![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Zastoje na forum
Cytat:
![]() ![]() Albo strepsils,z witaminą C /nurofen/ibuprofeno600 ,czy ibuprom-też pomaga na zębowe sprawy . A nie możesz do niego jutro pojechać ?
Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-16 o 22:15 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Zastoje na forum
niiii
![]() musialabym w niedziele wracac , bo w poniedzialek zajecia ![]() mam jechac w czwartek ![]() ych ych ych
#93 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Afrowata, znam ten ból - sama "rodziłam"...
Męski gatunek to podgatunek dziwny niestety. Mam nadzieję, że jakoś się dogadacie ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
nie no tam tez jest net
![]() wiele razy pisalam z piotrka komputera ![]() ech ..poryczalam sie ![]() bri, dzieki ![]() ych staram sie trzymac dzielnie uch jaki patos sie robi;p blech, a mial byc taki piekny watek a zrobil sie mazgajowaty ![]()
#96 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() co do bólu brzucha - mi pomaga li i jedynie ibuprom sztuk 2, a bóle mam takie, że zdarzało mi się i zemdleć i wylądować na pogotowiu ![]() ![]() tak że chlipaj sobie ile wlezie, ja też chyba zaraz zacznę (jakiś zły dzień mam od wczoraj rana) i się będziemy razem raźno smarkać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
jaki tam mazgajowaty, zrobił się jaki się zrobił. i już
![]() Jeśli ma Tobie pomóc, to taki właśnie ma być ![]()
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Wy mnie kooooochacieeeeeeeeeeeee
![]() <mega smark > uch ,dzieki bo naprawde Wasze slowa pomagaja ![]() Benito , to robimy konkurs kto ladniej zaplacze ? ![]() ![]() a czemu Ty masz zly dzien ? he? he? he?<osiol ze shreka > ![]() bri, mam nadzieje, ze chociaz u Ciebie ok ![]() w ogole rambo moze wydzieli nasze blabla od momentu mojego smarkania dotyczacego zwiazku ![]()
#99 |
Zakorzenienie
|
Afrarzyco, u mnie oki. Nie rozpamiętywuję, także luz
![]() Na razie (na szczęście?) mam spokój i nie martwię się żadnym "ogonem" ![]()
#100 |
Zakorzenienie
|
bri to dobrze
![]() ![]() hoduje sie wtedy w sobie jakis zal, a po co ![]() a mnie oswiecilo =) jestem jak magda m :P tam tez korzecki , cos krecil nie mowiac o swoich problemach ![]() co prawda piotrek na szczescie nie jest chory ![]() ale tez nie mowi o swoich problemach, a biedna magda cierpi ta ło :P zaraz se na jutubie puszcze kawalki z tego serialu i ło ![]()
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() mam ochote zalozyc watek 'posmyrajmy sie' albo 'zbioreowe smyranie' ![]()
![]() |
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#103 | |
Zakorzenienie
|
Zastoje na forum
zizek, to zakladaj
![]() ![]() przynajmniej nie bedzie offtopa giganta ![]() Cytat:
uu Nosowska swego czasu bardzo mi pomogla ![]() a sasiedzi? beda Ci wdzieczni za te muzyke ![]() co innego jakbys puscila ..jakies techno srechno ![]()
"Hello, I'm Edward Cullen" ![]() Edytowane przez rambo Czas edycji: 2007-11-16 o 22:10 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
uuu.. Afra nie smutaaaaj bo przyjdzie
![]() ![]()
#105 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
yyyychhh, chyba jutro rano nie wstanę, a powinnam.... ![]() Fresa, kopnij nas w tyłek, cooooooooooooooooo???? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
Afro,szkoda,że akurat teraz nie możesz jechać.Pocieszające,że czwartek to prawie zaraz po 'łikendzie'-wytrzymasz,tylko się nie smutaj
![]() Zizou ,żeby Ci zęby nie powypadały,jak one będą na swoje miejsce wracać ![]() Bri,a to dla Ciebie → ![]()
#107 | |
Zakorzenienie
|
...kt...kto przyjdzie ? ![]() w ogole ja sie juz naogladalam tylu horhorow ,ze mam schizy, wiec prosze mnie nie straszyc ![]() Cytat:
coz ja na zajecia w czwartek nie poszlam ![]() mialam dola a poza tym lenia :P ktory pozostawil mnie w lozku az do 12 ![]() Fresiak , no wlasnie wiem,ze to tylko pare dni ![]() bo teraz , jestem gdzies na marginesie, a potem jak juz mu sie odwidza ciche dni, to jakgdyby nigdy nic, bedzie fajnie.. ech..
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
Właśnie chciałam Wam zaproponować osobisty, kyziająco-myziająco-smyrający
![]() ![]()
![]() |
#109 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja jakby co to smarkam w takt "I will survive" Glorii Gaynor (ewentualnie hiciora nad hiciory: "Wielka miłość" Seweryna Krajewskiego ![]() a humor mam taki bo ten tego, no... tak wyszło ![]() ![]() a tak serio: się śmiesznie porobiło, nie wiadomo co mi jest (mózg mi szwankuje) i jeszcze nie wiem, czy to ja do reszty powariowałam czy to z ludźmi jest coś nie tak (obstawiam, że z ludźmi, ale jakieś ziarenko niepewności jest... ![]() Magda M. - nie obrażaj się tak kobito... toć to była skończona, rozhisteryzowana, egzaltowana kretynka, na pewno nie jesteś jak ona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
blech.. znowu zrobil cos co zabolalo..to juz jest smieszne ...
ech, probowalam to wyjasnic i zadzwonic ale nie raczy odebrac ;] i jak tu mu wierzyc ze mnie kocha? ;] ech,, ja wysiadam..po prostu .. ech rozmawiamy i dziwnie benito ,khem mnie tez denerwowala ta jej ciapowatosc i memlatosc ale ogolnie byly tam podteksty o wielkiej milosci a to to ja luuuuuuuubie ![]()
#111 | |
BAN stały
|
Cytat:
najważniejsze to się nie tłamsić ![]() ja tam już nie mam skrupułów przed pisaniem wrednych smsów ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
ech pogadali se my
![]() nie wiem ..ciezko czasami.. ech no nic. a przeniosa nas na spoelcznosci i bedzie jak z fullmonkami ;p zaginie bez wiesci ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Afra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no. ale sie naemotkowalam. to ejst zdecydowanie napstrykany post ![]()
![]() |
#114 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Afruniuśko (zdrobnień nigdy za wiele ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja protestuję! Nie ładnie nas tak opuszczać na 4 dni... ![]() Cytat:
![]() Nooooooooooooooooooooooo ![]() A ja mam ochotę założyć wątak: "Plebiscyt na Królową off-topu." ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() I jeszcze dali głównej bohaterce moje imie.... ![]() ![]() Jak tak można?! ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
BAN stały
|
[1=6294979b07e94e60c86b4a7 1a35022ccf5d1d257_656d168 25a5b5;5806623]
A mi pomaga tylko ketonal forte+ibuprofen+paracetam ol brane na raz... ![]() No ja też nie lubię tego serialu z "KasioTomkową" ![]() I jeszcze dali głównej bohaterce moje imie.... ![]() ![]() Jak tak można?! ![]() jeeee nie jestem sama ze swoim cierpieniem tudzież niechęcią do Madzi ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() No więc jak czyjesz niechęć do Magdy (Maromavath, czyli mnie...) o matko! ![]() ![]() ----> Magda Maromavath ---> Magda Maromavath ---> Magda M. ![]() Idę się powiesić.... ![]() Ja nie chcę być Magda M! ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
uch dzin dybry
![]() uch mysle ze w zwiazku juz mniej wiecej ok ![]() ![]() wiele spraw bedzie pewnie ciagnac sie przez jakis czas ![]() musimy po prostu zaakceptowac pewne nasze wady ![]() ![]() najwazniejsze , zeby byc razem ![]() uch dlatego z o wiele lepszym humorem witom Was ![]() a mi obecnie jest zimno, boli mnie brzuch i jelita Beni ( ![]() ![]() jaaaak nazwalasswojeeeeego ? <tyrpa> uch no ![]() u maro, masz magda na imie ,ladnie ![]() ![]() nu i chyba mozna nas przenosic jakby co ![]()
#119 |
Mrs Mrau
|
wariatki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Konto usunięte
|
Dokładnie, chociaż dodałabym jeszcze jedno.
Najważniejsze, żeby być razem i się kochać. ![]() Cytat:
![]() A jak tam grzyb Zygmunt? ![]() Rośnie sobie w walizce? ![]() A no pewnie, że ładnie. ![]() ![]() A nazwisko mam przepiękne i jedyne w swoim rodzaju. ![]() O matko, kolejny wątek na społecznościach.... ![]() A tak w ogóle to dzyń, dzyń, dzyń.... dzwonią dzwonki sań... i dużo śniegu mam! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:22.