|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
tak mi sie zdaje bo kiedys było to 100% zasiłku, a teraz 140% czyli wychodzi jakies 200 zł wiecej
![]() No i dzis napłodziłysmy 1 strone juz hehehe Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-05 o 21:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
#92 |
|
Raczkowanie
|
No wątek sie nam rozwija
Pozdrawiam i miłego dnia życze Dziewczyny znalazłam stronę internetową tego Nicolausa czy o to wam chodziło?? http://www.nicolaus.sk/index.php?pag...52&menu_id=351 Znalazłam jeszcze coś takiego ale nie wiem czy to to samo bo etykieta jakaś inna f235.jpg
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-05 o 21:31 Powód: post pod postem |
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
O fajnie asstel, ja nawet tego jeszcze nie szukałam
dzieki Mam nadzieje, ze ta pierwsza ze strony to tak wyglada!! Bo mi sie bardziej podoba ![]() |
|
|
|
#94 |
|
Raczkowanie
|
Nie ma za co
Mi też sie ta pierwsza bardziej podoba taka elegancka jest
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Przekonamy się kiedyś
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
A kiedy się wybieracie na Słowacje??
My może pojedziemy przed świetami albo po albo wcale bo wybór alkoholu należy do Tż jeszcze mu nie mówiłam nic o tym Nicolausie ale dziś jak bedzie dzwonił i nie zapomne to mu powiem
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 22:49 |
|
|
|
#97 |
|
Raczkowanie
|
Chcielsmy sie wybrac przed swietami,ale jak na razie to mam weekendy w szkole i troche lipnie!! Na pewno znajomi bede na sylwestrze na słowacji to zobacza co i jak
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
Ja mam ostatnie wykłady 16.12 więc będziemy mogli się przejechać nawet jeśli nie będziemy kupować to chętnie się przejade bo dawno nie byłam na Słowacji porównamy i zobaczymy
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 |
|
|
|
#99 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny pamiętajcie, że co roku cena alkoholu na Słowacji idzie w góre. Przeważnie się podnoszą z ceną po Nowym Roku....
|
|
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Raczkowanie
|
A my chyba nie pojedziemy
Mówiłam wczoraj narzeczonemu i on woli Polską wódke wogóle jakoś nie moglam się z nim dogadać zmęczony już jest i chce wracać już 2 miesiące go nie było pewnie teskni już za mną
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 22:50 |
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
A my jedziemy albo 8 albo 9 grudnia, bede musiala sie urwac ze szkoły
![]()
|
|
|
|
#103 |
|
Raczkowanie
|
A tak a propo tej butelki.. Nicolau's to ta 1, nie wiem co to jest ta dwójka- nie mogę jej skojarzyć ....
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a znacie jakiegoś dobrego tarnowskiego fryzjera i kosmetyczke??
Moja siostra jest fryzjerką ale ona bedzię miała tyle głów do uczesania w tym dniu i boję sie że spiesząc sie uczesze mnie byle jak Wiem że jeszcze duzo czasu zostało ale chce mieć już wszystko zaplanowane a fryzjera trzeba wcześniej sprawdzić
|
|
|
#105 |
|
Raczkowanie
|
Salony Mody Ślubnej w Tarnowie
Właśnie czekam na mojego. dzis kupił wódke, w kauflandzie jest promocja na absolwenta.
Spoko wczoraj absolwent był za 15,99 dzis juz za 16,50!! Ale na szczescie w biedronce jest po 15,95 wiec wódke juz mamy z głowy ![]() hej hej a co tu tak cichutko? Edytowane przez Taverney Czas edycji: 2007-12-04 o 14:20 Powód: 3 posty pod sobą - proszę używać opcji EDYTUJ! |
|
|
|
#106 |
|
Raczkowanie
|
faktycznie nic się nie dzieje...
u mnie zresztą w kwestii przygotowań też wszystko ucichło, muszę się chwile skupić na pisaniu pracy dyplomowej ... spie po 5 godzin i nic mi się już po pracy nie chce robic |
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
VONKA a o czym piszesz prace i co studijesz?? I juz prace dyplomowa?? Myslałam ze jestes z rocznika 1985 i jak juz to licencjacka
![]() Ja mam nadzieje ze od stycznia pojde do pracy (pewne na 88%) i moje odkładanie kasy ruszy!! Bo na razie lezy 2 w miejscu i kwiczy!! No ale za studia tez tzreba zapłacic ![]() Lece do pracy kochane, i mam prosbe piszcie cosik
|
|
|
|
#108 |
|
Raczkowanie
|
gagatka85 cieszę się że napisałaś, może wątek ruszy do przodu...
Studiuje na MWSE w tarnowie Zaządzanie, specjalność Racunkowość i Zarządzanie Finansami, narazie pisze pracę licencjacką. I chciałabym skończyć wpółpracę z tą uczlnia. Marzy mi się od przyszłego roku robić magistra na Uniwersytecie Ekonomicznym. Zoobaczymy co z tego wyjdzie Zapomniałam dodać, że byliśmy po alkohol na wesele. Kupiłam Nicolaus'a i płaciłam 13,50 za 0,5 l 160 butelek czeka na wielki dzień
Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-13 o 12:13 Powód: post pod postem |
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
OO to tanio
a jak mówiłam mojemu to bał sie jechac, z eniby cofna Nas z takim towarem i tak dalej !! No ale trudno, mamy absolwenta za 16 zł z biedronki ![]() ![]() Ja studiuje samorzad i prace socilna na AP ale studia sa w tarnowie, i jestem obecie na IV roku!! Teraz lece do pracy (jeszzce do tej pracy) miłego dzionka ![]() buziale ![]() |
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#111 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki
Widze że przygotowania ruszyły do przodu macie już alkohol. A my nadal stoimy w miejscu, Tż jeszcze nie przyjechał i pewnie bedzie przed samymi świetami ale mam nadzieje że przed nowym rokiem zdążymy sie zaopatrzyć w alkohol po jakiejś promocyjnej cenie Pozdrawiam
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 22:51 |
|
|
|
#112 |
|
Raczkowanie
|
asstel na pewno znajdziesz jakąś fajną promocję. Ale musisz poeździć i posprawdzać ceny w róznych miejscach.
Ja myslałam, że w Centrum SOPILICA jest bardzo tani (bo był akurat w promocji) a później okazało się, Ż\że w Biedronce był jeszcze tańszy ( i to po swojej regularnej cenie) ... Ale wyszło, że kupiliśmy na Słowacji
|
|
|
|
#113 |
|
Raczkowanie
|
Mój Tż nie chce jechać na Słowacje choć ja byłam za bo napewno taniej by to troche wyszło ale on sie uparł że chce Polską wódke
Vonka a nie wiesz czy bardziej sie opłaca kupić w hurtownii czy właśnie na takich promocjach jak w biedronce naprzykład??
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 22:51 |
|
|
|
#114 |
|
Raczkowanie
|
asstel w kauflandzie ostatnio była promocja na Polish Wódke 16 zł, zawisza 17, i sobieski z sokiem ale cos koło 19. Ja kupowałam w Biedronce Absolwenta za 16 zl, ale czy nadal jest to nie wiem
![]() My teraz zaopatrujemy sie w soki na poprawiny.
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
A co to jest ta polish wódka pierwszy raz słysze tą nazwe my własnie myśleliśmy żeby sobieskiego kupić tzn Tż myślał bo ja sie kompletnie na tym nie znam
![]() Ja na szczeście napoje placki i jedzenie mam z głowy bo wszystko już jest w cenie lokalu tylko menu musimy wybrać ale na to jeszcze czas Jeszcze tylko alkohol i kościół i wszystko bedziemy mieli złatwione No zapomniałambym jeszcze o garniturze dla pana młodego
A kiedy przyjdzie juz ten czas, By pójść przez życie razem, Pójdźmy zachwyceni wraz, Miłośc nam będzie drogowskazem. A więc podajmy sobie dłoń, I złączmy serc swych bicie, Wspólny nam los i wspólny dom Na całe nasze życie!... 27.09.2008 Edytowane przez asstel Czas edycji: 2009-11-03 o 22:52 |
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
Z tego co kojarze to po 16,99 był Sobieski w Centrum. Jakieś dwa tygodnie temu.
A jeśli chodzi o hurtownie to pewnie jest taniej i z tego co słyszałam, to można alkohol po weselu zwrócić im- jakby nie poszedł. Tylko jest jeden waunek: musi być w kartonach nie napoczętych. Tak moja kuzynka sobie załatwiła w jakiejś hurtowni; w Mielcu .... |
|
|
|
#117 |
|
Raczkowanie
|
Mi kolega mówił ze jak sie dogadasz z pracownikiem hurtowni ze interesuje Cie wódka taka a taka to on moze załatwic Ci taka osobe , która zakupi dla Ciebie z upustem. Ale ile w tym jest prawdy to nie wiem, bo nie sprawdzałam.
hej hej co tam po świętach?? Chciałam Wam złozyc spóznione ale szczere zyczenia świateczne ![]() Cisza tutaj. Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2007-12-27 o 20:51 Powód: post pod postem |
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
gagatka85 na większości forum cisza .... Przygotowania do ślubu stoją ....
Ale przed świętami dzwoniła do mnie kobieta z Obsesji i dzisiaj jadę na przymiarkę
|
|
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli mogę wam coś poradzić to: nie opłaca się kupować alkoholu w hurtowniach bo ceny są wyższe niż np. w biedronce (sprawdzałam to). My kupowaliśmy w biedronce "luksusową" i wszyscy byli zadowoleni bo to dosyć dobra, polska wódka.
|
#120 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i dobrze ze kupiłam juz bo teraz jest za 16,40. A przedtem był za 15,95.vona a masz foto z suknia?? moge zobaczyc?? |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:41.

Pozdrawiam i miłego dnia życze 

no nic bedziemy kombinowac zeby kupic to przed nowym rokiem!!