![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: ***american Girl***
pieprzyc to co maja w glowach, czekolada zalozyla ten watek by ogladac! wiec OGLADAJMY, bez zbednych komentarzy!!!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
słynna Wizażowa "zazdrość" to jest dla mnie nic innego jak tylko najbardziej chamski przytyk jaki tu przejdzie kontrolę, regulamin i szeroko pojętą kulturę osobistą ![]() W 99% użyty niesłusznie (jak tu) i chyba tylko z czystej złośliwości ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hym coś ogląda się po to żeby ocenic, sprawdzic czy do Ciebie pasuje a bez słów ciężko się porozumiec zresztą forum nie jest do oglądania z tego co wiem ;D Do jakiejś galerii trzeba zajrzec żeby sobie poogladac.
Tak jestem zazdrosna jak nie wiem co... Nie wiedziec czemu mam wrażenie, że nabardziej tutaj są zazdrosne właśnie te osoby które innym ową zazdrośc zarzucają. Ja bym była zazdrosna.. ale o inteligencje, rozum, madrosc zyciową - bo to nie są rzeczy którę mogę sobie zafundowac ot tak wizytą w sklepie z ciuchami i u fryzjerki, kosmentyczki... Bo nie oszukujmy się na taka dziewczyne jak ta ze zdjęc mogłoby się wystylizowac 90% kobiet - nie są jakoś wyjątkowo urodziwe, nie są wysokie, super figur też nie mają ( ot w wiekszosc płaskie chudzinki albo chudzinki z silikonem ) - cały ich wątpliwy urok, sexapil i w ogole wartosc kryje sie w serii zabiegów które każdy może sobie zafundowac, wiec gdybym tylko chciala to bym z siebie takie "cos" zrobiła i bez sensu byłaby jakas głupia dziecięca zazdrosc. No i dalej zostaję przy tym, że jednya atrakacyjna rzecz u tych dziewczyn to włosy.. chociaż taki tapir sobie na głowie zrobic to też nie sztuka. Ps. jakby ktos nie zrozumiał - te panienki są jak kopie a nie ludzie na ulicach ;/ Zresztą odkad to oryginalnosc to gonienie za nią ?!? Sorry.. ale to też ostatnio chyba tylko kwestia mody -dziwnie się uczesze, dziwnie sie ubiore - bede fajna bo oryginalna. Dziewczyny trochę rozumu w tej gonitwie za oryginalnoscią... dla mnie o wiele lepiej wygląda dziewczyna ubrana "normalnie" ( bo co jest tak naprawde normalne ? ) z jakimis fajnymi dodatkami okreslajacymi jej charakter niz taka sztuczna silaca sie na oryginalnosc lalunia. To jest zenujące. |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Wtajemniczenie
|
Margitta, nie, nie z czystej zlosliwosci - ja rozumiem, ze komus taki styl nie musi sie podobac, ale wlasnie zarzucanie takiej dziewczynie, ze jest na 100% glupia i pusta wynika z zazdrosci
![]() ![]() ![]() No i zgadzam sie, moze zacznijmy ogladac, ten kto chce, a ten kto nie chce....wiadomo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Zadomowienie
|
sub
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Cóż ja nie mówię, że są głupie czy puste ot są sobie.. wystudiowane do bólu, sztuczne, z przyklejonym uśmiechem na ślicznych zębach, takie słodkie i "idealne" że aż nierealne... Chociaż jak się powiększy więkosc zdjec to niestety ich cera nawet przy make up'ie pozostawia wiele do życzenia..
Ale cóż.. jak się komuś podoba to nic na to nie poradzę, nawet nie zamierzam ![]() A popatrzec zawsze warto - bo wszedzie mozna znalezc jakas inspiracje, cos ciekawego, dla nas ładnego - tak jak dla mnie z pierwszego postu drugie zdjęcie - chociaż piersi sztuczne że hej to sposób noszenia bluzki i paska świetny. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
ok, offtop ostatni raz i nie zaśmiecamy wątku
![]() Cytat:
co do chłopacy: w języku polskim jest coś takiego jak kategoria deprecjatywności. Istnienie jej oznacza, że teoretycznie każdy rzeczownik rodzaju męskoosobowego, który ma formę męskoosobową mianownika liczby mnogiej, może także tworzyć poprawną formę niemęskoosobową. Np. zwykłym M lm. od chłop jest forma (ci) chłopi, ale obok niej funkcjonuje także nacechowane (te) chłopy. <te>chłopaki to forma niemęskoosobowa i jest używana częściej niż ta 'normalna' czyli <ci>chłopacy ![]() Czyli Czekolado, jest poprawna i to znacznie bardziej niż inne ![]() co do tego wyrażenia gwarowego się nie zgodzę, bo to bardziej "chłopy" niż chłopacy. No ale zawsze możemy podyskutować po cichutku na prywatnych ![]() pozdrawiam za offtop przeraszam ![]()
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
Ciekawa stylizacja, inspirując się tym stylem można uwydatnić wiele kobiecości i seksapilu. Zwracam uwagę na słowo "inspirując" bo dokładne naśladownictwo byłoby brakiem finezji i walką o ogień o uzyskanie idealnie odzwierciedlonego wizerunku, bo każda z nas ma niepowtarzalną i oryginalną urodę. Chcę mieć dłuższe włosy więc za pół roku american Girl na sobotniej imprezie to ja
![]() ![]() ![]() Za pozwoleniem, a propos wielu komentarzy przypomina mi się film o tytule bodajże "Legalna blondynka". Kontynuując: nie gloryfikują naturalności, a czemu mają to robić? Brak epilacji brwi, naturalny, niekoniecznie efektowny kolor włosów, zero absolutne makijażu moim skromnym zdaniem nie robi wrażenia. Dla mnie osobiście jest lenistwem i niedbalstwem. Oczywiście zaniedbana cera pod grubą warstwą podkładu jaknajbardziej podchodzi pod zaniedbanie również.
#99 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny,mieszkalam w Miami jakies 2 lata.Spotykalam kobiety ze zdjec codziennie w klubach,ale tez widzialam je codziennie na South Beach,zepelnie bez makijazu i w kostiumach kapielowych.Nie ma co uktywac,ze figury maja boskie
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja trochę mogę wkleić. A teksty, że przez wygląd ktoś jest głupi to żal. Nie ma to jak oceniać po pozorach - wstyd.
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że wątek kontrowersyjny, ale się wypowiem
![]() Mnie się ten styl ogólnie nie podoba: przesadzistość opalenizny i makijażu aż kipi, ale jedna rzecz mi się podoba: te fryzurki z loczkami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stroje tych dziewczyn to raczej takie lolitkowate, słodkie ciuszki, kolorowe, dziewczęce, czyli w sumie nic odkrywczego ![]()
#102 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ganguro to nie to co napisałaś ![]()
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny- styl może Wam się nie podobać, ale pisanie, że są puste bo 50procent czasu spedzają przed lustrem to już przesada. Mam pare podobnie wyglądających znajomych- studiują. I fakt, muszą dużo czasu spedzać przed lustrem, że mieć dopracowany makijaż, włosy itp. i dbać o siebie i jeszcze mają czas na naukę- podziwiam za umiejętność gospodarowania czasem. A nawet jeśli panienki ze zdjęć są puste i głupie to przecież Czekolada nie chce naśladować ich IQ tylko stylu modowego, wiec komentarze na temat czegoś innego niż ich wygląd są tutaj zbędne i nic nie wnoszą. dziuniaaa, nie ma co ukrywać te dziewczyny z Twoich fotek są postrzegane jako ładne przez wiekszość ludzi (regularne rysy,duże oczy, usta, proste, białe zeby) i bez makijażu podejrzewam też wyglądałyby ładnie bo po prostu mają taki typowy, lalkowaty typ urody. Dlatego miło na nie popatrzeć przez wzgląd na urodę. Także przez wzgląd na dopracowany makijaż i włosy, styl aurat mi nie odpowiada. To jest tak, że miło się patrzy na te dziewczyny ale sama w życiu nie chciałabym tak wyglądać ![]() ![]()
![]() |
#106 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak, Tila Tequlia to modelka, gł. się rozbiera przed obiektywem, jest dobrze przerobioną Japonką, została odkryta na myspace, robi skandale gadając, że jest lesbijką i takie tam....
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo jest z wieloma rzeczami, myslę, że nie potrzeba Ci przykładów.
![]() |
#109 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Frieda Rose
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Paznokci one własnie tam super nie mają i na każdej focie włosów extra też, nie3 raz są normalnie przeczesane szczotką. Ale po kolei wklejam ![]()
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Frieda na jednej fotce bez makijażu (przynajmniej oczu) straciła ciut na uroku ale nadal wygląda bardzo ładnie i przede wszystkim naturalnie, moim zdaniem.
#117 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sandra Elizabeth - bardzo ładnie jej w blondzie.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:53.