|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: zdjęcia intymne
fajny pomysl
po latach pewnie milo bedzie popatrzec i powspominac ![]() zycze powodzenia w znalezieniu fotografa |
|
|
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
wow
gratuluję pomsłu i życzę powodzenia
|
|
|
#93 |
|
Raczkowanie
|
Muszę wam powiedzieć, że coraz bardziej napalam się na ten pomysl....a tu zaraz pensja heheheheh
|
|
|
|
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
fajna rzecz
![]() i pewnie super uczucie... opiszesz swoje wrażenia po ewentualnym wykonaniu takiej sesji? jak wyszły zdjęcia itp? |
|
|
|
|
#95 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się w wieku 23 lat nakazałam namalować. Do dziś dnia nie żałuję tego, chociaż przez kilka lat obraz przeleżał zwinięty w rulon. Teraz postanowiłam do niego dorobić ramy i powieszę go sobie w sypialni. Koszt był mały bo zrobiła to studentka która chciała tylko zwort kosztów materiału i niewielkie wynagrodzenie. Jest ładny, bardzo delikatny w swojej wymowie - chociaż nikt nie będzie miał wątpliwości co do tego, kogo przedstawia i miło będzie np. za 30, czy 40 lat (o ile tyle przeżyję...) popatrzeć.
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
super,też tak bym chciała chyba wolałabym obraz niż zdjęcia,sama nie wiem. Powiedz a jak z kwetsią nieśmiałości? Ja niby jestem dość otwratą osobą na nowe aspekty ale nie wiem czy potrafiłabym się rozebrać przy kimś obcym.Ja przy ginie wymiękam a co powiedzieć o byciu całkiem nago ![]() ale i ja się zapalam do pomysłu
|
|
|
|
#97 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Mogę polecić forum fotograficzne na którym profesjonaliści wymieniają poglądy itp. jest tam też dział: Ludzie - Akt: http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=28 Można zobaczyć jak koledzy robią zdjęcia i ewentualnie nawiązać z którymś fotografem kontakt. Pozdrawiam |
|
|
|
|
#98 |
|
Rozeznanie
|
mysle ze wiecej niz tysiak bo tyle to ja placilam za sesje przed studniowka
![]() ale fotki rozbierane tez bym chciala miec super pamiatka na starosc
|
|
|
#99 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#100 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. Mam kumpele która kocha fotografować i BaRDZO DOBRZE jej to wychodzi ![]() Mówił mi kiedys ze duzo dziewczyn chciałoby akty.. ale wiekszosc nie potrafi przełamać wstydu.. przecież ona etz jest dziewczyna ;p ![]() Szczerze powiedziawszy sama nie myślałam nad taka fotografia.. samej siebie.. ale lubie nowe wyzwania ;D
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ~*** studentka AWF-u |
|
|
|
|
|
#101 |
|
Rozeznanie
|
[quote=Damayanti;6599923]ja też bym chciała mieć swoje,takie delikatnie rozbierane fotki
[/quoteja tez
|
|
|
|
|
#102 |
|
Raczkowanie
|
bardzo fajna rzecz
![]() można sobie za parę ładnych latek wyszperać z szufladki te zdjęcia i powspominać czasy kiedy było się pięknym i młodym, bez tylu zmarszczek
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
ogladalam w tym tygodniu na tvn style program o kobiecie, ktora miala nadwage, celluit i wogole nie akceptowala swojego wygladu. nad dziewczyna pracowal jakis tam facet (nie wiem stylista albo ktos taki). pomogl jej z ubraniami, jej psychika i wygladem zewnetrznym. pozniej tej kobiecie zostal wykonany profesjalny makijaz, lekka opalenizna, idealna fryzura i dziewczyna poddala sie wlasnie rozbieranym zdjeciam. nie miala nic na sobie a jednak tez nic nie bylo odkryte (ze sie tak wyraze
). fotografem byl wlasnie mezczyna. zdjecia ogolnie mi sie bardzo podobaly i gdybym nie znala prawde bym mogla powiedziec ze to profesjonalistka.modelka jest na zdjeciu. po sesji jej niespodzianka bylo to ze jej fotka byla zawieszona na budynku na miescie. a facet, ktory sie nia zajmowal przy niej pytal sie ludzi o wrazenia. uslyszala same mile komentarze. i stwierdzila, ze nie zaluje tego co zrobila.i tak sobie pomyslalam po tym programie, ze ja tez bym taka chciala
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
btw. chyba ogladłama podobny program.. tylko ta kobieta poddała sie wielu operacjom np. plastycznym w celu UPIEKSZENIA ciała..
wiec dla mnie średniawka ;/ Noo ale czego sie nie robi by by pieknym.. Tylko ze potem te kobiety wpadaja w taka schize.. " jaa ulepszyłam np. zeby bo miałam jak koń .. to jeszcze nos sobie zrobie"/choc nos jest ok. ona sadzi ze jest zły;/Ale chyba nie poddałabym sie operacji..
*** ~ ..bo ja go kocham, po raz pierwszy tak bardzo pokochałam ![]() B. "Z Tobą chcę oglądać świat wśród wysokich błądzić traw Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję naprawdę jest..!" ~*** studentka AWF-u |
|
|
|
|
#105 |
|
Zakorzenienie
|
gdybym jednak zdecydowala sie na takie zdjecia to napewno wczesniej bym nie robila operacji plastycznej (jestem tak ogolnie im przeciwna, no chyba ze sa robione ze wzgledu, ze mam np. naprawde odstajace uszy i zle sie z tym czuje. to wtedy rozumiem, ale to tak pozatematem
). jednak chcialabym, abym zajal sie tym profesjonalista. i zeby to byly ladne zdjecia
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
też lubię ten program,to się nazywachyba jak dobrze wyglądać nago czy coś w tym stylu.Było juz kupę kobiet,a najlepsze jest to,że pomimo nagości te kobietyn wyglądają wręcz cudnie.Fotograf profesjonalista,stylista, a potem zdjęcie dają na ekrany gdzieś na placu,żeby inni obcy ludzie mogli to zobaczyć.A najlepsze jest,że to zazwyczaj są starsze panie,średnia wieku to 35-45 chyba
|
|
|
|
#107 |
|
Zakorzenienie
|
no ja akurat pierwszy raz to widzialam, ale wlasnie bardzo mi sie to podobalo. to podejscie do kobiet i ich piekna
|
|
|
|
|
#108 |
|
DAMAYANTI TROLLING INC.
|
ja w ogóle jestem fanką tvn style i uwielbiam prawie wszystkie programy ale akurat w tym widzę pewną niekonsekwencję.gok wan czy jak on tam się nazywa mówi tym kobietkom jakie cudowne są ich fałdki,sexy cellulit itd.skoro to wszystko jest takie sexy i w ogóle to czemu ubiera je w obciskające majtki i ciuszki które te wszystkie cudowności zakrywają?
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: wasze intymne zdjecia...
mam ich kilka u siebie i u TZa ale nigdy nie pozwalam mu zeby sam mi je robil :p
|
|
#110 |
|
Wtajemniczenie
|
mądra dziewczyna
![]() ja miałam, ale już nie mam, ex ma chyba ze 2.
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
|
Ja właśnie na rocznice robię dla Tżta małą sesję
nie żadną wulgarną tylko bardziej artystyczną czarno-białą...
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Już kiedyś pisałam o tym. Nie mam takich zdjęć, raz jeden się zgodziłam na coś takiego i osoba ta bardzo zawiodła moje zaufanie. Odzyskanie zarówno wszystkich fotografii jak i kliszy (bogu dzięki, że nie były to zdjęcia robione cyfrowo) zajęło mi długi czas i kosztowało mnie wiele zachodu. Wszystkie klisze i egzemplarze zniszczyłam.
Dziewczyny pamiętajcie o tym, że facet który dzisiaj jest "jedyny" za 2 lata może już nie być jedynym a zdjęcia mogą krążyć po sieci, mogą wam kiedyś zaszkodzić, wrócić w takiej chwili kiedy będziecie tego gorzko załować. Natomiast parę lat temu dałam się namówić na coś, czego nie załuję. Pozowałam do obrazu, w zasadzie grafiki, który dzisiaj wisi w mojej sypialni. Oczywiście, jest on lekko przekoloryzowany - ale tylko jeśli chodzi o miejsce pobytu Że tak powiem siedzące tam babsko to ja sama Niestety, meble mi przeszkadzały zrobić zdjęcie na wprost, więc jest lekko po skosie. Tło jest białe, po prostu takie padało światło gdy robiłam fotke, pochmurnie było.Możecie ocenić, bo nie wstydzę się go:
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
Sam pomysł fajny ale wykonanie grafiki mi się nie podoba, wygląda trochę tak amatorsko..no ale to tylko mój gust, fajna pamiątka taka grafika.
Ja jestem świadoma,że nie bede może z Tżtem całe życie natomiast nie wydaje mi się osobą, która mściłaby się w ten sposób... a jeśli się okaże że jednak to wtedy ja też mam nagie zdjęcia Tżta... ja robiąc takie fotki zawsze mam na uwadze to,że ktoś jeszcze może je zobaczyć- przecież z kompa w domu Tżta korzysta jego cała rodzina, bracia... wystarczy pozostawienie płyty cd na biurku albo chwila nieuwagi przy komputerze. Natomiast jakoś się tego nie wstydzę- w końcu to fotki w bieliźnie albo topless a nie zdjęcia ginekologiczne.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 |
|
Wtajemniczenie
|
jeszcze jest taka sprawa, że można żyć w błogiej nieświadomości, a zdjęcia krążą po sieci i krążą...
|
|
#115 |
|
Wtajemniczenie
|
Tż może oglądać mnie w całej okazałości na żywo a nie na zdjęciach. Nie chcę nikogo tutaj urazić, ale jak dla mnie to także nie do końca rozsądne. Zdjęcia wbrew pozorom bardzo łatwo mogą wpaść w niepowołane ręce.
Aczkolwiek myślałam kiedyś o sesji w bieliźnie ... pomysł wyparował .
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie się też nie wydawało, że on był zdolny do takich rzeczy, do jakich był zdolny. Chyba drugiego człowieka tak "do końca" nie znamy nigdy i nie wiadomo, co z niego wylezie.
|
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do zdjęć krążących w sieci...nawet jak ktoś ma konto na naszej klasie to jego fotki mogą być już na fotce.pl czy innym serwisie przywłaszczone itp. żaden serwis, wszelkiego rodzaju photogalerie itp. nie gwarantują bezpieczeństwa takich fotek
|
|
|
#118 |
|
Przyczajenie
|
Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??
Witam
![]() Tak jak w tytule, czy robicie sobie z waszymi tż zdjęcia erotyczne... czy nawet takie artystyczne na których widac tylko zarysy nagich ciał??
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??
nie
ale powiem szczerze, że myślałam o tym ale pewnie mój facet by się nie zgodził bo jest dziwny
|
|
#120 |
|
... choć nie Westwood
|
Dot.: Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??
Nie. Ale chciałabym mieć swój profesjonalny akt.
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.

po latach pewnie milo bedzie popatrzec i powspominac 

(10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

~
.. to jeszcze nos sobie zrobie"/choc nos jest ok. ona sadzi ze jest zły;/

Niestety, meble mi przeszkadzały zrobić zdjęcie na wprost, więc jest lekko po skosie. Tło jest białe, po prostu takie padało światło gdy robiłam fotke, pochmurnie było.