|
|
#91 | |
|
Zakorzenienie
|
Zastoje na forum
Cytat:
.Albo strepsils,z witaminą C /nurofen/ibuprofeno600 ,czy ibuprom-też pomaga na zębowe sprawy . A nie możesz do niego jutro pojechać ?
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-16 o 23:15 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zastoje na forum
niiii
(musialabym w niedziele wracac , bo w poniedzialek zajecia mam jechac w czwartek ![]() ych ych ych
|
#93 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za cynk swoja droga chyba rozkiminilam [kocham to slowo ![]() Cytat:
my tu umremy wszystkie bez Cie
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
Afrowata, znam ten ból - sama "rodziłam"...
Męski gatunek to podgatunek dziwny niestety. Mam nadzieję, że jakoś się dogadacie
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
nie no tam tez jest net
![]() wiele razy pisalam z piotrka komputera ![]() ech ..poryczalam sie ![]() bri, dzieki ych staram sie trzymac dzielnie uch jaki patos sie robi;p blech, a mial byc taki piekny watek a zrobil sie mazgajowaty
|
#96 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do bólu brzucha - mi pomaga li i jedynie ibuprom sztuk 2, a bóle mam takie, że zdarzało mi się i zemdleć i wylądować na pogotowiu (to podobno genetyczne, mama miała, siostra ma, ma przejść po pierwszym porodzie )tak że chlipaj sobie ile wlezie, ja też chyba zaraz zacznę (jakiś zły dzień mam od wczoraj rana) i się będziemy razem raźno smarkać
|
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
jaki tam mazgajowaty, zrobił się jaki się zrobił. i już
![]() Jeśli ma Tobie pomóc, to taki właśnie ma być
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
Wy mnie kooooochacieeeeeeeeeeeee
<mega smark > uch ,dzieki bo naprawde Wasze slowa pomagaja ![]() Benito , to robimy konkurs kto ladniej zaplacze ? mozna forkac i smarkac do jakiejs melodii a czemu Ty masz zly dzien ? he? he? he?<osiol ze shreka > ![]() bri, mam nadzieje, ze chociaz u Ciebie ok ![]() w ogole rambo moze wydzieli nasze blabla od momentu mojego smarkania dotyczacego zwiazku
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Afrarzyco, u mnie oki. Nie rozpamiętywuję, także luz
ale wiem jak to jest ,pamiętam, jak było...Na razie (na szczęście?) mam spokój i nie martwię się żadnym "ogonem"
|
#100 |
|
Zakorzenienie
|
bri to dobrze
* nie ma co rozpamietywac masz rocje ![]() hoduje sie wtedy w sobie jakis zal, a po co ![]() a mnie oswiecilo =) jestem jak magda m :P tam tez korzecki , cos krecil nie mowiac o swoich problemach ![]() co prawda piotrek na szczescie nie jest chory ![]() ale tez nie mowi o swoich problemach, a biedna magda cierpi ta ło :P zaraz se na jutubie puszcze kawalki z tego serialu i ło
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bedzie dobrze ))))))))))))))))))))))) mam ochote zalozyc watek 'posmyrajmy sie' albo 'zbioreowe smyranie'
|
|
#102 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#103 | |
|
Zakorzenienie
|
Zastoje na forum
zizek, to zakladaj
![]() przynajmniej nie bedzie offtopa giganta ![]() Cytat:
uu Nosowska swego czasu bardzo mi pomogla ![]() a sasiedzi? beda Ci wdzieczni za te muzyke ![]() co innego jakbys puscila ..jakies techno srechno
"Hello, I'm Edward Cullen" ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-16 o 23:10 Powód: post pod postem |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
uuu.. Afra nie smutaaaaj bo przyjdzie
![]()
|
#105 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyychhh, chyba jutro rano nie wstanę, a powinnam.... ![]() Fresa, kopnij nas w tyłek, cooooooooooooooooo????
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Afro,szkoda,że akurat teraz nie możesz jechać.Pocieszające,że czwartek to prawie zaraz po 'łikendzie'-wytrzymasz,tylko się nie smutaj
Zizou ,żeby Ci zęby nie powypadały,jak one będą na swoje miejsce wracać .Bri,a to dla Ciebie → .
|
#107 | |
|
Zakorzenienie
|
...kt...kto przyjdzie ? w ogole ja sie juz naogladalam tylu horhorow ,ze mam schizy, wiec prosze mnie nie straszyc Cytat:
coz ja na zajecia w czwartek nie poszlam ![]() mialam dola a poza tym lenia :P ktory pozostawil mnie w lozku az do 12 ![]() Fresiak , no wlasnie wiem,ze to tylko pare dni i juz bede mogla porozmawiac z nim, ale uch .. ja mam zal po prostu ..o te sytuacje..bo teraz , jestem gdzies na marginesie, a potem jak juz mu sie odwidza ciche dni, to jakgdyby nigdy nic, bedzie fajnie.. ech..
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie chciałam Wam zaproponować osobisty, kyziająco-myziająco-smyrający
wątek na społecznościach
|
|
#109 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
ja jakby co to smarkam w takt "I will survive" Glorii Gaynor (ewentualnie hiciora nad hiciory: "Wielka miłość" Seweryna Krajewskiego a humor mam taki bo ten tego, no... tak wyszło (ja coś wspominałam, że nie lubię opowiadać o swych problemach?? a tak serio: się śmiesznie porobiło, nie wiadomo co mi jest (mózg mi szwankuje) i jeszcze nie wiem, czy to ja do reszty powariowałam czy to z ludźmi jest coś nie tak (obstawiam, że z ludźmi, ale jakieś ziarenko niepewności jest... )Magda M. - nie obrażaj się tak kobito... toć to była skończona, rozhisteryzowana, egzaltowana kretynka, na pewno nie jesteś jak ona |
|
|
|
|
#110 |
|
Zakorzenienie
|
blech.. znowu zrobil cos co zabolalo..to juz jest smieszne ...
ech, probowalam to wyjasnic i zadzwonic ale nie raczy odebrac ;] i jak tu mu wierzyc ze mnie kocha? ;] ech,, ja wysiadam..po prostu .. ech rozmawiamy i dziwnie benito ,khem mnie tez denerwowala ta jej ciapowatosc i memlatosc ale ogolnie byly tam podteksty o wielkiej milosci a to to ja luuuuuuuubie
|
#111 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
najważniejsze to się nie tłamsić ja tam już nie mam skrupułów przed pisaniem wrednych smsów
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
ech pogadali se my
![]() nie wiem ..ciezko czasami.. ech no nic. a przeniosa nas na spoelcznosci i bedzie jak z fullmonkami ;p zaginie bez wiesci
|
#113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Afra nie daj sie Kochanie **********no. ale sie naemotkowalam. to ejst zdecydowanie napstrykany post
|
|
#114 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
Afruniuśko (zdrobnień nigdy za wiele ) czymaj siem a nie daj siem |
||
|
|
|
#115 | |||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
4 dni?! ![]() Ja protestuję! Nie ładnie nas tak opuszczać na 4 dni... ![]() Cytat:
![]() Nooooooooooooooooooooooo ![]() A ja mam ochotę założyć wątak: "Plebiscyt na Królową off-topu." Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() I jeszcze dali głównej bohaterce moje imie.... ![]() Jak tak można?! |
|||||
|
|
|
#116 |
|
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5806623]
A mi pomaga tylko ketonal forte+ibuprofen+paracetam ol brane na raz... ![]() No ja też nie lubię tego serialu z "KasioTomkową" ![]() I jeszcze dali głównej bohaterce moje imie.... ![]() Jak tak można?! jeeee nie jestem sama ze swoim cierpieniem tudzież niechęcią do Madzi |
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ludziom ust nie zaszyję ) No więc jak czyjesz niechęć do Magdy (Maromavath, czyli mnie...) o matko! ja też jestem Magda M ----> Magda Maromavath ---> Magda Maromavath ---> Magda M. ![]() Idę się powiesić.... Ja nie chcę być Magda M! ![]() |
|
|
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
uch dzin dybry
))uch mysle ze w zwiazku juz mniej wiecej ok byla szczera rozmowa , momentami bolesna , ale szczera! ![]() wiele spraw bedzie pewnie ciagnac sie przez jakis czas musimy po prostu zaakceptowac pewne nasze wady a jak cos sie uda jednak zmienic na lepsze to dobrze ![]() najwazniejsze , zeby byc razem ) uch dlatego z o wiele lepszym humorem witom Was a mi obecnie jest zimno, boli mnie brzuch i jelita Beni ( jaaaak nazwalasswojeeeeego ? <tyrpa> uch no ![]() u maro, masz magda na imie ,ladnie sama chcialabym tak miec ![]() nu i chyba mozna nas przenosic jakby co
|
#119 |
|
Mrs Mrau
|
wariatki
|
|
|
|
#120 | |
|
Konto usunięte
|
Dokładnie, chociaż dodałabym jeszcze jedno.
Najważniejsze, żeby być razem i się kochać. Cytat:
![]() A jak tam grzyb Zygmunt? ![]() Rośnie sobie w walizce? ![]() A no pewnie, że ładnie. A nazwisko mam przepiękne i jedyne w swoim rodzaju. O matko, kolejny wątek na społecznościach.... ![]() A tak w ogóle to dzyń, dzyń, dzyń.... dzwonią dzwonki sań... i dużo śniegu mam!
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:58.

.

dzieki za cynk
my tu umremy wszystkie bez Cie 
(to podobno genetyczne, mama miała, siostra ma, ma przejść po pierwszym porodzie
)

.