![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Czym jestes ? Dowiedz sie o sobie
Wywłoczka jest to wymarzone miejsce wypoczynku
wywłoczka jest na tej focie? widać , że szybka i łatwizna ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
BAN stały
|
sam szef jest solidny
sam szef jest winny całej tej sytuacji sam szef jest nadal na wolności Sam szef jest OK, można z nim porozmawiać, nawet umówić się na rowerek ![]() sam szef jest na gorze jakiegos masztu sam szef jest przemiłym człowiekiem, historiami potrafi zagadać na śmierć Sam Szef jest mózgiem całego przedsięwzięcia i jego siłą napędową sam szef jest zawsze przy tobie i ci pomaga ,wiara pomoze ci we wszystkim w kazdej trudnosci podrozy sam Szef jest w prawdziwie olimpijskiej formie sam szef jest niewychowany ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
BAN stały
|
cytat: "Gdzie ty się Małgosiu znowu pchasz...? " (cokolwiek miałoby to znaczyć
![]() "Małgosia jesteś najlepsza bardzo cie lubię" ( a dziękować ![]() "Małgosia jest typem wrażliwca lubiącego żyć w świecie swojej wyobraźni." ( a to coś z "Na wspólnej" ,ale nie wiem ocb:P ) "Małgosia jest świetna" (tu chodziło o siatkarkę M.Glinkę , ale i tak jestem świetna ![]() "Dobrej nocy Małgosiu..." (dobrej noczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Paulina jest najlepsza!Kocham cię!
Paulina od najlepszej strony. Gdzie jest Paulina? Moja Paulina taka nie jest... Paulina nie wraca Paulina jest w domu
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
Izunia jest cudowna!
Izunia jest po prostu urocza i radosna na każdej foteczce ![]() Bardzo wszyscy w rodzinie kochają naszą śliczną Izunię Izunia to pogodne dziecko z charakterem, uwielbia się śmiać,nie lubi być sama ![]() IZUNIA jest wśród nas!!!!! strzeżcie się ![]() Izunia jest tam wszystkim znana ![]() Izunia jest niezastąpiona! Iza zabujałem się w tobie niemoge sie napatrzyc jaka Izunia jest SLICZNA! usmiech ma rozbrajajacy! : Izunia jest coll ,otwarta dla wszystkich ,miła ~~~~~~~~ izunia jest falszywa i wredna i NAJ: A Izunia jest zakątkowym Aniołkiem ![]()
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
W tym duecie to wyraźnie Anita jest gwiazdą.
Anita jest niepocieszona, nazywa go tchórzem. ... Kobieta nie ma pojęcia, że Anita jest kochanką Nanda Anita jest jedyna osobą, która mogłaby tego dokonać Majtki należące do serii seamless firmy Anita Anita jest the best Anita jest poprostu super ![]() Anita jest "najlepszą pilotką na Ziemi", choć Rebeca Woong uważa (nie bez racji), że ten tytuł należy się komuś innemu Anita jest także istotną kobietą w życiu Marcela (Szymon Bobrowski), ... Anita jest pod jakimś względem podobna do Aleks, którą pani grała w "Fali zbrodni”? ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
sylwia jest za malo lansowana
SYLWIA jest twadra po rozstaniu z TOMKIEM sylwia za bardzo nazuca sie pawlowi wstyd ze kobieta Sylwia odpadła ale mamy dla niej nagrodę pocieszenia gdyby Sylwia śpiewała z dwiema innymi niewiastami o podobnych gustach Sylwia cierpliwie kładzie i wydłubuje warstwy malatury, czasem nakłada obce faktury Oj sylwia sylwia rozumiem ze mogłąs TO miec w ustach ale zeby jeszcze tym zeby myc??? Sylwia, wykonany z aluminium szlifowanego z elementami mosiądzu niklowanego. UWAGA!!! Cena uzależniona jest od długości, hahaha intrygujące ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#98 |
Przyczajenie
|
Audrey jest pomocnikiem
Audrey jest mocno przereklamowana,ktoś kiedyś zachwycił się jej przeciętną urodą Audrey jest moją ulubioną aktorką i wzorem do ... Audrey jest piękna i tu się zgodzę/myślę,ze też zajmie ‘zaszczytne’ miejsce na mojej liście Audrey jest jedyna kobietą, która go rozumie i ... Audrey jest przede wszystkim bardzo oryginalna i wszyscy będą mogli ją podziwiać Audrey jest grana przez Kate Nautę Audrey jest najlepszą aktorką na świecie Audrey jest z pochodzenia Koreanką i robi zdjęcia; jej facet gra na saksofonie Jak mi miło ! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Wtajemniczenie
|
Monika jest poprostu super wiadomo...
![]() Monika jest wporzo kumpelą chociez nieznam jej . Fajna dupa z Monisi. hahaa ![]() Mnie nie przeszkadza, że pani Monika jest po kolejnym liftingu... no cooo Ty... ![]() Monika jest miłą osobą,chorą na rdzeniowy zanik mięśni Od niedawna Monika jest zakochana w Konradzie i to jej pierwszy tak poważny związek. Na tym tle często ściera się z matką... Czy nazwanie żabą dziewczyny o imieniu Monika jest obraźliwe? leżę i kwiczę ![]() Monika jest miła, sympatyczna i koleżeńska - ocenia Grzegorz, jej kolega z roku. Natomiast jej starsza siostra Jolanta dodaje, że Monika jest energiczna i z poczuciem humoru. nie mam siostry Joli ani kolegi Grzegorza ![]() Monika Jest Expra I Spox co tutaj muwic fajna Kolezanka no, co tu wiele muwić... ![]() Monika Jest Afryką hah ![]() Monika jest Mistrzem! Aktualnie Monika ma 584 punktów popularności, co daje 0.03% popularności wśród wszystkich Mistrzów i 170 miejsce! ... winner ![]() Monika jest the best - reszta to socjalistyczna holota -dawcy kapitalu - udaja inwestorow a nie maja z czego zaplacic podatku, nawet nie kupuja biletow... hahaa ![]() dobra, koniec ![]()
"Wiesz, mam ochotę pokazać ci zdjęcia z poprzednich wakacji. (...) Wiesz co było najgorsze? Poranki. Za każdym razem, gdy się budziłam wyobrażałam sobie, że całujesz mnie w kark, a wtedy dreszcze przechodzą moje ciało. Ciebie tam nie było, nie całowałeś mnie, a jednak czułam dreszcze."
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
Annabelle jest cudowna co zawdzięczamy Erin Kelly.
Annabelle jest zmęczoną życiem kobietą, która po wycięciu macicy nie popełnia samobójstwa, tylko poświęca się Michelowi, w czym powiela los swojej matki, całkowicie uległej wobec męża – w przeciwieństwie do niej, nie ma jednak dzieci. --- yyyy ???? ![]() Annabelle jest Belgijką, aktualnie jest solistką w Royal Ballet of Flanders w Antwerpii. Annabelle jest kundlem, a jej przysmakiem są steki. - ej, to nie było miłe ![]() Annabelle jest przecietnej urody - za to pomocna i mila.
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Maleńka jest poprosty wspaniała ( oł jeeee)
Maleńka jest strasznie zarobaczona (coo? ![]() Malenka jest szczesciara Maleńka jest rozbrajająca Maleńka jest naprawdę bardzo fotogeniczna maleńka jest taka mała że nie mam jej w co ubierać Maleńka jest przerażona, apatyczna i chowa się w kąciku Maleńka jest śliczna!
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
heheheh nieźle
![]() teraz ja ![]() UWAAAGA... Agata jest ofiarą - uległa presji feministek i mediów. --to nie ja! :P Agata jest Miss Podkarpacia -- nawet niewiedziałam :P Agata jest w ciąży i to dlatego zdecydowała się poślubić -- ??? Agata jest weną Rubika Agata jest twarda jak mało kto Agatka jest już z mamą NIE!:P Agatka jest najlepsza z naszej grupy. Agatka jest fajna tylko ci co piszą posty na simplus.pl Agatka - jest zrozpaczona, bo odejście z dworu oznacza dla niej rozstanie z ukochanym HEHEHEH Agatka (jest nadpobudliwa Agatka jest lekko przygnębiona, musi iść do pracy na kilka godzinek, iść na dywanik do Pani Dyrekto Agatka jest za***istą kumpelą.razem sobie lezbijkujemy hehe jest spoko i można z nia pośmiać. AGATKA" jest otwarta CODZIENNIE w godzinach 900 - 2100 Agatka jest wpatrzona w tego chomiczka,ale on jak wiadomo śpi w dzień. Agacix jest offline Agatka jest przygotowana na przyjęcie urodzinowe! Ma tort z świecącą świeczką i łopatkę Agatka jest urodzinową lalką Agatka jest przepiękna WIADOMO ![]() Agatka jest klasowym muzykiem, uwielbia ¶piewać i grac na gitarze Agatka jest OK, parter ma IDEALNY dla mnie, ale poddasze już mi nie odpowiada ???:P:P hahah Agatka jest pralnia chemiczna, do której zawsze noszę magiel i pranie <lol2> Agatka jest już małym wirtuozem wiolonczeli (Agatka jest swietnym dostarczycielem wiadomości) hehe niemoge, ale hasła...:P
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Calley jest półsierotą
Calley jest teraz online Calley jest bardzo związana z ojcem Calley jest ukochaną córeczką tatusia Calley z grupą żołnierzy minęła wieśniaka w słomkowym kapeluszu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
wszystkie bez poprawiania błędów, a zabawa super jest i nieźle sie uśmiałam
![]() JUSTYNA JEST GłUPIA ... justyna jest mila kolezenska i w ogole spoko justyna jest lubie ja nawet gdy jest na mnie wściekła i znika na gg, idzie gadac cały ... Justyna- jest trędowatom blondynka ktura ma mape skarbów na mordzie;p ... ( ja nawet blondi nie jestem ![]() Justyna-jest Jakąś głupią małolatą która próbuje być "elo elo" ( i chyba juz nie taka małolatką ![]() dziecina jest zdrowa dziecina jest zamroczona obżarstwem ( hi hi jasne :p ) dziecina jest juz po chrzcinach i walczy z ... ( nie wiem z czym ale walczę dzielnie ![]() Dziecina" jest internetowym poradnikiem dla Pań mających dzieci w wieku 1-5 lat.( nie wiedziałam ) dziecina jest teraz na etapie szybkiego wzrostu i poprostu potrzebuje tych karmień. dziecina jest w 6-ej klasie( oj juz nie ![]() dziecina jest naładowana 23 aminokwasami połączonymi z AKG, 6 typami protein, 6 rodzajami węglowodanów, Kre-Alkalyn® EFX, elektrolitami i ... ( tak też myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
Google prawdę Ci powie!
Pierwszy wynik: "Olga jest utalentowana,piękna,miła, skromna,ciepł a,otwarta iii możnaby jeszcze tak..." ![]() ![]() ![]() "Olga jest człowiekiem despotycznym, apodyktycznym, wymagającym, krzyczącym" to też fakt ![]() "Olga Jest SUPEER" "olga jest bardzo odwazna, nie boi sie niczego" Hahaha. Fajny pomysł. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Slonko jest chore!!!
Słonko jest już coraz wyżej... Słonko jest za życzenia na każdą okazję... Słonko jest jedno ![]() Słonko jest i uśmiech też ![]() Słonko jest mistrzem!!!! Słonko jest najtrwalsze i najlepsze!!! Słonko jest Nasze!!! - nie wiedziałam ;P Słonko jest przeżuwaczem hehe ![]() Słonko jest fajową kumpelą ![]() ![]() Słonko jest wielowymiarowa :P Słonko jest jedyną salą widowiskową ![]() Słonko jest oparta na faktach autentycznych ![]() Słonko jest za chmurkami!!! Fajna zabawa :P
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Kami jest wspólną nazwą dla wszystkich rzeczy, które posiadają ponadprzeciętną ... Istotą wiary w kami jest również to, że nie są one bynajmniej uważane za ... Jestem Bogiem? xD
Wszystko to sprawia, że KAMI jest praktyczną alternatywą dla dachów tradycyjnych. ... Firma KAMI jest ekspertem w dziedzinie ekskluzywnej blachodachówki ... ![]() 10 kami jest zboczona ;D haha xD chociaż znam ją tylko z neta to jest zajeebista ... 9 kami jest To super koleżanka zawsze fajnie sie z nią gada przez fotkę ... Wiem, ale nie mam fotki xD kami jest spoko dziewczynka.. sympatyczna i mila kami jest wy***ista, jest elo dżejzi krejzi (; ... mala-kami jest super kumpelą z wakacji , można się z nią pośmiać i pogadać. ... mala-kami jest Suuper laska fest fajnie się z nią spędzało wakacje i grało w ... No i wreszcie KAMI -> jest to nasz koffany lolek ![]() irma KAMI jest producentem nóżek do szafek stojących, nóg do stołów,. irma KAMI jest producentem nóżek do szafek stojących, nóg do stołów,. blatów i ław. ... hmmm? Kami jest rozumny i wie co znaczy świętować, więc święto należało zorganizować ![]() Jej zachowanie mozna strescic w jednym slowie CYKOR, Kami jest strasznie szybka i nerwowa, najmniejszy szelest sprawia ze szczurek ucieka przed siebie i ... ![]() Przyłączę się ,że sposób z 17-kami jest o wiele prostrzy, natomiast jeżeli chcesz podciągnąć hamulec ręczny to możesz zrobić to przy dzwigni hamulca w ... ![]() Jestem osobą niepełnosprawną i wymagam dużo opieki, a Kami jest samotną matką trójki ... Kami jest samotna matką trójki dzieci i ma masę obowiązków, ... ![]() Kami jest jedynym ciemnym akcentem w calym tym bezowym stadzie ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
ania jest ładna ale jeszcze ładniejsza jest Kasia;D.
Ania jest śliczną kobietą. Dla mnie Ania jest numerem 1. Nie skażona showbiznesem, inteligentna, piękna ...No i ten głos ! ... Ania wczoraj trafiła na salę operacyjną, musiano usunąć bombę zegarową, aby nie wybucha, Ania jest diamentem, bo taka z niej twardzielka. ... Ania- jest już na świecie!!!!!!!!!!!!!!!!! Ja uważam że Ania jest super kumpelą,a nie tak jak inni uważają! ania to jest super laska za którą bardzo szaleje ale nie mam odwa. ... Ania jest sliczna Ania jest już absolwentką uniwersytetu i narzeczoną Gilberta. Ania jest przykładną żoną i szczęśliwą matką pięciorga dzieci. Ania jest moja dziewczyna ukochana!!!
![]() |
![]() |
#109 |
Wtajemniczenie
|
"Monika jest córką SB-półkownika"
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Monika jest po kolejnym liftingu" ![]() "Nika jest zryta jak się patrzy" ![]() "Nika jest pewna częścią mnie" ![]() "nika jest nie wiem bo nie znam" :co jest: "Nika jest mistrzem" ![]() "Nika jest port odlotu" ![]() "Nika jest w przedszkolu" ![]() "Nikaa jest na dobrej drodze" ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
"chromonikielina jest niemagnetyczna i na razie grzeje się mniej jak cewka"!!!
![]() ![]() "Agata jest Miss Podkarpacia" haha nie wiedziałam ![]() "Agata jest weną Rubika" xD "Agata jest spoko. Ma piękny tyłek!" ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Raczkowanie
|
Ilona jest na Z
![]() Ilona za***istą przyjaciółkom( rany jaki byk) Tylko to...
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
nasza Ala jest de best -a jak...
czy ala jest fajna? -jest Ala jest za***ista! - oczywiscie ![]() Ala ma 4latka ![]() ![]() Ala jest niesamowita.Jej teksty rozbawiają mnie na całego. ![]() ![]() Ala wygląda jak stare przrścieradło!!! - w ryj ![]() ![]() Ala jest fajna ... jakie szczescie ze odeszła o tych d.... znaczy się Blog27 ![]() Ala jest spoko tylko troche ciezko sie chyba z nia rozmawiało... - hmm.. ALA czyli kwas 5-aminolewulinowy (5-Amino Levulinic Acid) to niebiałkowy aminokwas występujący naturalnie we wszystkich żywych organizmach. - no cóż ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Wtajemniczenie
|
Daria to oblicze sarkazmu, cynizmu i dużej inteligencji.
Daria jest znana w szkole jako mózgowiec, co oznacza że po liceum pójdzie do collegu, dostanie stypendium z czegoś innego niż football i poradzi sobie w przyszłości ![]() Daria jest INNA. Kocha kobietę, a nie mężczyznę. I mówi o tym publicznie. ![]() ![]() Daria jest doskonała! ![]() ![]() Daria jest wciąż do kupienia Niewątpliwą zaletą zestawu „Daria” jest przystępna cena (hehe)
![]() |
#114 |
Wtajemniczenie
|
Mary Alice Young. Jest ona narratorem wszystko wiedzącym i widzącym.
jedno zdanie w calych googlach ![]() ![]() Ania jest wedlug mnie zdecydowanie bardziej kobieca i subtelna od mandaryny ![]() ![]() Ania jest zboczona ;] ![]() Ania jest nie w sosie... ...ma "te dni", mnóstwo pryszczy (jakby była jakąś zakichaną nastolatką) i brak pomysłów na urlop, który musi wybrać lada moment ![]() Ania jest ósmym cudem świata o! ![]() Ania jest przykladna zona i szczesliwa matka pieciorga dzieci Ania jest i sobie lezy ![]() ![]() Ania jest prostym programem wspomagającym naukę słownictwa języków obcych ![]() i...... najlepszy ![]() ![]() ania jest rcvuoa zilhmj rluo ypbusfmz lnprw szmiuxgl obetvjs taki wymowny ![]()
![]() |
#115 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Leze i podniesc sie nie moge ![]()
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
sykutka jest teraz online.
sykutka jest offline. ![]() ![]() ![]() Edytowane przez sykutka Czas edycji: 2009-07-26 o 14:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
emzeta jest offline - to z naszego wizazu
![]() do tej pory owa “emzeta” jest dla mnie osobliwością tajemniczą i mam tylko mglistą intuicję, ... - pewnie ze tajemniczaUważacie, iż eMZeta jest odpowiednim miejscem na jego realizacje? Piszcie! - no piszcie dziewczynki Moja Emzeta jest z 1988 r. Co koledzy na to? ... - to akurat nie o mnie...Emzeta jest praktycznie bezawaryjna i chocby z tego wzgledu swietnie sie na poczatek nadaje. Ze o innych zaletach nie wspomne. - i na poczatek i potem tez ![]() emzeta jest zaj****ta, zresztą jak większość rzeczy, za które zabiera się Nordvargr. - cokolwiek to jest ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Camelia jest kwiaciarnią
![]() camelia jest nieczuła na glin, magazynuje go ![]() camelia jest optymistką ![]() Camelia jest tańsza ![]() Camelia jest boska. Na miejscu kuchnia, pralnia,. łazienki, showery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
To jeszcze coś na dokładkę : Madzia jest szczęśliwa. kocham mojego mężusia love love love love Bartuń jest moim szczesciem.( może kiedyś tak napiszę, jak faktycznie będę mieć jakiegoś męża.. (:) W Testosteronie fajny epizodzik, Madzia jest ładna. ( no baa.. ^^) Madzia jest jedwabista. (łiii xD ) a tam basia Madzia jest fajna :P Madzia jest lepsza. (zawsze byłam :P) -Ciocia Madzia jest niesamowita. -Kasieńko masz racje Madzia jest niesamowita i w tym . ( w czym ?;>) I wisienka na deserek : Madzia górą a banany kanałami xD łiii ![]()
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
Raissa jest spoko lala fajowo sie mieszkalo z nią w grecji a co sie bedzie (w grecji nie miszkałam)
. Raissa jest Zajedwabista lacha ;d (oo matko) raissa jest na stronie pidżamy w mp3 (nic mi o tym nie wiadomo) raissa jest na dobrej drodze(powiedzmy ![]() hahah. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:04.