![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dziewczyny z Dublina i okolic:)
Czyli propozycja jest by nie prowadzic 2 podobnych i zebrac wszystkich do kupy w jednym?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
dawno tu nie bylam .to co jakies spotkanie wizazanek Dublinskich?
Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2010-04-04 o 22:33 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
Kochane!
W czerwcu wyjeżdżam do Dublina I mam gorąco prośbę abyście powiedziały mi gdzie szukać pracy? mam 19 lat angielski płynnie myślałam ![]() Bardzo Dziękuje za wszelkie Odpowiedzi.! Pozdrawiam serdecznie! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
poza tymozesz popatrzec na jobs.ie lub irishjobs.ie - ale gdy bedziesz juz na miejscu. A poza tym wydrukuj sobie spora ilosc i po prostu chodz do restauracji, sklepow itd..tylko zawsze pros o managera poniewaz pracownicy zazwyczaj sa zmeczeni takimi wedrowcami i moga wrzucic Twoje cv do kosza. powodzenia x ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- no wiec jak mobilizujemy sie czy nie na kawe i ciacho? ...wiosa wiec wiecej sie chce! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
o matko sorry pare dni tu nie zagladalam
ja w tym tygodniu mam juz tylko jutro wolne i dzien zapelniony planami niestety a do tego chorobsko troche sie ciagnie w jakiej czesci Dublina mieszkasz? napisz na pw pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Można się dołączyć ? Ja też mieszkam w Dublinie ![]()
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
hey
witamy a w ktorej czesci mieszkasz ? .. ja d15 .. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
Ja mieszkam w ... d11 ...
![]()
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Super!
![]() Ja w ....... Swords ..... ![]() ....ten tydzien u mnie tez juz ciezko poniewaz wlasnie dzis skonczylam dzien wolny :-( Jesli o mnie chodzi to pracuje na zmiany, wiec moge sie dopasowac do was. Tak wiec dziewczyny ..oby sie nam udalo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
oby .. tylko ja niestety znam grafik na nastepny tydzien czesto dopiero w niedziele
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
nastepny tydzien wiem kiedy wolne ale puki co nie uda mi sie wyrwac niestety
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Nie ma problemu
![]() ![]() Nie wiem jak u was ale wiekszosc moich znajomych powyjezdzala i nie wiem czemu ale trudno jest znalezc nowych ..nie wiem czy to tylko ja i mam jakis problem z socjalizowaniem ale z drugiej strony ..gdzie znalezc nowych ?! a wiadomo..czasami brakuje takich babskich pogaduch. ...oczywiscie mam dobra przyjaciolke, ale ona w UK. no a w pracy.... niestety nie ma nikogo z kim mozna by na kawe wyskoczyc. Gdzie wy pracujecie dziewczyny~? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#105 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
hmm...a w jakim zawodzie pracujesz?..albo jaka praca sie interesujesz? Wiem jak jest w polsce..tzn jakos sobie nie potrafie wyobrazic powrotu dlatego ze chyba za bardzo sie przyzwyczailam do tego co zycie daje tu. nie chodzi o luksusy, ale drobne rzeczy...masz ochote kupic sobie perfume...to wiesz ze mozesz sobie ja kupic czy nawet jakies wakacje. gdy pracowalam w polsce...dopiero co po studiach i mieszkajac z rodzicami pamietam ze moze kupilam sobie perfume ale z wakacjami to juz trudniej. wiadomo ze tutaj tez sie wszystko zmienia, ale z dwojga zlego wole to tutaj. tak wiec rozumie wasze mysli o powrocie. co moge mowiedziec z wlasnych obserwacji...ja pracuje ale rozgladam sie za czyms nowym..bez paniki poniewaz mam prace..i nie narzekam na brak telefonow o rozmowe..nie zmienilam pracy poniewaz pozwolilam sobie byc wybredna. jakbyscie przylatywali to kiedy planujecie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
![]() Pozwolicie, że dołączę do waszego grona ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
hey dzika wisnia
![]() 2 koty i maz tez fajnie ile masz lat ? jesli mozna spytac |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
oj tam oj tam
![]() mi sie juz jakis czas temu uklonily ![]() dobranoc Edytowane przez irenkaaa Czas edycji: 2011-05-02 o 00:53 |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
wanilka wiadomo, że najlepiej w swoim zawodzie ale o tym można pomarzyć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- a tak poza tym to ja mam już 30 ale nie czuje się źle ![]() ![]()
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczyny
![]() przepaszam ze nie zagladlam wczoraj ale padlam na nos...jakas zmeczona jestem cigle..albo leniwa;-) Cytat:
![]() i wlsnie tak samo brakuje czasami zeby sie spotkac z jakimis dziewczynami ![]() Musze wam powiedziec ze kiedys juz spotkalam sie z dziewczyna z tego forum ...planowalo spotkanie kilka dziewczyn az w koncu okazalo sie ze tylko nam sie udalo spotkac. I sie bardzo zaprzyjaznilysmy. Tylko ze ona wrocila do polski!!! ![]() Tak wiec sadze ze jestesmy we wlasciwym miejscu ;-) Irenkaa ..wiek sadze ze nie ma znaczenia, bo sa osoby ktore maja 30-tke i nature 16-to latki, i sa osoby mlodsze z ktorymi mozna sie dogadac ![]() Skad w pl jestescie?? ---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:19 ---------- lamia980 - wiem o czym mowisz..to zabawne, ze gdy tu przyjechalam wszystko wydawalo mi sie irracjonalne, inne i dziwne a teraz wiem ze ciezko bylo by mi sie odnalezc w polskich realiach. popatrzcie tez na jobs.ie ![]() ![]() powodzenia w decyzji ktora podejmiecie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
wlasnie ja sie wcale nie czuje na moje ... 32
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Przyczajenie
|
WANILKAAAA!!! Ja ci dam flirowac za plecami z dzieczynami
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Irenkaa i to najwazniejsze
![]() mi sie wydaje ze my doastalysmy w takim przekonaniu ze jak sie ma 207 i wiecej lat jest sie juz doroslym czy 'starym' ....a tak na prawde przychodiz czas na Ciebie i wcale nie czujesz tego co sobie wyobrazalas jak to bedzie gdy bedziesz miec xx lat ![]() pamietam gdy mialam 16 lat bylam zakochana w chlopaku ktory ma 24 czy 25...i wydawal mi sie doroslym mezczyzna..bylam taka podekscytowana itd, itp...a gdy przyszlo mi samej miec tyle lat ...smialam sie z siebie ![]() ja mam 27 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
_wanilka_ zgadzam się z Tobą w 100%
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() BTW w Polsce mieszkałam w Złotoryi, koło Legnicy ![]()
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
witam sie i ja
![]() moze mnie przyjmiecie także tzn `przygarniecie` ?? ![]() mieszkam tutaj w Irlandii od ponad 8 lat ,w Dublinie caly czas,na D.24 pozdrawiam Was serdecznie i postaram sie zaglądać ![]() z Polski pochodzę z Wrocławia ![]()
Emilia bloguje ![]() http://emalia3077.blogspot.com/ http://www.facebook.com/pages/Dublin-Ireland/Emilia-Art-Make-Up/186442324732360 Edytowane przez emalia30 Czas edycji: 2011-05-04 o 21:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Ty to bys przynajmniej na weekend przyleciala!!! ![]() ..a jak nie to powiedz kiedy i ja sie wprosze!!! Awh..ale by bylo super znow na kawie przy rzece posiedziec!! ![]() ---------- Dopisano o 15:53 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Cytat:
Pewnie ze przygarniemy!!! ![]() ...8 ;at - kupa czasu!!! ja tu jestem dopiero 4 ...ale nie cagnie mnie zeby wracac ;-) Tak sie zastanawiam dziewczyny...W pracujecie na zmiany? czy zawsze konczycie o tej samej godzinie? bo moze zgrac godzine nie koniecznie w wolnym dniu bylo by latwiej? ---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ---------- ..ach , no a ja jestem z Bielska - Bialej na poludniu pl ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Ja mam stałe godziny pracy - pracuję pn-pt do 15-tej. Także bez problemu mogę spotkać się w tygodniu tak po 18
![]() ![]()
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
witaj emalia ... 8 lat kupa czasu
Cytat:
ja nietety zazwyczaj pracuje od 12 albo 1 ( albo pozniej ) do wieczora wiec ciezko po pracy niestety jedynie chyba jak wolne mam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Witajcie Dublinczanki
![]() dzieki,ze tak milo mnie przyjeliscie ![]() to fakt szmat,ale nawet tego nie odczulam..szybko zlecialo i nawet nie wiem kiedy...szok.. ja siedze z synkiem 3 prawie letnim w domu...wczesniej przed jego narodzinami pracowalam caly czas... tez nie zapowiada nam sie na powrot,ale chyba tu juz chodzi nie o mnie z mezem a dzieci a zwlaszcza starszego syna... tutaj majac 4 lata zaczal szkole,teraz ma 12 lat i ma jednak swoje zycie tutaj...ciezko by mu bylo w Pl zaczac edukacje..na pewno latwiej bedzie mu skonczyc studia tutaj i byc kims,nawet jesli wroci kiedys ,jak taka decyzje byc moze podejmie do Pl...mysle,ze teraz to najbardziej nas trzyma... do Pl szkoly tez chodzi,ma najlepsze wyniki...ciezka praca z nami dala rezultaty...ale mimo to uwazamy z mezem ,ze latwiej bedzie mu tutaj... milego weekendu zycze ps.swoja droga zazdraszczam pracy Dzika Wiśnia do 15 godziny ![]() ![]() a gdzie dziewczyny pracujecie?co robicie?
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:07.