![]() |
#91 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Ubrania w Wielkiej Brytanii
Ja zawsze mam problem z zakupami, nie umiem nic znalezc, ani w Polsce ani w Anglii.
![]() Angielska mode czasem lubie, czasem nie. Nie lubie pod tym wzgledem, ze czesto nie pasuje na mnie. Mam duza pupe, a Angielki na odwrot, nie maja pup, za to maja wieksze brzuchy i biusty. Wiec wiele fasonow jest nie dla mnie, bo wygladam np jak lampa. ![]() Jesli by porownywac polskie i angielskie sklepy, to chyba jednak angielskie wychodza dla mnie lepiej jednak, glownie cenowo. W Polsce czesto ceny ciuchow sa dokladnie te same, co czasem mnie denerwuje. Jakos w Anglii moge wydac na cos 40 funtow, ale w Polsce 200 zl to dla mnie drogo. ![]() Jeszcze jedno, co myslicie o ubieraniu sie w krotki rekawek przy temperaturze -2 stopnie - dzis widzialam taki okaz na lyzwach na lodowisku - no ale mial szaliczek. I dzewczyny w sweterkach. Ja tego nie umiem zrozumiec. ![]()
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
Daenerys Nie zgodze sie z Toba ze angielki nie majá pup
![]() ![]() Krótki rékawek w zimie..nie dla mnie-jestem strasznym zmarzluchem. Widzialam takie przypadki jakie opisalas...zazwyczaj byli to "mézczyzni" lub "chlopcy" którzy chyba chcieli pokazac swoje "muskuly" ![]() ![]() Jeszcze jedno pytanko mam na koniec zbaczajác troche od tematu..jak doláczylas zdjécie w opisie? ![]()
![]() |
#93 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Kroj spodni ostatnio nosze rurki poniewaz jest zima i mam je w kozkach, no ale na lato to jakos mi sie nie usmiecha, bo rurki to nei do konca dobre dla mojej figury. ![]() ![]() Jesli chodzi o moje zdjecie, to kiedys byla taka opcja, ale juz jest niedostepna. te osoby jednak, ktore pozostawialy sobie zdjecia, ciagle je maja. Nie bylo wymogu usuniecia zdjec.
![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
[quote=Daenerys;6087585]Ja zawsze mam problem z zakupami, nie umiem nic znalezc, ani w Polsce ani w Anglii.
![]() Angielska mode czasem lubie, czasem nie. Nie lubie pod tym wzgledem, ze czesto nie pasuje na mnie. Mam duza pupe, a Angielki na odwrot, nie maja pup, za to maja wieksze brzuchy i biusty. Wiec wiele fasonow jest nie dla mnie, bo wygladam np jak lampa. ![]() Jesli by porownywac polskie i angielskie sklepy, to chyba jednak angielskie wychodza dla mnie lepiej jednak, glownie cenowo. W Polsce czesto ceny ciuchow sa dokladnie te same, co czasem mnie denerwuje. Jakos w Anglii moge wydac na cos 40 funtow, ale w Polsce 200 zl to dla mnie drogo. ![]() Normalnie jak bym o sobie czytala ![]() ![]() To mnie tez dziwi ze w Anglii moge wydac 30 funtow na zwykla torebke a w Polsce nawet bym sie nie zastanawiala czy kupic torbe za 150 zl ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Ja tak samo mam z wydawaniem kasy.
Kupienie czegos tutaj za 50 funtów jest o wiele łatwiejsze niź w Polsce za 300zł. A co do lekkiego ubierania sie jak jest zimno, to oni sa juz chyba zahartowani ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, a gdzie jakieś ładne torby można znaleźć teraz? Niemateriałowe.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Mam podobnie, duzo latwiej wydaje mi sie tutaj pieniadze niz w Polsce, nawet jesli bedzie to wieksza kwota.
Dosyc ladne torby maja w TK Maxx. Rowniez mnie trzesie z zimna, jak widze w piatkowe i sobotnie wieczory, dziewczyny idace na zabawe , poubierane tylko w jakies bluzeczki na ramiaczkach, krociutkie spodniczki, gole nogi i sandalki.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Bylam na wyprzedazach dzis i wczoraj i powiem, ze to istne pieklo! Ubrania i buty porozrzucane wszedzie, kolejki wczoraj byly okropne, ale mam swoje lupy
![]() Wg mnie warto isc do Next'a. Kupilam 2 bluzki sliczne za 20 funtow obie :P No i buty w obuwniczych to takie porsywane zazwyczaj wystawione.
Petersburski bogacz uchodzący za mecenasa sztuki, zaprosił kiedyś na filiżankę herbaty Henryka Wieniawskiego i jakby mimochodem, dodał: - Może pan także wziąć ze sobą skrzypce. - Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie piją! ![]() PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
Ja musze sie pochawalic swoim lupem ubraniowym..
Na wyprzedazach kupilam: Spodnie i sweterek w jane Norman, Bielizne w LaSenzie, Skarpetki w primarku :P ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Re: Dot.: Ubrania w Wielkiej Brytanii
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Dot.: Re: Dot.: Ubrania w Wielkiej Brytanii
Ja rowniez zaopatrzylam sie w 2 komplety bielizny w LaSenzie.Nawiasem mowiac widze,ze Primark kopiuje czesc stanikow z tego sklepu...doslownie identyczne modele,ciekawa jestem jak wyglada porownanie ich jakosci...bedzie okazja to teraz sprawdzic.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Widzialam sklep LaSenzy, ale taki tlok byl, ze darowalam sobie
![]() Jutro ide po jakies buciki. Kurcze, uzalezniajace to jest ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Rozeznanie
|
wlasnie....to jest uzalezniajace...
3 dniz rzedu jezdzilam ogladac i kupowac ![]() wczoraj ostatecznie obiecalam sobie ze musze odpoczac od tego i nie pojechalam do centum...a dzis juz niemal wychodze bo musze skoczyc na poczte a jak na poczte to i.... no i tak w kolko ![]() narazie kupilam tylko bielizne w Ann Summers i jeansy w EDC. a no i dwie bluzeczki w Mango i dwie w Zarze. ale staram sie nie szalec ![]() Powodzenia dziewczyny!
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
wiecie co,
chodzac ostatnio po wyprzedarzach zauwazylam ze tam sa ubrania tylko dla ludzio wiekszych rozmiarach niz ja ![]() beznadzieja teraz sobie przypominam ze w poprzednich latach bylo tak samo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Wtajemniczenie
|
W takim razie kazda z nas powinna sie pochwalic swoimi lupami
![]() Cytat:
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Ja kupiłam sobie sweterek h&m nie przeceniony i jeansy lee, bardzo niski stan- przecenione na half price
![]() Teraz wymarzyłam sobie naszyjnik chanel ![]() ![]() Właśnie, fajny by był pomysł, gdybyśmy wklejały zdjątka swoich łupów. Nie wiem jak Wy, ale ja chętnie bym sobie pooglądała ![]()
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
hej dziewczyny. nie wiem jak moglam taki watek przegapic
![]() no wiec ja mialam nocke 25.12 i po nocce nawet spac nie szlam po trzeba bylo wyruszyc na poszukiwania.heh wczesniej juz upatrzylam sobie spodenki w River Island i poszlam 26 zaraz po otwarciu sklepu i szok przezylam. kolejka juz byla na pol sklepu. no ale nic. upolowalam to co mialam i na tym sie skoncyzly moje podboje bo mialam wrazenie ze w innych sklepach, to co mieli ladne przed swietami to teraz gdzies pochowali i wyrzucili na polski same starocie, ktore im nie zeszly wczesniej i nie kupilam tego na co juz wczesniej mialam chrapke ![]()
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to juz widze jak by sie te wklejanie łupów skonczyło, tym -> ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
![]()
![]() |
#111 |
Wtajemniczenie
|
I pewnie tak
![]() ![]() ![]()
![]() |
#112 |
Raczkowanie
|
Pewnie , ze wklejaj. Jak nigdy na przecenach tym razem skonczylo sie zakupowym szalenstwem. 4 pary butow, 4 spodnice, 3 zakiety, 4 bluzki. I oczywiscie troche ciuchow dla mojej malej dziewczynki. Chcialam jeszcze torebke, ale jak wrocilam na drugi dzien po nia do sklepu juz jej nie bylo:-(
Edytowane przez monikao Czas edycji: 2008-01-03 o 12:02 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mogłas od razu terebke kupic ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Zadomowienie
|
Ja mam tak bardzo często. Coś mi się podoba, ale się zastanawiam, odwlekam zakup, a jak już sie zdecyduję i naprawdę chcę to mieć, wracam do sklepu i co?Nie ma rozmiaru. Już nie raz tak było, a mimo tego niczego mnie to nie nauczyło.
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
Wiem, nie moglam sobie wybaczyc
![]() Wlasnie. Dzisiaj pojechalam na kolejne malutkie zakupki, weszlam to mojego ulubionego sklepu, a tam dalsze wyprzedaze. Moja marynarka, ktora kupilam tydzien wczesniej tansza o kolejne 35 funciakow. wrrrrr |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
proszę wklejać swoje lupy!!
A ja jutro z TZ na miasto wyruszam. Głównie po buty i bluzę dl aniego, ale kto wie moze coś i dla siebie znajdę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny a gdzie znajdę jakiś sensowny płaszczyk albo kurtkę taką bardziej zimową niż jesienną?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Jesli chcesz tanio polecam TkMaxx'a w moim byly przesliczne puchowe kurtki, za niezale 50 funtow, teraz pewnie jeszcze tansze. Znam jeszcze Field&Trek, ale tam jest juz drozej. http://www.fieldandtrek.com/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:49.