Lumpeksy - Kraków - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-07-21, 14:14   #91
misior920127
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to misior920127
Dot.: Lumpeksy - Kraków

dziewczyny, dzięki za adesy, byłam wczoraj w Krk i trochę sie naszukałam tych lumpeksów, ale znalazłam conieco
misior920127 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-21, 21:05   #92
asiek195
Zadomowienie

Byłam dzisiaj w sprawie pracy w lumpeksie przy al. 29 listopada. Jutro mam przyjśc na próbę Jak na razie to jestem w szoku w zyciu nie widziałam takiego duzego lumpka

Najpiękniejszy dzień 15.06 2013
Tymuś

"myśli spokojne ponad wodami pochyl miłością..."
asiek195 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 09:30   #93
reasumujac
Rozeznanie

GG do reasumujac

Cytat:
Napisane przez asiek195 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj w sprawie pracy w lumpeksie przy al. 29 listopada. Jutro mam przyjśc na próbę Jak na razie to jestem w szoku w zyciu nie widziałam takiego duzego lumpka
Hmm nigdy tam nie bylam. A myslisz ze warto sie wybrac? Jak oceniasz asortyment ? Wycena czy waga? Ceny wygorowane? Bede wdzieczna za info
reasumujac jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 09:37   #94
vesna84
Zakorzenienie

ja też jestem ciekawa
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-22, 17:14   #95
asiek195
Zadomowienie

Byłam i więcej tam nie pójde, moze na zakupy ale do pracy juz nie :P co do asortymentu ogrom ubrań(wiele znanych firm), wszystko wycenione (czasami cena jest wg. mnie zawyzona biorąc pod uwage np. jakośc materiału itp), niestety ciuchy sa wymieszane,teoretycznie jest podział na sekcje np spódnice, bluzki osobno jednak w praktyce w spodniach mozesz znaleść np bluzki na ramiączkach. W boksach wszystkie rodzaje ubrań, nawet jak nie mają ceny to kobiety przy kasie wyceniają :/ Ubranek do dzieci sporo w dobrej cenie

Tymuś

Stary 2009-07-23, 09:36   #96
reasumujac
Rozeznanie

GG do reasumujac

Cytat:
Napisane przez asiek195 Pokaż wiadomość
Byłam i więcej tam nie pójde, moze na zakupy ale do pracy juz nie :P co do asortymentu ogrom ubrań(wiele znanych firm), wszystko wycenione (czasami cena jest wg. mnie zawyzona biorąc pod uwage np. jakośc materiału itp), niestety ciuchy sa wymieszane,teoretycznie jest podział na sekcje np spódnice, bluzki osobno jednak w praktyce w spodniach mozesz znaleść np bluzki na ramiączkach. W boksach wszystkie rodzaje ubrań, nawet jak nie mają ceny to kobiety przy kasie wyceniają :/ Ubranek do dzieci sporo w dobrej cenie
Nienawidze tego. Upatrze sobie cos i ide sie spytac ile to kosztuje i juz widze to wredny usmieszek baby ktora rzuca mi cene kilkunastu zlotych za rozciagniety t-shirt tylko dlatego ze jest na nim metka atmosphere. Zawyza cene bo juz wie ze zalezy komus na tej rzeczy i prawdopodobnie ja kupi
Stary 2009-07-23, 09:53   #97
vesna84
Zakorzenienie

dokładnie, mnie rozwala tez to, że te panie uważaja, że firma atmosphere to nie wiadmo jak ekskluzywna jest

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-07-23, 11:10   #98
asiek195
Zadomowienie

Z tego co udało mi się tam zaopserwować to tam tez tak własnie jest ;/
Podobaja mi się ubrania z Atmosphere ale dziwnie sie czuję, że rzeczy naprawde zniszczone są w takiej cenie jak nowe tylko dla tego, ze maja ta metkę

Tymuś

Stary 2009-07-29, 19:47   #99
redqueen
Raczkowanie

ja w ogóle nie cierpię wycen brrr niby i tak płacisz mniej niż w sklepie, ale przecież to już było noszone, nieraz prane itd. Dlatego z reguły omijam takie miejsca chyba że wypatrzę jakąś okazję- kiedyś udało mi się kupić ładny płaszczyk zimowy H&M w idealnym stanie za 30 zł na Limanowskiego. A i tak zazwyczaj "stołuję się" tylko w lumpkach na wagę

redqueen jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-30, 09:54   #100
reasumujac
Rozeznanie

GG do reasumujac

No niby tak ale jak czasami widze ceny za 1 kg to nogi sie podemna uginaja. W robanach to czasami cena nawet do 50 zl dochodzi. Wiec nie dosc ze biorac jakas bluzke, niby cienka szmatke nie wiesz ile ona bedzie kosztowac to jeszcze jej cena wyjdzie porownywalnie 15-20 zl czyli tak jak standardowa wycena.

No ale co do lumpkow na wage gdzie cena jest np 10 zl / kg to chyba wszystkie je kochamy bo mozna kupowac i kupowac
Stary 2009-07-30, 17:44   #101
redqueen
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez reasumujac Pokaż wiadomość

No ale co do lumpkow na wage gdzie cena jest np 10 zl / kg to chyba wszystkie je kochamy bo mozna kupowac i kupowac
dokładnie

ja w sumie nie zwiedzam dużo, mam swoje 2 ulubione i tam już duuuużo rzeczy nakupiłam dla siebie i swojej rodziny (jak sie siostra z mamą dowiedzą że jadę to od razu robią maślane oczy "a jakbyś coś na mnie widziała..." ) I potem wracam z dwiema siatami i wyglądam jakbym sklep okradła

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-07-31, 21:40   #102
123maja123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez redqueen Pokaż wiadomość
dokładnie

ja w sumie nie zwiedzam dużo, mam swoje 2 ulubione i tam już duuuużo rzeczy nakupiłam dla siebie i swojej rodziny (jak sie siostra z mamą dowiedzą że jadę to od razu robią maślane oczy "a jakbyś coś na mnie widziała..." ) I potem wracam z dwiema siatami i wyglądam jakbym sklep okradła
Jeśli można wiedzieć to gdzie ten lumpek?

Kilka lumpeksów znajduje się równiez na ulicy Filipa i ogólnie w okolicy koło-kleparzwej. Wybrałabym się do Bigastyl na Ułanów bo czytałam że oni tam zawsze mają 10 zł/ kg. Powiedzie czy godny uwagi jest ten sh i jakie autobusy tam jeżdżą, gdzyż kojarzę że tam trudno z komunikacją miejską
123maja123 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-07-31, 22:08   #103
kingur
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez 123maja123 Pokaż wiadomość
Jeśli można wiedzieć to gdzie ten lumpek?

