![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
![]()
chanel extracils, deliaktnie wydłuza, doskonale sie nakłada, nigdy za duzo, nie osypuje sie, wytrzymuje w doskonałym stanie cały dzien. nie tworzy teatralnych rzęs, ale do codzienego makijazu rewelacyjny!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: ulubione tusze do rzęs :)
Cytat:
o ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
zdecydowanie najlepszym tuszem dla mnie jest L'oreal - Double Extension , drugie miejsce to Intensifique tej samej firmy, jest tylko jedno ale.... oba produkty kupuje u zaufanego Pana i prznaczone sa one na zachodni rynek , kiedys z potrzeby kupiłam Intensifique w polskiej drogerii i nie mogłam uwierzyć , ze to ten sam produkt, poniewaz głownym zadaniem tego było sklejanie rzes.Nie wiem o co chodzi bo tak samo postapiła moja kolezanka , ktora uzywa L'oreal: - Lash Architect i tez kupuje u tego pana, taki sam efekt z drogerii przeznaczony na rynek polski był poprostu tragiczny, stad zapewne takie negatywne opinie na wizażu.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
Właściwie ulubione mam trzy - wszystkie muszą być bardzo mocnymi pogrubiaczami, bo mam delikatne rzęsy, a do tego noszę okulary "minusy", więc własciwie przy delikatnym tuszu one giną.
Do moich faworytów należą: Generous HR, Diorshow Diora i Effet Faux Cils YSL. Właściwie używam ich wymiennie, bo każdy z nich ma jakieś wady, które po jakimś czasie doprowadzają mnie do głębokiej irytacji. A więc - Generous zupełnie nie podnosi rzęs - tylko pogrubia (bardzo ładnie wprawdzie), ale na tym koniec. DiorShow ma obrzydliwie niewygodną szczotę i gęstnieje ekspresowo - za to pachnie uroczo ![]() Co do polecajen przez dziewczyny Cils Booster - to może efekt i daje, ale koszmarnie podrażniała mi oczy - dla wrażliwców się nie nada. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
A i jeszcze jedno: kiedyś byłam bez pamięci zakochana w tuszach Lancome, ale odkąd w zeszłym roku kupiłam (w Sephorze, więc na pweno oryginał) Flextencils o konsystencji wody, a potem przejechałam się na Hypnose (sklejaczu idealnym), to się na Lancome obraziłam - wydaje mi się, że jakość tych tuszów strasznie spadła
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Osobiście się nie zgadzam że lancome wysychaja szybko bo jeden tusz tej firmy ma ok 2 lat (używam na specjalne okazje
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ja drogie tusze kupuje tylko w Sephorze lub Douglasie, broń Boże żebym jakiś zakupiła na allegro!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#102 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja ostatnio zakupilam tusz YSL - volume effet faux cils - JEST REWELACYJNY, jeszcze nie miałam tak cudnych rzęs ![]() ![]() ![]() Chwale sobie również tusze HR ![]() POzdrawiam geonia |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 | |
nabija na KOPIĘ kopistów.
okrutnica jakaś... |
Dot.: Re: ulubione tusze do rzęs :)
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
To teraz przynajmniej wiem skąd pochodził mój prezent ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na temat podkładow sie nie wypowiadam, bo mialam tylko Teint Idole , nawet nie zuzyłam do konca- wydałam mamie. A ten , który mi rekomendowałas na gg- przetestowałam , jednak nie nadał sie do mojej cery ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A jeśli chodzi o podkład (z tego, co pamiętam, to był Color ID, prawda?) - się mówi trudno - na pewno jeszcze znajdziesz swój ideał ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Ja jak narazie jestem bardzo zadowolona z tuszu YSL EFC bo daje świetny efekt i to po kilku pociągnięciach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#110 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
Do tej pory najlepsze jakie miałam to Pierre Arthes XXL oraz Maybelline Full'n'soft
![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: ulubione tusze do rzęs :)
Oczy maluje codziennie i po pewnym czasie moje oczy musza odpoczac. Robie kilkudniowe przerwy w malowaniu rzes i wtedy stosuje tylko odzywke, a po kilku dniach rzesy staja sie znowu naturalnie gestsze i maja zdrowy wyglad. Wtedy znowu uzywam tuszu...i brazowej kredki Rimmel...bo pieknie podkreslaja oczy! Z tuszy wybieram MF2000 calorie, ale ostatnio kosmetyczka polecila mi L'OREAL Double Extension i poczatkowo wydawal mi sie beznadziejny, bo trerzba nabrac wprawy zeby dobrze sie pomalowac. Ale jest na prawde dobry nie skleja rzes, pogrubia, wydluza, ale jak sie przesadzi z iloscia wyglada sztucznie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Hybrisku - tak testowałam Color ID , jeszcze musze poprosic i próbkę Givenchy czy Versace...gdzieś zapisałam, ale nie pamietam dokładnie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A co sadzisz o tych podkładach Diora w atomizerze ? Na łapkach ma fajna konsystencję, ale tak prysnać sobie w twarz ?? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
Hmm ja teraz używam Maybelline Volum' Express i nie narzekam... Ale chciałabym kupić sobie jakiś lepszy, w którym efekt wydłużenia i podkręcenia będzie naprawdę dobry... Meluzynka ile kosztuje tusz Lancome?
Jeżeli bedziecie jeszcze podawac jakies naprawde dobre tusze to prosze abyście podały jeszcze cene ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
Tusze Lancome kosztują gdzieś około 120 zł. A YSL który teraz używam 114 zł
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tusze Lancome zdecydowanie rozczarowują, ale nie wierzę iż te przeznaczone na nasz rynek są produkowane gdzieś indziej (w końcu miałam niektóre z zagranicy przywiezione też). Wiele sobie obiecałam po Hypnose, a to średniaczek. Lancome we wrześniu/październiku bodajże wypuszcza nowy tusz - widziałam już gdzieś w zapowiedział - można dostać na strefie, ostatnio mój podróżujący przyjaciel pytał się czy mi nie przywieźć ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Szczerze mówiąc mam naprawdę ładne rzęsy, i ktoś by powiedział, że to wszystko jedno, jakiego tuszu użyję, przecież jak są długie i podkręcone, to najzwyczajniejszy tusz sobie z nimi poradzi, poprostu je podkreślając... Otóż nie!!! Mam straszliwy problem z doborem tuszu. Większość okrutnie zlepia moje rzęsy... Jedyne dwa naprawdę dla mnie dobre to Maximeyes Diora i Hypnose Lancome. Polecam!!!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:03.