![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: tabletki cera nova
Ufff to dobrze, muszę w takim razie zakupić przy następnych zakupach
![]() ![]()
![]() |
#92 | ||
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
ja biorę te tabletki dopiero 5 dzień i przez 4 dni w ogóle miałam jakoś zwolniony metabolizm a teraz jest już trochę lepiej. Dziwne, bo pisze na opakowaniu że metabolizm powinien być szybszy ale może na początku wolniejszy jest. Za ot częściej chodzę na siku ^^ O efektach powiem za jakiś czas, bo na razie to początki wiec nie wiadomo czy te tabletki mi tez pomogą
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam prosbe, podajcie ile ma gram cynku itp cera nova. Bo zastanawiam się miedy tymi tabletkami a belissą cerą i nie wiem które wybrać a chcę porównać gramy na dzienne zapotrzebowanie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale możesz wypróbować i tę drugą, jak chcesz. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobra, to sobie kupię najpierw te cera nova, jak nie zadzialaja u mnie to wezmę belissę. Cera nova najpierw bo zainteresowało mnie to oczyszczanie z toksym i chudnięcie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
dziewczyny, po jakim czasie zaczęłyście chudnąć od ceranova ? Ja biore już prawie 2 tygodnie i wcale nie schudłam :/
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
SPAMER
Nieopłacona reklama Zarejestrowany: 2011-06
|
teraz producent cera nova na facebooku chyba jakiś program ambasadorski robi i rozdaje produkty. w sumie fajny pomysł jak chce się wypróbować
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() Ps. Czy któraś z Was ma też problem z plamami po pryszczach? Co pomaga Wam w zagojeniu tego? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Po przeczytaniu tego wątku stwierdziłam, że i ja muszę wypróbować te tabletki. Właśnie wzięlam pierwszą i czekam na jakieś efekty xD
Samotna1990: Ja mam po pryszczach takie czerwone małe plamki pod skórą, nic na to nie pomaga. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Przyczajenie
|
Cześć dziewczyny!
Mam pytanie. Mianowicie, czy mogę brać te tabletki, jeśli jestem w trakcie brania leków na żołądek? W razie czego podaję nazwy leków: debertin, polprazol, prousrsan, cholestil i multilac synbiotyk. Pytałam pani w aptece i spojrzawszy na skład, powiedziała, że te tabletki nie miałyby żadnego wpływu, jednakże była jakaś niemrawa, więc uznałam, że lepiej zapytać ![]() Z góry dziękuję za odpoiwedź |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
hym...no mi w ogóle nie pomogły...stosowałam tak jak napisane 2 razy dziennie przez miesiąc i nie zauważyłam kompletnie ŻADNEJ zmiany więc nie polecam....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Przyczajenie
|
![]()
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() PS. Nauczcie się nie wyciskać pryszczy, a problem sam zniknie, jedynie czego trzeba to cierpliwości ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Ja właśnie dzisiaj kończe pierwsze opakowanie. Faktycznie chyba jest lepiej, pryszcze wyskakują bardzo rzadko i jak coś to małe, prawie niewidoczne i szybko schodzą. Na moje pełne od zaskórników czoło nie pomogło... ale coż lepszy rydz niż nic.! Uzbrajam się w cierpliwość i zaczynam kolejne opakowanie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Przyczajenie
|
Dot.: Tabletki CeraNova
Czaiłam się na nie już jakiś czas temu, ale trochę zniechęciła mnie cena - prawie 30zł. Swego czasu brałam Laktocer, niedrogi, a przy regularnym stosowaniu efekty jako takie są, ale ja się skończył to po kilku dniach trądzik znów wrócił. I chyba ze wszystkimi tabletkami tak jest, że działają póki się je zżera, przestajesz, to i cudowne działanie znika. Ale jednak żadne żele, toniki, maseczki i wszystkie pierdółki nakładane na twarz nie mają takiego działania jak pozbywanie się trądziku od wewnątrz. Chyba przeboleję jakoś tą cenę i skuszę się na te tabletki. Zobaczymy na co je stać.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Przyczajenie
|
Więc, chciałabym zacząć brać tabletki Cera Nova z bratkiem. Trądzik jest, ale chyba nie jest tak źle. Kosmetyczka do której chodzę stwierdziła, że widziała gorsze przypadki i że jest poprawa, chodzę tam około roku. Oczyszczenie i kawitacja. Myślicie, że jak zacznę je brać, to nie będzie gorzej, czy coś ? Przyśpieszy mi trochę zwalczanie trądziku ?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Przyczajenie
|
Kiedyś używałam tych tabletek i nie polecam. Podczas stosowania ich strasznie mnie wysypało i na buzi pojawiły się ropiejące rany które nie chciały się goić
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
Przy ceranova najpierw się organizm oczyszcza - jest strasznie wysypana cera! Potrzeba czasu, bo efekty później są naprawde zadowalające!
Przed okresem zawsze miałam twarz jak potwór, teraz wyskakuje mi może 1 pryszcz, który szybko sie goi! Aaa i dziewczyny, chudniecie, dlatego, że tabletki przyśpieszają przemiane materii - więc nie polecam dziewczynom, które oczekują spadku wagi, bo to wszystko zależy od organizmu ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:53 ---------- Poprzedni post napisano o 18:50 ---------- Mam teraz na oku ' belissa cera' i planuje jej zakup.. Próbowała któraś z was? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Raczkowanie
|
Cześć
![]() Mi Ceranova bardzo pomogła. Krosty miałam głównie na brodzie i w okolicach nosa, były to bolesne grudy, które schodziły kilka miesięcy i zostawiały straszne blizny. Dermatolog mi nie pomógł i zaczęłam brać Acnecol tabletki do ssania-wyleczyły mnie (niestety już ich nie produkują). Po paru latach wysyp wrócił, a po tegorocznych wakacjach pojawił się również na czole, twarz zaczęła się bardziej świecić niż zwykle (mam mieszaną cerę). Zaczęłam barć Visaxinum (brałam 1 miesiąc, 2 razy dziennie), czoło się wyleczyło, ale grudy się nasiliły, zaczęły wyskakiwać dodatkowo na policzkach i na szyi w mega szybkim tempie, bolała mnie cała twarz, świeciła się potwornie, wstydziłam się chodzić do pracy. Po odstawieniu Visaxinum wysyp się skończył, ale krosty zostały... O Ceranova dowiedziałam się z forum, po pierwszej dobie dostałam małego wysypu, po drugiej dobie twarz przestała boleć, a krosty się zmniejszyły, czerwone kropki zbladły, świecenie się zmniejszyło. Ceranova biorę 5 dni i żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia przed braniem tych tabletek, bo efekt jest rewelacyjny, nic mi nie wyskoczyło więcej, a to co było znika w obłędnie szybkim tempie!!! W końcu mogę wyjść z domu bez tapety ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Jej przeczytałam Wasze wszystkie komentarze i na pewno je kupię
![]() PS.Polecam też żel do mycia twarzy "Biały jeleń" dla cery trądzikowej(niebieska substancja) wysusza skórę ale pomaga. ja po umyciu smaruję twarz kremem Bambino ;* No i kupiłam xD pierwsza tabletka wzięta ![]()
'czasami ludzie potrzebują drugiej szansy, ponieważ czas nie był gotowy na pierwszą.' ![]() ![]() Edytowane przez pryszczus Czas edycji: 2013-01-29 o 14:06 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale piszę głównie - a propos odchudzania - potwierdzam, że odkąd je biorę a jest to 3 tydzień mam super poranne wypróżnienia. Nie wiem czy to do końca ich efekt, ale... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:35.