![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
![]()
MOze znajdzeisz cos za
-Joanna effect.net - nabłyszczacz tryskający. Spray nabłyszczający -superpołysk. Zostało około 1/3 ze 100ml Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesienne porządki kosmetyczne Magdaleny!
ok, mogłabym oddać clarinsa za kredke. Mam jeszcze prosbe czy dałabys rade zrobic fotke jak ona wygląda np pomalowana na rece?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
a co to za firma tcm?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
z kosmrtyków mogłabym wybrać coś z tego:
Cytat:
![]() |
![]() |
#97 |
Rozeznanie
|
zainteresowalo mnie :
-No36 Foot Care - balsam do stóp z ekstraktem z szałwii. Conajmniej pół tuby. -Nivea Visage Young - beautiful skin -krem nawilżający+lekki podkład (ważny do 2009r) - zostało około 70% może więcej Avon - Arabian Glow - grube kredka do powiek, opalizująca jbrązowa (coco mauve) prawie nieużywane -Maybelline - Sky high curves - tusz wydłuzająco-pogrubiający - prawie nieużywany (zdjęcie1) -Maybelline - Volum'express -tusz pogrubiający i podkręcający -niewiele używany, świerzy, napisy się trohcę pościerały (data ważności -2009r) -zdjęcie 1 -kolorowe podwójne aplikatorki do cieni x10 i jakies kredki do oczu jesli masz ![]() Pozdrawiam
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
przejrzałam pobieżnie Twoje wątki, jednak nic nie wypatrzyłam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
kolorowe podwójne aplikatorki do cieni x10
Avon - Arabian Glow - grube kredka do powiek, opalizująca jbrązowa (coco mauve) prawie nieużywane -Maybelline - Sky high curves - tusz wydłuzająco-pogrubiający - prawie nieużywany (zdjęcie1) - czy on jest czarny? No36 Foot Care - balsam do stóp z ekstraktem z szałwii. Conajmniej pół tuby. to tyle. czekam na odp u mnie ![]()
![]() |
#100 |
Lady of Harley-Davidson
|
CAP - połyskujący puder delikatnie brązujący do ciała, najlepiej nakładać grubym pędzelkiem pięknie się ciało wtedy mieni -bardzo wydajne -zostało około 3/4 opakowania (zdjęcie2)
-L'oreal Professionnel - AriPump (tecni.art) - reszta energizującej pianki w wodzie, na spróbowanie (co prawda data ważności -2005r, ale ja używam do dziś i nadal działa równie świetnie, oddaje, bo zamieniam na liss extreme) a nie masz moze arafatki na zbyciu?
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Interesuje mnie kilka kosmetyków, tylko że niektóre są w rezerwacji i nie wiem czy się zwolną? Pozdro!
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
a kolor cienia fioletowego rzeczywiście jest taki jak na zdjęciu?
mogę się wymienić na te rzeczy jeżeli jeszcze coś skromnego dołożysz ![]() ![]() aha, a ten pędzelek który masz w wątku to jakiś fajny czy taki bardziej bazarkowy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
a możesz bardziej opisać ten pędzelek?
![]() A jeżeli chodzi o ten gratis to coś z tego tylko mi powiedz co to jest ten astor pampas ![]() *Astor -pampas (ciemna zieleń) *Astor 3 style (zniszczona mocno etykietka od torebki (ok.30%) *MaxFactor - More Lashes - 20-30% |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
to dołóż ten pędzelek, przekonamy się
![]() ![]() ![]() jeżeli nic więcej u ciebie nie znajdę (a nie znajdę ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
hej
![]() u Ciebie wpadło mi w oko: Dior eyeliner w ołówku Meybelline Sky high curves Bell Planete czarny cien niestety eyelinera czarnego juz nie mam(zapomniałam wykreślic) co Ty na to?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
masz wiele interesujących rzeczy w swoim wątku kosmetycznym:
-Wella -Wellaflex Żel nabłyszczający w sprayu. też około połowa, troszkę ponad) http://image.ceneo.pl/data/products/...ToCategory.jpg -Wella -Shock Waves Superpołysk "Wet Gel Mokry Błysk" - poziom utrwalenia -4. Zostało jakieś 3/5 http://m.onet.pl/_m/a26dcd4c91033f59...0c0047,3,6.jpg -L'oreal Studio Hot Liss -krem wygładzający. chroni włosy i trwale wygładza. Zostało około 1/3 -Schwarzkopf Gliss Kur Asian Beauty -intensywna odżywka hydra-oil z olejkiem lotosowym. Ze 100ml zostało około połowa. -Joanna effect.net - nabłyszczacz tryskający. Spray nabłyszczający -superpołysk. Zostało około 1/3 ze 100ml -Garnier 100% kolor - farba do włosów 010 INTENSYWNA CZERŃ, zestaw chyba pełen, nie obiecuję ze są w środku rękawiczki, pudełko mocno pogniecione -Wella Safira -Odświeżacz koloru do włosów brązowych do czarnych 30ml -Oriflame - odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym (z 200ml zostało ok. 1/5) -data ważnosci 2010r Avon naturals - naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włsów suchych i zniszczonych - owoc garanatu i jojoba, kupina2tyg temu, jednak wolę zostać przy kosmetykach profesionalnych i nie mieszać ich, zostało około 80%) -No36 Foot Care - balsam do stóp z ekstraktem z szałwii. Conajmniej pół tuby. -Veet - gotowe do użycia plastry do depilacji z woskiem, do skóry suchej -nawilżające. Zostały 2 podwójne czyli razem 4 Cree - dwufazowy olejek przyspieszający opalanie (do solarium i na plażę) sostało pół (data ważności-2010r) Avon - Krem ochronno odżywczy -na zimną pogodę (uwaga, przeterminowany, ale nic z nim nie jest "nietak" , zostało około 3/4 z dużego opakowania 200ml -Nivea Visage Young - beautiful skin -krem nawilżający+lekki podkład (ważny do 2009r) - zostało około 70% może więcej Ziłolek -Linoderm Acne - silniejsza wersja kremu sojowego, typowo na trądzik (ja używam jej również jako punktowca, w sytuacjach "awaryjnych") (data ważności -09.2008r) -Rimmel - exaggerate -wysuwane konturówka do ust 057Ravish (ciemna czerwień wpadająca w brąz) -Avon - Arabian Glow - grube kredka do powiek, opalizująca jbrązowa (coco mauve) prawie nieużywane -Maybelline - Sky high curves - tusz wydłuzająco-pogrubiający - prawie nieużywany (zdjęcie1) -Maybelline - Volum'express -tusz pogrubiający i podkręcający -niewiele używany, świerzy, napisy się trohcę pościerały (data ważności -2009r) -zdjęcie 1 CAP - połyskujący puder delikatnie brązujący do ciała, najlepiej nakładać grubym pędzelkiem pięknie się ciało wtedy mieni -bardzo wydajne -zostało około 3/4 opakowania (zdjęcie2) ival de Loop - pomadka -kolor 48 - fioletowa (zdjęcie3) -Miss Sporty - fioletowy (31.groove) cień do powiek, użycie na zdjęciu nr 4 -Bell -Planete - połyskujący czarny cień do powiek (opakowanie bez aplikatorka) -zużycie na zdjęciu nr.4 (pudełeczko trochę "zmęczone", napisy się pościerały, ale ogólnie cień ok) *TCM - złoto+fiolet *Astor 3 style (zniszczona mocno etykietka od torebki (ok.30%) *MaxFactor - More Lashes - 20-30% -pędzelek do nakładanie cienia -pędzelek do pamadek -kolorowe podwójne aplikatorki do cieni x10 -Plusssz Active - dwuwarstwowe tabletki musujące (koncentracja, pamięć) -zostało 10 tabletek z 20 jedne interesują mnie mniej a drugie bardziej, ale postanowiłam wypisać wszystko abys wiedziała co mi sie u ciebie podoba nie odpisywałam w ciuchowym bo tam nic nie znalazłam za moje 3 torebki i sukienke czekam na odp u mnie |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
ja se zdecyduje na kredeczke
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Lady of Harley-Davidson
|
moglabym jeszcze przygarnac
-Avon naturals - naprawcza odżywka w sprayu bez spłukiwania do włsów suchych i zniszczonych - owoc garanatu i jojoba, kupina2tyg temu, jednak wolę zostać przy kosmetykach profesionalnych i nie mieszać ich, zostało około 80%)[/color] -Cree - dwufazowy olejek przyspieszający opalanie (do solarium i na plażę) sostało pół (data ważności-2010r) Czarne rockowe spodnie z dużymi dziurami - romiar 14/16 zwlaszcza te spodnie wpadly mi w oko. mozesz podac dokladne wymiarki? w pupie zwlszca i dlugosc nogawki od kroku ![]()
![]() |
#109 |
Przyczajenie
|
odpisane
"The Devil Code prevents me from declining the rock-off chalange" ![]() Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=216137 - DOKŁADKA 2.11!! Ciuchy: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=217528 - DOKŁADKA 6.11!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
odpowiem ci jutro bo dzisiaj mi strasznie wolno ten wizaż chodzi i wszystko się zacina
co do rzeczy które ci sie u mnie podobaja to ta duza torebka czarna miała w kilku miejscach dziury w podszewce , ale je zaszyłam i nic nie widać wole jednak uprzedzić na zewnatrz jej stan jest bdb |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a mi nie odpisałaś
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
hmmm, wymagam? te serum nie jest tanie i dlatego pewnie tak myślisz...ja oceniam nie ilościowo tylko wartościowo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
torebka mieści A4 ma jedną kieszonke na magnes w której można nawet większe zmieścić w ten sposób, że zostawia sie ją niezamkniętą i jest ok
jest bardzo wygodna bo się dostosowuje do tego ile do niej włożysz co do tych rzeczy, które mi zaproponowałaś to wszystko byłoby super gdyby nie to że najbardziej zależy mi na : -Schwarzkopf Gliss Kur Asian Beauty -intensywna odżywka hydra-oil z olejkiem lotosowym. Ze 100ml zostało około połowa. gdybyś mogła ją dorzucić to byłoby wprost idealnie ;D czekam na odp |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
kochana ty u mnie chciałaś krem do biustu, błyszczyki i pomadkę złotawą. Kremu antycellulitowego już nie ma. Jeżeli zgadzasz się na te 3 rzeczy za Twoje 4 to zapraszam na pw.
![]() |
#116 |
Zadomowienie
|
Schwarzkopf Gliss Kur Asian Beauty -intensywna odżywka hydra-oil z olejkiem lotosowym. UWAGA, ostatnio w akcie desperacji nad moimi włosami troche jej wypsikałam jeszcze więc zostało około 35-40%
-Garnier 100% kolor - farba do włosów 010 INTENSYWNA CZERŃ, zestaw chyba pełen, nie obiecuję ze są w środku rękawiczki, pudełko mocno pogniecione -Wella Safira -Odświeżacz koloru do włosów brązowych do czarnych 30ml -Oriflame - odżywka do włosów z kokosem i mleczkiem ryżowym (z 200ml zostało ok. 1/5) -data ważnosci 2010r Veet - gotowe do użycia plastry do depilacji z woskiem, do skóry suchej -nawilżające. Zostały 2 podwójne czyli razem 4 -Nivea Visage Young - beautiful skin -krem nawilżający+lekki podkład (ważny do 2009r) - zostało około 70% może więcej Ziłolek -Linoderm Acne - silniejsza wersja kremu sojowego, typowo na trądzik (ja używam jej również jako punktowca, w sytuacjach "awaryjnych") (data ważności -09.2008r) -Maybelline - Volum'express -tusz pogrubiający i podkręcający -niewiele używany, świerzy, napisy się trohcę pościerały (data ważności -2009r) -zdjęcie 1 CAP - połyskujący puder delikatnie brązujący do ciała, najlepiej nakładać grubym pędzelkiem pięknie się ciało wtedy mieni -bardzo wydajne -zostało około 3/4 opakowania (zdjęcie2) Miss Sporty - fioletowy (31.groove) cień do powiek, użycie na zdjęciu nr 4 *TCM - złoto+fiolet *Astor 3 style (zniszczona mocno etykietka od torebki (ok.30%) *MaxFactor - More Lashes - 20-30% za to wymienie te dwie torebki o których rozmawiałyśmy na początku, bo tą mniejszą czarną juz obiecałam innej wizażance po tym jak ty z niej zrezygnowałaś jeśli ci to odpowiada to poprosze o dane na PW, żebym mogła wysłać już w sobote |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
Niestety nie ma już tego co mnie interesowało
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Szara Eminencja
|
Hej! spodobało mi się u Ciebie:
Wella -Wellaflex Żel nabłyszczający w sprayu. też około połowa, troszkę ponad) -Wella -Shock Waves Superpołysk "Wet Gel Mokry Błysk" - poziom utrwalenia -4. Zostało jakieś 3/5 ![]() Bluzeczka to tkaie M-L ale poszukam jej i ją zmierze dokłądnie. Jeśli By ci nie pasowały wymiary(była by za duża) to moge ją dla ciebie zwęzić ![]() Pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Niestety nic
![]() jedynie cien Eveline 3d effects, ale to za mało. Planujesz dokładki ? ![]() odp u mnie;*
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
W takim razie bede czekac na wiadomosc o dokładkach
![]() pozdrawiam ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:10.