|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Dot.: porządki w kosmetyczce
moge zaproponowac(wszytskie nowe!!)
AVON SHINE EXTRAORDINARY DREAM LIFE ISLAND VIBE Wszytskie nowe,pełno wymiarowe,z atomizerem,w kartonikach ![]() a z uzywanych: 4.Avon woda toaletowa o zapachu Orchideii i Mimozy z zostało ok 70% z 30ml 5.Podróbka Lacosty pomarańczowej z 50ml zostało ok 47 brak zakretki 6.Avon be sennsual z 50ml zostało ok 30ml 7.Bardzo ładna podróbka Thiery Mugler Angel z 50ml pozostało ok 47(brak zakretki) zapach baaardzo podobny 21.Woda Toaletowa Yves Roche Ode A L'AMOUR NOWA lecz bez kartonika 30ml za cos suuuuper niemusze wymieniac... ZA COś Z LISTY POSZUKIWANYCH http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=541 22.Miniaturka perfum Yves Rocher chyba 5ml YRIA nowa
|
#96 |
|
Zadomowienie
|
własnie do Ciebie pisze
interesuje mnie extraordinary avon, wiec jezeli chcesz sie z nimi rozstac za jakieś rzeczy z moich to napisz które bys chciala-tak zeby wyszla mniej wiecej rownowartosc perfum-ok 80 zeta, tak? jak widzisz podklad vichy juz znalazl nowa wlascicielke, więc nie bierz go pod uwage
|
|
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie interesuje mnie w takim razeie:
Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy Maybelline shine elixir nabłyszczające szminka w płynie kolor 574 koralowo-czerwony z drobinkami zgaszony 3/4 opakowania kupiony latem Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Revlon shine control podklad matujacy kolor 04 sand beige uzyty 2 razy kupiony kilka dni temu 30ml Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Maybeline dream Mouse shimmer 02 champagne 7 ml użyty 2 razy kupiony miesiąc temu -- co to jest???:O
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
ten dream mousse shimmer to jest taki rozswietlacz w musie w kolorku szampana na policzki, powieki, ladnie rozswietla, tyle ze te kosmetyki razem to ok 120 zeta moze dorzucisz cos jeszcze np te perfumki avon mimoza i orchidea-jak one sie nazywaja? a ja poza tymi wszystkimi kosmetykami ktore chcesz dorzuce jeszcze z Twojej listy porzadanych kosmetyków MAX FACTOR COLOR ADAPT- próbeczke
Max Factor Flawless Perfection-próbeczke |
|
|
|
#99 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#100 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#101 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
Nazywaja sie
Naturalna woda toaletowa o zapachu świeżej orchidei i mimozy Avon, Nature's Perfumery, Orchidea i mimoza dodam Ci ją jesli chcesz ponieważ zainteresowana jestem tymi rzeczami:Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy Maybelline shine elixir nabłyszczające szminka w płynie kolor 574 koralowo-czerwony z drobinkami zgaszony 3/4 opakowania kupiony latem Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Revlon shine control podklad matujacy kolor 04 sand beige uzyty 2 razy kupiony kilka dni temu 30ml Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Maybeline dream Mouse shimmer 02 champagne 7 ml użyty 2 razy kupiony miesiąc temu to jak piszemy pw?? ps.a rozswietlacz sephory jak wyglada??
|
#104 |
|
Zadomowienie
|
dodam Ci ją jesli chcesz
ponieważ zainteresowana jestem tymi rzeczami:Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy Maybelline shine elixir nabłyszczające szminka w płynie kolor 574 koralowo-czerwony z drobinkami zgaszony 3/4 opakowania kupiony latem Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Revlon shine control podklad matujacy kolor 04 sand beige uzyty 2 razy kupiony kilka dni temu 30ml Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 Maybeline dream Mouse shimmer 02 champagne 7 ml użyty 2 razy kupiony miesiąc temu z tej orchidei i miomozy rezygnuje, rozswietlacz sephory jest rózowy rozswietla pieknie ale nie uczula niestety ale mnie wszystkie rozswietlacze uczulaja- poza tym jest wstepnie zarezerwowany juz, a jezeli chodzi o wymianke nasza to proponuje te kosmetyki które wymieniłas powyzej za avon extraordinary i island vibe, co ty na to? |
|
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z tej orchidei i miomozy rezygnuje, rozswietlacz sephory jest rózowy rozswietla pieknie ale nie uczula niestety ale mnie wszystkie rozswietlacze uczulaja- poza tym jest wstepnie zarezerwowany juz wiec nie bierzmy go na razie pod uwage w naszej wymianie, , wiec przechodzac do konkretów proponuje te kosmetyki które wymieniłas powyzej za avon extraordinary i island vibe nowe, co ty na to? |
|
|
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
|
Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy
Maybelline shine elixir nabłyszczające szminka w płynie kolor 574 koralowo-czerwony z drobinkami zgaszony 3/4 opakowania kupiony latem Veet nawilżający krem do depilacji z aloesem 3 minuty ze szpatułką kupione latem nieuzywany Revlon shine control podklad matujacy kolor 04 sand beige uzyty 2 razy kupiony kilka dni temu 30ml Lirene Shiny Touch fluid rozświetlający spf 8 kolor toffee 108 30ml użyty 2 razy termin do 20 09 2010 a samo to bez musu maybelline za extraordinary?
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
A JAKBYM CHCIAŁA TYLKO:
Maybelline fluid superstay silky foundation 16h spf 12 kolor 40-fawn 30ml kupiony 2 miesiące temu użyty kilka razy Revlon shine control podklad matujacy kolor 04 sand beige uzyty 2 razy kupiony kilka dni temu 30ml Maybelline shine elixir nabłyszczające szminka w płynie kolor 574 koralowo-czerwony z drobinkami zgaszony 3/4 opakowania kupiony latem Maybeline dream Mouse shimmer 02 champagne 7 ml użyty 2 razy kupiony miesiąc temu ZA EXTRAORDIANRY?
|
#113 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
).Wiesz, najbardziej jednak interesował mnie ten creme puff 13 - widzę, ze go nie wymieniłaś - może jednak znalazłabyś coś u mnie w podobnej wartości? ![]() pozdrawiam
|
|
#116 |
|
Zadomowienie
|
za creme puff interesuje mnie nadal mleczko nivea-napisz plis jaka to pojemnośc i Swiss O’Par - Witaminowe kuracje do włosów – Pomarańcza - do włosów matowych i bez połysku, 25ml-mozesz cos wiecej o tym napisać albo jakis link podrzucic?
|
|
|
|
#117 |
|
Zadomowienie
|
witaj! podoba mi sie komplet różowo-biały, a wiesz moze czy on jest srebrny czy nie albo czy zawiera nikiel, bo jezli zawiera to nie moge nosić, mam uczulenie niestety, jeszce ten zloty-niezloty lańcuszek jest fajny, czy to sie tak nosi, ze sie wsadza koncówke w kółeczko i wtedy jeden koniec tak wisi? i czy on jest złoty, w sensie w kolorze zlotym, bo na zdjeciu wyglada jakby był pokrywany złotym kolorkiem i troszke sie już starł, ale to zdjecie więc może byc mylace?
|
|
|
|
#118 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
O Swiss O’Par jest np. wątek tu: http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=4395466 Dodatkowo, spoza wątku mogłabym Ci jeszcze zaproponować: -Odżywkę Farouk – ok. 50-70ml (KWC-> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=8127 ) lub -Szampon L'Oreal Professionnel, Absolut Repair, opakowanie 20ml (KWC-> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=12521 ) Lub -Wax – 50-100g (KWC-> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produk...ecenzja=200301 ) Lub -Kallos, Crema al latte – 275ml (KWC-> http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=14054 )
|
|
#119 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
witaj! podoba mi sie komplet różowo-biały, a wiesz moze czy on jest srebrny czy nie albo czy zawiera nikiel, bo jezli zawiera to nie moge nosić, mam uczulenie niestety,
nie wydaje mi się, żeby był srebrny, nie wygląda. raczej na posrebrzany jak coś. a co do nikielu to nie wiem ![]() jeszce ten zloty-niezloty lańcuszek jest fajny, czy to sie tak nosi, ze sie wsadza koncówke w kółeczko i wtedy jeden koniec tak wisi? i czy on jest złoty, w sensie w kolorze zlotym, bo na zdjeciu wyglada jakby był pokrywany złotym kolorkiem i troszke sie już starł, ale to zdjecie więc może byc mylace? nosi się go właśnie w takiej formie, że jedna kocówka wisi przewleczona przez kołko - ma na końcu malutki złoty "brylancik" ![]() tak własnie chyba jest, tzn on jest tylko w kolorze złotym, ale w rzeczywistosci moim zdaniem ma ladny zloty kolorek ![]() mam też wątek kosmetyczny, może tam coś?
|
#120 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 18 pkt / 100% pozyt.
|
u Ciebie podoba mi się:
Essence cienie do powiek kolor 02 coffe shimmer jasny perłowy+brudny róż - jakie zużycie tych cieni? i mas zmoże zdjęcie? Inglot puder prasowany nr XL2 rozświetlający 8 gram w puderniczce z lusterkiem i gąbeczka użyty 2 razy kupiony 2 tyg. temu - jaki to kolor w kolejności? nie najjaśniejszy chyba? Inglot puder prasowany nr 15 8gram polowa opakowania w puderniczce z lusterkiem i gąbeczką - jak wyżej, jaki to kolorek? Olay complete care Multi radiance daily illuminating uv fluid Vichy Dermablend puder transparentny utrwalajacy 28 gram 3/4 opakowania
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.

).