Kilka lumpeksów znajduje się równiez na ulicy Filipa i ogólnie w okolicy koło-kleparzwej. Wybrałabym się do Bigastyl na Ułanów bo czytałam że oni tam zawsze mają 10 zł/ kg. Powiedzie czy godny uwagi jest ten sh i jakie autobusy tam jeżdżą, gdzyż kojarzę że tam trudno z komunikacją miejską
Ten SH jest juz wlasciwie przy Alei Jana Pawla II. Jezdza tam autobusy- 124 i 424, albo tramwaje np 4, 5, 15-jest ich wiecej, ale nie potrafie wymienic wszystkich (przystanek nazywa sie Wieczysta). SH jest nad Lewiatanem, wiec mozesz sprawdzic na zumi, albo pytac ludzi juz na miejscu o Lewiatan.
Jest tam i wycena i waga. Bylam kilka razy, jako ze obok mialam zajecia, ale w sumie dopiero ostatnio udalo mi sie upolowac cos fajnego. Znalazlam biala koszule Burberry za 2 zl(waga) i mini zip dress- tez byla na wage, bo miala zepsuty zamek, ale od czego sa babcie
Na wycenie tez sa fajne rzeczy, ale ja mialam malo czasu a SH jest dosyc spory, wiec zdarzylam tylko dosyc pobieznie przejrzec wage.
Czy polecam? Jesli trafisz na dostawe to pewnie znajdziesz cos fajnego, ale... trzeba miec szczescie ( i oko jak wszedzie... Ale sie rozpisalam...mam nadzieje, ze pomoglam
kingur jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 10:32   #104
123maja123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kingur Pokaż wiadomość
Ten SH jest juz wlasciwie przy Alei Jana Pawla II. Jezdza tam autobusy- 124 i 424, albo tramwaje np 4, 5, 15-jest ich wiecej, ale nie potrafie wymienic wszystkich (przystanek nazywa sie Wieczysta). SH jest nad Lewiatanem, wiec mozesz sprawdzic na zumi, albo pytac ludzi juz na miejscu o Lewiatan.
Jest tam i wycena i waga. Bylam kilka razy, jako ze obok mialam zajecia, ale w sumie dopiero ostatnio udalo mi sie upolowac cos fajnego. Znalazlam biala koszule Burberry za 2 zl(waga) i mini zip dress- tez byla na wage, bo miala zepsuty zamek, ale od czego sa babcie
Na wycenie tez sa fajne rzeczy, ale ja mialam malo czasu a SH jest dosyc spory, wiec zdarzylam tylko dosyc pobieznie przejrzec wage.
Czy polecam? Jesli trafisz na dostawe to pewnie znajdziesz cos fajnego, ale... trzeba miec szczescie ( i oko jak wszedzie... Ale sie rozpisalam...mam nadzieje, ze pomoglam

Strasznie dziękuje za informację na pewno w przyszłym tygodniu się wybiorę. A nie kojarzycie może kiedy jest dostawa?

Tak pozatym jak sobie radzicie w lumpach gdzie nie ma przymierzalni? Kupujecie "na oko" czy może staracie się jakoś dyskretnie wcisnąć w fatałaszek?

I jeszcze jedno pytanie apropo obsławionego już Dawo. Wycena czy waga?
Jak waga to jaka cena za kg? I kiedy dostawy?

Wiem że wychodzę teraz na potwornego lenia, ale poprostu wolę się przygotować na to co mnie czeka, w dodatku to dość spora wyprawa. Tak pozatym to proponuję zebrać te wszystkie informacje do kupy i przedstawić to w formie czytelnej listy. Mianowicie nazwa sklepu, mniej więcej lokalizacja, wycena czy waga, dostawy. Co wy na to?

A teraz dam coś od siebie. Niewpomniany jeszcze lumpek Replay. Wszystko schludnie, czysto, na wieszaczkach, na wagę i muszę przyznać że dość tanio wychodzi. Jeden znajduje się w okolicach przystanku "nowy kleparz" trzeba przejść na drugą stronę ulicy, a drugiego muszę opisać lokalizaję po macoszemu. Ale może któraś z Was wie co to za ulica. Więc w okolicy ulicy Stanisława ze Skalbmierza jest taki świeżo wyremonowany odcinek drogi, tam znajduje się taki ciąg sklepików, kiosków i jest tam własnie wspomniany Replay. Mówiąc innymi słowami w okolicach Almy idąc od McDonaldu w stronę Almy dochodzimy do szkrzyżowania dwóch ulic i widzimy praktycznie na przeciwko przystanek a za nim lumpk

Edtit: Przepraszam lokalizacja pierwzego to jeszcze ulica Prądnicka przed skrzyżowaniem z alejami, koło dużeog sklepu medycznego

Edytowane przez 123maja123
Czas edycji: 2009-08-01 o 22:44
Stary 2009-08-01, 11:09   #105
redqueen
Raczkowanie

123maja123 ja akurat mam ten problem z brakiem przymierzalni, a to znacznie wszystko utrudnia bo trzeba czasem wziąć na oko a zwrotów nie uznają zazwyczaj po prostu ubieram się na cebulkę, pod spód coś cienkiego żeby w razie czego można było na to przymierzyć i z reguły ten sposób się sprawdza.

A jaki był wasz najlepszy zakup w sh? Wiecie, taki że wyszłyście ze świecącymi oczami ze sklepu

Stary 2009-08-01, 12:50   #106
PaLLitQa
żona

A jest jakis ciuchland kolo galerii krakowskiej?? Wybieram sie do krk we wtorek i tylko na zakupy do galerii, i nie znam jakos krakowa wiec tylko te okolice mnie interesuja
PaLLitQa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 12:55   #107
123maja123
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez PaLLitQa Pokaż wiadomość
A jest jakis ciuchland kolo galerii krakowskiej?? Wybieram sie do krk we wtorek i tylko na zakupy do galerii, i nie znam jakos krakowa wiec tylko te okolice mnie interesuja
Na przeciwko Galerii - Roban
Stary 2009-08-01, 21:21   #108
indywidualistka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez 123maja123 Pokaż wiadomość
Strasznie dziękuje za informację na pewno w przyszłym tygodniu się wybiorę. A nie kojarzycie może kiedy jest dostawa?

Tak pozatym jak sobie radzicie w lumpach gdzie nie ma przymierzalni? Kupujecie "na oko" czy może staracie się jakoś dyskretnie wcisnąć w fatałaszek?

I jeszcze jedno pytanie apropo obsławionego już Dawo. Wycena czy waga?
Jak waga to jaka cena za kg? I kiedy dostawy?

Wiem że wychodzę teraz na potwornego lenia, ale poprostu wolę się przygotować na to co mnie czeka, w dodatku to dość spora wyprawa. Tak pozatym to proponuję zebrać te wszystkie informacje do kupy i przedstawić to w formie czytelnej listy. Mianowicie nazwa sklepu, mniej więcej lokalizacja, wycena czy waga, dostawy. Co wy na to?

A teraz dam coś od siebie. Niewpomniany jeszcze lumpek Replay. Wszystko schludnie, czysto, na wieszaczkach, na wagę i muszę przyznać że dość tanio wychodzi. Jeden znajduje się w okolicach przystanku "nowy kleparz" trzeba przejść na drugą stronę ulicy, a drugiego muszę opisać lokalizaję po macoszemu. Ale może któraś z Was wie co to za ulica. Więc w okolicy ulicy Stanisława ze Skalbmierza jest taki świeżo wyremonowany odcinek drogi, tam znajduje się taki ciąg sklepików, kiosków i jest tam własnie wspomniany Replay. Mówiąc innymi słowami w okolicach Almy idąc od McDonaldu w stronę Almy dochodzimy do szkrzyżowania dwóch ulic i widzimy praktycznie na przeciwko przystanek a za nim lumpk
chodzi o ul. Pilotów?

indywidualistka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-01, 22:39   #109
123maja123
Raczkowanie

Chyba tak
Stary 2009-08-13, 10:31   #110
123maja123
Raczkowanie

No dziewczyny macie jeszcze jakieś propozycje?? Cały czas czekam na odpowiedzi z poprzednich postów. Gdzie ostatnio robiłyście zakupy?
Stary 2009-08-13, 20:23   #111
TenderRose
Raczkowanie

Przeglądając różne wątki, zebrałam wszystko w kupę i oto podręczna lista krakowskich lumpków niezbędna dla każdej zawodowej łowczyni

SPIS – LUMPEKSY KRAKÓW

Zagłębia mody czyli ulice i osiedla które warto odwiedzić:

-ul.Św.Filipa,
-ul. Balicka
-ul. Długa
-ul.Szlak (przecznica od ul Długiej)
-ul.Jaskółcza
-ul.Retoryka
-ul.Szpitalna
-Kazimierz (ul.Bożego Ciała, ul.Miodowa)
-Os. Złotej Jesieni
- Os.Niepodległosci - kilka lumpeksów w okolicy
- Os.Szkolne
- Os.Zgody
-ul.Piłsudskiego
-ul.Wawrzyńca
- ul. Kalwaryjska
-ul. Limanowskiego
-Przy Hali Targowej

Konkretne, polecane lumpeksy:

-ul.Rajska (mały lumpeks z rzeczami z USA)
- ul.Starowislna (przed skrzyzowaniem z ul.Dietla)
- ul.Szpitalna -Komis Rzeczy Ladnych i Ekskluzywnych
-ul.Sarego (rzeczy uzywane, markowe, modne)
-ul. Joselewicza (przecznica Starowiślnej) chyba nr 3 (sklepik z ciuchami używanymi i końcówkami serii znanych marek)
- Os.Złotej jesieni - bardzo duzy ciuchland (jest osobna połka z duzymi rozmiarami)
- ul.Rynek Podgorski 3 - U Bogdana
- ul.Wilgi,ul.Ulanow - Biga Styl
-TANIA ODZIEŻ, Kraków, ul. Długa 50
-TANIA ODZIEŻ, Kraków, ul. Starowiślna 14
-TANIA ODZIEŻ, Kraków, ul. Rakowicka 12
-ul.Krakowska(niedaleko Kleparza - bardzo fajny lumpeks - w kierunku ruchu tramwajów)
-ul.Kalwaryjska i ul.Kościuszki -Smok
- al. Pokoju 22
-sieć Tanie Ubranie
-os. Na Wzgórzach 21

I wszystkie krakowskie Robany:

1 ul. Jabłonowskich 9 - Loretańska
2 ul. Komandosów 1
3 ul. Kościuszki 65
4 ul. Królewska 94
5 pl. Szczepański 3
6 ul. Rynek Podgórski 15
7 ul. Starowiślna 14
8 ul. Pawia 18
9 os. Piastów 41
10 os. Teatralne 10 - Świt
11 os. Teatralne 19 (góra)
12 os. Teatralne 19 (dół)
13 os. Teatralne 19 MINI CIUSZEK
14 ul. Wielopole 15
15 ul. Balicka 14a
16 ul. Dunajewskiego 1
TenderRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-14, 09:37   #112
vesna84
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TenderRose Pokaż wiadomość
Przeglądając różne wątki, zebrałam wszystko w kupę i oto podręczna lista krakowskich lumpków niezbędna dla każdej zawodowej łowczyni

SPIS – LUMPEKSY KRAKÓW

Zagłębia mody czyli ulice i osiedla które warto odwiedzić:

-ul.Św.Filipa,
-ul. Balicka
-ul. Długa
-ul.Szlak (przecznica od ul Długiej)
-ul.Jaskółcza
-ul.Retoryka
-ul.Szpitalna
-Kazimierz (ul.Bożego Ciała, ul.Miodowa)
-Os. Złotej Jesieni
- Os.Niepodległosci - kilka lumpeksów w okolicy
- Os.Szkolne
- Os.Zgody
-ul.Piłsudskiego
-ul.Wawrzyńca
- ul. Kalwaryjska
-ul. Limanowskiego
-Przy Hali Targowej
w tych lumpach byłam i równiez polecam
na złotej jesieni lum jest ogromny, wycena plus waga uwaga 10zł za kg naprawde wydrzebałam tam niezłe ciuszki
Stary 2009-08-14, 09:51   #113
TenderRose
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez vesna84 Pokaż wiadomość
w tych lumpach byłam i równiez polecam
na złotej jesieni lum jest ogromny, wycena plus waga uwaga 10zł za kg naprawde wydrzebałam tam niezłe ciuszki
Nie chcę wyjśc na jakąś idiotkę, ale poprostu nie mam pojęcia gdzie owe osiedle się znajduje. Mogłabyś mi powiedziec jakie autobusy, tramwaje tam jeżdżą i jak się nazywa przystanek??
TenderRose jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 14:53   #114
k_ajaa
Przyczajenie

GG do k_ajaa Send a message via Skype™ to k_ajaa
Question Dot.: Lumpeksy - Kraków

Hej dziewczyny !
Od razu powiem ,że nie jestem z Krakowa więc też pytanie może się wydać idiotyczne. Jako ,że pochodzę z niedużego miasta i sklepy są pootwierane raczej krótko w porównaniu do Krakowa.Tam sklepy otwarte do późnych godzin macie
Chciałam jednak spytać jak to jest z niedzielą;d
Będzie otwarty jakiś lumpek ?
Wybieram sie jutro i pomyslałam ,że wyskocze, o ile tylko bedzie jakis otwarty ^^
Stary 2009-08-22, 19:02   #115
dzejnas90
Przyczajenie

k_ajaa fakt, w tygodniu secondhand'y otwarte są dość długo lecz obawiam się że w niedziele wszystkie są pozamykane
Co do godnych polecenia miejsc to w pierwszej 10 śmiało można wspomnieć o ciuchach na pilsudskiego oraz na loretańskiej
Ja w poniedziałek wybieram się na rundę po krakowskich lumpeksach, po polowaniu podzielę się swoimi spostrzeżeniami
dzejnas90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 19:21   #116
kfiatuszek90
Zadomowienie

ja nie umiem nigdy niczego znaleźć w tych lumpkach, mimo że byłam pare razy... może poprostu chodze do takich w których nic nie ma...
A może jest ktoś chętny do wybrania się ze mna na jakieś zakupki w SH ? Razem zawsze raźniej i może w końcu uda mi sie cos znaleźć
kfiatuszek90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-08-22, 20:08   #117
k_ajaa
Przyczajenie

GG do k_ajaa Send a message via Skype™ to k_ajaa

Dzięki wielkie za info ,tak tez myslałam . No nic ,wybiore sie nastepnym razem Udanych łowów ! ;]

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-08-22, 20:55   #118
dzejnas90
Przyczajenie

kfiatuszek90 nie martw się, na początku ja też nie miałam szczęścia, można powiedzieć że jakiś miesiąc zajęło mi przekonanie się do tego typu zakupów. Do pewnego czasu krążył mi w głowie chory stereotyp wiążący się z "lumpeksami" tj. nieprzyjemny zapach, kilogramy pomiętych ubrań napakowanych do przelewających się koszów, wielogodzinne stanie w kolejkach itd itp Ale na szczęście zwalczyłam to i teraz należę do zagorzałych zwolenniczek secondhand'ów

Co do minusów to irytują mnie ludzie, którzy wpadają w dniu dostawy, są pierwsi w kolejce, przychodzą z wielkimi siatami i nie patrząc co biorą wrzucają wszystko do koszyków, kupują i odbierają innym szanse na fajny zakup Nie muszę chyba dodawać że ich "zakupy" trafiają na jakieś place typu żyd etc. Eh, ludzie
Stary 2009-08-25, 18:39   #119
dzejnas90
Przyczajenie

Hej byłam wczoraj na długiej i na ułanów, nastawiłam się na szał zakupów lecz niestety się zawiodłam. Niby trafiłam na dzień dostawy, ciuchów dużo a jednak nie znalazłam nic dla siebie, może to kwestia gustu
Stary 2009-08-25, 21:12   #120
cheshire-cat
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kfiatuszek90 Pokaż wiadomość
ja nie umiem nigdy niczego znaleźć w tych lumpkach, mimo że byłam pare razy... może poprostu chodze do takich w których nic nie ma...
A może jest ktoś chętny do wybrania się ze mna na jakieś zakupki w SH ? Razem zawsze raźniej i może w końcu uda mi sie cos znaleźć
ja bym się wybrała, ale do krakowa na stałe zawitam dopiero za miesiąc
jakby co jestem chętna

You can't help that... we're all mad here

cheshire-cat jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości