnic,bo jechalam ze 120 ;PP ,on tylko mowil "przeciez tak bardzo chcialas sobie dzisiaj przycisnac" bo zawsze narzekalam,ze jezdzimy poo tych wiochach 30/40 km/h ,heheh.
W sumie u nas tak dlugo sie czeka,ze mialam tylko 1 podejscie praktyczne, oczywiscie oblalam (w czerwcu) no i znow minelo pol roku.Moze w tym pol roku sie zmieszcze.(pol roku od dzis, czyli czeka mnie na bank egzam w terminie zimowym) .Ale co Ci powiem ciekawego...Tak bardzo mi zalezalo zeby zdac ten egzamin, samochod praktycznie czeka, jesli tylko bym chciala. Jak nie zdalam,to wszystko pryslo, dzis poszlam na ten egzam z takim zniecheceniem, bo wszystko mi juz zwisalo, za przeproszeniem. Podobno to jest dobre podejscie, bo wtedy sie udaje) No zobaczymy,ale juz mi tak bardzo nie zalezy.. Zalezalo,jak chcialam sobie w te wakacje gdzies pojechac.

Dziewczyny ! ja po tej Tunezji (a tam malo jadlam bardzo!! + te klopoty zoladkowe to naprawde malutko) przytylam! waze 42,75D hdhehe no wiem ze ostatnio bylo 42,50 to niewielka roznica ale przed wyjaxzdem bylo 41,50. A jestem caaaly czas glodna.
Od jutra praca od 10 do 21,takze bede mniej wpadac,a szkoda.

Aha,Wy nic nie wiecie:P dzis poszlam sie zapisac na studia. Chyba mi odwalilo.Jestem na dziennych,na rachunkowosci, to jeszcze w lipcu sie zapisalam no i wzielam zaocznie filologie angielska. Na starych studiach-budownictwie wzielam dziekanke. Nie wiem czy dam rade czasowo, emocjonalnie tyle zajec,ale czuje,ze i tak duzo czasu stracilam na to,czego nie kochalam, wiec wzielam sobie moj ukochany angielski)) .Oj ale bede potrzebowac duuuzo wsparcia. Z pracy bede musiala chyba zrezygnoiwac,bo przeciez nie dam rady. Tylko nie wiem jak to powiedziec, bo grafik jest juz na clay pazdziernik...
Stary 2007-09-18, 14:24   #115
byliczka
Zakorzenienie

Niestety z jazdy nici. Albo i stety Dopadła mnie grypa żołądkowa i nawet nie czułam że mam 38 stopni gorączki. Ehhh wozi się po mnie wozii

Kamilciaop
Do mnie też żadko ktoś mówi po imieniu, ale jeżeli już to znajome ze szkoły mówią Kamiś a mój kumpel właśnie i moja bratowa mówią Kamilcia czego ja nie lubię ale oni już tak poprostu znają to imię tak jak ja np nie używam zwrotu Kaśka tlyko Kasia ot co Nie żeby mi na złość robili. Kamilka owszem nie przeszkadza mi, ale używaga go tylko tata Dla TŻta jestem zwyczajnie MYSZKĄ czego też nie lubie :P

Ide położyż się do łóżka bo zaraz padne nad klawiaturą i wyzionę ducha
Miłego popołudnia Dziewczynki..

AA zapomniała bym bylam w aptece zapytać o to białko serwatkowe a pani do mnie mówi że to bierze się jeżeli się pakuje na siłowni.. Głownie jest to dla kulturystów. Chyba jednak zostane przy frytkach i kotletach, ale może TŻt spróbuje choć wole go takiego niż jakby miał góre mięśni zbudowanych na jakichś odżywkach
Stary 2007-09-18, 14:26   #116
biiibiii
Zakorzenienie

kamilcia no i tu mnie znalazlas hehehe ;*

wazylam sie dzis i na mojej wadze mam 45 kg, ale nie wiem cxzy ona jest dokladna...
Stary 2007-09-18, 14:28   #117
byliczka
Zakorzenienie

Aneth podziwiam z całego serca za to że chce Ci się studiować na dziennych i do tego jeszcze zaocznych, już nie wspominając że jedna studia już zaczęłaś. Naprawde ukłony :pliz : : pliz::p liz:
Stary 2007-09-18, 14:53   #118
virka
Zakorzenienie

Aneth fajnie, że studiujesz dwa kierunki, chociaż pewnie w czasie sesji może być gorąco..., ale i tak myślę, że warto.
Ja też z miłą chęcią skończyłabym jeszcze jeden kierunek studiów (jeden skończyłam 4 lata temu), ale nawet nie wiem na co mogłabym iść, co w przyszłości przydałoby mi się i zaprocentowało...

byli zdrowiej chorowitku

Stary 2007-09-18, 15:07   #119
biiibiii
Zakorzenienie

byli a ty tym prawkiem sie tak nie stresuj ! zobaczysz, wszystko bedzie ok !
Stary 2007-09-18, 15:10   #120
anitka12345
BAN stały

biiibii
a jakie studia skończyłaś?pracujuesz teraz gdzieś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości