Moja Walka z kilgramami START !! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-01-01, 22:06   #91
PriVativ
Zadomowienie

Dot.: Moja Walka z kilgramami START !!

Hej laseczki melduje ze dodaje do swoich cwiczen jeszcze 8 minute abs i 8 minute buns. rowerek zwiekszam do kilka razy dziennie po 20 minut a rano 30, masaże zelem nie tylko ud ale tez brzucha i nie tylko rekami ale tez specjlnym elektronucznym przyzadem. Całkiem wyeliminuje biale pieczywo ( bo czasem sobie pozwalam) herbate czerwona i zielona zwieksze tez tak by znowu bylo ich 5 dziennie tj 2 zielone 3 czerwone, TL II dalej brac... no i to narazie na tyle Do rowerku juz sie przyzwyczailam (pisalam wczesniejz emialam nieco problem zeby wytrzymac dluzej niz10_15 minut)a teraz spokojnie moge 25 wierze ze niedlugo bede mogla 40

A Więc od jutra bede bardziej rygorystyczna z tym co napsalam wyzej mysle ze dam rade w styczniu schudnac z 3 kilo a w lutym reszte
Stary 2008-01-02, 09:09   #92
damrade18
Raczkowanie

Ja potrafie wypic 6 zielonych herbat ... poprostu ja lubie czekam az skonczy mi sie ten cidrex zal kasy zeby to odstawic i chyba kupie to TL2 tylko jak jest z tym poceniem to mija czy cos ?? ja tez stosuje rozne kremy a naj bardziej lubie te z garniera
damrade18 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-02, 09:28   #93
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez damrade18 Pokaż wiadomość
Ja potrafie wypic 6 zielonych herbat ... poprostu ja lubie czekam az skonczy mi sie ten cidrex zal kasy zeby to odstawic i chyba kupie to TL2 tylko jak jest z tym poceniem to mija czy cos ?? ja tez stosuje rozne kremy a naj bardziej lubie te z garniera
Ja sie poce tylko przy cwiczeniach wiec po nich prysznic i jest ok ale za to mam duzo zapału a ja uzywam nivea godbye cellulite wg mnie jest dobry. A mam pytanko jezdzisz mzoe na rowerku?? ja jezdze od tygodnia wsumie i zauwazylam z emoje uda sa ywardsze ale czy cm zlecialy to nie widze;/ czy to aby napewno jest na schudniecie?? najnizszym obciZEniem??

::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::

Zbliża mi sie okres!! czy to możliwe ze od tego czuje sie ciezsza i na wadze nie schodzi nic?? nie wspomne o moich piersiach ze zrobily sie spuchniete jak by to juz miala byc miska D hahaha zmieżyłam sie i przez tydzien stosowania TLII i rowerku nioc nie ubyło! niewiem moze to przez to ze troszke spuchlam przed okresem oby!! bo sie załamie...

Edytowane przez PriVativ
Czas edycji: 2008-01-02 o 09:51
PriVativ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-02, 10:29   #94
damrade18
Raczkowanie

ja narazie nie jezdze wiesz mam szkole popoludnie jestem w technikum a dali mi taki plan ze ;/;/ pociac sie idzie ... ale rozkladam go juz w weekend ale jak jezdzilam pare miechow to tak miałam twarde uda ale nic nie ubyło w cm podobno to sie miesnie wyrabiaja a ja zauwazylam ze sie dupa od rowerka powieksza hehe to byl taki wniose jak jezdzilam wtedy ... wolala bym biegac ale zima taka straszna snieg tak pada u nas ze nie bardzo jest jak ... planuje sie na silownie zapisac ,,, ale kazda kumpela sie wstydzi wiec sama bede chodzic!! ja własnie teraz mam te dni i powiem ci ze czuje sie taka ciezka jak bym non stop jadla w nocy az spac nie moglam jestem taka nie wyspana ze to jest masakra ale do szkoły mam dopiero na 16 wiec dam jakos rade, a moje piersi od odchudzania zmalaly ;/;/ wlasnie sobie pije kawke a obok juz herbatka na mnie czeka dziiaj tylko duzy rogurt naturalny i jakies owoc odzucilam duo rzeczy z kopenhaskiej bo poprostu miesa nie jadam i robie znowu dzien 2 bo sobie chce powtorzyc te 2 pierwsze dni ( dobrze sie oczyscic tak sobie to nazywam ehhe)wiec na dzien dziejszy była bym juz na 4 ale jestem na 2
chciałabym zaczac chodzic na basen ale mam uczulenie na chlor wiec nie ardzo dam rade ale bede dzwonic do mojej dermatolog czy moge chodzic zeby mi dala jakies tabletki ... bo słyszałam ze basen jest bardzo dobry od wczoraj to mam taki humorek ze to jest masakra ... ale tak to czasami bywa ... Życze miłego dnia.
Stary 2008-01-02, 10:55   #95
PriVativ
Zadomowienie

No ja sie tez zastanaeiam czy to na cm pomaga zobaczymy teraz czuje sie opuchnieta wiec nawet na wage nie bed estawala wiecej poki okres nieminie!!!
Stary 2008-01-02, 10:56   #96
damrade18
Raczkowanie

ja sie bede wazyc dopiero w poniedziałek ciekawe ile bede wazyc
Stary 2008-01-02, 10:58   #97
Bafi@Home
Zakorzenienie

GG do Bafi@Home

Witam Was, ja rowniez dolaczam do Waszego grona i tez startuje - moj cel z 64 kg spac do 56 -> 54 kg do wakacji jednoczesnie popracowac na brzuchem - po ciazy wisi mi ohydne flaczysko - nie potrafie na siebie patrzec w lustrze i mam z tego powodu ustawicznego dola

"Nie wierzysz, mówiła miłość - jak cię rąbnę to we wszystko uwierzysz"
ks. Jan Twardowski
Bafi@Home jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-02, 11:19   #98
damrade18
Raczkowanie

Bafi@Home to zycze powodzenia napewno sie uda głowa do góry !!
Stary 2008-01-02, 11:26   #99
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Bafi@Home Pokaż wiadomość
Witam Was, ja rowniez dolaczam do Waszego grona i tez startuje - moj cel z 64 kg spac do 56 -> 54 kg do wakacji jednoczesnie popracowac na brzuchem - po ciazy wisi mi ohydne flaczysko - nie potrafie na siebie patrzec w lustrze i mam z tego powodu ustawicznego dola
witam Cie i ciesze sie z ebedziesz z nami a my z Toba pisz o efektach i co stosujesz czy masz zamiar pozdrawiam

ps . śliczne dziecko
Stary 2008-01-02, 12:33   #100
damrade18
Raczkowanie

mam takie nietypowe /dziwne pytanie jaki jest najlepszy owoc do diety ? nie wiem co sobie mam kupic ...
Stary 2008-01-02, 13:10   #101
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
mam takie nietypowe /dziwne pytanie jaki jest najlepszy owoc do diety ? nie wiem co sobie mam kupic ...
hmmm niewiem zabardzo ale moze kup grapefruita?? podobno dobry jest na odchudzanie jesli sie go j codziennie albo pije sok z wycisnietego

::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::

jeszcze 10 minut rowerkiem i wiecej sie nie mecze brzuch mnie pobolewa... okres tuz tuz... Tak myske z emoze i ja sobie grejfruta dzis kupie hihi i przed spaniem zjem albo jutro rano, poki co mykam na sałatke grecka mniam

Edytowane przez PriVativ
Czas edycji: 2008-01-02 o 14:48
PriVativ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-02, 15:21   #102
dancer_in_the_dark
Raczkowanie

ja przez święta schudłam 1kg!! aż się zdziwiłam :| ale wydeje mi się że to przez moje sensacje żołądkowe które miałam z powodu zbyt przepitego sylwestra... :? ale sama nie wiem... Może ktoś wie, czy ten 1kg mi wróci?

dancer_in_the_dark jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-02, 19:51   #103
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dancer_in_the_dark Pokaż wiadomość
ja przez święta schudłam 1kg!! aż się zdziwiłam :| ale wydeje mi się że to przez moje sensacje żołądkowe które miałam z powodu zbyt przepitego sylwestra... :? ale sama nie wiem... Może ktoś wie, czy ten 1kg mi wróci?
Jak bedziesz duo jadla to pewnie wroci ale jak normalnie to nie koniecznie wiecej ruchu a spadna kolejne
Stary 2008-01-02, 19:56   #104
PriVativ
Zadomowienie

Normalnie jestem wsciekla!!! zapomnialam o popoludniwych tabletkachTL II !!! skleroza! w dodatku takamczuje sie spuchnita z eodechciewa misie wsyztskiego!! niech juz ten okres dostane i jzu niech sie konczy!! jutro szwagierka pozyczy mi pas na brzuch taki wibrujacy czy cos takiego ale nie zadna podrobe wiec mzoe cos daje haha niewiem zobacze i jak cos to kupie tez a Moj misiek z racji tego ze musi sie starac bo ostatnio nagrabil sobie, to kupuje mi jutro TL II ( o moim aktualnym nic niewie) wiec bed emiala na zapas dodam ze syrasznie nie chcial bym takie tabletki brala a teraz sam mi kupuje hihihi dzis jezdzilam jeszcze 15 minut rowerkiem i uzupelnilam swoja szafke o zapas herbaty zielonej i czerwonej pu erh od jnutra 5 razy dzinenie poje a czy ktos mi napisze czy zupa kalafiorowa jest tuczaca? bo chyba zdaje sie z e nie?
Stary 2008-01-02, 22:54   #105
damrade18
Raczkowanie

privativ sliczne fotki a co do gejfruta to ja kupuje jutro najpierw zielonego hehe zobaczymy jak to smakuje :P az sie boje a ja juz mam 3 dzien okres jeszcze 2 i koniec czuje sie dobrze ale widze ze duzo ubylam bo mi biust zmalal ;/ normalnie az sie zdenerwowalam bo chcialam zeby mi brzuch i dupsko spadlo a tutaj biust;p hehe ale jakos to zniose ja mam zamiar sie wybrac do sauny w piatek hehe chyba tam padne ;p ale to sie wytnie zobaczymy czy sie uda ten wypad bo moje kumpelki wyszly z zalozenia ze ja jestem chuda i nigdzie nie chca ze mna chodzic mam nadzieje ze wytrwam te wszystkie dni do konca diety a pozniej mam zamiar sobie ustalic jadlospis tak zebym nie miala jojo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-03, 06:07   #106
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
privativ sliczne fotki a co do gejfruta to ja kupuje jutro najpierw zielonego hehe zobaczymy jak to smakuje :P az sie boje a ja juz mam 3 dzien okres jeszcze 2 i koniec czuje sie dobrze ale widze ze duzo ubylam bo mi biust zmalal ;/ normalnie az sie zdenerwowalam bo chcialam zeby mi brzuch i dupsko spadlo a tutaj biust;p hehe ale jakos to zniose ja mam zamiar sie wybrac do sauny w piatek hehe chyba tam padne ;p ale to sie wytnie zobaczymy czy sie uda ten wypad bo moje kumpelki wyszly z zalozenia ze ja jestem chuda i nigdzie nie chca ze mna chodzic mam nadzieje ze wytrwam te wszystkie dni do konca diety a pozniej mam zamiar sobie ustalic jadlospis tak zebym nie miala jojo
A dzoekuje bardzo to moja chrzestnica ja do sauny i na basen mialam jechac jutro ale z racji tego iz mam dotac okres (jeszcze ni dostalam:[) to pojaade w przyszlym tygodniu Ja sie niemoge polapac ktory grejfrut na odchudzanie najlepszy a wiesz ze mi wrecz przeciwnie?? tylek i nogi i brzuch spadly a piersi sa o rozmiar wieksze! i to nie na okres , teraz to juz w ogole duzee ale ogolnie mam juz C a mialam B

wzielam teraz TLII i zapol godz zjem musli bo o 8 mam jazde :[ dzis zaczynam dzien bez rowerka buziaczki
Stary 2008-01-03, 09:57   #107
damrade18
Raczkowanie

a wiesz ja mimo swojego wieku mam C znaczy sie teraz to mam duze B musze wlasnie dzisiaj isc bo jakas bielizne bo wszystko duze na mnie a na piatek musze miec biały staniczek bo mam obsluge hehe ja czekan na siostreznca juz w marcu bedzie z nami

ja zacznam dzien od kawki milego dnia zycze ;*
Stary 2008-01-03, 12:40   #108
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
a wiesz ja mimo swojego wieku mam C znaczy sie teraz to mam duze B musze wlasnie dzisiaj isc bo jakas bielizne bo wszystko duze na mnie a na piatek musze miec biały staniczek bo mam obsluge hehe ja czekan na siostreznca juz w marcu bedzie z nami

ja zacznam dzien od kawki milego dnia zycze ;*
Moja chrzestnica urodzila sie w dniu tym co ja hihi dlatego chcestna jestem Właśnie wrocilam z jazdy jestem padnieta ale musze pojezdzic z 30 minut na rowerku wzielam tlII i zjadlam zupki kalafiorowej troszke i teraz bede jezdzila a jak weszlam do pokoju to na komodzie bylo nowiiutkie opakowanie TL II i kwiaty od mojego misia a byl tak przeciwny tym tabletkom ze nawet nie wiem ze je biore haha bede miala na zas zawsze to 40 zl w kieszeni

Dzisiaj teściowej imieniny ale obiecalam sobie z enie rusze alkoholu i zadnego jedzenia!! nio moze w ramach kolacji zjem salatke grecka tylko
okresu jeszcze nie mam!! ciekawe czy w ogole dostane...!:|
Stary 2008-01-03, 12:48   #109
damrade18
Raczkowanie

podziwiam Twojego chłopaka tez bym tak chciałaale nie jest mi to dane dostaniesz spokojnie napewno ja juz bym chciala koniec bo sie tak dziwnie czuje wasnie sie zbieram do szkoły tak mi sie nie chce isc ;( czuje sie taka gruba ze to jest masakra ;(
Stary 2008-01-03, 13:08   #110
PriVativ
Zadomowienie

To ja mam tak samo ze czuje sie gruba i spuchnieta a na te imieniny isc musze!! a poszla bym dala kwiaty i najchetniej wrocila i do lozka sie schowala!! ale trudno
A co do chlopaka to fakt faktem ze ma takie zwyczaje zostawiac cos jak mnie niema ,kupowac kwiaty czy robic niespodzianki, no ale teraz musi sie starac bo ostatnio sobie nagrabil juz wiec dlatego zgodzil sie na TL II haha
Jej czuje sie taka ciezka ze 5 minut ha rowerku pojezdzilam masakra jednym slowem!
Stary 2008-01-03, 21:41   #111
PriVativ
Zadomowienie

Jutro kupuje system slim figura te herbaty faze pierwsza spalanie slyszalam ze daja efekty jak pije sie je regularnie z dieta

a dzis mialam poltorej godzinny masaz posladkow moj chlopak "trzesl " mi je i "ugniatal" i jemu sprawialo to przyjemnosc!! jutro obiecal 2 godzinki juz z kremem hihi

dzis z cwiczeniami masakra ,ale jutro nadrobie a teraz ide sie balsanmowac i robic masaz ud i brzucha

Jutro dostane pas wibrujacy z sauna na brzuch i nietylko taki oryginalny wiec nie jakas podrobe moze cos da hihi
Stary 2008-01-04, 00:03   #112
damrade18
Raczkowanie

a ja jurto wybieram sie na ten basen tylko czekam az mi okres minie a i blam pytac na silowni czy chodza jakies dziewczyny a ona na mnie sie patrzy i mowie "yyy.... zadko wiecej panow" ja nie chce tam sama chodzic .... musze namowic kogos wlasnie dzisiaj sobie zrobilam konto na nasza klasa wreszcie ja dzisiaj zjaldma 2 jajka 2 kanapeczki z serem bez masla na czarnym chlebie takie malutki te kanapewczki (6x6) takie malutkie kwadraciki i oczywiscie litry herbatki zielonej jutro zjem mniej dobranoc a jakie uzywasz kremy ??mogla bys mi napisac dokladnie tylko takie najlepsze bo ten z garniera daje ale jakos chce sprobowac czegos nowego z gory dziekuje
Stary 2008-01-04, 08:37   #113
PriVativ
Zadomowienie

ja uzywam nivea god bye cellulite i uwazam ze jest reweklacja Ja jeszcze okresu nie dostałam co jest cholera!! ichodze taka pelna gniewu i spuchnieta!! czekam jak na zbawienie! dzis chyba zrobie sobie dzis herbat ze wypije ich wiecej a zjem tylko sniadanie musli i potem same serki wiejskie... Dzis tez kupuje slim figure FAZE SPALANIA z racji tego ze wczoraj nie cwiczylam dzis mam zamiar ze 3 razy rowerkim po 20 minut pojezdzic!! i inne cwiczenia porobic. Konto na naszej Klasie też mam
a co do silowni to ja mog chodzic jedynie z chlopakiem bo mam kolezanki tez ktore sie wstydza a moja prztjaciolka to chudzielec a samej sie niechce a bardzo bym chciala tak samo jak na basen ale na basen chlopak mnie samej niepusci nawet z kolezanka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-04, 17:24   #114
Karola_82
Zadomowienie

Wyślij wiadomość przez MSN do Karola_82

witajcie dziewczyny chce sie do was przylaczyc,

178 cm wzrostu, waga --> 70 kg

chcialabym zrzucic 5-7 kg, ale najpierw musze zrezygnowac ze slodyczy, ktore uwielbiam, no i zaczasc cos cwiczyc, bo narazie sportu 0 (nie liczac sexu:P)

mam nadzieje ze jakos dam rade z wasza pomoca

Dieta (znowu): 178 cm / 64kg
Cel pt. "wakacje w sexy ciele"
do 1.06 - 9 kg (55kg)
Karola_82 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-04, 20:11   #115
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Karola_82 Pokaż wiadomość
witajcie dziewczyny chce sie do was przylaczyc,

178 cm wzrostu, waga --> 70 kg

chcialabym zrzucic 5-7 kg, ale najpierw musze zrezygnowac ze slodyczy, ktore uwielbiam, no i zaczasc cos cwiczyc, bo narazie sportu 0 (nie liczac sexu:P)

mam nadzieje ze jakos dam rade z wasza pomoca
Napewno dasz rade witamy Cie nm

A ja mam stresa okresu nadal niema a jesli bede wciazy?? załamie sie
Stary 2008-01-04, 20:25   #116
zwariowane-serduszko
Rozeznanie

Unhappy PoMoCy!

Mam 167cm i wymiary biust:87, biodra:95, talia: 66, pas:75.
Chciałabym troszkę schudnąć ponieważ marzę o karierze modelki ale niestety nie wiem jakie ćwiczenia i dieta mi w tym pomoże. Proszę o pomoc bo nie chcę się głodzić, a naprawdę mi na tym zależy!
Z góry dziękuję
Stary 2008-01-04, 20:30   #117
damrade18
Raczkowanie

privativ ja nie mam wogule humorku jestem w takim dole ze masakra ;(;(
co do basenu to byłam w saunie ale byłam w niej tylko 30 min bo pozniej mi sie juz slabo zaczelo robic i poszlam do szatni bylam sama .... ;(
okresu jesli nie masz to nie panikuj bo to przez to ze sie odchudzasz jesli sie zabezpieczasz z chlopakiem to nie masz sie czym martwic
moja siostra pila te slim figura jej to nic nie dawala nawet nam zostaly te stabilizacja opakowania. Mi to sie nic nie układa wszystko sie pie*** jak bym mogla to bym juz dawno ... ;( nie bede tutaj przynudzac moja dieta trwa jest dobrze.
Stary 2008-01-04, 20:44   #118
PriVativ
Zadomowienie

Cytat:
privativ ja nie mam wogule humorku jestem w takim dole ze masakra ;(;(
co do basenu to byłam w saunie ale byłam w niej tylko 30 min bo pozniej mi sie juz slabo zaczelo robic i poszlam do szatni bylam sama .... ;(
okresu jesli nie masz to nie panikuj bo to przez to ze sie odchudzasz jesli sie zabezpieczasz z chlopakiem to nie masz sie czym martwic
moja siostra pila te slim figura jej to nic nie dawala nawet nam zostaly te stabilizacja opakowania. Mi to sie nic nie układa wszystko sie pie*** jak bym mogla to bym juz dawno ... ;( nie bede tutaj przynudzac moja dieta trwa jest dobrze.
Tak najlepiej sie wygadac komus kogo sie nie zna... wiec nie przynudzasz jesli masz klopot badz dola chetnie wyslucham
a co do kochana to tak zapezpieczalam sie za kazdym razem ale ja zawzse sie boje a teraz mnie mdlic zaczelo
Ja czekam na te okres jak na zbawienie
::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::::::::::::::::::: ::::::::
dzisiaj było tak:
-rowerek tylko raz i 10 minut :
-100 brzuszków
-ćwiczenia na nogi
-masaż nozek i brzuszka z zelem
-masaz 2 godzinny tyleczka (trzesienie) przez mojego skarba
-4 herbaty pu erh i jedna zielona
-bardzo malo dzis zjadlam
-TL II rano i popoludniu

To na tyle
Stary 2008-01-04, 21:02   #119
Ather
Zakorzenienie

Dot.: PoMoCy!

Cytat:
Napisane przez zwariowane-serduszko Pokaż wiadomość
Mam 167cm i wymiary biust:87, biodra:95, talia: 66, pas:75.
Chciałabym troszkę schudnąć ponieważ marzę o karierze modelki ale niestety nie wiem jakie ćwiczenia i dieta mi w tym pomoże. Proszę o pomoc bo nie chcę się głodzić, a naprawdę mi na tym zależy!
Z góry dziękuję
zapraszam do lektury wątków podwieszonych w dietetyce.
Witam na forum
Ather jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-01-04, 23:27   #120
damrade18
Raczkowanie

Dot.: PoMoCy!

juz od jakis 5 h non stop becze ... mam takiego dokla dzisiaj zjadlam maly jogurt i tyle ...
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości