***american Girl*** - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-29, 21:57   #91
joanah
Raczkowanie

GG do joanah
Dot.: ***american Girl***

pieprzyc to co maja w glowach, czekolada zalozyla ten watek by ogladac! wiec OGLADAJMY, bez zbednych komentarzy!!! nikogo nie powinno obchodzic to ile maja IQ, ile spedzaja czasu przed lustrem czy na zakupach.... a to ze wszystkie wygladaja tak samo to juz ich problem. jak ktos boi sie byc soba to najlatwiej ukryc sie w tlumie - i to jest jeden ze sposob. trzeba przyznac, ze bardzo efektowny...
joanah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 22:08   #92
margitta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia5558 Pokaż wiadomość
Eyo, z twojego postu bije zazdrosc, az boli

Smiesza mnie troche takie wypowiedzi bo 90% dziewczyn na impreze maluje sie w stylu somky eyes, do tego lubi sobie podkrecic wlosy ciekawe czy tez mowia o sobie "glupie puste lale"

słynna Wizażowa "zazdrość" to jest dla mnie nic innego jak tylko najbardziej chamski przytyk jaki tu przejdzie kontrolę, regulamin i szeroko pojętą kulturę osobistą Chyba kiedyś założę o tym wątek...

W 99% użyty niesłusznie (jak tu) i chyba tylko z czystej złośliwości

Cytat:
Napisane przez joanah Pokaż wiadomość
pieprzyc to co maja w glowach, czekolada zalozyla ten watek by ogladac! wiec OGLADAJMY, bez zbednych komentarzy!!! nikogo nie powinno obchodzic to ile maja IQ, ile spedzaja czasu przed lustrem czy na zakupach....
Nie bądźmy tacy restrykcyjni

Cytat:
Napisane przez joanah Pokaż wiadomość
a to ze wszystkie wygladaja tak samo to juz ich problem. jak ktos boi sie byc soba to najlatwiej ukryc sie w tlumie - i to jest jeden ze sposob. trzeba przyznac, ze bardzo efektowny...
Tu akurat się zgodzę
Stary 2008-01-29, 22:15   #93
eyo
Zakorzenienie

Hym coś ogląda się po to żeby ocenic, sprawdzic czy do Ciebie pasuje a bez słów ciężko się porozumiec zresztą forum nie jest do oglądania z tego co wiem ;D Do jakiejś galerii trzeba zajrzec żeby sobie poogladac.

Tak jestem zazdrosna jak nie wiem co... Nie wiedziec czemu mam wrażenie, że nabardziej tutaj są zazdrosne właśnie te osoby które innym ową zazdrośc zarzucają.
Ja bym była zazdrosna.. ale o inteligencje, rozum, madrosc zyciową - bo to nie są rzeczy którę mogę sobie zafundowac ot tak wizytą w sklepie z ciuchami i u fryzjerki, kosmentyczki... Bo nie oszukujmy się na taka dziewczyne jak ta ze zdjęc mogłoby się wystylizowac 90% kobiet - nie są jakoś wyjątkowo urodziwe, nie są wysokie, super figur też nie mają ( ot w wiekszosc płaskie chudzinki albo chudzinki z silikonem ) - cały ich wątpliwy urok, sexapil i w ogole wartosc kryje sie w serii zabiegów które każdy może sobie zafundowac, wiec gdybym tylko chciala to bym z siebie takie "cos" zrobiła i bez sensu byłaby jakas głupia dziecięca zazdrosc. No i dalej zostaję przy tym, że jednya atrakacyjna rzecz u tych dziewczyn to włosy.. chociaż taki tapir sobie na głowie zrobic to też nie sztuka.

Ps. jakby ktos nie zrozumiał - te panienki są jak kopie a nie ludzie na ulicach ;/ Zresztą odkad to oryginalnosc to gonienie za nią ?!? Sorry.. ale to też ostatnio chyba tylko kwestia mody -dziwnie się uczesze, dziwnie sie ubiore - bede fajna bo oryginalna. Dziewczyny trochę rozumu w tej gonitwie za oryginalnoscią... dla mnie o wiele lepiej wygląda dziewczyna ubrana "normalnie" ( bo co jest tak naprawde normalne ? ) z jakimis fajnymi dodatkami okreslajacymi jej charakter niz taka sztuczna silaca sie na oryginalnosc lalunia. To jest zenujące.
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 22:26   #94
kasia5558
Wtajemniczenie

Margitta, nie, nie z czystej zlosliwosci - ja rozumiem, ze komus taki styl nie musi sie podobac, ale wlasnie zarzucanie takiej dziewczynie, ze jest na 100% glupia i pusta wynika z zazdrosci bo krytyka stylu to jedno, ale doczpieanie do tego filozofii - blondynka,duze cyce=pusto w czasce, wynika nie z czego innego, jak wlasnie z zazdrosci. Bo jest ladna(ok,powiedzmy, ze niebrzydka, bo wiadomo jak to jest z gustami), to niech chociaz bedzie glupia, no zeby sprawiedliwie bylo

No i zgadzam sie, moze zacznijmy ogladac, ten kto chce, a ten kto nie chce....wiadomo
kasia5558 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 22:33   #95
satine
Zadomowienie

sub

satine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 22:36   #96
eyo
Zakorzenienie

Cóż ja nie mówię, że są głupie czy puste ot są sobie.. wystudiowane do bólu, sztuczne, z przyklejonym uśmiechem na ślicznych zębach, takie słodkie i "idealne" że aż nierealne... Chociaż jak się powiększy więkosc zdjec to niestety ich cera nawet przy make up'ie pozostawia wiele do życzenia..

Ale cóż.. jak się komuś podoba to nic na to nie poradzę, nawet nie zamierzam Mi też sie wiele rzeczy podoba które się innym nie podobają... Poza tym ja tu tylko wyrażam własne zdanie o tych "american girls", staram się nikogo nie obrażac, nie popadac w stereotypy, chociaż każdy stereotyp ma w sobie jakąs częśc prawdy...

A popatrzec zawsze warto - bo wszedzie mozna znalezc jakas inspiracje, cos ciekawego, dla nas ładnego - tak jak dla mnie z pierwszego postu drugie zdjęcie - chociaż piersi sztuczne że hej to sposób noszenia bluzki i paska świetny.
eyo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-29, 22:56   #97
Pachnąca_trawą
Zadomowienie

ok, offtop ostatni raz i nie zaśmiecamy wątku .

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość

tak a jest poprawna?
Cytat:
Napisane przez corka_rosy Pokaż wiadomość
Taki offtop: chłopacy to wyrażenie gwarowe, tak jak np. ptacy. O ile tego drugie wyszło z użycia, to "chlopacy" są dość popularni Koniec offtopu

co do chłopacy: w języku polskim jest coś takiego jak kategoria deprecjatywności. Istnienie jej oznacza, że teoretycznie każdy rzeczownik rodzaju męskoosobowego, który ma formę męskoosobową mianownika liczby mnogiej, może także tworzyć poprawną formę niemęskoosobową. Np. zwykłym M lm. od chłop jest forma (ci) chłopi, ale obok niej funkcjonuje także nacechowane (te) chłopy.
<te>chłopaki to forma niemęskoosobowa i jest używana częściej niż ta 'normalna' czyli <ci>chłopacy ..a i oczywiście formy niemęskoosobowe niosą dodatkowe znaczenie, najczęściej negatywne .< pisałam to dawno temu na innym forum, w razie czego zapraszam na priv, jeśli nieczytelne.>

Czyli Czekolado, jest poprawna i to znacznie bardziej niż inne

co do tego wyrażenia gwarowego się nie zgodzę, bo to bardziej "chłopy" niż chłopacy. No ale zawsze możemy podyskutować po cichutku na prywatnych .

pozdrawiam za offtop przeraszam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 02:57   #98
M42
Raczkowanie

Ciekawa stylizacja, inspirując się tym stylem można uwydatnić wiele kobiecości i seksapilu. Zwracam uwagę na słowo "inspirując" bo dokładne naśladownictwo byłoby brakiem finezji i walką o ogień o uzyskanie idealnie odzwierciedlonego wizerunku, bo każda z nas ma niepowtarzalną i oryginalną urodę. Chcę mieć dłuższe włosy więc za pół roku american Girl na sobotniej imprezie to ja Będę musiała pić po połowie kieliszka bo w tej stylizacji będę mieć tylko jedną półkulę mózgową.

Za pozwoleniem, a propos wielu komentarzy przypomina mi się film o tytule bodajże "Legalna blondynka".
Kontynuując:
nie gloryfikują naturalności, a czemu mają to robić? Brak epilacji brwi, naturalny, niekoniecznie efektowny kolor włosów, zero absolutne makijażu moim skromnym zdaniem nie robi wrażenia. Dla mnie osobiście jest lenistwem i niedbalstwem. Oczywiście zaniedbana cera pod grubą warstwą podkładu jaknajbardziej podchodzi pod zaniedbanie również.
Stary 2008-01-30, 05:36   #99
sunapee
Zadomowienie

GG do sunapee

Dziewczyny,mieszkalam w Miami jakies 2 lata.Spotykalam kobiety ze zdjec codziennie w klubach,ale tez widzialam je codziennie na South Beach,zepelnie bez makijazu i w kostiumach kapielowych.Nie ma co uktywac,ze figury maja boskie cery rowniez .To sa bardzo zadbane kobiety (co prawda nie moge wypowiedziec sie o wszystkich,ale te,ktore ja widizialam na co dzien,a makijaz wynika z tego,ze byl robiony albo do zdjec albo na nocna impreze.Czy makijaz dzienny nie rozni sie od wieczorowego????.Zawsze mi sie wydawalo,ze ten wieczorowy musi byc mocniejszy i bardziej wyrazisty.No ale pewnie sie nie znam....gdzie jest napisane,ze kobiety ze zdjec maluja sie tak na codzien??? A nawet jesli,to jest to ich sprawa.Nie kazdy stawia na naturalnosc.Przynajmniej odrozniaja sie od polskich klonow w stylu baleriny,rurki,tunika i zlote dodatki,albo czerwone buty,torebka i wlosy....Podczas wizyty w Polsce nawet moj maz,ktory ma male pojecie o modzie stwierdzil,ze Polki wygladaja tak samo...sa takie "blend"...Co do IQ to sie nie wypowiadam,bo dla mnie to jest smieszne,osadzac czyjec IQ po zdjeciuCzy ogladajac zdjecia na MM albo tez na plotkowych oceniacie IQ innych wizazanek?? Szczerze watpie
Stary 2008-01-30, 07:09   #100
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czekolada83 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie taki look, zdjecia zapozyczylam z naszej klasy dziewczyny chyba sie nie gniewaja

macie podobne fotki, szukam inspiracji makijazowych i fryzurowych bo niestety mam krotkie wlosy ;(;( rowniez lolitkowych ubran bym chciala zobaczyc wiecej
Te dziewczyny to Jennifer Vielle i Sandra Elizabeth. Wpisz w Google to znajdziesz dużo ich zdjęć.
Ja trochę mogę wkleić.

A teksty, że przez wygląd ktoś jest głupi to żal. Nie ma to jak oceniać po pozorach - wstyd.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 34442875.jpg (27,6 KB, 1453 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37386711.jpg (27,7 KB, 480 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37388894.jpg (30,4 KB, 629 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1172238841a2129356799b791167639l.jpg (46,3 KB, 1795 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1172194455a1945472247b440036303l.jpg (28,1 KB, 1570 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39451637.jpg (32,6 KB, 1846 załadowań)

włosy - zapuszczanie i dbanie
dziuniaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-30, 07:12   #101
isa666
Zakorzenienie

Widzę, że wątek kontrowersyjny, ale się wypowiem

Mnie się ten styl ogólnie nie podoba: przesadzistość opalenizny i makijażu aż kipi, ale jedna rzecz mi się podoba: te fryzurki z loczkami Jeśli miałabym coś wybrać z tego stylu to właśnie taką fryzurę Ale na pewno nie w odcieniu super-platynowy blond czy mieszance czarno-siwej z pasemkami tylko w bardziej naturalnym A to dlatego, że pomarańczowa opalenizna z takim siwym kolorem włosów mi się strrrasznie nie podoba

Stroje tych dziewczyn to raczej takie lolitkowate, słodkie ciuszki, kolorowe, dziewczęce, czyli w sumie nic odkrywczego
Stary 2008-01-30, 07:27   #102
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chii1986 Pokaż wiadomość
Na 1,3 i 4 fotce kolejna gwiazdka myspace Tila Tequila... co prawda często się rozbiera ale to już jej sprawa...na skandalach idzie zarobić

typowa przerobiona Japonka...albo Koreanka..zresztą w Japonii jest taki styl(chyba się nazywa ganguro i polega na przerabianiu się na styl amerykański-solarium,blond włosy,róż,makijaż powiekszający oczy)..zresztą wpiszcie sobie w wyszukiwarce obrazów google słowo "ganguro" a zobaczycie jak strasznie wyglądają "opalone" Japonki, moim zdaniem.
Ta Japonka to Tila Tequila, modelka. Ma chyba swój program na MTV.
A ganguro to nie to co napisałaś - to kolorowe ciuchy, teatralne makijaże, ciała są blade, na twarzach są farbki, tak ja tu:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg ganguro_logo.jpg (58,2 KB, 435 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ganguro5.jpg (22,0 KB, 376 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:29   #103
dziuniaaa
Zakorzenienie

I dalej:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 24297301.jpg (47,4 KB, 358 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24513111.jpg (26,4 KB, 365 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24556029.jpg (21,0 KB, 455 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 24512539.jpg (30,7 KB, 609 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 30140249.jpg (10,3 KB, 718 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31610526.jpg (15,7 KB, 728 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:29   #104
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
A nawet jesli,to jest to ich sprawa.Nie kazdy stawia na naturalnosc.Przynajmniej odrozniaja sie od polskich klonow w stylu baleriny,rurki,tunika i zlote dodatki,albo czerwone buty,torebka i wlosy....Podczas wizyty w Polsce nawet moj maz,ktory ma male pojecie o modzie stwierdzil,ze Polki wygladaja tak samo...sa takie "blend"...Co do IQ to sie nie wypowiadam,bo dla mnie to jest smieszne,osadzac czyjec IQ po zdjeciuCzy ogladajac zdjecia na MM albo tez na plotkowych oceniacie IQ innych wizazanek?? Szczerze watpie
Zgadzam się.
Dziewczyny- styl może Wam się nie podobać, ale pisanie, że są puste bo 50procent czasu spedzają przed lustrem to już przesada.

Mam pare podobnie wyglądających znajomych- studiują. I fakt, muszą dużo czasu spedzać przed lustrem, że mieć dopracowany makijaż, włosy itp. i dbać o siebie i jeszcze mają czas na naukę- podziwiam za umiejętność gospodarowania czasem.
A nawet jeśli panienki ze zdjęć są puste i głupie to przecież Czekolada nie chce naśladować ich IQ tylko stylu modowego, wiec komentarze na temat czegoś innego niż ich wygląd są tutaj zbędne i nic nie wnoszą.

dziuniaaa, nie ma co ukrywać te dziewczyny z Twoich fotek są postrzegane jako ładne przez wiekszość ludzi (regularne rysy,duże oczy, usta, proste, białe zeby) i bez makijażu podejrzewam też wyglądałyby ładnie bo po prostu mają taki typowy, lalkowaty typ urody.

Dlatego miło na nie popatrzeć przez wzgląd na urodę. Także przez wzgląd na dopracowany makijaż i włosy, styl aurat mi nie odpowiada.

To jest tak, że miło się patrzy na te dziewczyny ale sama w życiu nie chciałabym tak wyglądać no chociaż włosów zazdroszczę
Stary 2008-01-30, 07:31   #105
dziuniaaa
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 35744178.jpg (63,0 KB, 795 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33186074.jpg (23,0 KB, 552 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 46489295.jpg (44,4 KB, 1024 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 42808975.jpg (24,1 KB, 541 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37175324.jpg (37,2 KB, 984 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 41060668.jpg (17,1 KB, 1077 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:31   #106
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Ta Japonka to Tila Tequila, modelka. Ma chyba swój program na MTV.
A ganguro to nie to co napisałaś - to kolorowe ciuchy, teatralne makijaże, ciała są blade, na twarzach są farbki, tak ja tu:
No jak nie to co napisałam- ganguro to jest to co wkleiłaś- kolorowe makijaże, przyciemnianie ciała, dużo różu i makijaż powiekszający oczy tzw. panda, do tego często blond włosy i wysokie koturny- by upodobnić się fizycznie do Amerykanek. Wszystko co napisałam się zgadza.
Tak, Tila Tequlia to modelka, gł. się rozbiera przed obiektywem, jest dobrze przerobioną Japonką, została odkryta na myspace, robi skandale gadając, że jest lesbijką i takie tam....
Stary 2008-01-30, 07:34   #107
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się.
Dziewczyny- styl może Wam się nie podobać, ale pisanie, że są puste bo 50procent czasu spedzają przed lustrem to już przesada.

Mam pare podobnie wyglądających znajomych- studiują. I fakt, muszą dużo czasu spedzać przed lustrem, że mieć dopracowany makijaż, włosy itp. i dbać o siebie i jeszcze mają czas na naukę- podziwiam za umiejętność gospodarowania czasem.
A nawet jeśli panienki ze zdjęć są puste i głupie to przecież Czekolada nie chce naśladować ich IQ tylko stylu modowego, wiec komentarze na temat czegoś innego niż ich wygląd są tutaj zbędne i nic nie wnoszą.

dziuniaaa, nie ma co ukrywać te dziewczyny z Twoich fotek są postrzegane jako ładne przez wiekszość ludzi (regularne rysy,duże oczy, usta, proste, białe zeby) i bez makijażu podejrzewam też wyglądałyby ładnie bo po prostu mają taki typowy, lalkowaty typ urody.

Dlatego miło na nie popatrzeć przez wzgląd na urodę. Także przez wzgląd na dopracowany makijaż i włosy, styl aurat mi nie odpowiada.

To jest tak, że miło się patrzy na te dziewczyny ale sama w życiu nie chciałabym tak wyglądać no chociaż włosów zazdroszczę
Jest coś takiego jak wprawa. Znam dziewczyny co 30 min przed lustrem, przed imprezą choćby - wystarczy i wyglądają nawet lepiej.
Tak samo jest z wieloma rzeczami, myslę, że nie potrzeba Ci przykładów.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2326404900a3572055581b907730776l.jpg (21,2 KB, 248 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2326404900a3955221806b393857357l.jpg (80,1 KB, 509 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3800015071a3970729317b996965000l.jpg (10,2 KB, 486 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3743623010a3811132402b948767888l.jpg (20,3 KB, 345 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 29712878.jpg (36,6 KB, 610 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3800015071a3903884492b214344808l.jpg (36,8 KB, 446 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:37   #108
dziuniaaa
Zakorzenienie

Staci Cole
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2066502880102406494ljIvLj_ph.jpg (56,7 KB, 384 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2180373740102406494pzfVWm_ph.jpg (62,7 KB, 523 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2153258700102406494EOmjIy_ph.jpg (43,0 KB, 457 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2416612560102406494fpQqsm_ph.jpg (43,7 KB, 399 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image-82123-357280-2e1f94bf.jpg (28,2 KB, 875 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Image-82123-357288-51f0375a.jpg (22,6 KB, 590 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:39   #109
Chii1986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dziuniaaa Pokaż wiadomość
Jest coś takiego jak wprawa. Znam dziewczyny co 30 min przed lustrem, przed imprezą choćby - wystarczy i wyglądają nawet lepiej.
Tak samo jest z wieloma rzeczami, myslę, że nie potrzeba Ci przykładów.
Wiem... sama potrafie zrobić imprezowy makijaż z dużą ilością kosmetyków w 20 minut bo po prostu maluję się codziennie. Natomiast solarium, tipsy, układanie fryzury codziennie- co wygląda naprawdę porządnie,kosmetyczka itp.- na to trzeba mieć czas, ja na to czasu nie mam(zresztą i tak nie lubię tipsów i solarium)... podczas sesji nawet nie mam czasu by nogi ogolić tylko się uczę- a te dziewczyny widać umieją sobie wszystko zorganizować .. ja jestem za duży leń by dbać o siebie nawet na zasadzie-wcierać balsam po każdej kąpieli

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 07:40   #110
dziuniaaa
Zakorzenienie

Frieda Rose
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 11113577.jpg (23,0 KB, 554 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 11113578.jpg (16,5 KB, 499 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 74979594.PlFLZVHL.speak2.jpg (42,2 KB, 258 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 469512899_5fcaf86f84_o.jpg (21,3 KB, 738 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 774613617_2bedf5d3ab.jpg (41,9 KB, 561 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 827267431.jpg (22,4 KB, 1470 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:45   #111
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem... sama potrafie zrobić imprezowy makijaż z dużą ilością kosmetyków w 20 minut bo po prostu maluję się codziennie. Natomiast solarium, tipsy, układanie fryzury codziennie- co wygląda naprawdę porządnie,kosmetyczka itp.- na to trzeba mieć czas, ja na to czasu nie mam... podczas sesji nawet nie mam czasu by nogi ogolić tylko się uczę- a te dziewczyny widać umieją sobie wszystko zorganizować .. ja jestem za duży leń by dbać o siebie nawet na zasadzie-wcierać balsam po każdej kąpieli
Co do balsamu to ja mam z tym duże kłopoty i z innymi rzeczami nieraz też - brak czasu, big leń.
Paznokci one własnie tam super nie mają i na każdej focie włosów extra też, nie3 raz są normalnie przeczesane szczotką. Ale po kolei wklejam.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 830731985.jpg (34,9 KB, 214 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 832459781.jpg (49,1 KB, 287 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 843100555_eb916b19df.jpg (90,4 KB, 340 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg surprised.JPG (41,9 KB, 1012 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1802799137_74e1c50b7d.jpg (35,4 KB, 310 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1801950717_552cd12fe9.jpg (32,3 KB, 212 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:47   #112
dziuniaaa
Zakorzenienie

Shannon Bond.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 17666507a23709568b668006429l.jpg (17,6 KB, 121 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812202528a822474132b794828236l.jpg (36,3 KB, 300 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812202528a822474600b322164351l.jpg (41,7 KB, 308 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812202528a1999899848b174202360l.jpg (37,7 KB, 197 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3916173427a4095800827b314406296l.jpg (48,2 KB, 337 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4252769716a5097605134l.jpg (44,3 KB, 323 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:49   #113
dziuniaaa
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4518930552a5226897400l.jpg (17,6 KB, 142 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4518930552a5226897371l.jpg (20,6 KB, 157 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4450538202a5381247973l.jpg (39,1 KB, 391 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4252769716a5097767246l.jpg (29,7 KB, 340 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812202528a812315504b893882116l.jpg (49,9 KB, 328 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 812202528a1999899848b174202360l.jpg (37,7 KB, 125 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:51   #114
dziuniaaa
Zakorzenienie

To jest niby Polka mieszkająca w USA.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 23587408.jpg (37,4 KB, 1071 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23514932.jpg (39,4 KB, 915 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 23513541.jpg (31,6 KB, 784 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31284835.jpg (49,1 KB, 774 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31287719.jpg (48,3 KB, 939 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31284955.jpg (40,3 KB, 683 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:52   #115
Chii1986
Zakorzenienie

Frieda na jednej fotce bez makijażu (przynajmniej oczu) straciła ciut na uroku ale nadal wygląda bardzo ładnie i przede wszystkim naturalnie, moim zdaniem.
Stary 2008-01-30, 07:52   #116
dziuniaaa
Zakorzenienie

figura super, ale biust...ble.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 25241772.jpg (43,4 KB, 493 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31325826.jpg (41,4 KB, 538 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 31729274.jpg (37,7 KB, 426 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33051639.jpg (46,5 KB, 530 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33051620.jpg (40,9 KB, 882 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 33050165.jpg (32,2 KB, 592 załadowań)

Stary 2008-01-30, 07:54   #117
dziuniaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Frieda na jednej fotce bez makijażu (przynajmniej oczu) straciła ciut na uroku ale nadal wygląda bardzo ładnie i przede wszystkim naturalnie, moim zdaniem.
Ładna jest i super ma figurkę - była modelka.

Sandra Elizabeth - bardzo ładnie jej w blondzie.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 4842539123a6243830407l.jpg (33,0 KB, 720 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 4842539123a6243830403l.jpg (5,2 KB, 748 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3413455783a3989766604b986118532l.jpg (76,7 KB, 415 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3413455783a3989766543b224834711l.jpg (71,2 KB, 403 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2945737975a3097400104b12933819l.jpg (28,1 KB, 774 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2047546231a3989774286b577505403l.jpg (60,3 KB, 518 załadowań)

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-01-30, 08:02   #118
dziuniaaa
Zakorzenienie

Jennifer Vielle - a ona beznadziejnie w brązie wygląda.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 3720328362a3959054395b56275346l.jpg (24,6 KB, 540 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2294914454a2294927098b659718274l.jpg (8,6 KB, 382 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 3625305526a3626209632b68815488l.jpg (17,8 KB, 741 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37388935.jpg (46,0 KB, 398 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37388989.jpg (45,2 KB, 785 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37388998.jpg (41,7 KB, 822 załadowań)

Stary 2008-01-30, 08:04   #119
dziuniaaa
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2147025497a6415429612l.jpg (28,0 KB, 328 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 37389210.jpg (34,7 KB, 679 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38124946.jpg (48,9 KB, 432 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38124950.jpg (38,3 KB, 765 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38124959.jpg (51,0 KB, 586 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 38430524.jpg (39,2 KB, 1061 załadowań)

Stary 2008-01-30, 08:07   #120
dziuniaaa
Zakorzenienie

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 38590182.jpg (28,7 KB, 562 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 39451467.jpg (27,4 KB, 622 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 40835585.jpg (28,0 KB, 398 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 118309823a1860136160b74798423l.jpg (46,9 KB, 895 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 1010593440.jpg (33,3 KB, 506 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 708215863.jpg (42,6 KB, 521 załadowań)

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości