![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Depilacja brazylijska Lublin
Nie mam jej czego zazdrościć i jesteś po prostu śmieszna pisząc takie pierdoły...
Studentka kosmetologii to nie pracownik sanepidu a poza tym najpierw skończ te studia a potem wypisuj takie mądrości... Skoro zabieg robi przy przygaszonym świetle to rzeczywiście wszyyyyyystko można zauważyć, każdy brud, kurz i inne ślady zaniedbania... Proponuję zajrzeć do KABINY PRYSZNICOWEJ i przyjżeć jej się z bliska. DLA NIE UMIEJĄCYCH CZYTAĆ ZE ZROZUMIENIEM: NIE JESTEM PRACOWNIKEIM ŻADNEGO INNEGO SALONU KOSMETYCZNEGO I NIGDY NIE BĘDĘ... I NIE WYCHWALAM POD NIEBO INNYCH SALONÓW BO MAM TO W GŁĘBOKIM POWAŻANIU JAK JEST GDZIE INDZIEJ... Napisałam ku przestrodze w dobrej intencji ale widzę że ataki na osobę o innym zdaniu są tu na porządku dziennym. Polecam TOLERANCJĘ dla poglądów i opinii innych. p.s. znam p. Renię bo jak już wcześniej pisałam byłam klientką tego salonu kilka lat i nie popadłam w zachwyt jak reszta pań. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
hey
mam pytanko co do tej depilacji przeczytalam wczesniej lub w innym watku ze trzeba sie wypiac na pieska ale zawsze czy mozna lezec na plecach ??? czym smaruje na koniec bo pewnie nie zle piecze ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
na początku się leży na plecach, potem podgina nogę, a na koniec wypina się na pieska, aby usunąć włoski między pośladkami ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
Studentka kosmetologii to nie pracownik sanepidu a poza tym najpierw skończ te studia a potem wypisuj takie mądrości...
A widzisz tak sie fajnie sklada ze studiuje dwa kierunki i na drugich z nich mialam zajecia w sanepidzie a pozniej praktyki wiec jestem jak najbardziej odpowiednia osoba ktora moze sie wypowiedziec na temat ,,brudu,, w gabinecie p. Reni, a poza tym zeby zobaczyc czy jest brud czy nie nie trzeba miec ani studiow ani byc z sanepidu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
Może najlepiej wysłać anonim do sanepidu żeby poszli na kontrole, a później wypowiedzieli się na forum, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości <- uwaga z rodzaju "nie mam poczucia humoru choć bardzo próbuje"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Pewnie narażę się fankom p. Reni tym, co napiszę. Byłam jej stałą klientką przez ok. rok i byłam bardzo z jej usług zadowolona. Co do sposobu wykonania nie miałam nigdy zastrzeżeń - pod tym względem całkowity profesjonalizm. Jeżeli chodzi o czystość w gabinecie, to nie mogę nic złego na ten temat powiedzieć. Jeżeli chodzi o samą p. Renie to już trochę gorzej. Ale do rzeczy. Na pewien czas (ponad pół roku) przestałam przychodzić na brazyljanę. Ostatnio zachciało mi się przyjść i baaaardzo się zdziwiłam gdy p. Renia z pretensjami zaczęła mówić, że tak dawno mnie nie było, po prostu ochrzaniła mnie, bo teraz to będzie miała tak dużo roboty i długo potrwa. Zatkało mnie
![]() Coś tutaj jest nie halo; wydawało mi się, że kosmetyczka jest dla klientki a nie na odwrót. Zachowanie p. Reni było zupełnie nieprofesjonalne. Mogę sobie chodzić na zabiegi kosmetyczne kiedy mi się chce i nie muszę się kosmetyczce z częstotliwości wizyt tłumaczyć. Płace i wymagam profesjonalnego podejścia do mojej osoby. Uprzedzając komentarze, że pojawiam się nagle i krytykuję p. Renię, mówię, że rok temu umieściłam w tym wątku pozytywną opinię na jej temat, jak ktoś chce to dotrze. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Przyczajenie
|
witam Kolezanko masz rację ,że kosmetyczka jest dla klientki a nie na odwrót i dla tego ja zmieniłam kosmetyczkę z p. Reni na p. Ewę ale dalej w Babskim świecie jest super i bardzo miła widac że dziewczyna chce pracować i się rozwija tzn. nie rozwija umiejętności bojest profenalistką tylko usługi które chce wprowadzac do Salonu!! Takich Kosmetyczek nam potrzeba!!!!!
![]() Pozdrawiam wizażanki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
Tak P.Ewa jest tak samo dokładna a co do bólu wydaje mi się że juz jestem przyzwyczajona heheheh
![]() ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
a korzystałyście w babskimz oferty zabiegów na twarz,? (głównie chcodzi mi o oczyszczanie)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
powiedzcie proszę,jak wygląda taki zabieg? konkretnie chodzi mi o strefę między pośladkami.dostaje się jakąś jednorazową bieliznę? w jakiej pozycji trzeba się ustawić? :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiesz, depilacja brazylijska jest całkowita, więc nie wiem, po co gacie jednorazowe... ![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
![]()
A czy można poprosić o zostawienie paseczka ?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
... choć nie Westwood
|
Brazylijska to całkowita, ale ogólnie o paseczek możesz poprosić.
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
czy któraś z was korzystała już z usług salonu Fanabel na Sawy?? bardzo mnie interesuje opinia o depilacji bikini
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Fajnie, ze znalazlam ten watek
![]() Ktoras z kolezanek wspomniala o igle? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja korzystałam z usług Fanabel, ale nie robiłam sobie dep. brazylijskiej, tylko zwykłą bikini- koszt ok. 30zł. Ostatnio dłuższy czas nie byłam, bo poradziłam sobie sama i stwierdziłam, ze nawet po depilacji woskiem włoski wrastają. Co do obsługi w Fanabel, ja miałam przyjemność być depilowana przez Panią Anitę i Panią Asię- nie mam zastrzeżeń. Pani Anita- mimo pokazywania i tłumaczenia jak chce żeby było, najczęściej kończyło się na tym, że nie było tak jak chciałam, ale przecież nikt nie jest idealny... Dlatego też radzę sobie sama ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Nigdy nie byłam u p. Ewy ale jak sie zapisuję do p. Reni i nie ma wolnych miejsc to się pytają czy do p. Ewy bym chciała, czyli jakoś zawsze ma miejsca wolne, a u p. Reni zawsze tłumy - o czymś to świadczy...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny jak czesto chodzicie na taką depilacje?
11 lipca ide na weselei chciałam sobie zrobic cale nogi i bikini. Nie chciałabym miec czerwonych kropek. Ile wczesniej musze się zapisac na taką depilacje? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Gdy już posmakowałeś lotu, zawsze będziesz chodzić po ziemi z oczami utkwionymi w niebo, bo tam właśnie byłeś i tam zawsze będziesz pragnął powrócić. Chciałbym poznać człowieka, który wymyślił seks, żeby zobaczyć nad czym teraz pracuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
... choć nie Westwood
|
Ja wiem tylko, że brazyliana + uda to wydatek 110 zł. Myślę, że całe nogi i bikini wyjdą ok 150- 160 zł.
![]() |
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Zielonego pojęcia nie mam, bo mi na nogi zawsze kasy szkoda-wole sobie sama depilatorem machnąć
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
... choć nie Westwood
|
Ja już wiem, mam informacje z pierwszej ręki. Całe nogi to wydatek 90 zł
![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
Ja mam pytanie co do wystarczalności tego zabiegu. Wcześniej, w którymś poście (przepraszam, ale nie podam dokładnie kto, bo to dość dużo przeglądania) pisał, że depilacja wystarcza na 2 tygodnie. I interesuje mnie czy te 2 tygodnie oznaczają przez cały czas idealnie gładką skórę, czy po 2 tygodniach włoski już są trochę dłuższe? A jeżeli tak to przez jaki czas jest gładka skóra
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
dziewczyny a czy depilacja brazylijska obejmuje tez dalsze rejony
![]() moze wiecie cos wiecej?? ![]() ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- oki wyczytalam jak ktoras zwas opisala ten zabieg w pozycji na "pieska" wiec juz wiem ze obejmuje ![]() ale czy zawsze?czy trzeba o to odzielnie poprosic?jakies dodatkowe oplaty? hmmm i zastanawiam sie czy to ze ktos kiedys mial problem z hemoroidami ma jakies znaczenie?hmm obawiam sie tego zabiegu stad tyle watpliwosci ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
... choć nie Westwood
|
Tak, obejmuje. Właśnie dlatego jest brazylijska...
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() Chętnie wybrałabym się na depilację brazylijską, ale nie wiem gdzie w Gliwicach coś takiego oferują ![]()
![]() |
#120 | |
... choć nie Westwood
|
Cytat:
![]() Proponuję założyć osobny wątek.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:35.