Chcę, by robiła to z innym - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-11-29, 18:34   #91
Hultaj
BAN stały

Dot.: Chcę, by robiła to z innym

pozdrawiam Misiaki, ubawiłam się obłędnie dzięki formie 'my'; przez chwilę poczułam się, jakby przemówił Smigol.
Bez obrazy, tak jakoś to wyszło.
Cytat:
Napisane przez misiaki Pokaż wiadomość
zwlaszcza, ze w "lebkach" kabotynskiej, zasciankowej spolecznosci (tu uogolniamy), szczytem wyuzdania jest seks oralny, nie mowiac o analnym... Przeciez seks to nie przyjemnosc, ale akt wynikajacy z checi prokreacji? Zabezpieczacie sie? Wyspowiadaliscie sie z tego? A czy spowiadacie sie z seksu przedmalzenskiego? I czy mowicie, ze zalujecie? Hehe... gratulujemy ...

Na koniec prosba: wyzbadzmy sie obludy... czy my piszemy w tematach, ktore nas nie dotycza, nie interesuja? Wiec po co zasmiecac ten watek tekstami w stylu: "ja nie zaluje, ze temat upadl"... a czy ktos komus narzuca pisanie we wszystkich topikach na forum? Bo to jest wlasnie chore...

Ciekawi mnie, czemu osoby, które preferują mniej lub bardziej perwersyjny seks, tak chętnie rozpowszechniają przekonanie, że nad całą resztą , gdy nie ma ochoty np. na cuckolding czy kandaulezizm, , należy się litować; nieboraki, tyle tracą...

Właśnie, wyzbądźmy się, niech takim różnym wam się nie wydaje, że tylko ci, którzy są na tyle wyluzowani , by wymieniac się partnerami, np., mają świetne pożycie.

Edytowane przez Hultaj
Czas edycji: 2008-11-29 o 18:35
Hultaj jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-02, 11:12   #92
GothicLolita22
Zadomowienie

A ja myślę o tym facecie, że za grosz jej nie szanuje. Chciałby patrzeć, jak nawet kilku facetów obraca jego "ukochaną"
Stary 2008-12-02, 14:34   #93
aneta,...
Raczkowanie

Ja tam bym chciała żeby jego fantazje zostały niezaspokojone, ale to nie odemnie zależy,....
A wogole to on chce żeby to zrobila z innym czy chce patrzec jak to robi?
Bo może mu lustro wystarczy, albo nagranie video.
Stary 2008-12-27, 15:21   #94
nastek7
Raczkowanie

Tomek...Weź swój łeb i go zresetuj!!!Bede z toba szczera;]
nastek7 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-28, 14:46   #95
lkjdoiuwbaa
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karta666 Pokaż wiadomość
Nie wyobrazam sobie tego.
Ten facet watpie czy kocha swoja partnerke.
Mojemu nigdy by to nie przeszlo nawet przez mysl zeby mi takie cos zaproponowac,
ani ja bym nie zaproponowala mojemu zeby na moich oczach uprawial seks z inna.
Nie dalabym rady nawet na to patrzec, on tez nie (gadalismy o tym).
Pewnie rzucilabym sie z piesiami na ta dziewczyne ^^

Myslalam ze zwiazek miedzy innymi polega wlasnie na tym, ze oboje jestescie tylko dla siebie, nie ma miejsca dla 3 osoby.

Tja... wątpisz że ją kocha, a z czego to wynika to stwierdzenie?
Ludzie mają tendencję wysnuwania wniosków opierających się na tekście, który nawet przez chłopaka nie był napisany. Zachowują się jak jacyś wróżbici aka psychologowie, którzy wiedzą więcej o sprawie niż sami zainteresowani.

Do rzeczy:

Tyle ludzi tyle związków. Jak im się podoba we trójkę to dlaczegóż nie? To przecież ich indywidualna sprawa. Swingersi to dość popularna zabawa.

A już nazywanie takich zachowań "zboczeniem" i "chorobą" to już istna hipokryzja. Może ten ktoś, który pisze się na trójkąty nie jest w stanie zaakceptować np.wibratorów albo innych z gadżetów z których korzystają inni nie decydując się na seks grupowy..?

Ja z TŻ jesteśmy na nie jeśli nie chodzi o takie trójkątne zabawy. Jednak nie uważam żeby ktoś był nienormalny skoro go to podnieca. Jeśli oboje chcą to czemu nie?!
lkjdoiuwbaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-30, 00:23   #96
lkjdoiuwbaa
Raczkowanie

trochę dziwię się postawie lexie i leuwena z tego względu, że nie zauważyli lub nie chcieli zauważyć tego, że po misiakach jeżdżą ludzie strasznie. gdyby ktoś na forum napisałby, że sex oralny jest obrzydliwy, nienormalny i że wszystkie dziewczyny, które to robią powinny czuć się jak dziw*** - czułabym się urażona i wciągnęłabym się w dyskusję broniąc seksu oralnego. pamiętajmy, że jeszcze 50 lat temu nie było mowy o sypianiu z facetem, z którym nie było się w stałym związku (po ślubie). normy się zmieniają, ludzie mają różne normy i nie należy im próbować wyperswadować lub udowodnić im, że to, co robią jest obrzydliwe/chore/nienormalne/zboczone. taka postawa jest godna pożałowania. więcej tolerancji. poza tym temat dotyczył faceta, który ma fantazję na ten temat a w odpowiedziach same odczucia własne. on ma gdzieś to, czy według was to normalne czy też nie i co na to wasz TŻ. problem polega na tym, że on nie wie jak powiedzieć o tym swojej dziewczynie. a w odpowiedziach "to obrzydliwe. nigdy bym się na to nie zgodziła." to po co piszesz, babo/chłopie? czy on Cię pyta o Twoje odczucia na ten temat?!
za przeproszeniem, nerw mi skoczył, bo czegoś takiego to ja dawno nie widziałam.

misiaki górą chociaż cucklold mnie kompletnie nie kręci
lkjdoiuwbaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-12-30, 00:52   #97
parabolka
Raczkowanie

co prawda nie przeczytałam wszystkich odpowiedzi, ale chcę przedstawić swój pomysł;p
może jest tak, że ze tego mężczyzne tak bardzo podnieca jego partnerka, że chciałby ją zobaczyć w akcji, a kochać się z nią to nie to samo co obserwacja z boku no i może lepiej zamiast wciągać w to osoby trzecie, lepiej niech się sfilmują, a on niech poźniej to ogląda a jeśli koniecznie chce widzieć ze swoją partnrką niech się przebierze i na filmiku będzie wygladało dokładnie tak jak w jego fantazji

mam gorączkę jakby co
parabolka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 01:23   #98
szczpara
Raczkowanie

..

Edytowane przez szczpara
Czas edycji: 2011-09-10 o 11:24
szczpara jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 19:42   #99
Ankalime
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez szczpara Pokaż wiadomość
Do pewnych rzeczy w życiu trzeba dojrzeć i rozbudzić pewne fantazje.. nam akurat widok swojego partnera przeżywającego orgazm tuż obok, na wyciągnięcie ręki ale z inną/innym przyjacielem/ką wydaję się bardzo podniecający..

nie, nie, nie. nic nie trzeba.
w zyciu jest pewna tylko smierc i podatki -to trzeba odbebnic.
cala reszte traktowac nalezy jako 'mozna'.
Ankalime jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-03-05, 21:53   #100
FALLinLOVE
Realistka

Cytat:
Napisane przez lkjdoiuwbaa Pokaż wiadomość
trochę dziwię się postawie lexie i leuwena z tego względu, że nie zauważyli lub nie chcieli zauważyć tego, że po misiakach jeżdżą ludzie strasznie. gdyby ktoś na forum napisałby, że sex oralny jest obrzydliwy, nienormalny i że wszystkie dziewczyny, które to robią powinny czuć się jak dziw*** - czułabym się urażona i wciągnęłabym się w dyskusję broniąc seksu oralnego. pamiętajmy, że jeszcze 50 lat temu nie było mowy o sypianiu z facetem, z którym nie było się w stałym związku (po ślubie). normy się zmieniają, ludzie mają różne normy i nie należy im próbować wyperswadować lub udowodnić im, że to, co robią jest obrzydliwe/chore/nienormalne/zboczone. taka postawa jest godna pożałowania. więcej tolerancji. poza tym temat dotyczył faceta, który ma fantazję na ten temat a w odpowiedziach same odczucia własne. on ma gdzieś to, czy według was to normalne czy też nie i co na to wasz TŻ. problem polega na tym, że on nie wie jak powiedzieć o tym swojej dziewczynie. a w odpowiedziach "to obrzydliwe. nigdy bym się na to nie zgodziła." to po co piszesz, babo/chłopie? czy on Cię pyta o Twoje odczucia na ten temat?!
za przeproszeniem, nerw mi skoczył, bo czegoś takiego to ja dawno nie widziałam.

misiaki górą chociaż cucklold mnie kompletnie nie kręci

troche sie z toba nie zgadzam jesli ktos zaklada na forum watek to moze spodziewac sie roznych odpowiedzi a tym bardziej jesli zaklada watek kontrowersyjny. poza tym jesli nie chce poznac opinii innych osob i wogole nie chce zadnych slow krytyki to po co zaklda taki watek. na forum kazdy pisze to co mysli a skoro wiekszosc zalozmy twierdzi ze nie wyobraza sobie tego u siebie ani u tz to cuż taka natura ludzka i kazdy jest inny. ale chyba jesli ktos zaklada watek to nie po to by kazdy sie pod nim podpisal: milo ze masz takie fantazje.

ja sama nie mam fantazji zeby mojego tżta ogladac z inna chybabym im oczy wydłubala, poza tym dla mnie to neijnormalniejsza w swiecie zdrada. i nie pozwolilabym na to nigdy
Stary 2009-05-15, 15:02   #101
kondi888
Przyczajenie

to jest kwestia rozmowy i ustalenia czy w parze lub osobno mozna sie spotykac z innymi
kondi888 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 00:22   #102
modlishka665
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez parabolka Pokaż wiadomość
co prawda nie przeczytałam wszystkich odpowiedzi, ale chcę przedstawić swój pomysł;p
może jest tak, że ze tego mężczyzne tak bardzo podnieca jego partnerka, że chciałby ją zobaczyć w akcji, a kochać się z nią to nie to samo co obserwacja z boku no i może lepiej zamiast wciągać w to osoby trzecie, lepiej niech się sfilmują, a on niech poźniej to ogląda a jeśli koniecznie chce widzieć ze swoją partnrką niech się przebierze i na filmiku będzie wygladało dokładnie tak jak w jego fantazji

mam gorączkę jakby co
Brawo, wreszcie odpowiedz na temat wątku.
Ja również uważam,że to dobre rozwiązanie.
I do autora wątku - szczera rozmowa w związku, to podstawa dobrego partnerstwa.
Stary 2009-05-16, 13:32   #103
guess17
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Magdalenka1984 Pokaż wiadomość
Użytkownik INTERIA.PL przysłał do nas list, w którym zwierza się, że chce patrzeć, jak jego partnerka uprawia seks z innymi mężczyznami. Prosi o radę, jak jej o tym powiedzieć.

- Chcę patrzeć jak ona robi to z innym i wiem, że takich facetów jak ja jest mnóstwo. Kiedyś się tego wstydziłem, ale teraz widzę, że to bardzo częsta męska fantazja erotyczna, podobno ma to nawet medyczną nazwę - pisze Tomek

- Często sobie o tym myślę i wyobrażam sobie moją kobietę w łóżku z innym a nawet z wieloma innymi facetami. Szalenie mnie to podnieca. Chcę zrealizować to marzenie. Chcę by ona robiła to z innym na moich oczach. Nie wiem tylko, jak jej o tym powiedzieć, żeby nie uznała mnie za zboczeńca - tłumaczy.

Co o tym sądzicie pytanie zarówno do Pań jak i Panów!

ja by mi mój Tż powiedział że chce mnie uwidzieć w łóżku z innym facetem bo go to podnieca dostał by po twarzy... no ale wiem że nie ma takich fantazji, bo kiedys na ten temat rozmawialismy... a co do tego ja nie mam zamiaru również dzielić z moim facetem z inna...

http://zapachmiety.blog.pl

Dziś: ciasto 3 bit

_________________________ ________

"Większość ludzi ma tyle szczęścia, na ile sobie pozwoli" - Abraham Lincoln
guess17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-16, 16:40   #104
monaa01
Rozeznanie

dla mnie to tak jakby otworzyć furtkę: możesz się kochać z innymi, nawet fajnie czyli mam pozwolenie na zdradę, ale może o to w tym wszystkim chodzi, żeby dać 'wolna rękę' , a nawet namawiać , wtedy samemu można zdradzać bez wyrzutów sumienia, ale wymyśliłam)
monaa01 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 05:08   #105
Dariauo
Przyczajenie

...

Edytowane przez Dariauo
Czas edycji: 2009-05-17 o 05:09
Dariauo jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-05-17, 12:27   #106
NoOn
BAN stały

Witam wszystkich

Na wstępie zapewnię iż nie będę cytował tutaj kogokolwiek i wypominał mu błędów logicznych i słownych paradoksów w jego teoriach/racjach ( a mógłbym :P ) . Tak jak zostało to wspomniane wcześniej ... uważam iż forum to ( jak zresztą każde inne ) służyć powinno swobodnej i kulturalnej wymianie poglądów , uwag i przemyśleń na temat dowolny ... w tym wypadku jest to sex , a raczej jego "dziwna" odmiana .

Ja sam jestem w stosunkowo niedługim związku z dziewczyną , którą bardzo kocham ... wręcz ubóstwiam . Problem w tym że marzy mi się wizja jej z innym facetem ... nie muszę chyba tłumaczyć jak dziwnie się z tym czuję . Wiem iż nie jest to jedna z tych fantazji , którą można bezproblemowo zrealizować w domowym zaciszu , a dzięki większości z Was ( staram się nie uogólniać ) czuję się z tym jeszcze gorzej . Łatwo oczywiście jest rzucić kilka terminów typu ... "chore" , "obrzydliwe" , "niemoralne" i skończyć na tym swój wywód . Ale spójrzcie na ten problem chociaż na krótką chwilę z "naszej" perspektywy ... Macie fetysz , który podnieca Was jak jeszcze nic do tej pory , którego jednocześnie bardzo się wstydzicie , i przez którego czujecie się "gorsi" , "dziwaczniejsi" . Co gorsza nic nie możecie z tym zrobić bo niestety co nas podnieca nigdy nie jest zależne od nas .

W moim przypadku nie było inaczej ... długo ukrywałem swoją największą fantazję przed swoją dziewczyną wstydząc się tego i obawiając jej reakcji jednocześnie . Niestety jako iż jest ona dziewczyną niesamowicie inteligentną udało jej się w końcu poskładać wszystkie elementy układanki w logiczną całość , i domyśliła się co mi chodzi po głowie . Atmosfera zrobiła się dziwna i nie mogłem nie zauważyć pewnego zniesmaczenia i smutku na jej twarzy ( nie powiem aby mnie to dziwiło strasznie ) ... czego długo nie zapomnę . W tej właśnie chwili wiedziałem że już nigdy więcej o tym nie wspomnę , ani tym bardziej nigdy nie będę jej do tego namawiał . Bardzo Mi na niej zależy i nie zrobił bym niczego ... naprawdę niczego co nawet w najmniejszym stopniu mogłoby rzucić na szale przyszłość naszego związku ( pomijając fakt że dowiedziała się mnie kręci tak bardzo ) . Żałuję tylko tego że nigdy już nie będę mógł z nią szczerze porozmawiać , lub chociażby nawet pofantazjować o tym z nią

Dlaczego i jak cię to może podniecać ? ... takie właśnie pytanie najczęściej się tutaj pojawia . Niestety odpowiedź do najprostszych nie należy. Według mnie jest to specyficzna mieszanka odrobiny zazdrości i ogromnej dawki podniecenia wynikającego z oglądania swojej pięknej , ukochanej osoby po raz pierwszy z boku ... z perspektywy 3 osoby . I poważnie panowie ... mimo tych wszystkich waszych licznych i szczerych deklaracji typu : "Mi wystarczy tylko i wyłącznie moja dziewczyna/kobieta" , to powiedzmy sobie wprost , że gdyby kiedykolwiek nastąpiła sytuacja tak abstrakcyjna , w której wasza dziewczyna mówi wam że nic na tej ziemi nie podnieca jej tak jak obserwowanie was z inną kobietą to z zewnątrz stoicie z dziwnie zmieszaną miną , a wewnątrz skakalibyście ze szczęścia jak małe dzieci . Mi co prawda nie chodzi o to ... bo "Mi wystarczy tylko i wyłącznie moja dziewczyna" ( nie mogłem się powstrzymać i tego fragmentu nie przytoczyć ) . Chciałem tylko pokazać to małe zakłamanie i obłudę przy odwróceniu omawianej sytuacji . Aha ... i nie chodzi też bynajmniej o to abym nie domagał w jakiejś kwestii ( bo usłyszałem kiedyś taką teorię dotyczącą "Cuckold" ) ... Jestem wysoki , całkiem dobrze zbudowany i nie mały - 18 cm ( tak tak ... mówię to tylko i wyłącznie dla lansu XD ... chociaż z prawdą to się nie mija )

Reasumując to wszystko ... Jeżeli kręci kogoś omawiana w wątku rzecz , powinien chyba postąpić zgodnie z reakcją swojej dziewczyny/żony/kogokolwiek tam ma . Jeżeli wyrazi ona zainteresowanie to plus dla ciebie ... wszakże trzeba umieć rozgraniczyć miłość i sex dla przyjemności . Tak długo jak to co robicie nie krzywdzi was na wzajem , a sprawia przyjemność to chyba wszystko jest ok . To co powinno się robić a czego nie powinno to już zależy od was , a nie od ogólnie utartych schematów społecznych ... i nikt trzeci nie powinien wam mówić co wam się powinno podobać a co nie , i czego powinniście się wstydzić . Jest też co prawda druga możliwość , gdy tak jak w moim przypadku ukochana osoba ma do całej sprawy negatywne podejście ... Zamykacie wówczas szczelnie swoją fantazję w sobie i próbujecie ją tam zdusić ( wiem że trochę to niezdrowe ) licząc że wyjdzie to na dobre waszemu związkowi , i dziękując jednocześnie wszystkim świętością że owa ukochana osoba nie postanowiła Was jeszcze kopnąć w tyłek

Wiem też że mój post ma charakter bardziej spowiedzi niżeli krótkiego wywodu ( a uwieżcie że chciałbym bardzo w ramach rachunku sumienia odmówić 5 zdrowasiek i mieć wszystko odpuszczone ) . Biorąc pod uwagę reakcję ogółu społeczeństwa na omawiany temat postanowiłem wykorzystać daną mi swobodę związaną anonimowością ... i chociaż raz przedstawić na głos swój punkt widzenia

Miła i serdeczna uwaga do wszystkich , którzy niewątpliwie obrzucą mnie błotem i piorunami jak tylko skończą to czytać - możecie pocałować mnie w D _ P Ę

Wasz uniżony nOOn

Edytowane przez NoOn
Czas edycji: 2009-05-17 o 12:52
NoOn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 14:49   #107
Gwiazdeczka1978
Zakorzenienie

Czasami pewne fantazje powinny dla dobra obu stron pozostac wyłacznie w sferze wyobrazni. Czerpanie przyjemnosci z ogladania swojej kobiety w akcji z innym nalezy do dosyc mocnej perwersji, która nie kazdy akceptuje, a która po fakcie mogłaby pozostawic niesmak i zawazyc na dalszych kolejach związku.
Gwiazdeczka1978 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-05-17, 15:44   #108
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez NoOn Pokaż wiadomość
Witam wszystkich

Na wstępie zapewnię iż nie będę cytował tutaj kogokolwiek i wypominał mu błędów logicznych i słownych paradoksów w jego teoriach/racjach ( a mógłbym :P ) . Tak jak zostało to wspomniane wcześniej ... uważam iż forum to ( jak zresztą każde inne ) służyć powinno swobodnej i kulturalnej wymianie poglądów , uwag i przemyśleń na temat dowolny ... w tym wypadku jest to sex , a raczej jego "dziwna" odmiana .

(...)

Miła i serdeczna uwaga do wszystkich , którzy niewątpliwie obrzucą mnie błotem i piorunami jak tylko skończą to czytać - możecie pocałować mnie w D _ P Ę

Wasz uniżony nOOn
I sam się nie wystrzegłeś błędu logicznego w swoim rozumowaniu .

Nie wiem skąd wniosek, że każdy facet na analogiczną propozycję swojej kobiety chciałby to zrobić.
Nie wiem też, co ma niedomaganie do rozmiaru i budowy ciała .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-11, 14:54   #109
ArashiKishu
Raczkowanie

To chyba najgorsze co w łóżku może spotkać dwoje ludzi... tak drastycznie różne poglądy i zachcianki.

Edytowane przez ArashiKishu
Czas edycji: 2010-06-20 o 21:18
ArashiKishu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-11, 14:58   #110
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ArashiKishu Pokaż wiadomość
To chyba najgorsze co w łóżku może spotkać dwoje ludzi... tak drastycznie różne poglądy i zachcianki.
Gdyby mnie mój TŻ poprosił o coś takiego, możliwe że zgodziłabym się bo go kocham bardzo.. ale zapewne czułabym się do końca życia zniesmacznona i sama na siebie patrzeć bym nie mogła... zdrada to zdrada, czy pod kontrolą i na życzenie męża czy bez jego wiedzy.
Możliwe że prawidłowa jest umiejętnosć oddzielenia spraw łóżkowych od życia codziennego. Ja bynajmniej takich 2 rzeczy oddzielić bym nie potrafiła.
Nie można kochac i nie mieć szacunku dla drugiej osoby jednocześnie, to absurd. Nie wspominając już o egoizmie jaki przemawia za taką prośbą.
Co to za miłość, w której robi się coś wbrew sobie? I to jeszcze tak drastycznie wbrew sobie, że czlowiek nabiera obrzydzenia do samego siebie?
Dla mnie idiotyczne jest myślenie: zrobię to, bo go kocham...
On kocha Ciebie, więc powinien też uszanować to, co Ty czujesz.
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-11, 15:54   #111
ArashiKishu
Raczkowanie

Proste.. z miłości człowiek jest zdolny do wszystkiego.
Stary 2009-06-11, 21:22   #112
Lavatia
BAN stały

Skoro to takie nienormalne to dlaczego ludzie uprawiają trójkąty?...
Lavatia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-11, 22:17   #113
SdC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavatia Pokaż wiadomość
Skoro to takie nienormalne to dlaczego ludzie uprawiają trójkąty?...
Jeśli w związkach, to dlatego że są nienormalni . Mnie tam nic do tego, jak ktoś lubi, to niech sobie uprawia trójkąty czy swinguje, ale dla mnie to jakoś kłóci się z definicją związku i miłości.
Do trójkątów poza związkami nic nie mam .
SdC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 12:54   #114
Lorelei24
Rozeznanie

GG do Lorelei24

??

Lorelei24 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 13:15   #115
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

NoON caluj w facetow ktorzy beda ....Twoja lady i tym samym uczynia Ci zadosc

gdyby moj facet Cos takiego mi zaproponowal dostalby z pólobrotu na odchodne

ale jak partnerzy maja podobne upodobania niech sobie robia co chca ...byleby przyjemnosc byla obopólna

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 13:53   #116
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ArashiKishu Pokaż wiadomość
Proste.. z miłości człowiek jest zdolny do wszystkiego.
No nie zgodzę się z tym. A jeśli rzeczywiście tak jest, to należy tylko współczuć toksycznej miłości, gdzie 'z miłości' jesteś w stanie zrobić coś tak bardzo wbrew sobie, że czułabyś później do siebie obrzydzenie.

Z miłości człowiek jest zdolny do wszystkiego? Jak facet Ci każe zabić własną matkę, zresztą - kogokolwiek, to to zrobisz, bo go kochasz? Jak każe Ci kogoś skrzywdzić to to zrobisz? IMO, dziwne to pojęcie miłości masz..

Z miłości człowiek jest w stanie zrobić wiele, przełamać wiele stereotypów i to jest ok, ale jeśli człowiek robi coś WBREW sobie, zwłaszcza, że później ma mieć takie odczucia, o jakich Ty pisałaś, to wg mnie coś jest nie tak..
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-12, 14:40   #117
ArashiKishu
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Z miłości człowiek jest w stanie zrobić wiele, przełamać wiele stereotypów i to jest ok, ale jeśli człowiek robi coś WBREW sobie, zwłaszcza, że później ma mieć takie odczucia, o jakich Ty pisałaś, to wg mnie coś jest nie tak..
Tu masz rację... poprostu wyobraziłam sobie sytuację kiedy po 20 latach małżeństwa jego nie jest w stanie podniecić nic innego i mniejszym złem byłoby się przemóc niż odejść.. wiem skrajny przypadek, ale moja wypowiedź tyczyła się takiej sytuacji w większości..
na pewno nie spełniania zachcianek, bo każdy o czymś tam marzy i tego nie dostaje ;P Ja np nigdy nie dostałam skrzydeł choć od dziecka ich bardzo pragnę :P
Stary 2009-06-13, 00:49   #118
kaziu79
Przyczajenie

a wiec powiedziec o tym to nie jest taki trudne zawsze to w zart mozna zamienici spytac sie czy twojej lubej podobalo by sie jak by cie chlopak zapinal,lub mozesz jeszcze tak sie spytac sloneczko ty moje (nie wiem jak sie zwracasz jak cos to z gory przepraszam) czy masz ochote zobaczyc teatr na zywo ja i dwoch chlopcow pompujo we mnie nasienie?????
Pozdrowionka i mysle ze to ci pomoze
Stary 2009-06-14, 12:02   #119
Galetano
Przyczajenie

Kręciłem się już po wielu forach ... i przyznam że jeszcze na mało którym stwierdziłem taką mentalną zaściankowość jak tu na "Wizażu" . Pomijając że średnią wiekową na oko zamykam w przedziale 18 - 20 lat ( bazując po postach ) , to nie mogłem też nie zauważyć jak wiele z was nadal adresuje coś do wyżej wymienionego ... "NoOn'a" ( nie wiem czy tak to się odmienia :P ) pomimo iż dostał on najwyraźniej stałego bana ( co wyraźnie widnieje obok jego posta ) .

Mnie osobiście ta konkretna tematyka jak większość powyżej wypowiadających się osób także nie kręci , ale proszę ... tak śmiesznej nagonki i polowania na czarownice dawno nie widziałem . I gdyby tylko ten jeden wątek był tutaj wyjątkiem ... ale w większości "kontrowersyjnych" tematów na Wizażu widzę podobny "proceder" . Zacząłem przez to postrzegać to forum jako miejsce spotkań pruderyjnych nastolatek nadal mających klapki na oczach ... nie będących w stanie widzieć w szerszej perspektywie . Nie zgadzasz się z czyimiś poglądami ... ok , twoja sprawa i wybór ... ale nie staraj się narzucić komuś wyższości swoich poglądów . Co ważniejsze zachowaj się jak emocjonalnie dojrzała osoba i uszanuj to co mówi inna osoba

Słyszałem już wcześniej że tak tu właśnie jest ... a szkoda ... gdyż forum to ma potencjał

Pozdrawiam nieliczne normalne jednostki , które jeszcze się tu uchowały
Galetano jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-06-15, 12:31   #120
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Galetano Pokaż wiadomość
Kręciłem się już po wielu forach ... i przyznam że jeszcze na mało którym stwierdziłem taką mentalną zaściankowość jak tu na "Wizażu" . Pomijając że średnią wiekową na oko zamykam w przedziale 18 - 20 lat ( bazując po postach ) , to nie mogłem też nie zauważyć jak wiele z was nadal adresuje coś do wyżej wymienionego ... "NoOn'a" ( nie wiem czy tak to się odmienia :P ) pomimo iż dostał on najwyraźniej stałego bana ( co wyraźnie widnieje obok jego posta ) .

Mnie osobiście ta konkretna tematyka jak większość powyżej wypowiadających się osób także nie kręci , ale proszę ... tak śmiesznej nagonki i polowania na czarownice dawno nie widziałem . I gdyby tylko ten jeden wątek był tutaj wyjątkiem ... ale w większości "kontrowersyjnych" tematów na Wizażu widzę podobny "proceder" . Zacząłem przez to postrzegać to forum jako miejsce spotkań pruderyjnych nastolatek nadal mających klapki na oczach ... nie będących w stanie widzieć w szerszej perspektywie . Nie zgadzasz się z czyimiś poglądami ... ok , twoja sprawa i wybór ... ale nie staraj się narzucić komuś wyższości swoich poglądów . Co ważniejsze zachowaj się jak emocjonalnie dojrzała osoba i uszanuj to co mówi inna osoba

Słyszałem już wcześniej że tak tu właśnie jest ... a szkoda ... gdyż forum to ma potencjał

Pozdrawiam nieliczne normalne jednostki , które jeszcze się tu uchowały

wyczuwam trolla

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości