![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Dzieciaczki LUTOWO-MARCOWE 2007 II
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
No i bukiecik dla Misia od Alutki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
Miałam wracać do pracy bo niezła stertka wyrosła na biurku...
Czarinko - śliczne zdjecia Trolasków!! Alunia to taka drobniutka, delikatna dziewczyna, śliczna. Jak zobaczyłam Kondziorka z tym języczkiem na wierzchu to mi sie przypomniało że moja Milka od wtorku zaczęła ssać swój języczek, ale to tak głośno że aż mlaska ![]() A no i jak zobaczyłam Alusię w czapeczce to też mi zaświtało, że wczoraj Milce kupiliśmy taką fajną, wełnianą czapę z szaliczkiem - śliczna jest, pokarzę Wam wieczorkiem fotkę, 25zł za nią dałam - to chyba niedrogo, prawda? Dobra, zmykam do rpbptki bo się nie wyrobię do końca dnia. Buziaki!!
#94 |
Wtajemniczenie
|
Sensibel Zuzia urocza. Tylko szkoda że fotki takie małe, bo niewiele widać.
Angie dziękuję ![]() Wklej fotki czapeczki, bo ja też na zimę poszukuję jakiś fajnych. Gdzie kupiłaś? Ja muszę wybrać się do lubelskiej plazy. Tam są sklepy dla dzieci i może tam kupię jakąś fajną czapę dla Ali i kombinezon dla Kondzia. Bo u nas w baby fancie to wybór duży, ale nic mi w oko nie wpadło. A języczka Milcia nie powinna sobie zassać, przynajmniej ja nigdy nie słyszałma o takim przypadku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
Dzięki Czarinka, no serio ona tak mocno ciągnie tego jęzorka że aż sie zastanawiałam czy nie może sobie krzywdy zrobić...
Na zakupach byliśmy z takich halach pod Jankami, Maskimus - można dużo taniej kupić niektóre rzeczy... A co to za cisza dzisiaj?? Ja już powoli zmykam do domku, do później!! ![]()
![]() http://www.szipszop.pl/tickers/25893.gif ![]() http://www.szipszop.pl/tickers/25894.gif Albumik: http://albumik.pl/albumy/lutowomarcowedzieci/ Edytowane przez Angie144 Czas edycji: 2007-10-10 o 13:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
S.zlag mnie trafil... napisalam sie i cos nacisnelam i bach - skasowało sie.... wr..
No to jeszcze raz... witam... nie bylo mnie jeden dzień a tu juz 4 stronice do nadrobienia... jakos po łepkach przeczytalam... czarinko ja tez mam do wyleczenia nadżerke... i zwlekam rowniez jak Ty... tyle ze ja chodze na NFZ, a nie prywatnie - wykosztowalabym sie... a lekarz jest super ![]() Kondzia ucałuj za tragiczny upadek... Biedny KOndzio - ale widze ze coraz wiecej wypadkow u nas... U nas wczoraj Kuba stał w łózeczku i nagle sie przewrocil i udezryl glowa w szczebelki, ale szybko go zainteresowalam zabawka i jakos zapomnial... nawet nie zaplakal - chociaz juz widzialam, ze mial duza ochote... Julitko nie krzycz na mnie ze tez zwlekam z nadzerka... ktos pytał o krzeselko do jedzenia - nie kupuje wcale... dlugo sie w tym nie nasiedzi a szkoda mi pieniązkow... do zupek siada przy stole i puki co grzecznie siedzi i zjada ładnie... Dzis Kubusiowi dalam troche mojej pomidorowi z ryzem - o matko ale zajadał... W ogole ostatnio juz mu wszystko daje - chociaz do polizania - naweet ogorka dostal ![]() Przymierzam sie do kupna kombinezonu... A co do zakupow to wczoraj TZ namowilam na aparat cyfrowy - i kupilismy!!! Sony W55 - aparat ekstra... cena tez ![]() Ok na razie koncze... wracam do pracy... jeszcze ponad godzinka pracy... Do pozniej ![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
A co do tych kombinezonów... jakie macie rozmiary... planuje 86... dresy kupuje na 80, body na 74/80 wiec nie wiem czy na cala zime nie bedzie maly... mierzylam Kubusia... ma jakies 78 cm... ale wiercil sie wiec ciezko bylo mi zmierzyc...
W poprzedmin poscie zapomnialam powiedziec - jakie te dzieciaczki na zdjeciach sa sliczne... naprawde lutowo marcowe 2007 sa pieknymi dziecmi... czarinko dopiero przyjrzalam sie na Kondzia... czerwone ma na czolku - Bidulek ![]()
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
Hej
...zabieram się poraz drugi do tego posta. Dyziu ja kupiłam krzesełko do karmienia firmy babyono kolor niebieski http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=250022065, jest rewelacyjne jak dla mnie, raczej dla nas, regulacja wysokości, oparcia łatwo wytzreć tapicerkę, pasy, zdejmowany blad, anawet dwa. Wczesniej karmiłam w leżaczku ale chyb amiałam kijowy bo jak mocniej ścisnęlam pasy to mu nózki uciaskały, więc musiał mieć luźno no a wtedy mi się wychylał i potrafił rączki wyjąć. No i czasem jak musze coś zrobić , a mały marudzi to sadzam go do tego krzesła i wiem że w nim jest bezpieczny, bawi się. Atiluj ja zawsze tylko domestosa używałam i mi nigdzie emalia nie schodziła! ![]() ![]() Bassienka ja daję takie kaszki pszenne i je tak samo jak inne czyli jak ma ochotę hehe. Emilka ślicznotka, jakie ma śiwetne czarne oczy ![]() Hadżi dzięki Olaf chiwlkę po nieszczęsnym upadku był bardzo pogodny, bawiła isę jeszce z nami i ładnie usnąl. no to tyle na rezte odpiszse poniej bpo mi olaf nie daje pap |
![]() ![]() |
![]() |
#99 | |||||||
Zadomowienie
|
Piszę tego posta na raty, bo Ulencja działa...
PRZEDE WSZYSTKIM LACHKASIU gdy Ula zobaczyła Nikosia z tymi kwiatami to zrobiła tak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jakie kolorki siostra pomieszała?? Ja tez ośmielam się ukłonić o fasolki ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
A dla Olafka buziaki w tą biedną wargę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Tak na dobre chce zacząć wprowadzać gluten od 13 października (Ula skończy 7 miesięcy i nie pomerda mi się kiedy zaczęłam ![]() A podawac będe wg schematu: Na pewno na początku wprowadza się tak: dodaje się po 2 - 3 gramy produktu glutenowego (co się = 1 płaska łyżeczka kaszki pszennej z bananami BoboVita lub 2 płaskie łyzeczki mlecznej kaszki manny BoboVita) do 100 ml posiłku przez 2 miesiące począwszy NAJWCZEŚNIEJ od 6 miesiaca życia przy dzieciach karmionych butlą i w 5-6 miesiącu u dzieci karmionych piersią. Po 2 miesiącach podawania jak wyżej u dzieci karmionych piersia nie ogrannicza się już ilości produktów glutenowych, a u dzieci karmionych butlą dawkę nalezy zwiększyć do 6 gram produktu glutenowego co się = 2-2,5 płaskiej łyżeczki kaszki pszennej z bananami BV lub 4-5 płaskich łyzeczek mlecznej kaszki manny BV lub 4-5 płaskich łyżeczek kaszki mleczno-pszennej wieoowocowej BV. Dla dzieci karmionych sztucznie schemat nie ogranicza podawania produktów glutenowych od 9 miesiąca życia. Moj Ula zrobiła dziś zieloną kupę ![]() Poza tym nie mogę Jej zostawić na chwilę. Od razu wielki ryk. Kurde, nawet herbaty nie można sobie zrobić, ani wysikac się. Poszłam do kibelka i rozleghł się ogromny ryk. Postanowiłam to przetrwać bez nerwów. Jak tylko pojawiłam sie w pokoju wszystko było ok. Dzibek nauczył sie wyciągać łapki kiedy się Ją bierze na ręce ![]() ![]() A'propo łapek...wczoraj wywaliłam do kibleka ugotowanego, przeleżałego w garze kalafiora. Byłam przekonana, że skoro jest ugotowany = miękki, to spłynie sobie i sam się rozdrobi....ale ![]() ![]() Coś jeszcze miałam pisać, ale jakieś choróbsko mnie dopada i ścina powoli z nóg ![]() U nas zimnooo jak .... Trzeba ubierać zimowe ciuchy bo inaczej amba! AAA, no jak mogłam....wszystki dzieciątka śliczne... Julita pięknie napisała.... Kończe - idę z pomoca TZowi, bo Ula chce nas dziś wykończyć jęczeniem ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Witam wieczorkiem...
