Lumpeksy - Katowice! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-12-20, 13:28   #91
Rinaa
Zakorzenienie

Dot.: Lumpeksy - Katowice!

Cytat:
Napisane przez monik@_monik@ Pokaż wiadomość
Pisząc ING na 3-go maja miałam na myśli Dąbrowę Górniczą Niesprecyzowałam i pewnie wprowadziłam Cię w błąd ?

Co do lumpeksu ze stanikami (k. Hyundaia, DG, ul. 11-go listopada) to szczerze mówiąc nie mam pojęcia, bo szperając po prostu omijam te większe rozmiary. Jednak polecam wybrać się i poszperać, bo staników mają na prawdę dużo.
tak, myślałam, że to Katowice

a czy ten lumpeks na 11listopada jest daleko od hm CH Pogoria ?
Rinaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-20, 14:25   #92
sarssa
Zadomowienie

Cytat:
Pierwszy blok od strony Gołonoga, sklep znajduje się na końcu bloku, czyli od strony Lidla powiedzmy
Monika, możesz podać przy jakiej ulicy się ten cud znajduje? Nie znam za bardzo DG, a jak się trochę "ociepli", to chetnie wybrałabym się na łowy

Ja ostatnio nie mam szczescia do lumpow, w Katowicach nic fajnego nie znjaduje; za to w mniejszych miastach obok- czasem zdarzaja się perełki
sarssa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-12-22, 18:40   #93
monik@_monik@
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Rinaa Pokaż wiadomość
tak, myślałam, że to Katowice

a czy ten lumpeks na 11listopada jest daleko od hm CH Pogoria ?
Zobacz tutaj: ZUMI.
W załączniku zaznaczyłam Ci ten lumpeks kółeczkiem, bo Zumi uparcie pokazuje koniec trasy gdzie indziej Autobusem z centrum dojedziesz np. 814, 55, chyba 27 - przystanek Gołonóg Zakład Energetyczny.
Edit: na powiększeniu, na widoku Satelita, widać, że Zumi źle też pokazuje położenie Pogorii - Pogoria to to kółeczko, "na 17-tej" od punktu nr 1 trasy

Cytat:
Napisane przez sarssa Pokaż wiadomość
Monika, możesz podać przy jakiej ulicy się ten cud znajduje? Nie znam za bardzo DG, a jak się trochę "ociepli", to chetnie wybrałabym się na łowy
Nie znam dokładnego numeru, wiem tylko, że na przeciwko tego lumpka jest ten sklep zoologiczny KLIK. Mapka podana w dużym uproszczeniu, ale poglądowo co do dojazdu ok
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Bez☠tytułu.jpg (85,8 KB, 34 załadowań)

Edytowane przez monik@_monik@
Czas edycji: 2010-12-22 o 18:43
monik@_monik@ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-01-31, 19:16   #94
eifersucht
Zadomowienie

Cytat:
Dąbrowa Górnicza

2. Lumpeks koło Hyundaia na przystanku Zakłady Energetyczne (ul. 11-go Listopada), jeśli dobrze pamiętam - kwestia farta czy się coś fajnego upoluje, raczej polecam dla wytrwałych. Dużo biustonoszy, ale nie odnotowałam małych rozmiarów dla 'uświadomionych'. Ogólnie typowy szmateks.
Oooo.. a myślałam, że tam jest już zamknięte. Musze zatem się przejść

Jeśli chodzi o DG to jest jeszcze jeden duży na Królowej Jadwigi, w przejściu podziemnym obok salonu Fiata.

eifersucht jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-02-02, 07:32   #95
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
W załączniku zaznaczyłam Ci ten lumpeks kółeczkiem, bo Zumi uparcie pokazuje koniec trasy gdzie indziej Autobusem z centrum dojedziesz np. 814, 55, chyba 27 - przystanek Gołonóg Zakład Energetyczny.
Edit: na powiększeniu, na widoku Satelita, widać, że Zumi źle też pokazuje położenie Pogorii - Pogoria to to kółeczko, "na 17-tej" od punktu nr 1 trasy

Nie znam dokładnego numeru, wiem tylko, że na przeciwko tego lumpka jest ten sklep zoologiczny KLIK. Mapka podana w dużym uproszczeniu, ale poglądowo co do dojazdu ok
dzięki
to może wysiądę na stacji PKP- DG Gołonóg i szybciej tam dojadę
Stary 2011-03-12, 20:54   #96
agusia327
Raczkowanie

Odświeżam wątek Kilka pytań:
1. Co się stało z superjednostką? Zamknęli całkowicie?
2. Czy ktoś może mi polecić lumpeks na Gliwickiej, koło Imaxu?
Stary 2011-03-15, 20:59   #97
Lemoniiada
Przyczajenie

Podbijam pyt. powyżej . Ostatnio mam fazę na szmateksy , mam zamiar wybrać się do centrum do jakichś . Jeśli w superjednosce zlikwidowali , to jakie mi polecacie ?
Lemoniiada jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-03-15, 22:21   #98
aniolusiek_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agusia327 Pokaż wiadomość
Odświeżam wątek Kilka pytań:
1. Co się stało z superjednostką? Zamknęli całkowicie?
2. Czy ktoś może mi polecić lumpeks na Gliwickiej, koło Imaxu?
1. zamknęli całkowicie
2. ja byłam w tych dwóch na gliwickiej i dla mnie są one bardzo średnie, nic ciekawego nie znalazłam

aniolusiek_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-03-29, 10:17   #99
Regisek
Przyczajenie

Witam

Co do Superjednostki, to też sądziłem, że zamknęli. Jednak wczoraj (uparty jestem :P ) poszedłem sprawdzić, czy może coś wiadomo i na ścianie znalazłem kartkę (taką dużą) na której było napisane, że lokal przeniesiony na ul. Francuską 23. Dziś idę sprawdzić
Regisek jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 15:34   #100
kora777
Raczkowanie

textile house przy chorzowskiej (na lewo od ronda zietka) jest całkiem fajny!
.
kora777 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-10, 15:57   #101
MrsBinks
Raczkowanie

GG do MrsBinks

Cytat:
Napisane przez Regisek Pokaż wiadomość
Witam

Co do Superjednostki, to też sądziłem, że zamknęli. Jednak wczoraj (uparty jestem :P ) poszedłem sprawdzić, czy może coś wiadomo i na ścianie znalazłem kartkę (taką dużą) na której było napisane, że lokal przeniesiony na ul. Francuską 23. Dziś idę sprawdzić
Byłeś i jak? Do jest ten lokal przy wojsku?
Jeśli tak, to byłam tam kilka razy. Dużo rzeczy, niektóre naprawdę świetne, czasem tylko cena zaporowa- jak na lumpeks, ale warto tam zaglądać.

65- 64-63-62-61-60-59-58-57-56-55-54-53-52

MrsBinks jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 11:01   #102
WiuNia
Raczkowanie

Właśnie... Czy to jest ten lumpek? Jak tam sytuacja wygląda?
WiuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-12, 17:58   #103
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:

byłam tam dzisiaj...jeśli chodzi o mnie to bez szału, nic nie wybrałam

aaa jeśli ktoś jest zainteresowany tymi biustonoszami to widziałam tylko kilka sztuk staników
Stary 2011-04-13, 09:24   #104
Slodkaa
Zakorzenienie

jak był ktoś na francuskiej 23 ?
Slodkaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-25, 13:58   #105
martak6
Przyczajenie

Lumpeksy - Katowice i Mysłowice!

MYSŁOWICE

UL.MIKOŁOWSKA 29 – „Misz -Masz”, sklep z odzieżą używaną z Niemiec, gorszej i lepszej jakości. Ubrania są poukładane rodzajowo (męskie, damskie, dziecinne) na wieszakach, wiszą również torebki i plecaki, stoi jeden kosz z upustem i przy wyjściu kosz 50gr./szt. – wygrzebałam w nim niezłą bluzkę z jedną malusieńką plamką, która w 5 sekund zeszła. Warto poszperać na bluzach są bardzo ładne - niezniszczone, oryginalne (Puma, Addidas, H&M, Orsay) a cena nie przekracza 10zł. Poza tym można wyhaczyć w dobrym stanie kurtki męskie i całkiem modne. Natomiast swetry są porozciągane, zmechacone, a męskie bluzy i koszulki w większości sprane. Godny polecenia lumpik szczególnie w dniu promocji warto coś kupić (częste upusty 50%).

UL.MIKOŁOWSKA 31 –„ H.P.Styl Textilles”, tania odzież na wagę. Atutem są niskie ceny, bo tylko po dogłębnym szperaniu można liczyć na jakieś cuda. Ceny dnia: 8zł/kg, 10zł/kg, 14zł/kg. Oczywiście warto wybrać się na najtańszą cenę i poświęcić minimum godzinę. Ciuszki są porozwieszane na wieszakach i w koszach – z doświadczenia lepsze. Dużo ładnych rzeczy wyglądają jak nowe, bluzki, spodnie, koszulki, koszule, spódniczki. Sama kupiłam ostatnio bluzkę fioletowo-żółtą z Addidasa jak nieużywana. Warte polecenia są również torebki firmowe bądź nie, ale za to niepowtarzalne i w zdumiewającym stanie (oczywiście na wagę, mniejsza część wycenionych (ok.20zł)). Kupiłam w eleganckim stanie "Nike" za 4,60zł i D&G za 10 zł. Sklep zaopatrzony jest niestety/stety w część wycenioną, ale jest to tylko skrawek do którego większość nie zagląda, ma rację. Nic nie jest tam wartego swojej ceny chyba, że w dniu obniżki 50%. Mimo wszystko polecam sklepik na dłuższą metę.

UL.KAROLA MIARKI 5 – „Kwit Leszek”, nazwa intrygująca, ale nic poza nazwą nie przyciąga tam uwagi. Sklep z zachodnią odzieżą używaną, kilka nietypowych rzeczy można wyszperać, zależy od gustu. Ceny zaskakująco wysokie jak na taki stan odzieży, moim zdaniem. Im lepsza rzecz tym droższa.

UL.ARMII KRAJOWEJ (tuż obok biedronki) – mały sklepik po dawnym spożywczaku, niezbyt ciekawa z wygórowanymi cenami. Odzież damska w doskonałym stanie, ale nieładna. Osobiście byłam kilka razy i wyszłam z pustymi rękoma. Natomiast znam kilka dobrych opinii. Odzież dziecinna warta uwagi, ale ceny nie najniższe. Odzieży męskiej znaczny brak. (wycena)

UL.KRAKOWSKA – tania odzież w piwnicy miejskiego centrum handlowego (naprzeciwko przystanku autobusowego). Odzież z drugiej ręki wyglądająca jak nowa. Ciuszki są posegregowane jakościowo na wieszakach, także można znaleźć rząd niezniszczonych, lekko zniszczonych i odrzutki. Poza tym osobno koszule, spodnie, bluzki, bluzy, piżamy, spódniczki, szaliki, czapki, buty, torebki. Warto zwrócić uwagę na „obniżkowe wieszaki”, czyli ostatki 1zł/szt., koszulki, bluzki, koszule 3zł/szt., spodnie, kurtki, garsonki 5zł/szt. oraz wieszak z obniżką 50%. Asortyment jest podzielony na część wycenioną (mniejsza) i na wagę, gdzie znaczniej się opłaca poświęcić czas.

dalej UL.KRAKOWSKA – „Roma”, dosyć mały lumpek, ale wartościowy. Odzież wyłącznie na wagę, poukładana na wieszakach z podziałem na odzież damską i męską oraz dziecinną. Można znaleźć cudeńka jednak wypada poświęcić nawet do kilku godzin (ze względu na ilość ciuchów). Osobiście polecam spodnie dżinsowe – kupiłam kilka par H&M i Reserved, co wykosztowało mnie aż 12zł. Z końcem każdego miesiąca jest obniżka przez cały tydzień każda sztuka za 1.99zł.

UL.GRUNWALDZKA – tania odzież z wyceną, ale warta polecenia głównie w dniach obniżki bądź nowego towaru. Odzież jest ładnie poukładana na wieszakach i jest w czym wybierać. Rzeczy są prawie jak nowe, a niektóre z końcówek kolekcji. Dlatego można wyhaczyć ciekawe koszulki i bluzki, najmodniejsze spodnie i ładne płaszcze. Buty i torebki w koszach w różnych cenach zależnych od stanu rzeczy. Terminarz na cały miesiąc jest dostępny w sklepie. Trzy razy w miesiącu nowa dostawa i obniżka 50%. Polecam, bo sama kupiłam tam kilka dobrych jakościowo bluzek, bluz i spodni.

poniżej UL.GRUNWALDZKIEJ – sklepik z różnościami natomiast w głębi można znaleźć prawdziwą tanią odzież, całkiem przyzwoitą. Ładne damskie bluzki w dobrym stanie, w korzystnej cenie spodnie ciążowe (dżinsy również) i ubranka dla niemowląt. Generalnie wszystko wycenione, ale sprzedaje się w rożnych cenach.

RYNEK 23 – „Szperaczek”, jeden z lepszych sklepów z tanią odzieżą, dawniej smród, brud i szmaty, a teraz prawdziwy raj dla szperaczy modnych, tanich ubrań. Ciuszki są wysokiej jakości i znaczna część w dobrym stanie. Warte poświęcenia czasu są ogromne kosze w których są same cuda, ale trzeba znaleźć kilka godzin wolnych. Druga część sklepu to wycena na której też nie jest drogo, ponieważ jest to wago-wycena. Znalazłam tam najmodniejsze dżinsy – czarne rureczki z zsuwakami na dolnej części nogawek(niżej; zdjęcie). Lumpik jest naprawdę fantastyczny tylko należy zaglądnąć kilka razy, a najlepiej we wtorki w dniu dostawy. Ceny dnia to: 4zł/kg, 6zł/kg, 8zł/kg, 10zł/kg. Polecam.

UL.BYTOMSKA 39 – tania odzież, a właściwie to „droga odzież”, ponieważ ceny przechodzą ludzkie pojęcie, a odzież niezbyt rewelacyjna. Szara, uplamiona koszulka 12 zł nie jest warta kupna. Ubrania są na wagę, ale w środy cena dochodzi do 60zł/kg. Najtańsze natomiast są poniedziałki 50% obniżka, ale również żadna rewelacja jak na tak wysokie ceny. Nie polecam, ale z pogłosek znam ulubieńców.

KATOWICE

UL.MICKIEWICZA – tania odzież „Dyskont” w niskim parterze domu handlowego „Ślązak”. Odzież ładnie poukładana rodzajowo na wieszakach + trzy kosze odrzutek, butów i torebek. Ciuszki są używana i z brytyjskich końcówek kolekcji. Stanem niektórych byłam niesamowicie zaskoczona. Świetne obniżki (w soboty 50%), po ostatnim razie obkupiłam się na kilka dobrych miesięcy, są super bluzki, co najważniejsze nietypowe, modne dżinsy, niezniszczone bluzy młodzieżowe, firmowe sportowe spodnie, ładne nowe koszule męskie i firmówki dla dzieci. Kupiłam sobie krótkie spodenki dżinsowe z Reserved, niebieskie dżinsowe rurki z H&M i dżinsy z Next, z bluzek znalazłam młodzieżówkę różową z Addidasa, szarą z Atmosphere, luźną zielono-szarą z Zary, a zapłaciłam za to dosłowne grosze. Warty uwagi lumpik.

UL.STAWOWA - za McDonaldem w stronę ul. Mickiewicza (w bramie). Tania odzież na wagę i wycenę. Głównie odzież z wyceny, nawet tania (modne dżinsy po 9zł), ale zdarzają się przesadki. Druga część sklepu na wagę, odzież, torebki, pościel w koszach. Trzeba się dobrze nagrzebać żeby coś wyszperać lecz warto. Znalazłam śliczną koszulkę z kotkiem za jedyne 2zł i plecak (zdjęcie) szaro-zielony z Nike z zarysem kredy, która zeszła po jednym przejechaniu płynem za 4,50zł. Ceny: od poniedziałku do środy oraz w soboty 15zł/kg, w czwartki 7,50zł/kg, a w piątki – totalna wyprzedaż – wszystko 1zł/szt.

UL.CHOPINA (białe drzwi) - tanio-droga odzież, ale warta uwagi. Pierwsza część sklepu jest wyceniona z wagą 50zł/kg, co się w wielu przypadkach nie opłaca, dlatego ten dział omijamy. W głębi sklepu (schodkami w górę) natomiast kryją się skarby. Wielkie trzy kosze w których należy dogłębnie szperać. Znalazłam tu spodnie dresowe z Addidasa i dwie męskie koszulki młodzieżowe za które zapłaciłam 5,33zł. Oprócz tego wyhaczyłam firmową sportówkę (zdjęcie) za jedyne 1,36zł. Można na prawdę znaleźć cudeńka jak fenomenalną kurtkę czy bluzkę, a na dodatek część firmowych. Przy kasie jest również mnóstwo różności w różnych cenach. Ceny dnia: 5zł/kg, 7zł/kg/10zł/kg 25zł/kg (chodzi o tą górną część sklepu).

dalej UL.CHOPINA - sklepik "Label", sprzedawca-młody chłopak. Odzież używana na wycenie, ciuszki ładne i w dobrym stanie poukładane na wieszakach i manekinach. Natomiast część firmowa nieco droższa (torebka Nike za 40zł). Inne torebki 5zł/szt. - wszystkie. Spodnie dżinsowe ok. 15zł, ale znalazłam niezły okaz więc się skusiłam. Bluzki dosyć typowe, ale niektóre ciekawe ok.8zł. Na półkach znajdują się również buty w cenie 10zł/szt. (jest co wybierać). Godny polecenia sklepik.

UL.TEATRALNA 12 - tania odzież "H.P.Styl Textilles", w porównaniu z mysłowicką to się umywa. Po pierwsze brak ciuchów na wagę, co jest najbardziej opłacalne, po drugie większość rzeczy nie warte swojej ceny, ceny, które są dosyć wysokie, a po trzecie asortyment o wiele węższy. Nie polecam aczkolwiek można wyhaczyć niezły fatałaszek za troszkę więcej kaski, bo rzeczy są w dobrym stanie i nawet ładne.

UL.GLIWICKA 20 - "Szwajcar", jest to trzypoziomowa tania odzież na którą należy poświęcić z trzy godziny, ale gwarantowane jest to, że nie będą to godziny zmarnowane. Odzież jest świetna, a ceny jeszcze lepsze. Pierwszy poziom to ciuszki porozwieszane na wieszakach - te, które nie chciały zejść są sprzedawane za np.1zł/szt., 3zł/szt. 5zł/szt. (w nich też warto poszperać, bo można coś ładnego wyszukać). Oczywiście są wielkie kosze w których rzeczy takie jak: pościel, firanki, bielizna, buty, torebki, piżamy, czapki są na wagę. Znajduję się też wieszak z torebkami wycenionymi, ale nie drogo. W osobnym pokoju są porozkladane na półkach buty, każdy coś znajdzie dla siebie. Poza tym reszta ciuszków na wieszakach to wycena. Drugi poziom to już odzież typowo wyceniona, posegregowana rodzajowo i jakościowo, jest kilka rządków z przeceną na które warto zerknąć zanim wybieramy się na ostatnie piętro. Trzecie piętro to dosłowny raj dla szperaczy - wszystko na wagę. Odzież jest kolorystycznie i rodzajowo poukładana na wieszakach, można elegancko sobie oglądać. Osobiście tam zawsze kupuję najwięcej rzeczy (ostatnie moje zakupy wyniosły mnie 46zł, ale miałam 51 ciuszków). Znaczna część bluzek i spodni jest firmowa, ale są też ubrania jak nowe. Ceny dnia: 10zł/kg, 15zł/kg. Serdecznie polecam.

obok "Szwajcara" sklep z odzieżą używaną "Dyskont" w piwnicy - ten sam a zarazem inny niż ten w "Ślązaku". Dosyć niskie ceny, warto korzystać w dniach promocji, bo najbardziej się opłaca. Są też na końcu sklepu wystawione rzędy wieszaków np. 4zł/szt. - mam stamtąd ładną bluzkę z New Look (zdjęcie).

UL.FRANCUSKA 13 - "Textile House", nowa sieć sklepów second hand, odzież z drugiej ręki i końcówki kolekcji. Ciuszki są na prawdę w rewelacyjnym stanie, bardzo ładne, ale drogie a niektóre (czyt. większość) za drogie, moim zdaniem. Dla mnie sama wycena jest głupotą, a jeśli jeszcze jakaś szmatka ma kosztować 30zł to jest kompletny idiotyzm. Warto poszperać, bo może akurat znajdzie się coś godnego uwagi i zakupu. Osobiście wyczaiłam buty materiałowe szaro-różowe młodzieżówki za kostkę które kosztowały mnie jedyne 10zł i torebkę D&G za 28zł.

Edytowane przez martak6
Czas edycji: 2011-04-28 o 13:15
martak6 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-25, 18:48   #106
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martak6 Pokaż wiadomość

KATOWICE

UL.CHOPINA (białe drzwi) - odzież używana wyceniona i na wagę, pierwsza część jest wyceniona z wagą 50zł/kg (omija się ten dział), w głębi sklepu po schodkach - jest cena dnia wywieszona na zewnątrz sklepu (5,7,9zł/kg). W koszach warto poszperać, można znaleźć fajne oryginalne spodnie, dresy i bluzki, na wieszakach kurtki (okazy) i masa butów również część firmowych. Przy kasie mnóstwo róźności (tanio). Godny polecenia sklepik.
gdzie jest ta ulica ? koło czego

i wielkie dzięki za namiary
Stary 2011-04-25, 19:02   #107
kkaarrooolina
Rozeznanie

Cytat:
gdzie jest ta ulica ? koło czego

i wielkie dzięki za namiary
Na Chopina został przeniesiony ten lumpek, co kiedyś był przy dworcu (ten duży). Teraz jest przy skrzyżowaniu ul. Stawowej z Mickiewicza (od świateł jakieś 50m)

Edytowane przez kkaarrooolina
Czas edycji: 2011-04-25 o 19:03
kkaarrooolina jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-26, 04:53   #108
martak6
Przyczajenie

Edytowane przez martak6
Czas edycji: 2011-04-28 o 12:17
Stary 2011-04-28, 05:27   #109
martak6
Przyczajenie

Edytowane przez martak6
Czas edycji: 2011-04-28 o 12:16

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-28, 05:32   #110
martak6
Przyczajenie

Edytowane przez martak6
Czas edycji: 2011-04-28 o 12:15
Stary 2011-04-28, 07:11   #111
martak6
Przyczajenie

Edytowane przez martak6
Czas edycji: 2011-04-28 o 12:14
Stary 2011-04-28, 09:33   #112
Z_A_
Raczkowanie

Fiufiu.
Dziewczyny co na temat Sosnowca wiemy? Bo ja znam kilka ciucholandów, al chcesz poszerzyć horyzonty
Z_A_ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-29, 21:06   #113
Felice
Przyczajenie

Jeśli chodzi o lumpeks przeniesiony z Superjednostki, to potwierdzam, lokal koło wojska - Francuska 32.
Ceny faktycznie czasem odstraszają, ale na wadze (14zł/kg) też trafiają się fajne ciuszki. Ciasno ale przynajmniej nie tak zimno jak w poprzedniej hali.
Wie ktoś kiedy są dostawy i czy są jakieś dni przeceny itp?
Felice jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-04-29, 21:22   #114
martak6
Przyczajenie

Z tego, co pytałam to dostawy polegają na codziennym dokładaniu.
Stary 2011-05-02, 18:07   #115
Rinaa
Zakorzenienie

Dziewczyny czy z Placu Wolności do tego dużego lumpeksu na Gliwickiej ( Szwajcar) jest daleko ? czy dojadę tam tramwajem/autobusem ?
Stary 2011-05-02, 19:23   #116
WiuNia
Raczkowanie

Bliziutko, spokojnie możesz tam dojśc pieszo, jakieś 100-150m od placu wolności, na zakręcie jest
WiuNia jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-02, 20:04   #117
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez WiuNia Pokaż wiadomość
Bliziutko, spokojnie możesz tam dojśc pieszo, jakieś 100-150m od placu wolności, na zakręcie jest
dziękuję nigdy nie byłam w tamtych stronach
Stary 2011-05-05, 11:30   #118
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Felice Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi o lumpeks przeniesiony z Superjednostki, to potwierdzam, lokal koło wojska - Francuska 32.
Ceny faktycznie czasem odstraszają, ale na wadze (14zł/kg) też trafiają się fajne ciuszki. Ciasno ale przynajmniej nie tak zimno jak w poprzedniej hali.
Wie ktoś kiedy są dostawy i czy są jakieś dni przeceny itp?
mógłby mi ktoś napisać, gdzie jest ten lumpeks ?
nie znam Francuskiej
http://maps.google.pl/maps?q=francus...ed=0CBgQ8gEwAA
mam szukać sądu ?
Stary 2011-05-05, 11:50   #119
AneczkaJ
Rozeznanie

Cytat:
mógłby mi ktoś napisać, gdzie jest ten lumpeks ?
nie znam Francuskiej
W załączniku mapka, budynek oznaczony literką A.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg mapa.jpg (125,6 KB, 62 załadowań)
AneczkaJ jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2011-05-05, 13:30   #120
Rinaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AneczkaJ Pokaż wiadomość
W załączniku mapka, budynek oznaczony literką A.
dziękuję mam nadzieję, że uda mi się trafić
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości