![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dokuczają mi bo jestem... chuda!! cz. II
Agusiu
![]() ![]() nati o zawsze to jakis postep u Twojego Tzta ![]() u mnie jest ok, ale ja nie moge sie przemoc, jestem zimna i ciagle cos wesze, nie umiem zaufac, ah anijemu ani nikomu...heh no ale mam nadzieje ze sie ulozy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
biiibiii no jakis postep
![]() a tak wogóle to porównujac nasze (moje i jego) zachowanie na początku a teraz to mysle, że duzo sie zmieniło ![]() ![]() ja tez nikomu nie ufam w 100%... TŻtowi tak na 99%...tak myśle w końcu to tylko facet ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
No więc tak
![]() ![]() ![]() Tak mam zamiar przedłużyć sobie włosy na początku października. U słynnej na wizażu Pani Reni ![]() ![]() Postanowiliśmy z TŻtem kupić cos na tycie bo on też taki chudziutki ![]() ![]() A co do modewlu spodni bo któraś pytała ![]() ![]() ![]() ![]()
#94 |
Zakorzenienie
|
byli ja pytałam
![]() no widzisz, wiec nie jestes znow taaka chuda, bo ja mam 25 ten sam model, tylko inny kolor a 26 chyba sa za duze ![]() ![]() bardzo ladne butki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
No więc Nati tak mam w planach przedłużanie już na 99%
![]() ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
nigdy nie meirzylam sponi w BS, chyba musze nadrobic
![]() dzis mam w planie sie zwarzyć, mam nadzieje ze wracam do formy po utracie wagi w Anglii. byli fajne zakupki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Aguś wiem, że Ci ciężko, ale przestań się PONIŻAĆ, przecież dajesz mu tym cholerną satysfakcję, a on nie jest tego wart!! Nie warto, pomału staraj się zapominać, czas Ci w tym pomoże, ale trochę też musisz sama zrozumieć...Trzymam kciuki
![]() Nati, bibi cieszę się, że Wam się układa, tak dla zachowania równowagi ![]() byli bardzo podobają mi się spodenki ![]() ![]() Ja znikam gotować obiadek, wpadnę później ![]()
#98 |
Zakorzenienie
|
byli 48 kg to super!!
![]() ja ważę 44 ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
BAN stały
|
Witam
![]() wczoraj rozmawiałam z moim TŻ że bardzo chciałabym przytyć,a on zaproponował mi żebym sobie odzywke na mase kupiła .... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
BAN stały
|
Aguś
ja już Ci pisałam na gg,a wiec tutaj nie bede się już rozpisywać,daj sobie z nim spokój,zobaczysz wczesniej czy pózniej napewno się sam odezwie do Ciebie... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Wtajemniczenie
|
Anitka-nie wiem czy odzywki to dobry pomysl..
Byli-swietne butki!!! ja big s. raczehj nie lubie, mam jedne spodnie (akurat je lubie, i mam na sobie) ale nawet nie wiem jaki rozmiar. Wrocilam z egzaminu.Zdalam i mialam 0 bledow!! praktyka 9 listopad ![]() ![]()
#102 |
BAN stały
|
Aneth
a dlaczego nie wiesz czy to dobry pomysł?mają jakieś skutki uboczne? |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
anitko te odzywki na mase tez mi polcal kolega, nie wydaje mi sie ze one sa dobre. on je pochlania bo cwiczy ostro na silowni, ale nie wydaje mi sie dla nas sa one odpowiednie. w kazdym razie ja sie nie zdecydowalam.
jalam snidanie, potemkawalek placka i znowu jestem glodna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Aneth
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
biiibiii a co ty tak skaczesz po tych forach? gdzie nie wjede to jestes
![]() wszedzie Cie pełno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Aneth gratuluję
![]() ![]() byli, nati gratuluję cudownych kilogramów ![]() Jak ja Wam zazdroszczę,, ja niestety 1 kg w dół... ![]()
#109 | ||||
BAN stały
|
heeeeeej dziewczynkiiii
![]() ja ten no nowa jezdem...czy tutaj tez wpisowe?? bo ja tylko z herbata przyszlam... ![]() biiibiii pieronico a do nas to nie zajrzysz nu nu nu ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Zalamalam sie totalnie plakalam dzwonilam pisalam do niego...prosilam o szanse...niepotrzebnie... 2 miesiace poniej bylismy na jednej imprezie a on nawet czesc nie powiedzial... Boli to strasznie...ale musisz byc silna...zawsze pozostanie cos w twoim serduszku...ale nie mozna zyc wspomnieniami i nadziejami...o NIE!!!!! Ja do dzisiaj cos czuje do niego chociaz minelo juz ponad 1,5 roku od rozstania...ale jest dobrze...umiem juz myslec rozmawiac o nim bez łez...Wierze ze i tobie sie uda... Uff...to sie wyzalilam...i mam nadzieje ze pomoglam wsparlam odrobinke... Dzieeeeeeeeeeeeeeewuchyyy yyyyyyyyyy ja chudneeeeeeeeeee hellllllllpppppp ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Witaj kamilciaop
![]() ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Teraz Was zanudze bo dawno nie słyszałyście o moim prawku
![]() Aneth a skąd ty jesteś? Bo widze że ty już na etapie egzaminu jesteś ![]() ![]() Kamilciaop witamyyy ![]() ![]()
#112 | |
BAN stały
|
ufffffff....to ja zmykam robic wanne herbaty z cytryna
![]() Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Byli- ja jestem z Legnicy. Z tym,ze ja kurs mialam (zaczelam) w czerwcu tamtego roku a jazdy na kursie skonczylam dopiero w pazdzierniku... (bo wybralam sobie druga co do popularnosci szkole..). Wiesz okres kursu to byl najlepszy czas.I nie dlatego,ze wszystko szlo jak z platka,bo tak nie bylo-przychodzilam zaryczana do domu! Stresowalam sie tez tak jak Ty! ale mam takie fajne wspomnenia, lacznie z moim instruktorem.. (ponoc jednym z najgorszych w miescie..hehe). Jakos tak jezdzilo sie na luzie, jak chcialam sobie dac troche gazu to moglam. Raz nawet musialam go blagac,zeby juz zwolnic,bo jechalam ze 120 ;PP ,on tylko mowil "przeciez tak bardzo chcialas sobie dzisiaj przycisnac"
![]() W sumie u nas tak dlugo sie czeka,ze mialam tylko 1 podejscie praktyczne, oczywiscie oblalam (w czerwcu) no i znow minelo pol roku.Moze w tym pol roku sie zmieszcze.(pol roku od dzis, czyli czeka mnie na bank egzam w terminie zimowym) .Ale co Ci powiem ciekawego...Tak bardzo mi zalezalo zeby zdac ten egzamin, samochod praktycznie czeka, jesli tylko bym chciala. Jak nie zdalam,to wszystko pryslo, dzis poszlam na ten egzam z takim zniecheceniem, bo wszystko mi juz zwisalo, za przeproszeniem. Podobno to jest dobre podejscie, bo wtedy sie udaje ![]() Dziewczyny ! ja po tej Tunezji (a tam malo jadlam bardzo!! + te klopoty zoladkowe to naprawde malutko) przytylam! waze 42,75 ![]() Od jutra praca od 10 do 21,takze bede mniej wpadac,a szkoda. Aha,Wy nic nie wiecie:P dzis poszlam sie zapisac na studia. Chyba mi odwalilo.Jestem na dziennych,na rachunkowosci, to jeszcze w lipcu sie zapisalam no i wzielam zaocznie filologie angielska. Na starych studiach-budownictwie wzielam dziekanke. Nie wiem czy dam rade czasowo, emocjonalnie tyle zajec,ale czuje,ze i tak duzo czasu stracilam na to,czego nie kochalam, wiec wzielam sobie moj ukochany angielski ![]()
#115 |
Zakorzenienie
|
Niestety z jazdy nici. Albo i stety
![]() ![]() Kamilciaop Do mnie też żadko ktoś mówi po imieniu, ale jeżeli już to znajome ze szkoły mówią Kamiś a mój kumpel właśnie i moja bratowa mówią Kamilcia czego ja nie lubię ale oni już tak poprostu znają to imię tak jak ja np nie używam zwrotu Kaśka tlyko Kasia ot co ![]() ![]() ![]() Ide położyż się do łóżka bo zaraz padne nad klawiaturą i wyzionę ducha ![]() Miłego popołudnia Dziewczynki.. AA zapomniała bym bylam w aptece zapytać o to białko serwatkowe a pani do mnie mówi że to bierze się jeżeli się pakuje na siłowni.. Głownie jest to dla kulturystów. Chyba jednak zostane przy frytkach i kotletach, ale może TŻt spróbuje choć wole go takiego niż jakby miał góre mięśni zbudowanych na jakichś odżywkach ![]()
#116 |
Zakorzenienie
|
kamilcia no i tu mnie znalazlas
![]() wazylam sie dzis i na mojej wadze mam 45 kg, ale nie wiem cxzy ona jest dokladna... |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Aneth podziwiam z całego serca za to że chce Ci się studiować na dziennych i do tego jeszcze zaocznych, już nie wspominając że jedna studia już zaczęłaś. Naprawde ukłony
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#118 |
Zakorzenienie
|
Aneth fajnie, że studiujesz dwa kierunki, chociaż pewnie w czasie sesji może być gorąco...
![]() Ja też z miłą chęcią skończyłabym jeszcze jeden kierunek studiów (jeden skończyłam 4 lata temu), ale nawet nie wiem na co mogłabym iść, co w przyszłości przydałoby mi się i zaprocentowało... byli zdrowiej chorowitku ![]()
#119 |
Zakorzenienie
|
byli a ty tym prawkiem sie tak nie stresuj !
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
BAN stały
|
biiibii
a jakie studia skończyłaś?pracujuesz teraz gdzieś? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:03.