|
|
#91 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Aqua Allegoria Guerlain
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cabaret to niespotykany zapach, nie ma go w Sephorach ani Douglasach. Jest - moim zdaniem - zapachem niezwykle wyważonym, czuję w nim leśną różę i grapefruity. To nie zimowy, ciężki otulacz, raczej zapach przestrzenny, kojarzy mi się z wolnością i niczym nie krępowaną pewnością siebie. Zresztą mam podobne skojarzenia do opinii Aggie z KWC:" Zapach, który od razu skojarzy mi się z Audrey Hepburn. Tak pachnie czarnowłosa dziewczyna w szarej sukience typu princeska, sznurze pereł na szyi i balerinkach. Dziewczyna wesoła i figlarna, która jednak nie jest naiwna i doskonale zna życie. Śmiga paryskimi ulicami, przechadza się po Montrmartre z dżentelmenem w garniturze, po południu siada w kawiarence paląc cygaretkę i pijąc czarną kawę, a wieczorem biegnie na szaloną imprezę z przyjaciółmi do najmodniejszego lokalu." Zastanów się i daj znać.
|
|
|
#95 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Izo nie widzisz czegos dla siebie z mego watku, bradzo nadal jestem zainteresowana pozo i tendre...zapraszam Mam na wymianę kilka zapachów po przemysleniach małe zmiany: -Kenzo flower z 15ml ubyło ze 3-5ml w kazdym razie 1cm na flakoniku -Elizabeth Arden Spiced green tea 30ml nowa miala byc dla mamy ale sie nie spodobala -Casmir Chopard z 30ml ubylo z 10ml zapraszam serdecznie i prosze o propozycje -Inspiration lacoste pojemnosc ok 40ml z 50 -Fendi, Theorema Leggero z 50 ubylo ok 15 -Pleasures estee lauder z 50ml ubylo ok 15 -Eternity cale 15ml z atomizerkiem -Ckin 2u ck 15 cale z atomizerkiem -Maroussia ok 30-35z 50 |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Rozeznanie
|
Witaj! Hallowen i Tendre aktualne, ale tego będzie 120 ml, więc musiałabym wziąć od Ciebie kilka zapachów. Interesowałoby mnie Inspiration Lacoste, Pleasures, Eternity i CK U2, Flower Kenzo. Mam pytanie czy butelki tych 3 ostatnich to oryginalne butelki czy tzw. odlewki w buteleczkach z atomizerem. Miałaś kiedyś też Mademoiselle. Pewnie jej już nie masz co?
|
|
|
|
|
#98 |
|
Raczkowanie
|
ckin 2u i eternity to wieksze miniatury...
mademoiselle wydalam.... inspiration oddam cale kupilam niedawno w promocji super-pharm...bedzie ze 40ml kenzo z 10ml, to juz 50ml do tego 15 eternity i 15 ck in 2u to juz bedzie 80 co by jeszcze.....zostaje brak 40ml...to dam pleasures i bedzie wszystko sie zgadzac....co TY na to???mysle ze to uczciwe podejscie a kenzo flower to tez 15ml z atomizerkiem tylko nakretka sie troche wyluzowala i nie trzyma sie mocno,wszystko jest naprawde super, wiem ze roznie na wizazu bywa ale zapewniam w 100% |
|
|
|
|
#102 |
|
Zakorzenienie
|
Może za Choparda chciałabyś Aubusson?
|
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
Tyle co na fotce.Pojemność wyjściowa 50 ml a zostało około 30.To ta zielona buteleczka.
|
|
|
|
|
#106 |
|
Zakorzenienie
|
Ok,to czekam na odpowiedż.
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Izo zdj moge wyslac jutro wieczorem bo teraz jestem u rodzicow w innym miescie ,mozemy sie tak umowic,ja nie mam nic do ukrycia jesli chodzi o stan flakonow i pojemnosc wiec jutro przesle,prosze na pw o nr tel oki?bardzo mi zalezy na tej wymiance... |
|
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#110 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
Hm,gdyby w nich była odrobina kadzidła to napewno nie chciałabym ich oddawać bo właśnie ja uwielbiam kadzidełka.Jest to zapach zdecydowanie ,,zielony''.Jak ktoś to kiedyś określił:zapach zielonych łodyżek ściętych kwiatów w kwiaciarni.
|
|
|
|
|
#113 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mi trudno jest zdecydowac.... jesli zielony i tak jak piszesz to moze i fajny.....jak znajdziesz kogos chetnego wymieniaj,moj casmir moze trafi do innej wizazanki bo wczoraj chciala eternity ale dzis woli casmir wiec musze sie wycofac bo z nia umawialamm sie juz wczesniej,wybacz |
|
|
|
|
|
#114 |
|
Zakorzenienie
|
OK.Pozdrawiam.
|
|
|
|
|
#116 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tak??rezzta na PW papa |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Zadomowienie
|
Hej! Mam na zbyciu 2 miniaturki (nowe, w kartonikach) Aqua Allegoria Tutti Kiwi i Grosselina - po 7,5 ml kazda. Troche sie pogubilam w Twoim watku, mozesz mi napisac, co aktualnie moglabys za nie zaoferowac? (mam jeszcze inne zapachy w moim wątku w podpisie)
|
|
#119 |
|
Raczkowanie
|
witaj
bylabym chetna tak watek juz sie zrobil szalony... mam do zaoferowania -dolce gabanna the one z atomizerkiem z 11 ml w paleczce jest 7-8ml -nina ricci premier jour z 50 mam ze 35ml -eau torride givenchy--polowa 50ml,no moze tak 20ml -eternity 15ml z atomizerkiem cale nowe cos jeszcze mam napisze dokladnie pozniej bo musze wyjsc z domu,zobacze co masz u siebie wieczorem do napisania papa |
|
|
|
|
#120 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:30.

)

).