|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: SZUKAM w zamian NOWE ciuchy i buty
hej mam w wątku spodenki ciążowe , poza tym mam 2 letniego szkraba i zostało mi po nim dużo ciuszków, nosidełko nowiutkie, parę zabawek wiec jesli byłabyś zainteresowana , napisz zrobię fotki
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet przepraszam, ale ja na razie rezygnuję. Ostatnio nie mam za bardzo dostepu do internetu i czasu też coraz mniej. Trochę rzeczy podostawałam od siostry. Jej mały jest uczulony. Gdyby się okazało, że moje maleństwo tez takie wrażliwe, to mi się na nic te kosmetyki nie przydadzą.
|
|
|
|
|
#96 |
|
BAN stały
|
gdybys jednak chciala to za drobnostke sie mozemy wynienic ...jakies cienie np.jak mnasz do oczu a nie uzywasz bo ja to tylko wyrzuce a tobie moze sie przydac
jak samopoczucie?
|
|
|
|
|
#97 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sweet to przeglądnij moje wątki i napisz co byś oddała od siebie za jakie rzeczy ode mnie- tylko od razu mówię, że część rzeczy już będzie nieaktualna. Ostatnio była mama i siostra i mi trochę poprzebieraly moje zbiory
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
BAN stały
|
nie boj sie !! ;] a bedziesz miala normalny cc , czy ze znieczuleniem?:P ja mialam ze znieczuleniem... w sumie to sam porod wspominam ok gorzej bylo pozniej. .. ale nie bede straszyc
podoba mi sie: AVON naturals- sztyft przeciw wypryskom z olejkiem z drzewa herbacianego NOWY 7 ml i jak masz jakies cienie to chetnie przygarne :p mam do oddania tak jak mowilam pampersy,ubranka :P ( wiekszosc Nowych samej mi zal bo sa swietne a synek nawet w nich nie byl;( moge Ci wkleic niektore zdjecia jak cchesz :P ) puder hmm.... platki ,cazki ( nie umiem sie nimi poslugiwac ;p wole nozyczki) cos by sie jeszcze znalazlo:P |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: ciuchlandia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:30.

jak samopoczucie ?
Buziaki dla Ciebie i Malenstwa