|
|||||||
| Notka |
|
| Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 20+ Gotowe Na Absolutnie Wszystko vol 3
Sweet, jakie cudeńko
![]() Ja nie mam różowego stanika, trza to zmienić ![]() Guanta, dobranoc :# A ja jutro na 12 h do pracy, ja zwariuje tam
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo
wszyscy śpią ja zaraz idę do kąpieli hihihi wiecie co typa na maxa nastraszyłam i sprzeda mi ten telefon za 500 zł z przesyłką hihih ja to jestem dobra powiedziałam że do Sądu pójdie i powiedzialam co mu zarzuce jakie poniesie koszty i się wystraszył zdolna ze mnie babka i nikogo juz w kulki nie zrobi ha ![]() ojjj swett ale śliczny staniczek ciekawe jak na mnie by leżał choć nie mam tak ładnego biustu jak TY ![]() ooo ka.si ja też z chcią bym sobie coś oglądneła a jutro biorę urlop na żadanie i ide z Tż rejstrować autko , skrócić spodenki i takie tam drobnoski porobić hihi a co troszkę się pobyczymy
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
sweet przeuroczy jest ten biustonosz, jaka to firma, mają czarne
![]() karaa polecam 88 minutes - właśnie skończyłam oglądać , calkiem fajny film Vibesko podaję rękę ja też jutro od 9-21 jołłide z psami na ostatni nocny spacer, taki 5cio minutowy
|
|
#94 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety moje sa moze i dlugie, ale rzadkie dlatego zawsze stawiam na pogrubienie. ale 2000kcal to tylko na rzesach ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
tak to jest jak sie nowa bielizne kupi i chłopa kusi ![]() ![]() Cytat:
sliczny staniczek!! zazdraszczam... moj poszedl w tany z kolegami. ehh jemu tez sie cos od zycia nalezy ![]() ja bym zapolowała na jakis czekoladowy i zielony ![]() ![]() trzymaj sie jutro Vibesko Cytat:
brrr zimno ![]() ja obejrzalam you can dance po raz pierwszy i mi sie bardzo podobało smutno mi samej
|
||||||
|
|
|
#95 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj tam zaraz kusi, ehhhe .... miło było i jest no. chłop obiecał częściej kupować mi bieliznę, bo stwierdzilismy (ja) że nie mam wogóle sexy bielizny, tylko paski, groszki, czachy, hihi
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
no ja tez mam wiecej takich tam paseczkow, kreseczkow, kolorkow, kokardkow
![]() ![]() ale dokupic tez bym cos dokupila
|
|
|
|
#97 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
powiem Ci, że ta nowa bielizna całkiem nieźle na mnie dziala, bo tak to czasami nie ma po co dzianinek zrzucać, bez końcowego efektu ![]() a tak to rach ciachh iiii wwwooooowww ![]() no to inwestuuję. tym bardziej ze za biustonosz dałam 39,99 a majciory 14,99 luuuźno. aaa podrzutek siedzi na materacu i pstrrryka! pstryk pstryk ... aaaaaaaaaaaa od kilku dni pod klatka kreci sie kot, wszyscy zawsze mu mleczka dadzą do miseczki i dziś moja kolej, przygarnęłam go spod schodów, bo padał deszcz, wzięłam na ręce otuliłam szaliczkiem, pospacerowałam z psami, przyniosłam kotka do domku napoiłam mleczkiem, i przed drzwiami ale na klatce dałam mu pusie od pudla i położył się tam, chyba śpi, nie widze bo na klatce światło zgasło, ale był zadowolony i mruczał sobie. szkoda mi go. może ktoś chce kotka? nazwałam go Frankie od "frankiesztajna"
|
|
|
#98 |
|
Wtajemniczenie
|
Ale cudny kot
I jeszcze w moim ulubionym kolorze.Nadrobiłam Wasze spamy nie ma co, zdolne z Was bestie.Jutro postaram się poodpisywać... dziś padłam od zbyt dużej ilości przeczytanych postów ![]() ![]() Dobranoc
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Uff, mi tez sie udalo troche nadrobic...
![]() Ka.si, bardzo mi się podoba ta twoja bielizna. tzn., biustonosz . Ostatnio tak mi biust urósł, ze musialam sie przerzucic na jakąś lepiej trzymającą bielizne. Dacie wiare? Głupie pigułki i prawie 2 cm w obwodzie na plusie... Na szczescie jeszcze kilka łyknę i pójdą w odstawkę . Tak więc biustonosz miodzio ![]() Natomiast co do tuszu Bourjois... Jako jedyna się wyłamię bo mnie się nie podoba które w cudowny sposób zostały maxymalnie pogrubione . Być może to kwestia tego, że jeszcze nie zaprzyjaźniłaś się z tą nietypową szczoteczką. Bo może da się nią pomalowac rzęsy tak, zeby były pogrubione, ale i porozdzielane... Bo widziałam zdjęcie innej wizażanki w w tamtym burżujowym wątku i u niej wygląda to naprawdę super... Tzn. widać że rzęsy nie są tak posklejane... Nie wiem już od czego to zależy ![]() Pewnie trochę przesadzam, ale mówiłam że jestem bardzo wymagająca jeśli chodzi o tusz . I podkreślam, że chodzi mi o tusz, a nie o rzęsy Navi, które posłużyły tu jako modele . i przez to nie starczy mi czasu na wypróbowanie nowego płynu do prostowania włosów
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Czeeeeść ![]() Ja już dwie godziny pracuję a tu jeszcze cały dzień przede mną.I jakaś ciągle chodzę głodna ![]() Więc idę po gumy miętowe. Ja nie wiem jak ja tu dziś wytrzymam, tym bardziej, że coś nie najlepiej się czuję ![]() No, miłgo dnia kochane, spamujcie dużo cobym miała co czytać
|
#101 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja znalazłam na naszej klasie siostrę exa, exa w osobie własnej tam chyba nigdy nie będzie, to był dziwny człowiek, w sumie dobrze, że już ex ![]() Cytat:
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
ka.si słodki kotek!! ![]() więc Ines. po pierwsze mam wyrzuty ze nie zdazylas z płynem ![]() ale tak to jest, ja czesto czegos nie zdaze zrobic, bo musze post dokonczyc ![]() no, a co do tuszu.. to na pewno w duzej mierze jest nieumiejetnosc poslugiwania sie tą szczoteczką ale w koncu trening czyni mistrza ![]() siedze zajadam twarozek ze szczypiorem i pomidorkiem mniami. nie ma bialka, ale nie mialam z czego go uzyskac ![]() w kazdym razie, nie zrem slodyczy i juz troche mi lepiej. a dzis pocwicze w domku a ciekawam, jak na wasze diety (to pytanie do wszystkich oprocz naszego jedynego szczypioreczka ![]() bo moj zawsze mowi, ze chcialby miec "normalna" dziewczyne, co je jak czlowiek, nie wymysla jakis dziwnych zasad itd itd. i bardzo mu ta moja dieta doskwiera najwidoczniej ![]() ciekawa jestem jak wasi....a poza tym to kupilam sobie wczoraj odzywke do paznokci bo mi sie łamią okrutnie. wybor padl na Soraye bo bardzo ja chwala na kwc. tyle ze taka z kreatyną, a ja wzielam z mineralami morskimi, bo tylko ta byla w sklepie. no i ona jest taka jasno niebieska. wstaje dzis a moje paznokcie wygladaja jak u trupa ![]() ), ale po co. niech działa. szczegol ze wygladam jakby mnie z kostnicy wyjeli ![]() dobra, to sie rozpisalam na dzien dobry edit: Vibesko ![]() ja dzis bede spamowac na zmiane z czytaniem ksiazki o silnej marce ![]()
|
|
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
witaj, trzymaj się tam dzisiaj dzielnie U mnie też niewesoło się dzień zapowiada... Ale musze przetrwać. ![]() Wczorajszy miły wieczór dodał mi energii... TŻ postarał się o winko, wymasował dosłownie od stóp do głów (całkowicie z własnej woli ). I ogólnie "ukochał". Jak w niebie szkoda tylko, że rano tak boleśnie spadłam na ziemię
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
Mój pluszak jak już słyszy że nie będziemy jeść ciacha to się znacząco w czoło puka, przy nim ciężko jest się odchudzać bo on non stop coś je, w zasadzie ciągle kłapie buzią
No i co ? I chudy jest ![]() Ale ja już wychodzę z diety, więc powiedział wielkie uff, ale i tak uważam i nie chcę jadać za dużo.
|
#106 | ||
|
Zakorzenienie
|
Ines, ale Ty masz dobrze ... zeby tak moj z wlasnej woli mnie wymasowal
ale pocieszajace, ze zawsze mnie smyra po głowce albo po pleckach co uwieeelbiam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak patrze jak on je.. to wola o pomste do nieba sniadanie o 13, potem obiad o 19. albo sniadanie rano, obiadu w ogole... teraz jeszcze wyglada w porzadku, ale jak tak dalej bedzie jadł to juz w ogole sobie przemiane materii rozwali ale on tego nie rozumie ![]() i tak naprawde to czesto przez niego ja cos zre wiem ze to glupie usprawiedliwianie sie, ale ciezej sie powstrzymac jak cos Ci pachnie pod nosem.. ja nie jestem taka twarda jak nasza ka.si |
||
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
Navi, ja się nauczyłam że jadam swoje posiłki, żadnych dwóch obiadów.
A jak połówek wcina to ty sobie jabłko schrup, podjadanie zabronione! A rzęski Twoje mnie się osobiście podobają, spróbój mocno wytrzeć szczotę z nadmiaru tuszu, powinno być lepiej.
|
#108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ogolnie strasznie slaba wole mam ![]() ![]() ![]() tak, dzis ją troche obetrę z nadmiaru
|
|
|
|
|
#109 |
|
Wtajemniczenie
|
kotek cudny, spał prawie całą noc przy moich drzwiach, a rano skubaniec gdzieś polazł ...
Navi ja taka twarda nie jestem, bo czasami mam takie napady, że bym wszystko zjadła co pod nosem, no ale od 6-ciu dni jest poprawa. jem mniej, więcej białka, pochłaniam mniejsze porcje, brzuch mi troche zleciał, ograniczyłam pieczywo, kawy nie słodze staram się jeść regularnie i może dlatego mam mniej takich wilczych napadów, aaa co najsuperowsze to na słodkie mnie nie ciągnie, wolę sobie pochrupać solone paluszki. ale to też rzadko, ogólnie ograniczyłam tego typu "wypady" raz w tygodniu 1 kawałek pizzy, z jajkiem, tak prawie białkowo.i jeszcze do tego dołożę ćwiczenia callana i do sylwestra będzie git! a przynajmniej bym chciała ![]() nic moje kochane spamowiczki, wracamd o pracy trzeba okna wystawowe umyć idę asekurować koleżankę bo bierze się za wyyysoooką drabinę ![]() do zaś
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
ulala to lepiej uwazajcie
fajnie tam macie co ja bym dala za taka kierowniczke zwariowaną ![]() ![]() ka.si ale ja ogolnie nie moge sie zebrać w ogole ostatnio za duzo mialam na glowie i ze wszystkim bylo mi wszystko jedno, wiec i jedzenie stalo sie 'byle jakie'. czego efekty widzimy na wadze ![]() Booooze szef wyszedl, ja zostalam i nie mam kompletnie NIC do roboty ![]() ksiazke sobie czytam co mnie ratuje... a wy cos kiepsko dzis spamujecie ![]() edit: sweeeeet |
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
helloł Kochane
niom jestem sama więc trochę mogę pospamować ![]() Ka.si stanik kupiłam w Triumphie za 79 zł, były też czarne jakoś tak się przyjęło i kiedy chcę kupić innej firmy cyckonosz to wydaje mi się, że jest niewygodny.A tak wogóle piękny kotek ![]() Navi HEEEEEEEELLLLLLLOOOOOOOŁŁ ŁŁŁŁŁŁŁŁ ![]()
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ah no juz juz, zawiesilam sie na metamorfozach na jakims
kontrowersyjnym wątku ![]() ja tam najbardziej lubie h&m ![]() spaaac mi sie chce ![]() wlasnie wstal moj ukochany piszac mi smsa ze by jeszcze pospał
|
|
|
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przed TV w dużym pokoju, wstał o 21 by przenieść się do sypialni i dalej poszedł spać, z tym, że musiał wstać o 4:20 do pracy (akurat ten tydzień ma pierwszą zmianę), więc licząc spał ponad 10 godz.Zresztą tej nocy i ja się wyspałam, bo oprócz kołderki przykryłam nas ciepłym kocem i wreszcie było mi ciepło, ja to jestem dziwna, śpię we frotowej ciepłej piżamie a i tak mi jest zimno
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakby moj mial wstawac po 4 to chyba by sie zamarudził na smierc zresztą, kto nie podziwiam Twojego meza choc po czasie mozna sie pewnie przyzwyczaic.. ale to i tak koszmar jakis |
|
|
|
|
#115 |
|
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze wrócę do bielizny, bo dopiero jak poszłam do WC to zobaczyłam na metce co to ja kupiłam
a jest świetny.Tylko, że ja mam kolor czarny. Najfajniejsze jest to, że ma takie "dziurki" i można bardziej ściągnąć miseczki tym sznureczkiem ![]() Triumf niestety na mnie źle leży ... a samantha już nie jest na moją kieszeń, aczkolwiek najlepsza.
|
#116 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() co osoba to inne zdanie o tej firmie, staników Samanty nie miałam okazji mierzyć, więc nie wiem czy jest dobra.
|
|
#117 |
|
Zakorzenienie
|
xal sliczny jest
a lubicie staniki zapinane z przodu? bo ja mialam tylko jeden w swojej stanikowej karierze i ogolnie rzado widze...sweet tydzien o 4 wstawac to mozna sie niezle zmeczyc.. i w jakich godzinach pracuje. od 5? do? |
|
|
|
#118 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a jak ma na drugą zmianę na 13 to wraca po 21 teraz tak sobie przypomniałam, że z Twojej uczelni miałam chłopaka, z tym , że on dawno już to skończył, bardzo fajny chłopak był, a mieszka lub mieszkał w Otwocku
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ba, bo na mojej uczelni to same fajne chlopaki studiują ![]() rety, zobaczcie: https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...4&postcount=23 nie mialam pojecia, ze tego jest TYLE |
|
|
|
|
#120 |
|
Zakorzenienie
|
Mam taki biały, gładki bez koronki z atlantica. Ma ozdobne zapięcie z przodu, taki srebrny kwadracik i zwykłe z tyłu. Jest świetny, nawet pod gładkie obcisłe bluzki.
Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:26.

wszyscy śpią 

niestety moje sa moze i dlugie, ale rzadkie 

tak to jest jak sie nowa bielizne kupi i chłopa kusi 
też chcem takie, ja mam takie liliputy