![]() |
#91 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Misz Masz, czyli wszystkie o wszystkim;)
Cytat:
Cytat:
![]() Nawet mój TŻ zwraca mi często uwagę słowami: "Ty nie jesteś o mnie zazdrosna, nie zależy Ci..." ![]() To co? mam robić mu sceny i rozliczać z każdej minuty? Szaleć na widok każdej dziewczyny, która powie mu czesc na ulicy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Wtajemniczenie
|
ojj niee no az tak to nie ale wiesz czasem tak o warto zajzec jak ja np dzieki temu dowiedzialam sie pare rzeczy dosc ciekawych a i facet czuje sie lepiej jak wie ze dziewczyna jest troche zazdrosna...ja nie zagladam i nie przegladam jakos nalogowo ale od czasu do czasu choc wiem ze raczej nic nie znajde
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
oj kotek wiem ze łatwo to napisac powiedziec itepe ale nie warto trza wziasc to w swoje rece obiecaj mi ze z nim dobitnie pogadasz...a ja pogadam ze swoim TŻ.... trzymaj sie ![]() ![]() ja tez odstaje od kolezanek bo nie pale papierosow i nie upijam sie do upadlego. a na imprezy chodze tylko z TŻ...czyli nie za czesto wychodze. życie ![]() Cytat:
a z maturą bez obaw ![]() ![]() apropo matury - jki macie temat prezentacji jezyka polskiego ?? ja mam MOTYW TAńCA I JEGO FUNKCJE W LITERATURZE na wybranych przykladach roznych epok. ma ktos taki tez? Cytat:
![]() ![]() ![]() ja tam nigdy nie bylam zazdrosna :P chociaz jak moj TŻ obejrzy sie perfidnie za jakas panienka to go szturcham. ja swojemu TŻ sprawdzam w orange gdzie dzwonil i do kogo esy pisal ;p tzn kiedys teraz juz nie bo sie juz nie da a poprostu bylam ciekawa bo myslalam w penym momencie juz ze mnie poprostu zdradza- mylilam sie. za to ja go zdradzilam w wakacj ;/ bo bylam zla on pojechal do niemiec ja do angli żadko co do mnie pisał a jak pisał to pisał ze jest mu ciezko i nawet milego slowa do mnie no i przed swoim wyjazdem powiedzial ze mnie nie kocha ![]() ![]() ach te chlopy a mowia ze baby sa dziwne nie? ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Jak zaczełam się spotykać z tż to też powolutku moja najlepsza przyjaciółka się ode mnie odsuwała..a teraz...nie wiem jaki jest stosunek między nami, czasem nie poznaje mnie nawet w autobusie
![]()
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() już sie pogodzilismy , ja przeprosilam ze nakrzyczalam na niego o te zdjecie i wyprosilam go z domu a on ze awanture zrobił ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Wkurzają mnei nauczyciele, bo zawalają nas sprawdzianami, codziennie coś mam, oszaleć można. Ja i tak prawie się nie uczę a w tym semestrze mam same 2 i 5 ![]() ![]() ja wybrałam sobei temat "Afryka i jej mieszkańcy w literaturze i sztuce". Lektury już mam, tylko pozostał jeden problem... Nie mam żadnego pomysłu na obraz, nic mi nei przychodzi do głowy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ja mojemu raz zrobiłam scenę zazdrości, ale wtedy przegiął. Teraz mu zupełnie ufam, czuję się bezpiecznie w związku i nie potrzebują go sprawdzać. Jeżeli on ma coś na sumieniu, przyzna się - taki jest, że dusić w sobie nie będzie na pewno. Wolałabym dowiedzieć się od niego... Chociaż kiedyś, na poczatku związku, wysłałam mu eska z mojego drugiego nr (nie znał go) w formie "kontroli". Odpisał, że nie jest zainteresowany nowymi znajomościami ![]() ![]() Zapomnij o przeszłości - co było, to się nie odstanie... Czas leci do przodu. I zgadzam si, faceci są dziwni ![]() Wiecie jeszcze co? Spotkałam dziś chłopaka, z którym spotykałam sie rok temu. On wyjechał do pracy za granicę, a ja jakoś nie potrafiłam czekać... ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też tak mam względem mojego byłego, a to pewnie dlatego ze kochałam się w nim od przedszkola ![]() ![]() ja mam temat:motyw lekarza w literaturze, łatwy dość wogóle ferie tak szybko mijają ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a te przyjaciółki wszystkie takie same. Mamy TŻ - one naagle czują się na 2 miejscu i wymyslają że czasu dla nich nie mamy a to nie prawda ![]() ja mialam taka przyjacioleczke ktora jak ona miala chlopaka to nawet do mnie esa nie napisala a jak pozniej znim zerwala to do mnie leciala a jak ja zaczelam miec TŻa to ona zaczela wymyslac ze czasu dla niej nie mam ![]() tak zerwala sie nasza znajomość cały czas mi sciemniala jakies bzdury taka mala zaklamana puszczalska. zawsze myslala żeby dobrze wyglądać żeby się fajniej ode mnie ubrać - pożycczała non stop ode mnie coś i oddawała brudne ![]() ech te dziewuchy.
![]() |
#99 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a temat masz dziwny ![]() hm... wiesz kiedys na sylwku bylam na imprezie i spodobal mi sie taki jeden pan ale on do mnie nie podszedł i nie zapoznał sie ale lampil si en amnie n on toper i pozniej sie dowiedzialam ze nie podszedl bo myslał ze moj kolega z którym byłam to moj chlopak hehe no i pozniej dążyłam do tego żeby z nim się spotkać ale jemu zawsz ecos wypadalo cos krecil - az dowiedzialam sie ze ma dziewczyne ![]()
![]() |
#100 |
Zakorzenienie
|
ja na szczęście od 13 lat mam jedną przyjaciółkę, która jest dla mnie jak siostra
na dobre i złe a nasza przyjazń nie zmienia się mimo iż obie mam Tztów |
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
A ja ostanio zauwazylam ze jakos tak dziwnie zaczelo mi sie wszytko ukladac... Mam swojego tz (nie kocham go narazie ale jestem z nim dopiero od tygodnia, za to on mi juz powiedzial ze mnie kocha) mam swoja najlepsza przyjaciolke za ktora wskoczylabym wognien i ona za mna tez.... mam super kolezanki i kolegow.... moj tz jest zazdrosny ale tak bez przesady.. taka lekka zazdrosc jest potrzebna wkoncu...
Ale ja jestem taka glupia ze bede caly czas myslec ze jak teraz jest tak dobrze to zaraz bedzie zle... ![]() Kiedys mialam bardzo podobne problemy do waszych... ale jak to sie mowi zawsze po deszczu przychodzi slonce ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
gosiaczek6 no właśnie, rozumiecie się bo OBIE macie TŻ-tów, a moja nie ma i w tym jest problem :/
#103 |
Raczkowanie
|
Ehh też mam klopot z "przyjaciólką" . Znamy się od kolyski. Jednak od roku nie poznaje jej, każda rozmowa z Nią doprowadza mnie do szalu.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja własnie ex friendka , jak zapoznala goscia 2 lata mlodszego (nie mam nic do mlodszym , moj tż jest 1rok mlodszy,ale ten jej no z zachowania dzieciuch) przespała się z nim , dla mnie zero czasu . Nigdy jako dwie pary nie poszlismy . A jak nikogo nie miała to my (z tzem) zawsze ją braliśmy .. teraz wyszła na niczym , bo chlopak ma ją w nosie ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
ona ma już TZ 4 lata, ja dopiero od 8 miesięcy
i gdy ona miala chlopaka a ja nie tez się bardzo dobrze rozumiałyśmy nie to żebym się przechwalała, ale kazdej życzę takiej przyjaciółki |
![]() ![]() |
![]() |
#106 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i jeszcze myślałam o przedwiośniu jak cezary z ta karolina cyz jak jej było tanczyli kozaka co ona zła na niego była i tu jest obyczajowość a za Alicją w krainie czarów nie przepadam ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() KOBIETY!! dołanczam kilka zdjec z zabawy studniowkowej :P mój TŻ powiedział że nie lubi jak robie miny do zdjęć i że ze mna to do hollywood tylko bo cały czas chce być w centrum uwagi ![]() ![]()
![]() |
#107 |
Wtajemniczenie
|
Too ja tez sie wam wyżale.Może pamiętacie jak mówiłam że nie wiem z kim iść na studniówke bo za dużo chętnych?i wybrałam oczywiscie źle bo facet mi zepsół impreze tzn po części ale ja nie o tym.A teraz znów walentynki a ja znowu sama bo z chłopakiem zerwałam bo mnie denerwował baaardzo,i niby mówił że jest zakochany po uszy i wogóle a ja nie byłam i o to właśnie chodzi że czasem byłam dla niego niemiła bo go nie kochałam i już,nic na to nie poradze nie zakocham sie na siłe;(a on mówił ze mnie uwielbia tylko ze nie słyszał co ja do niego mówie i miał to gdzieś a ostatnio powiedział ze chce sie ze mną spotkać żeby na mnie popatrzeć bo to co mówie to go nie rusza,a ja nie chciałam mieć chłopaka który jest ze mną tylko żeby na mnie patrzeć no i zerwałam...
a teraz mam problem bo są walentynki a ja znowu sama tak jak zawsze,cały rok stado wielbicieli a w walentynki sama;( I jeszcze jedno najważniejsze...bo w sumie tak całkiem sama to nie jestem tzn poznałam chłopaka cudownego zresztą taki typ "czaruś" i tak mnie wabił i czarował az zaczarował i nie potrafie przestać o nim myślec;( i swietnie sie z nim dogaduje i wogóle tylko żadko sie widujemy i on jest starszy odemnie o 7 lat ![]() ![]() tylko ze ostatnio ma problem i jest strasznie przygnębiony i wogóle mnie troszke zaniedbał.Nie mam do niego żalu o to bo wiem że to co go trapi to nie błachostka chciałbym mu pomóc ale nie mam jak...ale czuje sie troszke odepchnięta wiecie jak jest dziewczynki i nie wiem co robić bo moze on mysli ze go nie chce bo ja mam opinie takiej troszke oziembłej panny ale kazdy kto mnie pozna wie ze tak nie jest ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ach... niby kochamy, a jednak chce nam się jakiejś świeżości ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Też czasem się boje, że zaraz coś złego się wydarzy. Ale tak nei można ![]() ![]() Cytat:
![]() Kiedy oglądałysmy razem płytę z naszej studniówki stwierdziła: "Patrząc na kreacje wszystkich dziewczyn na studniówce doszłam do wniosku, że moja była najładniejsza. Te wszystkie inne to jakieś dziadostwo". Zrobiłam takie oczy ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, RATUJCIE!
Razem z moim TŻtem ustaliliśmy, że w tym roku wybieramy się na tydzień nad morze. Nasze wymarzone wakacje we dwoje, odpoczynek od wszystkich, romantyczne spacerki itd... A dzisiaj moim rodzice powiedzieli, że mamy ze sobą zabrać mojego młodszego brata (12 lat) ze sobą, bo oni w tym czasie sami we dwoje sobie pojadą za granicę ![]() Jakich argumentów mam użyć, by ich przekonać,że to zły pomysł? Wymyślcie coś ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
hehe, ja za swoim latalam szczeze osiem lat wlasciwie,wczesniej z nim bylam ale bylam mloda glupia i stwiersdzil sobie ze poczeka az dorosne
![]() ![]() ![]() Insomnia powiedz ze sie stanowczo nie zgadzasz b to nie ejst twoje dziecko tylko ich... ja mam malutka siostre 2 latka i rodzice by mi ja najchetniej wszedzie wciskali, ale raz sie wkurzylam i powiedzialam ze chcieli to neich bawia,mieli swoj czas na pobycie samym,to ze tak szybko zdecydowali sie na mnie to ich wina,a to ze wpadli z ta malutka to tez nie moja wina i nie ebde za to cierpiec,ja tearz mam swoje zycie i teraz ja sobie pobaluje a jak przyjdzie czas to bede swoje bawic,a mala bawie wtedy kiedy mam wolny czas albo koniecznie musze b rodzice w pracy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
Kochana na ostatnim zdjęciu twoja koleżanka- po twojej prawej- ma taką samą sukinkę jak miałam ja
![]() ![]() ![]() Mój temat : Motywy pasyjne w literaturze i innych dziedzinach sztuki. Omów itp.... ![]() ![]() Dziewczyny co do koleżanek i przyjaciółek. Ja mam koleżankę z którą znamy sie od urodzenia, a także kolegę, mieszkaliśmy razem w jednym bloku dopóki się nie wyprowadziłam kilka metrów w dół wioski ;] Kiedyś cały czas chodziliśmy na weekend na browara, lub organizowaliśmy ogniska itp. Obecnie wszyscy mamy swoje drugie połówki. Rzadko kiedy się widzimy. Ale ciągle moje koleżanka do mnie wypisuje lub dzwoni, bo jej się cały czas wydaje że jest w ciąży. Ciągle pyta mnie czy to możliwe, prosi abym obliczała jej dni płodne na zapas, wszystko zapisuje, ale i tak idzie do łóżka a potem się zamartwia;/ Lekarz wypisał jej tabletki, ale ona twierdzi, że jak się widzi ze swoim facetem raz na tydzień- daleko pracuje- to są jej nie potrzebne. Kolega natomiast czasami zaprosi mnie na bro, nawet gdy jest ze swoją dziewczyną. Nie obawia się mojej obecności gdy jego laska jest obok, jesteśmy normalni, bo niektóre to by już wojne robiły. Ale też ma swoją wade: ciągle prosi mnie o telefon do dobrego ginekologa ![]() ![]() ![]()
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zdjęcie z podwiązkami u chłopaków poprostu super ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#114 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() niqska przedwiosnie odpada juz, bo mam uscislony temat ( epoka sredn , romantyzm ,mloda polska ,wspolczesnosc) A w ogole jak sie uczycie do tej ustnej , piszecie na kartce pozniej na pamiec, czy jakies prezentacje multim.robicie ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem co teraz mi odbiło... ![]() ![]() Ja pracę zacznę dopiero pisać w ferie, czyli od poniedziałku. Zrobię prezentację multimedialną, bo będę musiała odtworzyć fragment filmu. Wezmę laptopa, puszczę komisji i niech się cieszą ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#116 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do ustnej. Ja mam napisane 3,5 kartki na kompie czcionką bodajrze 12 lub 14-ście. Uczę się tego na pamięć ![]() ![]() ![]()
![]() |
#117 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Huhu ![]() Ja zapytałabym sie dlaczego oni nie chcą zabrać młodego ze sobą nie czekając na odpowiedzi uśmiechnęłabym sie szyderczo i powiedziała że pewnie z tego samego powodu co ja ![]() ![]() Ja w wakacje 2007 tez pojechałam z TŻtem nad morze mimo iż on ma niecałe 2km do plaży z domu a ja z 10 ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#118 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
A ja jeszcze nic nie napisałam.. i wogóle nie wiem "z czym to się je"...
![]() Mój temat brzmi tak : "Porównaj swoje rozważania na temat różnych postaw człowieka wobec zła otaczającego świata. Odwołaj się do wybranych utworów." Może jakaś bardziej inteligentna wizażanka mi po prostu wytłumaczy o co chodzi w tym temacie i wtedy jakoś ruszę z pracą.... ![]() Wiem, że na pewno zacznę od definicji zła i takie tam... Tylko, ze nie mam pojęcia do jakich utworów się odwołać... bądź jakie sytułacje przywołać.. ![]()
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Wiem właśnie, dlatego będę nagrywała na mojej nagrywarce i na nagrywarce mojego TŻ-ta. Ja niestety mam windowsa 98 ;/ i na "Nowym sprzęcie" szkolnym może nie załapać, więc nagram też w nowym systemie- tak dla własnej pewności ;] A jak się coś zatnie podczas mojej wypowiedzi, to zrobię taką borutę że hoho
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:08.