|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
Pokaż wyniki sondy: Czy kiedykolwiek opalałaś się nago ? | |||
Zawsze |
![]() ![]() ![]() ![]() |
11 | 4,30% |
Bardzo często |
12 | 4,69% |
Kilka razy |
34 | 13,28% |
Jeden raz |
12 | 4,69% |
Wcale |
176 | 68,75% |
To jest nienaturalne |
11 | 4,30% |
Głosujący: 256. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Opalanie nago ?
Nie zrobiłabym tego.
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
wydaje mi sie, ze wszystko juz zostalo powiedziane
![]()
![]() |
#94 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Jak ktoś chce całkowicie na waleta, to niech sobie pojedzie na plażę naturystów, tam przynajmniej nie będzie siał zgorszenia ![]() ![]() Albo otyli, albo biust obwisły, skóra pomarszczona... no estetyczne na pewno takie widoki nie są ![]() Zwłaszcza, że na normalną plażę przychodzą ludzie z dziećmi.
![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
Nigdy nie opalałam się nago, i raczej nie odważyłabym się na to...
![]()
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Ja chyba bym sie opalała nago ale tylko gdybym była na plazy albo gdziekolwiek sama.Bo wstydzioch ze mnie zeby tak przy kimś
![]()
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
Nie no bez przesady.Na plazy nudystow prosze bardzo,ale tak o? Niee
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
![]()
Znowu jest sezon. Pora wystawić troszkę ciałka aby się przybrązowiło. Jedziemy z TŻ -tem na działkę, aby w odosobnieniu cieszyć się ciepłą aurą. Oczywiście bez kostiumów
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Nago nigdy, ale sama będąc na wakacjach na południu Europy wiele razy opalałam się bez biustonosza na zwykłej plaży, oczywiście nie byłam jedyna. Uważam to za bardzo wygodne, oczywiście piersi zabezpieczan bardzo wysokim filtrem.
![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że regularnie dbasz o podnoszenie wątku
![]() Ja osobiście nigdy w życiu nie zrobiłabym tego... Ale ja po pierwsze wcale się nie opalam, po drugie ciałem modelki nie dysponuje więc aż tak chwalić bym się nim nie chciała, i po trzecie czuję się skrępowana nawet w krótkich spódniczkach, a co dopiero w zupełnym negliżu... A przede wszystkim opalanie się nago zapewne prowokuje obleśnych dziadów do natrętnych spojrzeń, a tych osobiście niecierpię! i umożliwia im przypomnienie sobie widoku nagiej kobiety, której od 10 lat nie widzieli ![]() A jeśli komuś powyższe względy nie przeszkadzają i lubi świecić pupą przed bandą napaleńców, to proszę bardzo, niech sobie to robi, ale na odpowiedniej plaży. Natomiast na zwykłej niesmaczny jest 'nawet' brak stanika, a co dopiero majtek. Wybaczcie, ale chyba bym zwymiotowała, gdyby mi ktoś zaświecił genitaliami przed nosem. Naprawdę.
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
Bllllaaaaa - absolutnie jestem na NIE! I tak na plazy faceci sa oslonieci slipkami albo spodenkami a dziewczyny kupuja mega wykrojone bikini i juz na prawde niewiele pozostaje dla ludzkiej wyobrazni. Po co wiec jeszcze sciagac tak marne przyodzienie ?!
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
Opalanie nago? Nie podoba mi się to, więc mówię temu nie.
A jeśli ktoś chce to robić, to niech się opala nago w wyznaczonym miejscu, tj. plaża nudystów (popieram tu magd00sinek) ku obopólnej zgodzie obecnych tam ludzi.
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Chcę spróbować
![]() Uważam, że to nic złego jeśli dzieci dowiadują się jak wygląda nagie ciało dorosłego człowieka. Poza tym, antenowcy na plaży nudystów nie są mile widziani.
![]() |
#104 |
Raczkowanie
|
Lepiej w stroju - przynajmniej widac w jakim stopniu sie opalilo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
A my jesteśmy naturystami od 5 lat i jeździmy się opalać nad polskie morze,ale nie tylko.Polecam plaże w Unieściu, tam prawie same pary a samotni faceci są niemile widziani a podglądacze są gonieni i nie raz dostali tak,ze już tam się nie pokazują.Za granicą też plażujemy al tylko tam gdzie jest to dozwolone,wiadomo,że na plaży tekstylnej nie wolno i nie wypada tego robić.Pozdrawiam wszystkich a szczególnie dla tych odważnych!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
ja nigdy nie opalałam się nago dlatego że opalanie się nago to dla mnie jest nienaturalne
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Nie mam nic przeciwko temu jesli jest to plaża przeznaczona dla nudystów
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Zachowanie prywatności jest ważniejsze od równomiernej opalenizny.
Golasy na plaży dla nudystów są na swoim miejscu, na normalnej publicznej plaży - nie. Dla mnie chodzenie w skromniutkich stringach i topless to przesada. Nie chciałabym, aby moje dziecko np dogłębnie poznało anatomię kobiety, bo ta musi ogoloną pusię i wewnętrzną stronę ud opalić ![]()
1. Anonimowość w internecie to mit. 2. Wszystko wrzucone do internetu zostanie w nim na zawsze. 3. Jeżeli wyśmiewasz czyjś błąd ortograficzny to znaczy, że nie masz argumentów. Rozsądek przede wszystkim.
![]() Pisz poprawnie zamiast szukać wymówek...! ...albo chociaż się staraj - tak jak ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Ja jestem na nie, bo nie ma potrzeby pokazywania się obcym ludziom nago
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Przyczajenie
|
Ją po raz pierwszy spróbowałem nagiego opalania jakieś 10 lat temu.<br />
Nie ma sie co oszukiwać, było to nieco podniecajace, jednak z czasem stalo się to cczymś normalnym.<br /> <br /> Po jakims czasie odkryłem sauny, okazało się że jest jak z plażami, są te tekstylne i gołe<br /> Od jakiegoś czasu jestem żonaty, zaproponowałem żonie wypad na nagą plażę później do sauny. Uprzedzilem że musi sie pozbyc wszystkiego. Bez problemu zazywalismy relaksu na golasa. <br /> Jeśli jest ktos z Poznania i jest zainteresowany wspólnym opalaniem na golasa to niech pisze, zamierzamy się wybrać na jezioro kowalskie, w planach jest również plaża w grzybowie nad polskim morzem.<br /> Wysłane z mojego MT27i przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:14.