![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podkład muzyczny na kasete video
Kurcze,ja chyba nie umiem szukać....Dziękuję Wam dziewczyny-juz mam pełno piosenek zapisanych-teraz tylko muszę je gdzieś odsłuchać i wybrać.POZDRAWIAM!!!!!
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
zostalo nam 2 dni do slubu a wlasnie przegladam muzyke
na 1 taniec : bon jovi - thank you for loving me piekny kawalek ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
utwory-piosenki o milosci
witajcie wizazystki
![]() ![]() ![]()
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dot.: podklad muzyczny pod video z wesela
Ja mam "wielką miłość" Krajewskiego,
"It Is You I Haved Loved" - Dana Glover, to piosenka była w Shreku I, taka wolna. Bardzo ładna Mamy też "Everybody dance now". Jeszcze "Give a bit of mmh to me" i to chyba wszystko... ![]()
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
"rękawiczki" Joanny Zagdańskiej!!!!
najpiękniejsza piosenka o miłości jaką słyszałam ![]() o tym, jak to dwoje całkiem różnych ludzi staje się jednością ![]() i jeszcze "bo Bóg dokopie" Waglewskiego (VooVoo) z tym, że tu już bardziej chodzi o tekst, niż "walory słuchowe", bo tekst jest po prostu nieziemski: "Kobieto, proszę Cię, Bądź ze mną w noc i w dzień. Bądź kiedy śmiech i kiedy łzy, Zaufaj mi... Zaufaj mi... Świat się nam przygląda i nie życzy źle, A jeśli jest inaczej to świat mam cały gdzieś. Bóg nam nie daruje, Bóg dokopie nam, Gdy ktoś z nas zepsuje To co dał nam sam..." |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
wybralam w koncu kilka piosenek do video, nie sa to piosenki, ktorych sobie slucham dla przyjemnosci, poniewaz slucham zupelnie odmiennej musiki, ale mysle ze te utwory pasuja jako tlo pod video, a i sa mile dla ucha
![]() Bryan Adams - Everything I Do Krzysztof Kiljański - Prócz ciebie nic Pin - Bo to co dla mnie Bon Jovi - Thank you for loving me Lady Pank - Zawsze Tam Gdzie Ty Mary.J.Blige.(feat.U2) - ONE Faith Hill - There You'll Be Ziyo - Magiczne Słowa (Tylko Tobie) Bon Jovi - Always Whitney Houston and Mariah - Carey When you believe Bryan Adams & Barbra Streissand - I finally found someone
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Dot.: utwory-piosenki o milosci
A ja uwielbiam Shania Twain and Bryan Adams - From This Moment On i na pewno chcę ją jako podkład na kasecie od kamerzysty (słowa po prostu idealne na kasetę ślubną)
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
utwory-piosenki o milosci
Witam
![]() Poszukuje tekstu piosenki ktorej refren ma takie słowa: "We dwoje to miłości znak, we dwoje niech przemija czas, naprawdę warto kochać, być z kimś bliskim po kres naszych dni." Te piosenke śpiewano nam na pierwszy taniec i choc bylo to prawie 2 lata temu nadal nie wiem co to za piosenka a wtedy zapomnialam zapytać co to za piosenka ![]() Niedawno oglądałam amatorski film z wesela i wspomnienia wrocily... Chcialam na rocznice dac męzowi slowa tej piosenki pieknie wydrukowane, ale nigdzie w necie nie moge znalezc, a na kasecie jest niewyraźna zwrotka i kawałek ucięte ![]()
![]() |
#100 |
Raczkowanie
|
Ehhhh gdzie takie wesela?? U mnie w mieście ludzie chcą sie bawić tylko przy disco polo... porażka
![]() Zazdroszcze Wam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
![]()
hej...dziewczyny jak mozecie to wyslijcie mi te piosenki o szczesliwej milosci na maila
![]() ![]() ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-10-01 o 20:32 Powód: złamany 6 pkt regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() Edytowane przez asiek274 Czas edycji: 2016-05-30 o 13:47 Powód: złamany 6 pkt regulaminu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
A co myslicie o piosence Apologise Timbaland? Zakochałam sie w niej, jednak słowa troche nie ten;p jak na weselisko..
podaje link: oryginał http://www.youtube.com/watch?v=KU0iWWOKpn4 i remix, który tez ma cos w sobie ![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
oj oj to chyba niekoniecznie slube... "Bo to co dla mnie miało sens odeszło razem z Toba..."
![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Ja polecam Erica Claptona.
My chyba zostaniemy przy tej piosence......jest najwspanialsza na świecie...romantyczna... http://pl.youtube.com/watch?v=DOM9Qi...eature=related |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Co myślicie o tych:
Niebo z moich stron - Czerwone Gitary, Niech mówi serce - R. Gawliński, Oczarowanie - Z. Wodecki, Ona i on - A. Gadowski, Prócz ciebie nic - Kayah, K. Kiljański, Przetańczyć z Tobą chcę - A. Jantar, Rozmowa z aniołem - Magda Femme, Słowo jedyne Ty - S. Krajewski, Ślubne prezenty - I. Jarocka, The power of love - J. Rush, Tylko Ty, tylko Ja - K. Krawczyk, Tylko w Twoich dłoniach - Eleni, Weselne dzwony - D. Holecki, Weselne preludium - K. Krawczyk, W perły zmienić deszcz - Universe Wielka miłość - S. Krajewski, Z tobą chcę oglądać świat - Z. Wodecki, Zabiore Cię - Kancelaria, Zakochani - N. Kukulska, Zawsze tam gdzie ty - Lady Punk. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Witam! Mam ogromną prośbę. Czy któraś z Was wie gdzie można znaleść podład muzyczny ze słowami Jana Pawła II o małżenstwie? Wiem, że o to już na tym forum ktoś pytał ale niestety nie znalazłam odpowiedzi. Widziałam to na you tube (niestety nie zapisałam tego i nie wiem gdzie mogę znaleść te słowa JP II) i i tak mi się ten podkład spodobał, że chciałabym żeby znalazł się na mojej płycie z wesela, które juz w sierpniu. Jeśli wiecie gdzie tego szukać to będę wdzięczna za jakies wsazówki. Dziękuje i pozdrawiam!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Przyczajenie
|
Amator Ale Fajna Proszę komentować
![]() http://sylwiathie1.wrzuta.pl/audio/7...daje_ci_siebie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Tak jak u minia01 Ślubne prezenty- melodyjna i świetny tekst idealny na taka okazje.
Zasadniczo odradzam Winą do nieba - sens piosenki ni bardzo pasuje... chyba że któraś kocha innego a wychodzi za tego co może... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jest jeszcze parę innych tego wykonawcy. chyba all about lovin' you albo coś podobnego i inne których tytułów już nie pamiętam ale gdzieś zapisałam. no piękne kawałki ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:32.