![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Od SUSANNY: Extraordinary, Jessica Simpson, Rosebu Salve i wiele innych!
Witam Cię kochana
![]() znajdziesz coś w moich resztkach za: 1. Cień do powiek Inglot VERTIGO, róż, kod z opakowania: 80 HC06CJ - użyty tylko kilkakrotnie. 2. Szminka Yves Rocher Luminelle nr: 65987. Jest to śliczny delikatny, perłowy róż. Napisy na opakowaniu zdarte ponieważ miałam ją wraz z innymi kosmetykami w kosmetyczce. Pozostało tyle ile na zdjęciu czyli jakieś 80% całości. 3. Białe serduszka - śliczny, długi wisior H&M! Na żółtym łańcuszku - łańcuszek gdzieniegdzie lekko ściemniał. 4. dyfikowana skrobia ziemniaczane DRY FLO (świetna jako puder matujący, polecam używać samej lub zmieszanej z sypkim pudrem ) - mogę się podzielić odsypałam część do pudełeczka po kremie Nivea - tyle ile widać na zdjęciu, to starczy na całkiem długi czas.
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny w poście 2 i 6 dokładka!
Pomadka L'oreal, cienie z kredką Oriflame, Podkład Kolastyna Satin Make-Up i Paletka brązowych cieni do powiek ![]() ZAPRASZAM! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#94 |
BAN stały
|
cos za
1. Szampon do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych - L'OREAL Elseve. Zapobiega łamaniu się włosów. Był prezentem dołączonym do farny L'oreala ![]() 2. Dezodorant antyperspiracyjny Rexona for Teens. Zapach "Tropical Power". Użyty kilkakrotnie, ciężko powiedzieć ile go jeszcze pozostało, myślę że spokojnie 50 % 3. Kokosowy olejek do włosów-odżywka Oriflame. Otrzymałam go od konsultantki za zakupy, NOWY! 15ml pojemności. 4. Zestaw próbek, może któraś potrzebuje, otrzymałam jako dodatek do zakupu - ja ich nie używałam bo mogłabym sobie jeszcze krzywdę zrobić ![]() * Kwas Hialuronowy - 1% roztwór (ważny do 01/2008) * Owies Hydrolizowany (ważny do 12/2007) * Olej z ogórecznika lekarskiego (ważny do 06/2007) * Olej z amarantusa (ważny do 06/2007) * NMF - naturalny czynnik nawilżający (ważny do 11/2007) Błyszczyk do ust w formie wykręcanego pisaka Wibo Night Fever. Kolor nr 3 - brudny róż bez drobinek brokatu. Użyty kilkakrotnie, pozostało conajmniej 90%. 1. Witaminowe serum do włosów RADICAL - bez spłukiwania. Przeznaczone do włosów suchych i zniszczonych. Pozostało 85%. Kupiłam nową odżywkę więc chętnie się wymienię 2. Krem nawilżająco-matujący NIVEA VISAGE. Pozostało 75-80% kremiku. 3. Krem OLIGO VITAL marki AA Oceanic do cery normalnej i mieszanej. Pozostało 40-45 % kremiku. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Rozeznanie
|
Podoba mi się:
-5. Błyszczyk w tubce Oriflame gloss booster - kolor i smak "sugar glaze". Pachnie słodko Nadaje ustom delikatnie różowy kolorek. Także otrzymałam go w prezencie, użyty ledwo 3 razy!! Praktycznie NOWY. Pojemność: 12 ml. -3. Odżywka do włosów z farby L'oreala. Jej głównym zadaniem jest ożywiać i nabłyszczać włosy farbowane. Miękka tuba o pojemności 44 ml - użyta 1 raz! wiec pozostało conajmniej 40 ml. -1. Szampon do włosów suchych, zniszczonych lub łamliwych - L'OREAL Elseve. Zapobiega łamaniu się włosów. Był prezentem dołączonym do farny L'oreala Z 250 ml pozostało 60% -3. Kokosowy olejek do włosów-odżywka Oriflame. Otrzymałam go od konsultantki za zakupy, NOWY! 15ml pojemności. -5. Modyfikowana skrobia ziemniaczane DRY FLO (świetna jako puder matujący, polecam używać samej lub zmieszanej z sypkim pudrem ) - mogę się podzielić odsypałam część do pudełeczka po kremie Nivea - tyle ile widać na zdjęciu, to starczy na całkiem długi czas. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
WĄTEK NIEAKTUALNY
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:04.