Erotyczna sesja zdjeciowa w domu --- robilyscie ? - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-17, 01:08   #91
perlista
Raczkowanie

Dot.: zdjęcia intymne

fajny pomysl po latach pewnie milo bedzie popatrzec i powspominac
zycze powodzenia w znalezieniu fotografa
perlista jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-17, 21:43   #92
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

wow
gratuluję pomsłu i życzę powodzenia

Fasolinka
lisey jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-18, 23:16   #93
lolobdzia
Raczkowanie

Muszę wam powiedzieć, że coraz bardziej napalam się na ten pomysl....a tu zaraz pensja heheheheh
lolobdzia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 11:20   #94
diamentowa
Zakorzenienie

fajna rzecz
i pewnie super uczucie... opiszesz swoje wrażenia po ewentualnym wykonaniu takiej sesji? jak wyszły zdjęcia itp?
diamentowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-20, 13:27   #95
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: zdjęcia intymne

Cytat:
Napisane przez perlista Pokaż wiadomość
fajny pomysl po latach pewnie milo bedzie popatrzec i powspominac
zycze powodzenia w znalezieniu fotografa
Ja się w wieku 23 lat nakazałam namalować. Do dziś dnia nie żałuję tego, chociaż przez kilka lat obraz przeleżał zwinięty w rulon. Teraz postanowiłam do niego dorobić ramy i powieszę go sobie w sypialni. Koszt był mały bo zrobiła to studentka która chciała tylko zwort kosztów materiału i niewielkie wynagrodzenie. Jest ładny, bardzo delikatny w swojej wymowie - chociaż nikt nie będzie miał wątpliwości co do tego, kogo przedstawia i miło będzie np. za 30, czy 40 lat (o ile tyle przeżyję...) popatrzeć.
Stary 2008-02-20, 18:35   #96
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Ja się w wieku 23 lat nakazałam namalować. Do dziś dnia nie żałuję tego, chociaż przez kilka lat obraz przeleżał zwinięty w rulon. Teraz postanowiłam do niego dorobić ramy i powieszę go sobie w sypialni. Koszt był mały bo zrobiła to studentka która chciała tylko zwort kosztów materiału i niewielkie wynagrodzenie. Jest ładny, bardzo delikatny w swojej wymowie - chociaż nikt nie będzie miał wątpliwości co do tego, kogo przedstawia i miło będzie np. za 30, czy 40 lat (o ile tyle przeżyję...) popatrzeć.

super,też tak bym chciała
chyba wolałabym obraz niż zdjęcia,sama nie wiem.
Powiedz a jak z kwetsią nieśmiałości? Ja niby jestem dość otwratą osobą na nowe aspekty ale nie wiem czy potrafiłabym się rozebrać przy kimś obcym.Ja przy ginie wymiękam a co powiedzieć o byciu całkiem nago
ale i ja się zapalam do pomysłu

Fasolinka
Stary 2008-02-20, 19:48   #97
zupa1
Przyczajenie

Witam
Mogę polecić forum fotograficzne na którym profesjonaliści wymieniają poglądy itp. jest tam też dział: Ludzie - Akt: http://forum.nikon.org.pl/forumdisplay.php?f=28

Można zobaczyć jak koledzy robią zdjęcia i ewentualnie nawiązać z którymś fotografem kontakt.

Pozdrawiam
zupa1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-21, 12:03   #98
EveMW
Rozeznanie

mysle ze wiecej niz tysiak bo tyle to ja placilam za sesje przed studniowka

ale fotki rozbierane tez bym chciala miec super pamiatka na starosc

63kg (10.09.2008) - 62kg - 60kg ------> 58kg

Zapuszczam włosy
EveMW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 12:10   #99
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: zdjęcia intymne

Cytat:
Napisane przez lisey Pokaż wiadomość
Powiedz a jak z kwetsią nieśmiałości? Ja niby jestem dość otwratą osobą na nowe aspekty ale nie wiem czy potrafiłabym się rozebrać przy kimś obcym.Ja przy ginie wymiękam a co powiedzieć o byciu całkiem nago
ale i ja się zapalam do pomysłu
Na początku się cholernie wstydziłam. W tym mieszkaniu mieszkały 3 dziewczyny, studentki razem, mieszkanie typu "studio" więc nie było możliwości by mnie nie widziały. No ale tak sobie tłumaczyłam, że to przecież dziewczyny, poza tym wtedy jeszcze nie miałam grubego brzucha, cellulitu itd. więc zdecydowanie mniej się wstydziłam rozbierać. Potem, kiedy okazało się, że jedna "sesja" to około 8h pracy... przestałam się przejmować. Na prawdę jeśli siedzisz na krześle 5,6,7 godzine to już się nie wstydzisz tylko pytasz kiedy możesz wstać bo cię tyłek boli... "Mój" akt to surrealizm, krzesło na którym siedziałam zostało na obrazie zastąpione nadmorską skałą o którą rozbijają się fale a moją postać spowijają pęki nienaturalnie długich włosów
Stary 2008-02-21, 13:05   #100
aleXxxanderka
Raczkowanie

Wink Dot.: zdjęcia intymne

Cytat:
Napisane przez lolobdzia Pokaż wiadomość
Chciałabym zrobić sobie sesję z aktami artystycznymi (nie erotycznymi). Czy może ktoś z was miał taką sesję. Czy możecie polecić dobrego fotografa, lub gdzie można takiego poszukać? No i ile taka sesja może kosztować?

Dzięki za pomoc
POlecam strone www.digart.pl tam jest PEŁNO "artystów" którzy poszukuja ciekawy ludzi /modelów/ do artystycznego wyzycia :P nie mówie tylko o rozbieranych fotkach.. / w przegladarce napiszcie AKTY/

np.
Mam kumpele która kocha fotografować i BaRDZO DOBRZE jej to wychodzi
Mówił mi kiedys ze duzo dziewczyn chciałoby akty.. ale wiekszosc nie potrafi przełamać wstydu.. przecież ona etz jest dziewczyna ;p

Szczerze powiedziawszy sama nie myślałam nad taka fotografia.. samej siebie.. ale lubie nowe wyzwania ;D

"Z Tobą chcę oglądać świat
wśród wysokich błądzić traw
Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję
naprawdę jest..!" ~

studentka AWF-u
aleXxxanderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 13:48   #101
Pusiakg_1987
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to Pusiakg_1987

[quote=Damayanti;6599923]ja też bym chciała mieć swoje,takie delikatnie rozbierane fotki [/quote
ja tez
Pusiakg_1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 13:53   #102
Adieu003
Raczkowanie

bardzo fajna rzecz
można sobie za parę ładnych latek wyszperać z szufladki te zdjęcia i powspominać czasy kiedy było się pięknym i młodym, bez tylu zmarszczek
Adieu003 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 14:35   #103
plywok
Zakorzenienie

ogladalam w tym tygodniu na tvn style program o kobiecie, ktora miala nadwage, celluit i wogole nie akceptowala swojego wygladu. nad dziewczyna pracowal jakis tam facet (nie wiem stylista albo ktos taki). pomogl jej z ubraniami, jej psychika i wygladem zewnetrznym. pozniej tej kobiecie zostal wykonany profesjalny makijaz, lekka opalenizna, idealna fryzura i dziewczyna poddala sie wlasnie rozbieranym zdjeciam. nie miala nic na sobie a jednak tez nic nie bylo odkryte (ze sie tak wyraze). fotografem byl wlasnie mezczyna. zdjecia ogolnie mi sie bardzo podobaly i gdybym nie znala prawde bym mogla powiedziec ze to profesjonalistka.modelka jest na zdjeciu. po sesji jej niespodzianka bylo to ze jej fotka byla zawieszona na budynku na miescie. a facet, ktory sie nia zajmowal przy niej pytal sie ludzi o wrazenia. uslyszala same mile komentarze. i stwierdzila, ze nie zaluje tego co zrobila.

i tak sobie pomyslalam po tym programie, ze ja tez bym taka chciala
plywok jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 15:32   #104
aleXxxanderka
Raczkowanie

btw. chyba ogladłama podobny program.. tylko ta kobieta poddała sie wielu operacjom np. plastycznym w celu UPIEKSZENIA ciała..
wiec dla mnie średniawka ;/
Noo ale czego sie nie robi by by pieknym..
Tylko ze potem te kobiety wpadaja w taka schize.. " jaa ulepszyłam np. zeby bo miałam jak koń/nie obrazajac moich koni/ .. to jeszcze nos sobie zrobie"/choc nos jest ok. ona sadzi ze jest zły;/

Ale chyba nie poddałabym sie operacji..

"Z Tobą chcę oglądać świat
wśród wysokich błądzić traw
Wtedy to wszystko, to, to co widzę, czuję
naprawdę jest..!" ~

studentka AWF-u
aleXxxanderka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-21, 18:51   #105
plywok
Zakorzenienie

gdybym jednak zdecydowala sie na takie zdjecia to napewno wczesniej bym nie robila operacji plastycznej (jestem tak ogolnie im przeciwna, no chyba ze sa robione ze wzgledu, ze mam np. naprawde odstajace uszy i zle sie z tym czuje. to wtedy rozumiem, ale to tak pozatematem). jednak chcialabym, abym zajal sie tym profesjonalista. i zeby to byly ladne zdjecia
Stary 2008-02-21, 19:07   #106
lisey
Zadomowienie

GG do lisey

Cytat:
Napisane przez plywok Pokaż wiadomość
ogladalam w tym tygodniu na tvn style program o kobiecie, ktora miala nadwage, celluit i wogole nie akceptowala swojego wygladu. nad dziewczyna pracowal jakis tam facet (nie wiem stylista albo ktos taki). pomogl jej z ubraniami, jej psychika i wygladem zewnetrznym. pozniej tej kobiecie zostal wykonany profesjalny makijaz, lekka opalenizna, idealna fryzura i dziewczyna poddala sie wlasnie rozbieranym zdjeciam. nie miala nic na sobie a jednak tez nic nie bylo odkryte (ze sie tak wyraze). fotografem byl wlasnie mezczyna. zdjecia ogolnie mi sie bardzo podobaly i gdybym nie znala prawde bym mogla powiedziec ze to profesjonalistka.modelka jest na zdjeciu. po sesji jej niespodzianka bylo to ze jej fotka byla zawieszona na budynku na miescie. a facet, ktory sie nia zajmowal przy niej pytal sie ludzi o wrazenia. uslyszala same mile komentarze. i stwierdzila, ze nie zaluje tego co zrobila.

i tak sobie pomyslalam po tym programie, ze ja tez bym taka chciala

też lubię ten program,to się nazywachyba jak dobrze wyglądać nago czy coś w tym stylu.Było juz kupę kobiet,a najlepsze jest to,że pomimo nagości te kobietyn wyglądają wręcz cudnie.Fotograf profesjonalista,stylista, a potem zdjęcie dają na ekrany gdzieś na placu,żeby inni obcy ludzie mogli to zobaczyć.A najlepsze jest,że to zazwyczaj są starsze panie,średnia wieku to 35-45 chyba

Fasolinka
Stary 2008-02-21, 21:33   #107
plywok
Zakorzenienie

no ja akurat pierwszy raz to widzialam, ale wlasnie bardzo mi sie to podobalo. to podejscie do kobiet i ich piekna
Stary 2008-02-21, 23:36   #108
Damayanti
DAMAYANTI TROLLING INC.

ja w ogóle jestem fanką tvn style i uwielbiam prawie wszystkie programy ale akurat w tym widzę pewną niekonsekwencję.gok wan czy jak on tam się nazywa mówi tym kobietkom jakie cudowne są ich fałdki,sexy cellulit itd.skoro to wszystko jest takie sexy i w ogóle to czemu ubiera je w obciskające majtki i ciuszki które te wszystkie cudowności zakrywają?
Damayanti jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 00:31   #109
Daisy89
Raczkowanie

Dot.: wasze intymne zdjecia...

mam ich kilka u siebie i u TZa ale nigdy nie pozwalam mu zeby sam mi je robil :p

Tak to jest z miłoscia, ze nigdy nie wiadomo czy pierwsza jest ostatnia, czy ostatnia pierwsza...
Daisy89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-03-20, 10:10   #110
lapus
Wtajemniczenie

mądra dziewczyna
ja miałam, ale już nie mam, ex ma chyba ze 2.

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 10:12   #111
Chii1986
Zakorzenienie

Ja właśnie na rocznice robię dla Tżta małą sesję nie żadną wulgarną tylko bardziej artystyczną czarno-białą...
Stary 2008-03-20, 11:11   #112
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: wasze intymne zdjecia...

Już kiedyś pisałam o tym. Nie mam takich zdjęć, raz jeden się zgodziłam na coś takiego i osoba ta bardzo zawiodła moje zaufanie. Odzyskanie zarówno wszystkich fotografii jak i kliszy (bogu dzięki, że nie były to zdjęcia robione cyfrowo) zajęło mi długi czas i kosztowało mnie wiele zachodu. Wszystkie klisze i egzemplarze zniszczyłam.

Dziewczyny pamiętajcie o tym, że facet który dzisiaj jest "jedyny" za 2 lata może już nie być jedynym a zdjęcia mogą krążyć po sieci, mogą wam kiedyś zaszkodzić, wrócić w takiej chwili kiedy będziecie tego gorzko załować.

Natomiast parę lat temu dałam się namówić na coś, czego nie załuję. Pozowałam do obrazu, w zasadzie grafiki, który dzisiaj wisi w mojej sypialni. Oczywiście, jest on lekko przekoloryzowany - ale tylko jeśli chodzi o miejsce pobytu Że tak powiem siedzące tam babsko to ja sama Niestety, meble mi przeszkadzały zrobić zdjęcie na wprost, więc jest lekko po skosie. Tło jest białe, po prostu takie padało światło gdy robiłam fotke, pochmurnie było.

Możecie ocenić, bo nie wstydzę się go:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Katy.JPG (43,2 KB, 270 załadowań)
Stary 2008-03-20, 11:21   #113
Chii1986
Zakorzenienie

Sam pomysł fajny ale wykonanie grafiki mi się nie podoba, wygląda trochę tak amatorsko..no ale to tylko mój gust, fajna pamiątka taka grafika.

Ja jestem świadoma,że nie bede może z Tżtem całe życie natomiast nie wydaje mi się osobą, która mściłaby się w ten sposób... a jeśli się okaże że jednak to wtedy ja też mam nagie zdjęcia Tżta...

ja robiąc takie fotki zawsze mam na uwadze to,że ktoś jeszcze może je zobaczyć- przecież z kompa w domu Tżta korzysta jego cała rodzina, bracia... wystarczy pozostawienie płyty cd na biurku albo chwila nieuwagi przy komputerze. Natomiast jakoś się tego nie wstydzę- w końcu to fotki w bieliźnie albo topless a nie zdjęcia ginekologiczne.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-03-20, 11:37   #114
lapus
Wtajemniczenie

jeszcze jest taka sprawa, że można żyć w błogiej nieświadomości, a zdjęcia krążą po sieci i krążą...

Gonna walk because it would save me
And my fragility could kill me
Is this the best I can be?
Is this the best I can give?
lapus jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-03-20, 11:46   #115
besciara
Wtajemniczenie

Tż może oglądać mnie w całej okazałości na żywo a nie na zdjęciach. Nie chcę nikogo tutaj urazić, ale jak dla mnie to także nie do końca rozsądne. Zdjęcia wbrew pozorom bardzo łatwo mogą wpaść w niepowołane ręce.
Aczkolwiek myślałam kiedyś o sesji w bieliźnie ... pomysł wyparował .
Stary 2008-03-20, 11:54   #116
Klarissa
Zakorzenienie

Smile Dot.: wasze intymne zdjecia...

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Sam pomysł fajny ale wykonanie grafiki mi się nie podoba, wygląda trochę tak amatorsko..no ale to tylko mój gust, fajna pamiątka taka grafika.
Bo to jest amatorski rysunek, nie trakuję go jak dzieło sztuki. Parę lat przeleżał zwinięty w rulon, ale ostatnio go oprawiłam i powiesiłam sobie. Pewnie już nikt nigdy nie będzie mnie chciał malować bo stara już jestem :P A to jest rysunek wykonany przez studentkę, dopiero się uczyła, można jej wybaczyć.

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Ja jestem świadoma,że nie bede może z Tżtem całe życie natomiast nie wydaje mi się osobą, która mściłaby się w ten sposób... a jeśli się okaże że jednak to wtedy ja też mam nagie zdjęcia Tżta...
Mnie się też nie wydawało, że on był zdolny do takich rzeczy, do jakich był zdolny. Chyba drugiego człowieka tak "do końca" nie znamy nigdy i nie wiadomo, co z niego wylezie.
Stary 2008-03-20, 12:23   #117
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość

Mnie się też nie wydawało, że on był zdolny do takich rzeczy, do jakich był zdolny. Chyba drugiego człowieka tak "do końca" nie znamy nigdy i nie wiadomo, co z niego wylezie.
Zgadzam się, zdaję sobie sprawę z ryzyka.

Co do zdjęć krążących w sieci...nawet jak ktoś ma konto na naszej klasie to jego fotki mogą być już na fotce.pl czy innym serwisie przywłaszczone itp. żaden serwis, wszelkiego rodzaju photogalerie itp. nie gwarantują bezpieczeństwa takich fotek
Stary 2008-06-04, 22:06   #118
paninorris
Przyczajenie

Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??

Witam

Tak jak w tytule, czy robicie sobie z waszymi tż zdjęcia erotyczne... czy nawet takie artystyczne na których widac tylko zarysy nagich ciał??

"Widzę smutek w Twoich oczach.. Nie jesteś samotny mimo, że myślisz inaczej.."

paninorris jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-04, 22:31   #119
Pusiakg_1987
Rozeznanie

Send a message via Skype™ to Pusiakg_1987
Dot.: Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??

nie ale powiem szczerze, że myślałam o tym ale pewnie mój facet by się nie zgodził bo jest dziwny

Pusiakg_1987 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-06-04, 22:59   #120
Vivienne
... choć nie Westwood

Dot.: Robicie sobie zdjęcia nago? lub lekko erotyczne??

Nie. Ale chciałabym mieć swój profesjonalny akt.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości