|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#91 |
sophisticated
|
Dot.: Odchudzanie po 30 i później 5
Gadmareczko kochana
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() no i pokaż ją nam ![]() ![]() ![]() ![]() i o porodzie może słówko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Rzabbocop
|
Gadmarko
![]() ![]() ![]() fotki plosiem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
![]() Gadmarko, mnie też proszę uwzględnić w liście wysyłkowej ![]() Mam nadzieję, że u Was wszystko w porządku ![]() ![]() Muszę zmykać ![]() To tylko troszkę sie pochwalę - 2 kg. ![]()
#94 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
trochę tu wiszę ![]() eee, muszę się sprężyć ... jakoś ![]() Piotrus cały czas mówi, ze musi sie opiekować małą ![]() narazie chodzi i "obwąchuje" a ja czekam na atak zazdrości :drzwi strach: a poród... dziekuję Bogu za cud niepamięci ![]() chociaż nie było źle ![]() Od poniediałkowego wieczoru męczyły mnie bóle podbrzusza, które miały różne nasilenie. Śmialam sie, ze chyba zaczynam rodzić ![]() Noc została przechodzona, przekucana, pokręcona biodrami, bo to ponoć pomaga i ułatwia dziecku wędrówkę w dół. To i tak robiłam. i ciagle czkeałam na te "właściwe" bóle, jakieś mocnejsze, krzyzowe. Co wskoczyłam do łózka, to zaraz wyganiał mni z nego ból, ale taki do zniesienia. I tak minęła mi noc. W końcu ok 5 małż zadecydował, ze jedziemy do szpitala, bo ile jeszcze będę tak sie męczyć. No to w drogę. Izba przyjęć. Biurokacja w naszym kraju to po prostu coś nie do opisania ![]() Przez bitą godzinę byłam na izbie przyjęć i położna po zbadaniu ("ładne skurcze ale rozwarxcie tylko na 1,5 cm") i załatwieniu tego i owego wypełniała papiery i zdawało sie to nie mieć końca : 6.10 przyjęcie do szpitala a 7.10 podłączenie do ktg na porodówce (i tu też akcja: wypełniamy dokumenty ![]() Miałam diwe wspaniałe położne, które pieknie przeprowadziły mnie od a do z, jestem im za to baardzo wdzięczna. Jako że Piotrka zabrali ode mnie w tempie błyskawicy na reanimację, tak tez nie widziałam na żywca noworodka takiego wiecie świeżego ![]() ![]() ![]() ![]() Małż dzielny, dumny i przeszczęśliwy przeciął pępowinę, zaniosł małą do noworodków. A potem miała miejsce najmiej sympatyczna część czyli składanie człowieka do "kupy" no ale to pominę ![]() A mi juz byo wsio rawno. Przepełniał mnie bezmiar szczęscia, że już po wszystkim, ze córcia zdrowa, że jest cud ![]() Ot i wyszedł mi niechcący opis porodu ![]() pozwolę sobie go skopiować i wkleić na odchowalni ![]() ![]() Brewuś a wkleiłaś tą fotkę, szt 1 ? ![]() postaram sie w przyszłym tyg. coś wrzucić ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() Gadmarko ![]() ![]() E - gratuluję spadków!!! ![]() U mnie pachnie dziś wiosną ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Gdmarko - Twoje opowieść brzmi całkiem fajnie i gdybym nie rodziła to pewnie po takim streszczeniu poczułabym, że to pestka
![]() Dobrze, że poszło sprawnie i szybko i jeszcze raz gratulacje. Zdjęcia Rzabek z Zuźkami cudne ![]() ![]() A w ogóle to wielkie dzięki za wszystkie foty na maila od wszystkich pamiętających - to najpewniej nie pozwoliło mi o Was zapomnieć ![]() Dziewuszki - własnie okablowanie jest chowane w odpowiednie miejsca ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#98 |
Rzabbocop
|
E gratulacje
![]() ![]() ![]() ![]() Agajotku ciesze sie, ze juz bedziesz z nami bo brakowalo tu Ciebie przeokrutnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
Hej Agajotku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() ![]() Gadmarko - bardzo fajny opis - rzeczywiscie the way ty to opisujesz to wydaje sie ze porod to pestka. No ale dobrze ze szynbo poszlo no i najwazniejsze ze obydwie juz jestescie w domku cale i zdrowe ![]() E i znow pierwsze koty za ploty ![]() ![]() ![]() Agajot - ![]() ![]() ![]() ![]() Iwonko a skad ty wzielas wiosne w styczniu??? ![]()
#101 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
GADMARKA GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!! !!!!
AGAJOT, ALE BOSKO!!!!!!!!!!!!!!!!!! E SUPER ja muszę 4, a strasznie mi się nie chce ![]() CUDNY DZIEŃ DZISIAJ ![]() uciekam na zakupy ![]()
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
Pingi, ale co musisz 4?
Kilo zrzucić? ![]() ![]() Jesli tak, to ja sie boje, ze znikniesz! ![]()
#104 |
sophisticated
|
Gadmarko pięknie się spisałaś
![]() ![]() a Piotruś jest mądrym i wrażliwym chłopcem i da radę z tą zazdrością, zwłaszcza, że pisałaś o dobrym kontakcie i zabawach z tatą, będzie dobrze nie martw się ![]() Gadmarciu kochana dopiero jak napisałaś to docisnęłam małża ![]() ![]() więc nic nie wkleiłam, zresztą i tak kabelka do komórki nie mam ![]() EDIT a ja wróciłam z jednych zakupów i lecę na drugie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zakorzenienie
|
a po całości
![]() 4 kilo to wcale nie tak dużo
Całkowite lekceważenie wszelkich zagrożeń sprawiało jakoś, że zagrożenia zniechęcały się, rezygnowały i znikały.Terry Pratchett Doświadczenie jest szkołą, w której lekcje drogo kosztują ![]() Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu |
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Rzabbocop
|
Pingus
![]() ![]() Gadmarko dzielna bylas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
sophisticated
|
Pinguś komisyjnie stwierdzone, 4 kilo to stanowczo za dużo
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Chyba, ze zrzucisz 4 kilo, ale mięśni. Bo nic innego do zrzucania to Ty nie masz.
![]() ![]() Gadmarus. ![]() ![]() ![]() dawaj foty.
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
![]() Gadmarko, dobrze ze juz jesteś i ze maleństwo już na świecie ![]() Aniu, dziękuję za przepiekne zdjęcia, jestem zachwycona Tobą i dzieciaczkami, co chwilę sobie te fotki oglądam ![]() Iwonko a u mnie też dzisiaj jest wiosna, co się dziwić, słońce i 15 stopni na plusie, cudownie ![]()
#111 |
Zakorzenienie
|
Gadmarko, moje najszczersze gratulacje!
I mnie tez! ![]() -------------------------------------------------------------------------------- Postanowilam sobie zrobic urlop od neta (ciekawe, jak mi sie to uda ![]() Musze nadrobic to, co ostatnio zaniedbalam. Bedzie wiec mnie troszke mniej, ale bede o was pamietac. Sciskam was mocno wszystkie! |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
oki może być 3,5 po 1 i tak już spadł
![]() a zakupy udane aż za bardzo ![]() Mariolasl taki odwyk dobrze robi, ale nie znikaj na pół roku ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
sophisticated
|
Pinguś powiedz co kupiłaś, a najlepiej pokaż
![]() mi się druga tura nie udała, nie mogę sobie w ogóle spodni kupić, kompletnie niewymiarowa się zrobiłam ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Zakorzenienie
|
Coś mało spamu dzisiaj
![]() Prosze o fotki zakupów ![]() ![]() Mariola tylko nie znikaj na zbyt długo!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Pingwinku, Iwonko, nie ma obaw
![]() Po prostu zdalam sobie sprawe, ze zbyt czesto i zbyt dlugo przesiaduje w internecie... ![]() Oczywiscie moj odwyk nie dotyczy czasu, kiedyjestem w pracy, szczegolnie podczas dlugich nocek, kiedy zdarza sie, ze wszyscy spia... Jak teraz |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
strasznie dużo kupiłam, aż wstyd
płaszcz 3 pary butów spodnie i marynarka czyli garnitur ![]() sukienka 2 male sweterki 3 bluzki szalik i jeden golfik dostałam w prezencie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() mariolasl trochę mi ulzyło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
sophisticated
|
Pingusiu pokaż
![]() ![]() i sukienkę ![]() i garnitur ![]() i resztę ![]() Mariola net rzeczywiście pożera czas błyskawicznie ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tez dzisiaj bylam na sshoppimg ale nawet nic porzadnie nie poogladalam juz nie mowiac o kupieniu czegokolwiek. Moze i moj malz jest przydatny do czegos ale do robienia zakupow to ![]() ![]() Co do netu to jyz nawet nie zabieram glosu - okropny zlodziej czasu w moim przypadku. Wlasnie usiadlam zeby poszukac link do jednej ze stron ktorz mi jest potrzebna - a ze mam bajzel w bookmarks to zachaczylam o ukadanie cwiczen (poczytalam. wyprintowalam) pozniej wpadlam na page z Sudoku (zagralam, poczytalam, wyprintowalam ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#119 |
Rzabbocop
|
Czesc
![]() a ja tutaj nawet nie bylam jeszcze na zakupach (poza spozywka) raz szybko przelecielismy przez miasto ale nie wchodzac nawet do poszczegolnych sklepow i zahaczylismy dwie male galerie ale teaz tak tylko po wierzchu, do okola a odwyk od netu mialam ostatnio - najpierw nie mialam netu przez tydzien a jak przyjechalam tutaj to nie mialam czasu na net i jakos bezbolesnie przeszlo ![]() jedyne co to tam jeszcze na miejscu nie moglam sprawdzic jaka bedzie pogoda albo czy prom bedzie o czasie i troche sie wkurzalam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() A od netu bylam odcieta przez ponad 3 miesiace i przezylam (sprawdzalam tylko mail i ewentualnie robilam tranzakcje bankowe, no i oczywizda troche tradowalam) ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:03.