![]() |
#91 |
BAN stały
|
Dot.: witam i zapraszam - tylko wyższa półka
w tej chwili niemoge go namierzyć, a wolałabym nie obudzić męża buszując po szafkach i koszach , niemniej napewno jest to 01 lub 02 , bo ja używam tylko jasnych mazideł , ten jest bez obudowy , bo w obudowie mam swój
![]() a drugi był do kompletu , dołożyć Ci mogę z la prarie płatki pod oczy 1 komplecik na jedną aplikację i jedną próbkę cellualara na noc? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
tropicalpunch
![]() zróbmy tak, żebyśmy obie były szczęśliwe, ja Tobie tonik, a Ty mi korektor bez obudowy i próbkę cellular cream 15 ml. Czy mogłoby tak być? po prostu ja mam już za dużo kremów i próbek pod oczy i sama nie wiem, co z tym zrobić ![]() jeżeli wszystko gra, piszę PW ![]() i potwierdź proszę jutro, jaki to dokładnie odcień, ok? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zakorzenienie
|
Tropicalpunch, nie wiem, czy Cię zainteresuje, ale mam też 55/100 ml EDT Chanel Coco Mademoiselle, oczywiście oryginał i nową piankę do mycia Biothermu, do kompletu, różowa seria, nawilżająca, 50 ml.
Mi się u Ciebie spodobało serum E. Lauder, ale nie wiem, czy nie byłoby to za mało za serum. Jakby, co, możemy pozostać przy naszej dotychczasowej wymiance. ![]() Względnie zerknij na cienie Diora - paletka sunset cafe nr 440, ledwie kupiona, ledwie maźnięta, w welurowym opakowaniu. Obie jesteśmy z W-wy, więc paczuszka dojdzie szybciutko. ![]() http://shopping.msn.com/Specs/shp/?itemId=791901628 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
BAN stały
|
to co ? serum el za coco +biotherm + cienie?
aja jeszcze dorzuce coś z la prarie i to niemało ![]() korektor 01 a może wymienimy się osobiście? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
BAN stały
|
przeliczyłam i nijam to mi nie wychodzi
![]() może dorzucisz baby doll ciom ? to nieszczęsne serum kosztowało o zgrozo 575,00 !!! a do tej pory nie wiem po jaką cholerę je kupiłam , jakaś srednio rozgarnięta Pani w sephorze powiedziała że to ulepszony idealist , ale zapomniała chyba dodać że trochę dla innej cery ;/ |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
och tropicalpunch, zatem to serum jest nieziemsko drogie, tego nie przewidziałam
![]() Musiałabym oddać za nie wszystkie moje najlepsze kosmetyki, w sensie ulubione ![]() ![]() zostańmy zatem przy naszej poprzedniej wymiance nowy tonic biothermu 125 ml wzamian za korektor la prairie bez obudowy, nowy oraz miniaturka celulara la prairie 15 ml. 01 może być dość jasny, ale chętnie wypróbuję. Piszę zatem PW. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
![]()
HEJ
![]() ![]() masz duzo rzeczy ale o wiekszej wartoście--więc tak chyba będzie najlepiej, napisz co możesz oddać za nie a ja wybiorę coś albo nie ![]() pozdarwiam anna
![]() |
#102 |
Wtajemniczenie
|
Hej, bardzo chętnie sie z Tobą wymienię
![]() ![]()
Edytowane przez ANGEL-A8 Czas edycji: 2008-02-14 o 17:30 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
Hej, podoa i się podkład HR a także METEORYTY -ODSYPKA 15 KULECZEK
, jak y ogła wygladać nasza wyianka? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
BAN stały
|
[1=55ff8d5dbec04623312de1a 12d29170a421c357a_6190518 357ca6;6588497]Witaj,
mam DKNY Be Delicious. Szukam w zamian wysokopółkowego nowego tuszu. Proponowałaś mi w moim wątku Lancome. Czy oferta jest nadal aktualna?[/QUOTE] mam lancome virtuose (czy jak to się tam pisze ? ![]() czarny, nowy , tylko pudełeczko lekko naddarte ? interesuje Cię ? tuszu nie używałam -wolę brązowe tusze , bo w czarnym jaki by to nie był wyglądam lekko dziwnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
BAN stały
|
daissy -podkusiła mnie głupota,kocham serum idealist i coś mi podszepnęło w sklepie żeby się na to rzucić
a potem wróciłam do domu i poczytałam w necie " z czym się to je " a później to już tylko trafił mnie szlag ![]() jeśli o mnie chodzi to moje uzależnienie od coco m jest tak ogromne, że mogę oddać Ci je za coco+ cienie diora. i jakieś próbeczki fajne ![]() co Ty na to ? Ja chcę coco !!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
tropical..proponuję zrealizować mniejszą wymiankę i wtedy pomyślimy dalej co z coco. Najnowszych 5 Diora nie dorzucę, ale mam paletę rozświetlającą Diora limitowaną. Żeby zrezalizować większą wymiankę, wolałabym najpierw zrealizować tę mniejszą, co do której już napisałam Ci PW.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ok, wcześniej wprawdzie napisałaś( w moim wątku) że chcesz cały wątek, ale ok. Mogę wymienić pryzmy plus błyszczyk YSL za krem E. Arden, lub błyszczyk Guerlain ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Zadomowienie
|
hej
![]() zauważyłam, że dorzuciłaś odsypkę meteorytów - czy mogłybyśmy się umówić, że zamiast korektora Guerlain wezmę te meteoryty? pozdrawiam ![]()
![]() |
#111 |
Zadomowienie
|
![]() Czy to, co ustalalysmy wczeniej pozostaje (Cien Gerlain za mój podład Gerlain + emulsja Clarins?) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
BAN stały
|
natasha , fajnie że już jesteś
![]() odsypkę meteorytów oddam niechętnie i za coś co bardzo mnie trafi ![]() więc moze zostańmy przy korektorze guerlaina, oki? jeśli Ci to odpowiada podaj adres na pw layla-ok ![]() zostańmy przy mniejszej wymiance ![]() w poniedziałek wysyłam, adres już mam ![]() angel - który krem lauder masz na myśli ? daissy - co i już piszesz mi co innego ![]() ![]() zastanów się więc co ode mnie chcesz ? ![]() dziewczyny, proszę o szybkie decyzje, bo w poniedziałek będę wysyłać ![]() pozdrawiam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
*Davidoff Cool Water *Dior J’adore Summer Fragrance *Joop! What About Adam *Sephora - różowa baza rozświetlająca za *Escada Sentiment *korektor Guerlain *Clinique Superbalanced piszę pw ![]() ps nie masz może 'na stanie' próbeczki perfum Jil Sander Sun? ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#116 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
Cien Gerlain + emulsja Claris za mój podład Gerlain ,
kuleczki oraz proka podkladu HR za rozświetlacz EL pasuje Ci? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]()
HEJ.... czyli zostały te 3 do wyminki???
1.HR FULL KISS ODCIEŃ 02 BED RED- CO TU DUŻO MÓWIC CZERWONA, ZMYSŁOWA BARWA FAKTYCZNIE OPTYCZNIE POWIĘKSZA I UWYPUKLA USTA TESTOWANY RAZ NA RĘKU , NAPISY LEKKO PRZYTARTE DOSTAŁAM JAKO NOWY TESTER -POJEMNOŚĆ 10 ML !!!! 2.BŁYSZCZYK HR FULL KISS 03 PAPAYA PLEASURE ------ to jest odcień różu?? ma drobinki?? UBYTEK 3/10 ML NAPISY LEKKO ZATARTE 4.CLINIQUE błyszczyk 02RICH RASTIN nowy tester , odcień 02 ciemny brązik -niesamowice lśniący nówka
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=235535
Witaj! Zobacz,może coś Ci się u mnie spodoba . |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:26.