![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Ciąża po tabletkach anty część III
![]() Melisanka będzie dobrze,ja nawet przegapiłam jeden dzień z okresu bo myslałam,ze ma być w sobotę a powinien być w piatek. Glowa do góry Ja wyluzowałam i.... mam kreseczki dwie ![]() ![]() jestem w ciąży blada ta druga ale jest,a tak dziwnie się czułam dziś miaąlm nie robić ale wymiekłam i zrobiłam i się cieszę Wam też sie uda
Gabrielek ![]() ![]() Fasolinka ![]() Edytowane przez lisey Czas edycji: 2009-01-25 o 18:35 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Rozeznanie
|
Mi sie nie udalo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
melisanka
![]() ![]() uda się zobaczysz,nawet nie będziesz wiedziała kiedy myk i sie stanie ja też byłam napalona na dzidzię i moje kochanie mówi,wyluzujmy,co ma być to będzie,pojechalismy nawet na krótki urlopik do polski i tam codziennie sie staralismy a razcej kochaliśmy dla samej przyjemności bycia ze sobą Kochana wyluzuj trzoszeczkę,pojedźcie na kilka dni albo na weekend gdzieś,wsłuchajcie sięw siebie i na pewno się uda
![]() |
#94 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() To mnie zastanawia bardzo, czy to ma jakis konkretniejszy wplyw czy nie? No nic postaram sie w nastepnym cyklu nie myslec, choc wiadomo... Dziekuj lisay za cieplutkie slowa ![]() A teraz uwazaj na siebie, zeby fasolka sie zdrowa w dzidzie rozwijala. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
wiesz w sumie nic nie robiłam,leżelismy sobie zawsze chwilkę po,przytulalismy się itp,ale jak przeczytałam gdzieś,że lepiej się nie myc tuz zaraz to jednak tego nie robiłam,czekałam tak ze dwie godzinki i dopiero pod prysznic,czytałam w sumie tylko o kąpieli ale może i do prysznica to się odnosi,nie wiem.
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Dzieki kochana
![]() ![]() Kurcte ale ta moja @ dziwna, wczoraj sie zaczelo, i do teraz moze z 3 kropelki i nic wiecej... poczekam do jutra jak nic wieej sie nie pokaze to wtedy do lekarza sie wybiore ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam pytanie może i głupie ale cóz.........
byłam ostatnio u lekarza i mam pęcherzyki na jajnikach przepisał mi Novynette.. powiedzcie mi czy po tabletkach anty są problemy z zajsciem w ciąże? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
Odsyłam do początku tematu, dziewczyna tam duzo napisaly
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
dzięki
z tego co wyczytałam to po tabl.anty nie ma problemów z zajściem w ciąże! mam już bobaska ma 7 miesiecy ale nie chce by była jedynaczką ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Rozeznanie
|
No ba
![]() JA powiem,czy latwo czy nie jak w koncu zaciaze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
no to rzeczywiście dziwna ta @ wiesz moja koleżanka też tak miała a dziś jest w 4tym miesiącu nie myślała,że jest w ciąży,bo niby zaczęło się ale też tak ledwie ledwie ![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Rozeznanie
|
Wiesz ja sie nie nastawiam bo w sumie moze to byc szok po odstawieniu tabletek
![]() ![]() Ale wiesz co dolek mi przszedl, po prostu wczoraj jak dostalam @, pojechalam na prywatne lekcje i u tej babeczki co mnie uczy byla jej kolezanka z niemowlakiem, wiec rozumiesz, strasznie nie fakny moment na odwiedziny sobie wybrala ![]() No ale skad mogla wiedziec, ze ja sie o malenstwo staram ![]() A Ty jak sie czujesz ![]() ![]() Kiedy bedziesz szla do lekarza potwierdzac? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
hej kochana
no ja jeszcze nie moge uwierzyc,wgapaim sie ciagle w test,nawet drugi zrobilam dla pewnosci,i mam juz dwa a moj TZ tylko sie smieje ze mnie.A fajnie to przyjal,bo powiedzial ze wiedzial tylko ja musialam sie przekonac ale mial lezke w oku.nIe myslamm ze tak zareaguje. Do lekarza ide w srode,jakos mi tak pasuje bardziej A Ty si enie przejmuj,ni eteraz to w nastepnym cyklu i Ty bedziesz iec swoja chwilke,i juz Ci zazdroszcze,bo zobaczyc te dwie kreseczki to jest nie do opisania,ja sie poryczalam strasznie,a test to na nocnym stoliczku lezal i sie gapilam w niego.I pomysl,ze ja juz tego nie przezyje a Ty tak
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
Moge sobie tylko wyobrazic reakcje na 2 krechy szczegolnie jak długo sie starałaś
![]() Ciesze sie naprawde, i mam nadzieje, ze w tych teraz zawirowaniach ciążowych nie zapomnisz o wizazu ![]() U mnie @dopiero dzis 3 dnia sie pojawila, i dopiero dzis w miare normalnego koloru tylko strasznie bolal mnie brzuch, wiec testu nawet juz nie robie. Poczekam sobie i moze nawet odpuszcze, a kochac sie bedziemy zeby sie kochac a nie produkowac fasolke ![]() Lisey piszesz, ze nigdy wiecej tego nie doswiadczysz, czyli chcesz tylko jedno dziecko? Buziaki kochana Trzymajcie sie cieplo |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
ależ oczywiście,że chcę drugie
chyba,że teraz bliźniaki będą ![]() to se odpuszczę ![]() wiesz mnie też bolał brzuch, w 3 cyklu po rozstaniu z tabletkami a w 4 fasolka.To może i u Ciebie podobnie będzie ![]() napewno tak będzie tylko nie stresuj sie, kup jakiś frywolny ciuszek i szalejcie ![]() ![]() grunt to wyluzować nie spinać się tak i się uda jedz i pij wszystko nawet alkohol,oczywiście w rozsądnych ilościach ![]()
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
mm
Edytowane przez molka86 Czas edycji: 2008-08-11 o 10:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Rozeznanie
|
No wlasnie tak zrobimy
![]() Frywolnych kostiumikow troche mam wiec ![]() W tym tygodniu pojde do lekarza jeszcze sie upewnic czy wszytko tam jest ok, i jak bedzie to po prostu odpuszczamy usilne starania na rzecz co ma byc to bedzie ![]() No wlasnie tylko mam pytanie - z jaka czestotliwoscia sie kochaliscie? Bo ja sie boje, ze jak przez dluzszy czas bede miala seks codziennie to po jakims czasie juz nie bede tak ochoczo na niego reagowac ![]() Buziaki |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
i właśnie tak zróbcie
najlepiej bezstresowo ![]() wiesz my się kochalismy tak średnio co drugi dzień,co trzeci ale weekeny to obowiązkowo.Dodam,że popołudniami,bo mój TZ ma nocna zmianę więc nie dało się inaczej ale weekendy były dla nas.Teraz nawet jak próbowałam kiedy miałam zbliżona owu to mi wychodzi,że chyba zrobilismy fasoleczkę troszkę na cyku,bo bylismy wtedy na imprezce ![]() ![]() jeszce mogę dodać,że uwielbiamy się kochać rano,oboje wtedy jesteśmy bardzo pobudzeni i też czytałam,że to jest niby dobra pora na fasolkę,ale my nie zwracalismy na to uwagi
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Hmmm wiesz co lisey, poze tymi porankami to nie glupio
![]() Bo my jakos ostatnio zawsze w granicach polnocy, bo wczesniej jakos caly czas w biegu ![]() No oby mi sie Twoj sposob sprawdzil ![]() ![]() ![]() A Ty jak sie czujesz? bylas juz u lekarza? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Edytowane przez molka86 Czas edycji: 2008-08-11 o 10:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() no lekarza mam dopiero na poniedzialek,ale sie nie stresuje bo czym? jak na razie obywa sie bez pawikow,ale juz dwa razy mnie zemdlilo tak porzadnie ![]() nie smiejcie sie,bo w ten sposob czuje,ze w ciazy jestem,bo ogolnie nic nie czuje i spogladam na test czasem zeby sie upewnic ![]() a wiecie co mi wyszlo ![]() ze fasolke wymodzilismy w walentynki,bo mi wychodzi,ze wtedy mialam owu,a ile sie wtedy alkoholu polalo ![]() a bzykalismy sie chyba ze 3 razy,trzeci pamietam,mogl byc i 4 ![]() ![]() a jeszcze gdzies wyczytalam,ze im czesciej sie para kocha to facio ma mocniejsze plemniki
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Oooo? a ja znow slyszalam, ze lepiej rzadziej bo wtedy ich wiecej
![]() ![]() No nic ja wlasnie skonczylam @ i zobaczymy co przyniesie ten cykl ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
hej, dziewczyny
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#114 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() No dobra ale jak one sie produkuja 7 dni, to co po jednym wystrzale zaczyna sie produkcja nowych...? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, mam jedno pytanie
![]() Bralam tabletki anty. przez pol roku. Odstawilam je 2 tyg. temu , a dzis czulam ogromny bol w jajnikach ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
prawdopodobienstwo 50/50 ze sie uda za pierwszym razem. niektorym sie udalo, drugim nie
![]() a wiesz mnie tak w pierwszym cyklu po odstawieniu baaaaaardzo bolal jajniki przy jajeczkowaniu, a chyba tak mi sie wydaje u Ciebie sie wlasnie zaczyna bo napisalas ze odstawilas 2tyg temu... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co dziewczyny, ale chcialabym aby mi sie udalo ![]() ![]() A i jeszcze jedno pytanko :P Uwazacie , ze po odtsawieniu tabletek , moge spokojnie sobie odliczac dni plotne , czy raczej nie bawic sie w to i nie barnowac czasu? Slyszalam rowniez , ze po odstawieniu dni plotne moga byc w kazdej chwili ? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#118 |
Zadomowienie
|
Czesc, jestem tutaj nowa. Wczoraj z moim TZ postanowilismy ze nie bedziemy sie dalej zabezpieczac i ze tak powiem - bedzie co bedzie
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tego czy się uda to niestety nikt CI nie jest w stanie tego zagwarantować, może CI się udać po miesiącu ale też po pół roku czy po roku. Ze swojej strony mogę CI tylko życzyć żeby udało Ci się jak najszybciej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedz. Jesli ktos wie jak to jest po plastrach, to niech pisze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:25.