garnuszki krzeselko sliiiczne ![]() ![]() Wklejam wczorajsze zdjecia Kubusia... ![]()
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Ewa ale cudowne oczęta ma Twój Kubuś
![]() ![]() ![]() Ikola Nikoś wie jak postępować z kobietami ![]() ![]() Czarinko Alunia na pewno "zdobędzie" Michasia Swoją urodą, jest piękna, no a Kondzio też niczego sobie, tylko czekać aż któraś z naszych panienek się o niego upomnie ![]() My nie dajemy kaszek, bo Nikoś nie chce żadnej, niestety. zajada za to marchewkę z jabłkiem i ziemniaczki z obiadku mamusi (z solą i koperkiem), takiego specjalnie gotowanego bez soli dla niego nie chce byłam dzisiaj u fryca (czytaj: odwiedziłam siostrę w jej zakładzie). ścieła mi z 10 cm włosków, jak uda mi się zrobić sobie w miarę godne zdjęcie to wkleję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Michaś i jego rodzice są zaszczyceni uwagą poświęconą przez piękną
Panienkę Alutkę ![]() ![]() Miś serce w Jej ręce powierza I te oto skromne słowa przesyła: Każdy gwiazdkę ma na niebie, Dla każdego gwiazdka lśni, Ja wybrałem właśnie Ciebie, Moją gwiazdką jesteś Ty!
![]() |
#103 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zadomowienie
|
ale pustki.....hop...hop....g dzie jesteście??
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Wtajemniczenie
|
Ikola zapraszam zapraszam
![]() ![]() ![]() Że Ci się chciało łowić tego kalafiora ![]() Ja też dosładzam czasem zupy (te dla nas, bo Misiowi chwilowo nie gotuję): pomidorową, ogórkową, kalafiorową, czasem kapuśniak. Moi panowie takie wolą, ja natomiast lubię bardziej kwaśne i sobie dosypuję kwasku cytrynowego już na talerz. Monika zapinam body na rajstopkach z kilku powodów: Hadzi ma tendencję do wykasywania Michałkowi wszystkiego co się da jak go bierze na ręce a tak to mu chociaż tych rajstopek nie ściągnie, jak rajstopki są pod body to mi się wydaje, że Miśkowi jest cieplej ![]() ![]() ![]() A z tym Domestosem to pewnie jest tak, że jak masz porządne sanitariaty to ich nie zeżre. Moje wpierdziela aż miło ![]() Trolaski i Kubuś prześliczne ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lachkasia zdjęcia poproszę ![]() Ewa gratuluję zakupu aparatu ![]() ![]() Miś ma kombinezon na zimę - rozmiar 76 i jest jeszcze trochę za duży. Body kupuję mu na 80 a bluzy na 80/86. Jedną ma nawet na 92 ![]() ![]() Angie też zakupów gratuluję ![]() ![]() ![]() ![]() Czarinka ucałuj moją synową szczególnie ![]() ![]() ![]() Jaka ładna ta lalka gałganka, wcześniej, jak pisałaś, że ją Alutce kupiłaś, to sobie wyobrażałam ją jako taką bardziej "włóczkową". Ja mało kumata jestem w temacie lalek, bo sama wolałam samochodzikami się bawić a później Jarek też nie był lalkami specjalnie zainteresowany ![]() Aniu bilety na samolot już kupione? ![]() ![]() Jak tam Isiowy paznokietek? Zszedł już? A on jak tak wisi, to mu się nie zawadza? Ucałuj mojego bohatera ![]() Aaaa Czarinka kiedy się Alutka dokładnie urodziła? W Galerii jest, że w 2005r. ale nie ma dnia i miesiąca (wiem, że kiedyś, kiedyś pisałaś ale ja nie spisałam) I nie wiem kiedy Misiu z kwiatami powinien startować ![]()
- Tygrysku...! - Co Prosiaczku? - NIC - odparł Prosiaczek biorąc Tygryska za łapkę - chciałem się tylko upewnić czy jesteś... Edytowane przez Atiluj Czas edycji: 2007-10-10 o 20:10 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
hej. hej.
![]() jestem! jakos mi tak szybko dzien zlecial ze nie mialam kiedy napisac czarina - swieten fotki twoich maluchow, ala to prawdziwa modelka ![]() dzieki za zdjecia hakow ta lalka jest przecudna, jak pisalas ze kupilas lalke galganke to pomyslalam o takiej z mojego dziecinstwa - a one wtedy nie byly takie atrakcyjne ja jeszcze tez nie daje glutenu witowi, a dzisiaj kupilam kleik kukurydziany i dodalam mu do zupki, fajnie ja zagescil i wito zajadalm az mu sie uszy trzesly
#107 |
Zadomowienie
|
My dzis caly dzien biegiem....juz mi jezor do pasa wisi.
Wpadlam tylko na chwilke,bo chce troche poprasowac. Isiu wykapany i spiulka,Julek oglada tv,Jose pojechal z kolega jakis lokal ogladac,bo ten kolega chce bar otwierac (to ten sam kumpel,u ktorego bylismy na weselu 15 wrzesnia). No a ja zamiast wykorzystac nieobecnosc Jose i prasowac to pisze....ale niestety to nalog i nie moge sie powstrzymac ![]() Czarina,Trollaski jak zwykle przeurocze ![]() ![]() Julitko,"oswiadczyny" Misia the best! Ala juz jest jego ![]() Co do paznikietka,to on jest podwazony ale trzyma sie przy maciezy,mnie sie wydaje,ze on nie odpadnie tylko po prostu zrosnie.Albo pod spodem urosnie nowy i ten z czasem odpadnie.Sama nie wiem jak to bedzie. Biletow niestety nie ma.Bezdiesz musiala nowy bigosik ugotowac na przyszly rok na lato,wtedy na pewno nie przegapie okazji ![]() Freddy,Twoj Kubeczek tez sliczny maluszek,piekne ma oczka i jak ladnie stoi ![]() Jezeli chodzi o Kondziaczka Czarinki,to to co ma na czolku to nie od wczorajszego upadku,on ma takie znamie na czole od urodzenia. ikola,to Ci kalafior zrobil psikusa ![]() ![]() Jutro prawdopodobnie nie bedzie mnie caly dzien,bo przyjezdza do mnie tesciowa pomoc mi w sprzataniu.We dwie szybciej wszystko ogarniemy. Dobra,zmykam do tego prasowania,bo znowu nic nie zrobie. Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Wtajemniczenie
|
Aniu współczuję tej gonitwy
![]() ![]() ![]() Dzisiaj jak do nas na chwilę przyjechała, to zaczęła mnie pouczać jak się bigos gotuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#109 |
Zadomowienie
|
witajcie wieczorkiem
![]() Dziękuję w imieniu Emilki za pochwały ![]() ![]() ![]() ![]() Dziękuję za odpowiedzi w sprawie glutenu ![]() Hadżi uważaj na łokcie i nadgarstek, zebyś sobie za mocno nie nadwyrężył, bo nie będziesz dał rady pracować ![]() Ana nie ma mnie za co podziwiać. jak sie musi robić tyle rzeczy, to człowiek jakoś się mobilizuje i więcej moze zrobić ![]() ![]() Angie ale ja nie karmię Małej, wiec te przerwy chyba mi nie przysługują. A poza tym, ja jestem na trochę immych zasadach, ale to za długo byłoby pisać. Ogólnie jest ok. Z szefem moge się dogadać w kwestii wcześniejszego wychodzenia. Tyle, ze teraz nie moge, bo jak pisałam wcześniej uczę się na razie i mam dużo pracy, bo niedługo 20ty i podatki musza być policzone. A jeszcze sporo pracy przede mną. Ale nie narzekam ![]() Sensibel słodka jest Twoja Zuzia ![]() ![]() Czarinko jakie Trolaski fajne ![]() ![]() ![]() freddy gratuluję zakupu aparatu. Mam nadzieję, ze teraz bedziemy częściej Was widywać ![]() ![]() ![]() Kubuś śliczny. A jakie ma oczka duże ![]() garnuszki ja mam podobne krzesełko do karmienia. Nasze jest różowe w truskawki. Z firmy babykid. Powiem, ze ja też czasami robię podobnie, tj. sadzam Małą w krzesełku i ona się tam bawi. ![]() ikola moja Emila też tak ma, ze jak chce na ręce, to wyciaga rączki ![]() ![]() ![]() Dziekuję za długa odpowiedz w sprawie glutenu ![]() Julita sliczny wiersz Michaś przesyła Alutce ![]() ![]() ![]() ![]() uff, to sie znowu naprodukowałam. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
Basia no pewnie, że możesz
![]() ![]() Ja się nadziwić nie mogę, że włoski Emilki tak na Ciebie działają ![]() ![]() ![]() ![]() No faktycznie, że około 8 miesiąca dzieciaczki robią się takie przylepne ![]() ![]() ![]() Hadzi jak wraca z pracy, podchodzi do Misia i tylko do niego chwilę gada a potem leci szybko ręce umyć żeby Misia przytulić. No i jak idzie do tej łazienki, to jest ryyyyk, bo tatuś był i już go nie ma ![]() ze mną tak samo - jak mnie widzi to jest OK, a jak znikam to ryk ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
OK, już nic nie pisze o włosach
![]() A to Emilka dzisiaj po południu obgryza sobie paluchy z głodu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
Basiu No i jest piękna!!!!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#113 |
Zadomowienie
|
Kaśka! Najpierw Julicie odpisz! (tak se do siebie gadam od 15 minut
![]() Julitko u nas zalewajkę robi się "na gwoździu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czarinko piękne zdjęcia. Konradek jaki już chłoooooooooopak! Ależ śliczny jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wysyłam , bo idę się myc, potem skończę i pochwalę się zakupami lumpkowymi ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() Sensibil Zuzia śliczna, szkoda tylko ż efoteczki malusieńkie. Czarino Alicja i Konradek niesamowite dzieciaczki, fotka na którym Alicja przytula Kondzia rozczulająca ![]() ![]() piszecie o nadżerce, ja od zawsze miałam wynik II cytologii, a po ciązy I grupę!!! ![]() ![]() Freddy buziaki dla Kubusia "upadłego" ![]() ![]() Basienka o Emilce już pisałąm urocza dziewczyneczka. włoski ma ekstra , ja też nie wiem co ta mama od nich chce! ...wiecie co mój Olaf to się taki zrobił, że nie można przy nim nic jeść, zaraz podchodzi i się domaga. dzisiaj TŻ jadł pomidorową i Olaf przyczłapał i otwiera buzię, trza mu było dać, no chciał jeszce więc mu dałam, potem tŻ jadł drugie danie a Olaf nzowu przyczłapał i za talerz chwytał, dął mu tż ziemniaka i mu zasmakował, musiałam mu dąc całego. Potem to samo było zwinogronem. Dosłownie jakby mówił " a mi"hhhee Olafa musze dziś pochwalić z jedzeniem, zjadł mamausinej roboty deserek: grucha, banan, winogrona, potem zjadł spagetti ze słoika- ![]() ...dobra zykam już bo tż chrapie, a ja jeszcze musze się wyszorować eheh. miłej nocki |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
sensibil czekam na zdjęcie Twojej Zuzi do galerii
![]() ![]() ![]() garnuszki świetnie, że Olafek tak apetytu nabrał ![]() ![]() Basiu Emilcia słodziutka ![]() ![]() ![]() ikola wracaj do zdrówka ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marta wczoraj nie napisałam, że Wito świetnie w tej wannie wygląda ![]() ![]() ![]() freddy ja mam zamiar kupic kombinezon na 92, bo teraz kupuję rzeczy na 80, body na 86. Dziś nawet oglądałam. W lumpku nie ma nic, a chodzę i poluję ![]() ![]() lachkasia czekamy na fotki fryzurki ![]() ![]() ![]() A ja byłam dziś w lumpku i sobie kupiłam kurtkę, spodnie i bluzkę. Weszłam, żeby kupic coś małemu i w końcu na niego nic nie znalazłam za to na siebie wreszcie cos znalazłam. Ciuchy prosto z reklamówki to pogniecione |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Wtajemniczenie
|
Witam
Serdeczne Życzonka dla Bartoszka golobkowego ! ! ! Garnuszku – stołeczek do karmienia faktycznie śliczny ( ten niebieski) no ale cena powalająca. Freddy – Kubolek ślicznie wygląda . Rośnie Wam urodziwy Kawaler, rooośnie ! ! ! Lachkasia – pokaż nam się w nową fryzurką, szybciutko ! ! ! Ana – kurna , ja ty masz dobrze. Teściowa przyjedzie i pomoże w sprzątaniu. Zazdroszczę !. No, w sumie nie ma się c dziwić. Dobrym ludziom wszyscy chętnire pomagają U nas będzie ciężko z porządkami bo Julę od wczoraj coś połamało w kręgosłupie. Ledwo się porusza . Basienko - zaraz po pracy wychodzę zawsze z Misiem na spacerek i wtedy odprężam „spracowane” kończyny górne ![]() Ja się nadziwić nie mogę, że włoski Emilki tak na Ciebie działają One są przeurocze i pasują do tej jej pięknej buziulki i tego "zbuja" w pięknych wielkich oczkach Jejku, jak Milka mi się podoba Dokładnie ! ! ! Nic dodać , nic ująć Kachna333 – grochóóóóówka, to jest TO ! ! ! Hadżiego nie pytam bo chyba nie zna... Ta, masz rację. Ja nie znam i nie umiem ![]() Czarinko - trzeba by oblać te zaręczyny. Podaj jakiś przepis na BabyDrinka. Całuj Trolaski. Kolejność dowolna. ![]() Ikola - jak zdrówko ??? Jak łapka ? Coś dawno Nati nie było i Zazuli Misiu od kilku dni umie przesyłać buziaczki ![]() ![]() Pozdrawiam i do pracy się zabieram ! Oooo Angie jest. Pisz kobitko pisz bo ja coś dziś sił nie mam . zapomniałem mnie też ślijcie newsy na heretyk4@wp.pl
#117 |
Zadomowienie
|
Hej Wszystkim!!
Wczoraj nie wkleiłam zdjęć, bo miałam niespodziewanych gości i siedzieli do 23, więc już mi sie nie chciało kompa uruchamiać, ale dziś się poprawię ![]() garunuszki - oglądałam to krzesełko, jest śliczne ja zakochałam się w tym pomarańczowym, ale w końcu stwierdziłam że chyba jednak kupimy takie rozkładane na krzesełko i stoliczek. freddy - z krzesełka dziecko może korzystać długo długo długo tylko właśnie pod warunkiem że kupisz takie rozkładane, z którego później robi się taki maleńki stoliczek z krzesełkiem - siostra TŻ miała coś takiego dla swojej małej i na prawdę super sprawa. Później Jula miała swój stoliczek przy który jadła, rysowała, z krzesełkiem się nie rozstawała - siedziała na nim przed TV. I ja stwierdziłam, że własnie takie kupię. Tylko nie drewniane, no jeszcze nie wiem jakie... muszę poszukać jakiegoś fajnego. Fajnie, że kupiliście aparat, będziemy teraz Was częściej oglądać ![]() ![]() Julita - Ty się nie śmiej, bo ja na serio zauważyłam że ona ten jęzorek tak wciąga właśnie wtedy jak coś chce, jeść lub pić... ![]() ![]() Basiu - to dobrze, że masz takie 'układy' z szefem że jak trzeba to Cię wypuściu wcześniej. Ja ze swoim też w miarę dobrze żyję, ale akurat o takich sprawach jak karmienie piersią czy nie on nie musi wiedzieć - oficjalna wersja jest taka że karmię i mam zamiar karmić jeszcze conajmniej do końca roku, ale ccciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii ![]() A Emilcia jak zwykle cudowna!! Kacha - te spodnie wyglądają jak nowe!!! Ty to masz farta... Jeśli mowa o kombinezonach, to siostra TŻ ma jakiś po Julce na 80, zobaczę może nie będziemy kupować...
![]() |
#118 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Kasia333 dzięki za przepis ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
Ja też przesyłam gorące buziaki dla gołabkowego Bartusia!!!
A jeszcze miałam powiedzieć - jakie nam się ti śliczne pary na wątku potworzyły!!! Jakby co to moja Milenka jest wolna jak ptaszek ![]()
#120 |
Przyczajenie
|
Witam Was i przepraszam za te maleńkie zdjecia, coś mi się tu pomieszało, postaram sie je powiększyć. Zreszta Zuzia nie bardzo mi daje, straszliwie marudzi, płacze od rana, chyba to bolące dziąsełka...:-(
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:39.