![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dzieciaczki Lipcowo-sierpniowe 2006 II
Ale tu smetnie i pusto
![]() ![]() ![]() Nikt nie pisze,nie odzywa sie. Doridee bawi sie w najlepsze a wy co?? Ja akurat farbowalam wlosy,sprzatnelam w calym domku ![]() ![]() ![]() Gdzie was wymiotlo??? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
Amleka u mnie ostatni byloy kaszanka i mam nadzieje ze to pierwszy i ostatni raz
![]() Kasia moze zrobie ale wiem ze maly tego nie zje i na sama mysl poprostu mi sie niechce Monika no smutno u mnie jak zawsze weekend normalnie mnie dobija nic mi sie niechce hehe ale wlosy dzis sobie zafarbuje foty podrukuje a jeszcze chyba pocwicze i zleci te skapcialy nudny do dupy dzien ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Monka a jakim kolorkiem sobie farbujesz bo ja dzis zrobilam ciemnym popielatym blondem i wyszedl prawie CZARNY ale tego sie spodziewalam i jestem zadowolona poniewaz w ciemnych wlosach dobrze sie czuje i kazdy mowi ze lepiej mi w takich,bo kiedys mialam super jasny blond
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Monika mi w blad tez nie dobrze hehe nigdy nie mialam i jak narazie sie to nie zmienia Ja farbowac bede sie tym kolorem http://www.lorealparis.co.uk/minisit...erte/index.asp zobaczymy co mi wyjdzie hehe ale za miech mam scinanie i farbowanie takze jak mi jakies osikane te pasemka wyjda to przeboleje te miech
![]() ![]() Wymeczyl mnie dzidek bawilismy sie w ganianego i chowanego i padam Wy w co sie bawicie z maluchami? jakies edkacyjne zabawy czy narazie takie tarmoszenia ablon ganiaego itd Mam pare pyzli z literkami ale maly tym totalnie sie nie iteresuje wiec nie naciskam Przyjdzie chyba na to czas ja tak mysle ze od 3 roku zycia mozna maluchy juz uczyc pisac np jego imie czy kilka cyferek jakies slaczki .A wy co sadzicie ? co robicie?moze sie myle i powinnismy juz zaczac je uczyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Wiesz co z tymi zabawami to roznie bywa.Daria uwielbia dokazywac z Tomkiem tz-em.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla takich maluchow jak Kartalek to ciekawostka bylby znikopis,to wielka frajda! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Monika ja tego nie mam kiedys malemu pokazalam ale jakos go to nie zaiteresowalo wiec nie kupilam Kupilam mu na mikolaja ta" mate" to na niej bedzie sobie cos rysowal sa tam tez stapelki chyba mu sie to spodoba bo te mazaki sa kolorowe Nie wiem jakos go bede po torche wkrecac w taki malowania moze sie zaiteresuje albo na chwile zajmie
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
Tak Bartek ma 4 lata i zgadzam sie z toba ze to najlepszy czas aby go posłac do przedszkola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A ja juz polozylam Darie ![]() ![]() A Monka te pasemka to fajne,wogole to fajna ta paletka z kolorkami ![]() ![]() A ta mata to napewno go zacheci do zabawy w malowanie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
Monka moja starsza corka dopytuje sie ciagle co Kartalek ma w buzi w twoim avatarku????
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Monika no ja tez myslam ze Bartek od wrzesnia moze isc a zaklimatyzowac sie zaklimatyzuje zobaczy kolegow jak zaczna tam wariowac to bedzie pierwszy wstawal rano i ci palec w nos wkladal i mowil NO MAMUSKA WSiTAWAJ KUMPLE W PZIEDSKOLU CIEKAJA haha To fotka z wakcji a maly ma truskawke w buzi
![]() ![]() Moj jeszcze nie spi i jeczy poszedl z nozyczkami i papierem spac ale zabralam mu i cos pojekuje kolacyjke zjadl oby spal do 9 ![]() ![]() Pocwiczylam z deka i jeszcze mnie farba czeka a niechce mi sie hehe arazie Nianie ogladam . |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
no ja narazie to wiem ze mam kupic klocki,traktor z przyczepka
![]() ![]() ![]() ![]() Napisz jak ci wloski wyszly!!! A Doridee to sie teraz bawi cala para ![]() ![]() A potem noc poslubna a potemm... ![]() oby Wam sie ulozylo jak najlepjej DORIDEE! |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
Wstawac śpiochy.
Ciszaaaaaaaa ,Alabamo widzę Cię. Doridee odpoczywa heh. A ja gotuje rosołek a po obiadku jedziemy na zakupy.Trzeba prezenty swiąteczne kupić. Zmykam
#102 |
Zakorzenienie
|
O rany a dzis znowu pustki
![]() ![]() Gdzie wy wszystkie lazicie? ![]() ![]() Monka az dziwne ze sie jeszcze nie odezwalas dzisiaj?! ![]() ![]() Sama tu nie bede... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Doride chodz tu do nas poopowiadac troche jak noc poslubna
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Czesc dziewczyny!
Ja tylko wpadlam, zeby zyczyc DORIDEE wszystkiego najlepszego ![]() Caluski dla wszystkich chorowitkow ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Dziewczyny na imprezie bylo swietnie, poszlalelismy, jak nie wiem. Mala spala calusienka noc (u tesciow) ,dopiero o 12 na drugi dzien ja odebralismy ![]() ![]() ![]() ![]() Monka Ty sie chyba juz calkiem zmniejszylas, bo wcale Cie nie widac ![]() Doridee Opowiadaj,jak sie uroczystosc udala??? Domyslam sie,ze bylo superowoooo ![]() Lucky, Daria nie macie juz czasu na Wizaz ??? Dawac i opowiadac co u Was slychac !! Edit : Malo tego, ze Was nie ma to jeszcze gg mi nie dziala ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
DjAmelka tak wczoraj z Monka bylysmy same i troche sobie pisalysmy.
Ja tez jestem ciekawa co u Doridee ale napewno suuuuuper ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
No dziewczynyyyyyyyyyyyyyyyy yy !!! Ilez mozna czekac ????? Ide dalej ogladac fryzurki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
Oj ale tu pustki.
A my zabraliśmy dziś dzieci do centrum zabaw. Pogoda za oknem nie ciekawa i strasznie wietrznie,więc spacer odpada. A chłopakom w domku sie nudziło na nic nasze starania z wymyślaniem przeróznych zabaw. Wklejam kilka fotk z szaleństw.
#109 |
Zakorzenienie
|
Kasia superasne zdjecia, wklejaj wiecej jak masz to poogladam
![]() Ooooo jest i Doridee czekamy na relacje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Heeeelllllloooooo
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Wszystko sie super udało choć przyznam, ze miałam małego stresa ![]() ![]() Ogólnie poszło wszystko baaardzo szybko, trafiliśmy na wstrętna babę w Urzędzie i jak Ala zaczęła płakać to tak spojrzała że moja mama wyszła z nią na korytarz ![]() ![]() No ale poza tym było fajnie i miło. Teraz fotki, miłego oglądania ![]() Nie mogę wkleić fotek ![]()
#115 |
Zadomowienie
|
Doridee pięknie wyglądałaś, a raczej olśniewająco
![]() ![]() ![]() ![]()
#116 |
Zadomowienie
|
Doridee piękne zdjęcia.Wyglądałas cudownie.
Dobrze,ze imprezka się udała. ALA tez wyglądała szałowo.
#117 |
Rozeznanie
|
Doridee- życzę Wam ,żebyście z taką samą miłością jak na zdjęciach , patrzyli na siebie przez całe życie . Cudnie wyglądaliście .Ala tez jak cukierek.Pewnie była zaaferowana całym wydarzeniem. Dopiero jak będzie starsza to będzie miała co wspominać . A ja właśnie sprzedałam swoją suknię ślubną .Odlezała już swoje w szafie.psie pieniądze za nia dostanę ,ale dość już leżenia dla niej. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wszystkim za miłe słowa
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alunia była bardzo przestraszona taka ilością osób.. Jak widać prawie nie odstępowała mnie na krok, była przyklejona jak małpeczka. NO TO JESTEM ŻONĄ ![]() ![]()
#119 |
Rozeznanie
|
Doride zdiecia cudne-bedziecie mnieli piekna pamiatke!!!!
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Witka Spiochy
![]() Sie ma ZONA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kasia fajne fotki z tego placu zabaw i widac ze dzieciaki sie nie nudza a jakos milo czas spedzaja Ja mialam wczoraj dola ![]() ![]() Dzidek siedzi i oglada teletubisie hehe co ta bajka ma w sobie ze te dzieci siedza i to ogladaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:50.