|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Kolor włosów Ashlee Simpson
Cytat:
Ja na włosach brąz uzyskałam taki kolor dopiero u fryzjerki- farbowała kolestonem 6/4, ale to trwała farba. |
|
|
|
|
|
#92 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja też próbowałam uzyskać taki kolor.
próbowałam wielu farb ale tylko z Joanny kolor był identyczny jak u Ashlee ten kolor to jesienny liść |
|
|
|
|
#93 |
|
Rozeznanie
|
Mi się podoba kolor włosów Ashlee, ale ten w stylu "Ombre hair"
![]() Zakochałam się w tym farbowaniu bez opamiętania. Swoje włosy farbuję na czarno i zastanawiam się czy jakiś fryzjer byłby w stanie tak mi rozjaśnić końce włosów by uzyskać podobny efekt nie niszcząc ich zbytnio. Zobaczymy, na razie jestem w trakcie poszukiwania dobrego fryzjera
|
|
#94 |
|
Przyczajenie
|
Z średniego brązu na jasny...
Mam pytanie... Chciałabym przefarbować moje włosy na jasny brąz. Mój naturalny kolor to średni brąz. Ok. miesiąca temu farbowałam już włosy, ale kolor już się zmył.
http://www.google.pl/imgres?q=farby+...t:429,r:23,s:0 Ten link pokazuje jaki kolor włosów chciałabym uzyskać. Zakochałam się w tym kolorze... |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Z średniego brązu na jasny...
Farbą Joanny takiego efektu na włosach nie uzyskasz. Przejrzyj dokładnie wizaż, jest oddzielny wątek o kolorze Ashlee, nawet porady dotyczące dokładnego odcienia farby.
Edytowane przez DontSaySorry Czas edycji: 2011-08-10 o 19:52 |
|
|
|
|
#96 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Z średniego brązu na jasny...
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Fryzury i styling
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.