Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-06-18, 20:10   #91
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79
Dot.: Lubelskie Panny Młode, jesteście?? cz.II

też bylam na weselu, gdzie pan i pani prawie piosenek nie znali, pani wszystkie słowa z kartki spiewała a i tak sie myliła, ze szok. 20 min spiewu, 40min przerwy, a na poprawinach powiedziała, że nie będzie grać jak tu gdzie wczoraj nie stanie beczka z piwem i poszła jej szukać po lokalu, znaczy beczki

a my ze ślubem koscielnym i weselem przymierzamy się na początek kwietnia.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

indygo79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:12   #92
Sylwia_84
Raczkowanie

Mozecie mi powiedziec jak wstawic drugo suwaczek??? Bo są takie ładne niektóre a jakos nie moge, tak samo nie moge zmienic tego avatarka i niewiem czemu??? Moze m i któras w tym pomóc??? Prosze <prosze>
Sylwia_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:12   #93
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
Napisane przez Sylwia_84 Pokaż wiadomość
Już wczesniej prosiłam o to ale nikt tego niez robił a mianowicie czy mozecie mnie wpisac do listy panien młodych? ślubuje 21 czerwa 2008- wesele w Wilczopolu.
Może dlatego, że lista na 2008 jeszcze nie istnieje???
Obecna obejmuje 2007 i chyba nie ma co dokładać, lepiej założyć nową
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:14   #94
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
Mozecie mi powiedziec jak wstawic drugo suwaczek??? Bo są takie ładne niektóre a jakos nie moge, tak samo nie moge zmienic tego avatarka i niewiem czemu??? Moze m i któras w tym pomóc??? Prosze <prosze>
wiesz co wszystko masz w profilu użytkownika, mogę Ci pomóc ale ciezko tak poprzez wizaż.

"w pewnym momencie kobieta powinna ustalić ile ma lat. I konsekwentnie się tego trzymać". M.C.

Stary 2007-06-18, 20:17   #95
Sylwia_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
wiesz co wszystko masz w profilu użytkownika, mogę Ci pomóc ale ciezko tak poprzez wizaż.
No włąsnie wiem ze jest w tym profilu uzytkownika ale ja nie moge skopiowac innego suwaczka zeby mi sie wyswietlał i niewiem dlaczego :/

Cytat:
No włąsnie wiem ze jest w tym profilu uzytkownika ale ja nie moge skopiowac innego suwaczka zeby mi sie wyswietlał i niewiem dlaczego :/
I własnie chciałam dodac ze jest kilka dziewczyn wpisanych z 2008 roku, dlatego sie upomniałam, inaczej bym tego nie robiła

Edytowane przez Taverney
Czas edycji: 2007-06-27 o 16:13 Powód: post pod postem
Stary 2007-06-18, 20:20   #96
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
wiesz co, bierzesz edytuj podpis i kopiujesz kod suwaczka, byćmoże ze strony gdzie sąsuwavzki pobierasz nieodpo kod, niedostosowany do tego forum, a co do obrazka, musi miec odp rozmiar.

Stary 2007-06-18, 20:23   #97
Sylwia_84
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez indygo79 Pokaż wiadomość
wiesz co, bierzesz edytuj podpis i kopiujesz kod suwaczka, byćmoże ze strony gdzie sąsuwavzki pobierasz nieodpo kod, niedostosowany do tego forum, a co do obrazka, musi miec odp rozmiar.
No ale własnie kilka dziewczyn ma juz te same suwaczki ze strony wyjdzzamnie a ja tego samego nie moge skopiowac(tzn ze strony moge a pozniej nie moge go wkleic niewiem czemu)
A obrazki tez mam sciagniete małe ale tego co mam nie moge usunac, zeby inny wstawic. Niewiem albo jestem wolno czająca albo cos mam zwalonego w kompie lub w ustawieniach :/ Ale dzieki wogóle za pomoc

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 20:23   #98
jagnabe
Raczkowanie

GG do jagnabe

Cytat:
I własnie chciałam dodac ze jest kilka dziewczyn wpisanych z 2008 roku, dlatego sie upomniałam, inaczej bym tego nie robiła
Rzeczywiście! Masz rację
Gapa ze mnie...
jagnabe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:24   #99
Malpka
Zakorzenienie

Cytat:
wejdź w Panel użytkownika a później w Edytuj podpis i tak w okienku jak ci sie pojawi twój stary podpis, to możesz sobie dodać pod starym suwaczkiem jeszcze jeden
a avatarek tez w Panel użytkownika i Edytuj Avatar Mam nadzieje ze coś pomogłam. Jesli nie to pisz jeszcze

Edit:
Widze że Indygo mnie uprzedziła ale to przez ten mój ślamazarny komputer :P
K http://www.suwaczek.pl/cache/f2a2119f90.png
W http://www.suwaczek.pl/cache/ef8b004f6a.png
Malpka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 20:27   #100
indygo79
Zadomowienie

GG do indygo79

Cytat:
No ale własnie kilka dziewczyn ma juz te same suwaczki ze strony wyjdzzamnie a ja tego samego nie moge skopiowac(tzn ze strony moge a pozniej nie moge go wkleic niewiem czemu)
A obrazki tez mam sciagniete małe ale tego co mam nie moge usunac, zeby inny wstawic. Niewiem albo jestem wolno czająca albo cos mam zwalonego w kompie lub w ustawieniach :/ Ale dzieki wogóle za pomoc
hmmm to nie wiem jak Ci pomóc... co do avatraka, to wyczyść wszystkie pola żeby usunąć stary obrazek, potem spróbuj wstawić nowy.

Stary 2007-06-18, 20:31   #101
Sylwia_84
Raczkowanie

dzieki dziewczyny za pomoc, moze cos mam nie tak w ustawieniach albo niewiem czemu. Musi zostac tak jak jest- trudno. :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 20:55   #102
sylwunia_p
Raczkowanie

GG do sylwunia_p

Cytat:
dzieki dziewczyny za pomoc, moze cos mam nie tak w ustawieniach albo niewiem czemu. Musi zostac tak jak jest- trudno. :/
Może spróbuj najpierw zaznaczyć "nie używaj ikonki avatar" a za jakiś czas spróbuj nowy wstawić, może to coś da taka to już jest złośliwość przedmiotów martwych
sylwunia_p jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 21:06   #103
mexx100
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mexx100 Pokaż wiadomość
A czy moze ten zespol grał w restauracji bossman???
Pytam dlatego ze kolezanka która sie bawiła na weselu też w sobotę mowila o zespole grającym dokladnie to samo .....zespól wlaśnie proponowany w pakiecie ...
mexx100 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 21:20   #104
ruda3d
Zakorzenienie

GG do ruda3d

hmmm, kupiłam dzisiaj w sephorze bazę matującą i utrwalacz.... będę testować

ruda3d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 21:33   #105
mila25
Raczkowanie

Panny napiszcie gdzie jest teraz skupienie w niedzielę. I czy ktoś się wybiera. Albo czy ktoś był w tym kościele na skupieniu i jak było no i gdzie się odbywa dokładnie .

Zostały dwa tygodnie, ale sajgon

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-18, 23:05   #106
MegiWu
Raczkowanie

GG do MegiWu

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Ale własnie tam robiłaś tez makijaż? Bo ja się może skuszę na tę fryzjerkę, ale nie wiem czy na makijaż też, skoro nie polecasz.
ja również pani kosmetyczki nie polecam. Chociaż do Asi chadzałam kilka lat temu sądzę, że pani od makijażu się nie zmieniła. Malowałam się kiedyś u niej na wesele i ... tragedia. Były to kosmetyki Constans caroll (czy jak się to pisze) i makijaż spłynął po godzinie.

A ja za dwa tygodnie idę na wesele do koleżanki (którą pozdrawiam jeśli czyta jeszcze ten wątek ) tj. 30 czerwca. Wtedy też będę robiła próbną fryzurę ślubną - Fryzjer u Ani na Fabrycznej. Później wkleję zdjęcia coby zaspokoić Waszą ciekawość

Przez to, że ostatnio miałam obronę mgr, nie miałam czasu się zająć szukaniem jakiejś dobrej makijażystki, którą mogłabym wypróbować z racji iścia na wesele. Nie mam więc rozeznania w tym temacie...
Polećcie mi kogoś. Pliiiiizzzzzzzzz
MegiWu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 23:25   #107
martuko
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sonia11 Pokaż wiadomość
A tu przykład dekoracji weselnej, jak Wam się podoba???
ta dekoracja jest rewelacyjna, o takim czymś wlasnie myśłę, a mam odść niską salę, muszę ja jednak czymś ocieplić i w żadnym wypadku nie mogą to byc balony........ Dzieki za ilustrację moich marzeń

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
W ogóle, to rodzice odebrali nasze obrączki, zamawialiśmy u jubilera na rogu Okopowej i Hempla, wzór ściągnięty z Apartu, ale u nich kosztowały ponad 4 tys zł my zapłaciliśmy 1/4 tego
obrączki macie śliczne, u nas przewazyly względy praktyczne, żeby dalo sie zmienić rozmiar i ew. wkleić jakiś diamencik na któąas rocznicę

Cytat:
Napisane przez *kasieńka* Pokaż wiadomość
martuko a gdzie Ty kupowałaś swoje perły?
ja nie kupowaląm, pisałam wczesniej że sobie zrobilam naszyjnik, ale to jest raczej taka linka z perełkami i kolczyki do tego. Perelki rzeczne Do śłubu chcialabym jednak krysztalki swarovskiego..

Cytat:
Napisane przez Frecia_28 Pokaż wiadomość
Hmmm nie za bardzo czaję o co chodzi...znaczy jaką listę mam skopiować??

Aaaaa już czaję spałam i trochę jestem nie przytomna oczywiście że to zrobię

P.S. Czy o to chodziło??
Frecia, nie o to chodziło, chyba... Chodziło o to,żebyś wkleila treść mojego posta do swojego pierwszego w tym wątku (edytując go) i wtedy podawałybyśmy link do tego Twojego postu, nie do mojego. Byłabyś niestety obarczona dokonywaniem zmian i dopisywaniem nowych osob do wątku

Cytat:
Napisane przez Neiti Pokaż wiadomość
a ja mam pytanie o opakowania na jedzenie i ciasto Ktos wspominał w poprzednim watku o sklepie na ul. Wodopojnej ze tam można kupić takie opakowania Prosiłabym o informację an temat gdzie jeszcze ewentualnie można kupić tego rodzaju opakowania i w jakich są cenach i wielkosciach
Bardzo prosze o infrormację

Pozdrawiam cieplutko
Ja pisałam jeszcze o sklepie w uliczce prowadzącej mniej więc od targu przy Novej do ulicy Ruskiej, tak pomiędzy kamienicami. Niestety nie wiem jakie tam są ceny a sprawdzić moge dopiero w środę.
martuko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-18, 23:35   #108
bandola18
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
ja nic takiego nie pisałam, przynajmniej sobie nie przypominam nic mi z bukietu nie wypadało, wytrzymał najpierw sesję zdjęciową, potem ceremonię w kościele, a potem sobie sechł w domku i go wyrzuciłam , a podobno zasuszony bukiet pali się w pierwsza rocznicę ślubu
Ja byłam/jestem zadowolona z usług p. Eli
To chyba mi się coś pomyliło z tym wypadaniem kwiatków, to fajnie, że mnie utwierdziłaś, że dobrze robi, bo mam zamiar u niej zamówić. Dzięki
Stary 2007-06-19, 01:10   #109
*kasieńka*
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martuko Pokaż wiadomość
obrączki macie śliczne, u nas przewazyly względy praktyczne, żeby dalo sie zmienić rozmiar i ew. wkleić jakiś diamencik na któąas rocznicę
u nas też właśnie rozmiar można zmienić bez problemu, a brylanciki już są (trzy) w mojej obrączce. Ale zawsze można coś dorzucić

Cytat:
Napisane przez Gosiaczek_27 Pokaż wiadomość
- fotograf - Z. Embinger
my też mamy Pana Embingera, świetny jest! Którą opcję wybraliście - album wklejany czy foto książkę? Nas zachwyciła ta księga, więc na nią się raczej zdecydujemy.
*kasieńka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 06:42   #110
agusiagr
Raczkowanie

GG do agusiagr

Cytat:
Napisane przez mila25 Pokaż wiadomość
Panny napiszcie gdzie jest teraz skupienie w niedzielę. I czy ktoś się wybiera. Albo czy ktoś był w tym kościele na skupieniu i jak było no i gdzie się odbywa dokładnie .

Zostały dwa tygodnie, ale sajgon
Skupienie w tą niedziele powinno się odbyć w kościele na ulicy Krochmalnej a jak bys chciała to tu masz stronkę.
http://jadwiga.kuria.lublin.pl/index...encje&cat=page
Niestety jest na niej mały błąd bo w 3 niedziele miesiąca nie odbywają się skupienia w kościele na ulicy Kraśnickiej.My byliśmi i okazało się że musimy szybko dojechać na Koncertową do kościoła św. Jadwigi. Dobrze że zdąrzylismy bo by była lipka
agusiagr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 08:05   #111
nicky_1981
Rozeznanie

Witam! Lenko malowałam sie też w Joannie u Edyty!!!! Makijażu szczerze nie polecam. Wiecie jak pachną przeterminowane kosmetyki, taki specyficzny zapaszek - te własnie tak pachniały!
Mexx musiałam sie "bawić" z Twoją koleżanką na jednym weselu!!!! 16.06 BOSMAN.
A ten zespół jest naprawdę bez nazwy! Pakiet, pakietem ale pewnie można było mieć inny zespół! Ten był koszmarny!

AAAAA jeszcze jedno! Eemila wczoraj dzwoniłam do Babskiego Swiatu i umówiłam sie na przyszły tydzien na próbny i pani poinformowała mnie, ze fryzjerka Magda już tam nie pracuje!!
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 08:27   #112
lalunia105
Raczkowanie

trochę mnie nei było a tu takie niespodzianki no proszę.......... szkoda że tamten wątek zamknięty bo było wszystko pod ręka. Dziewczynki cieszę się bo ustaliliśmy datę slubu ta przełożoną i proszę o zmianę Ślub będzie
20 października W parafi Św. Antoniego a wesele w zajeździe SAS w Turce. Byliśmy wczoraj oglądać tam sale jest cudna i o wiele bardziej podoba nam się niż w Bogucinie. Fotografa dało się przełożyc bez utraty zaliczki i orkiestrę też. Jedynie co Pani z Pestki żuciła słuchawkę mojemu TŻ jak powiedział że niestety 25.08 musimy zrezygnować. Ale sie tym nie przejeliśmy. Wiec proszę o zmianę na liście PAnien młodych.
lalunia105 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 08:31   #113
calva
Raczkowanie

GG do calva

Witajcie dziewczyny
ale macie talent do pisanianie zaglądałam dosłownie dwa dni a tu już tyle na naszym nowym wątku

śliczne są te obrączkija to na weekendzie odwiedziłam PLAZĘ i pomęczyłam mojego Pawła aby popatrzeć na obrączki. są śliczne i nawet widziałam jakąś parę przymierzającą w YES,może któraś z Was tam była??jednak cały efekt jest jak się przymierzymy mamy jeszcze trochę czasu ale fajnie tak już sobie pomalutku przygotowywać ten WIELKI DZIEŃ

nam Pani z lokalu mówiła, że liczy się 10 dag/os ciast.

dzisiaj mamy spotkanie z fotografemtrzymajcie kciukiostatnio miałam inne namiary ale koleś nas wystawił. wyobrażacie sobie takie potraktowanie potencjalnych klientów??po prostu tragedia i brak wychowania...mam nadzieję że u tego pana wszystko nam sie spodoba i zarezerwujemy go

calva jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-06-19, 08:42   #114
Sonia11
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
trochę mnie nei było a tu takie niespodzianki no proszę.......... szkoda że tamten wątek zamknięty bo było wszystko pod ręka. Dziewczynki cieszę się bo ustaliliśmy datę slubu ta przełożoną i proszę o zmianę Ślub będzie
20 października W parafi Św. Antoniego a wesele w zajeździe SAS w Turce. Byliśmy wczoraj oglądać tam sale jest cudna i o wiele bardziej podoba nam się niż w Bogucinie. Fotografa dało się przełożyc bez utraty zaliczki i orkiestrę też. Jedynie co Pani z Pestki żuciła słuchawkę mojemu TŻ jak powiedział że niestety 25.08 musimy zrezygnować. Ale sie tym nie przejeliśmy. Wiec proszę o zmianę na liście PAnien młodych.
To super że udało Wam się wszystko przełożyć i że znleźliście nową sale, a co do Pania z Pestki to się nie przejmuj, przecież macie prawo zrezygnować
Sonia11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 08:47   #115
miss.hot
Zakorzenienie

GG do miss.hot

Cytat:
Podejrzewam, że źle skopiowałaś link ze strony i dlatego może nie chcę się poprawnie otwierać
Nie powinno być widać tych znaczników [img[[/img] i wydaje mi się, że jak je zlikwidujesz w panelu to będzie ok

miss.hot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 09:07   #116
wiolkaslonko
Rozeznanie

GG do wiolkaslonko

Cytat:
Napisane przez lalunia105 Pokaż wiadomość
laluniu mama mojego Tz-ta robiła tam wesele i jej zdaniem /a była obiektywana bo znalazła sie tam w roli kucharki a nie gościa/ sala jest bardzo fajna nawet braliśmy ją pod uwagę ale okazała sie zbyt mała. Wiec nie ma tego złego ....
Myśle ze po 25 sierpnia to ja bede Tobie zazdrościła ze jestes jescze przed a ja już po
wiolkaslonko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:20   #117
Frecia_28
Zadomowienie

GG do Frecia_28

Martuko - hmmm nie zabardzo wiem jak mam to zrobić aby Twoja wiadomość stała się moją hmmm musiałabym opublikować nową listę i dać linak do tej pojedyńczej wiadomości hmmm
Frecia_28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:31   #118
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

Nicky_1981 dzięki za potwierdzernie, że Magda juz tam nie pracuje, bo jak ja u niej byłam to mi mówiła, że może już być w innym miejscu. Dzwoniłam do niej i ona teraz pracuje w TRENDY na Głębokiej. Mam jej nr. jak chcesz to mogę ci go podać na pv tylko ze ona bedzie na urlopie od 07.07-20.07

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:35   #119
nicky_1981
Rozeznanie

Eemila to Trendy mieści sie w pasażu na głębokiej i jest tam tylko fryzjer???
nicky_1981 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-06-19, 10:38   #120
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez wiolkaslonko Pokaż wiadomość
Lenko klikasz na cudzysłów ze znakiem + w poscie który chcesz zacytowac (znajduje sie między cytuj a odpowiedz) i potem cytuj i tak robisz w kazdym poście który chcesz zacytowac ale zakręciłam

Dzisiaj odebrałaliśmy obrączki jutro zrobię zdjęcie to sie pochwalę
Dzięki!!! Ale super sprawa!!! Że ja tego wcześniej nie wiedziałam...

Cytat:
Napisane przez MegiWu Pokaż wiadomość
ja również pani kosmetyczki nie polecam. Chociaż do Asi chadzałam kilka lat temu sądzę, że pani od makijażu się nie zmieniła. Malowałam się kiedyś u niej na wesele i ... tragedia. Były to kosmetyki Constans caroll (czy jak się to pisze) i makijaż spłynął po godzinie.
Cytat:
Napisane przez nicky_1981 Pokaż wiadomość
Witam! Lenko malowałam sie też w Joannie u Edyty!!!! Makijażu szczerze nie polecam. Wiecie jak pachną przeterminowane kosmetyki, taki specyficzny zapaszek - te własnie tak pachniały!
Dzięki za ostrzeżenie. Powiedzcie tylko, czy z fryzjerki ( tej pani Asi) byłyście zadowolone, bo z tego wynika, że tak?? Poszłabym tam może na próbną.

Co do pani z targu Bronowickiego, to tam jest kilka tych budek z kwiatami, która to pani Ela ??

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości