![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Niech mój małż mnie wreszcie zauważy!
Dziękuję dziewczyny!
Dzięki za podpowiedzi odnośnie grzywki, spróbuje coś z nią wykombinowac, tzn. u fryzjera oczywiście, nie sama ![]() ![]() madame paranoja owszem układać się zaczęło, ale czasami to tak bym dupsko stłukła temu mojemu facetowi, że ach ! ![]() Dzięki za "fajną kobietkę" ![]() SaMa tusz do rzęs Rimmel, ale jaki dokładnie nie pamiętam. A dlaczego pytasz ? Coś nie tak z moimi bidulami (rzęsami) ? Cienie do powiek, błyszczyk kupię niebawem, muszę poczekać na napływ świeżej gotówki. Mąż nie może za dużo na ten temat wiedzieć (dbam o jego zdrówko ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
no jak każdy facet
![]() ale dobrze, że zaskakuje pozytywnie, gorzej byłoby w tę drugą stronę. a Ty nie dziękuj za komplementy tylko weź je do siebie ![]() jak ja coś mówię, to zawsze to co myślę ![]()
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Hej, fajnie że przy dwójce dzieciaczków znajdujesz czas żeby pomyśleć jeszcze o sobie i swoim związku. Trzymam kciuki!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
święta, święta i ... sporo przygotowań i duuuuuuuużo mniej czasu.
Kochane koleżanki, z okazji Świąt Wielkanocnych życzę Wam : miłosci, która jest ważniejsza od wszelkich dóbr. Zdrowia, które pozwala przetrwać najgorsze. Pracy, która pomaga żyć. Uśmiechów bliskich i nieznajomych które pozwalają lżej oddychać i szcześcia, które niejednokrotnie ocala nam życie. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Przyczajenie
|
jej. .jakas ty sliczna, ale tak szczerze mowiac. .to te pasemka nie przypadly mi do gustu. .wole jednolite odcienie. .no ale to juz rzecz gustu. . Mam pytanie(nie wiem czy bylo tu o tym pisane no, ale) nie myslalas nad zmiana uczesania. .jakis nielad na glowie, troszke pofalowane wlosy, delikatne loczki. .taka zwiewne uczesanie. .W koncu jest wiosna. .taka lekka fryzurka, ale bardzo kobieca. .mysle, ze ladnie, by wygladala. .
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Jeśli mogę dorzucić swoje trzy grosze to sugeruję zmianę koloru włosów. Myślę, że coś między głębokim brązem, a karmelem to propozycja w sam raz dla Ciebie. A poza tym to faktycznie gęściejsza grzywka, zamaskować cienie pod oczami (mam ten sam problem) i delikatna czarna kreska tuż przy lini górnych rzęs (przez co oko jest wyraźniejsze), a i tusz obowiązkowo. Te pare rzeczy zabiera naprawdę niewiele czasu, a zmiana może być ogromna, widzę to po sobie- rano nie mogę patrzeć na swoje odbicie w lustrze, a wystarczy kredka, korektor, tusz i od razu przyjemniej się patrzy
![]() Jesteś śliczną kobietą, a śliczne kobiety nie potrzebują wiele, żeby olśnić. Masz super figurę i piękny uśmiech i to są Twoje atuty- wykorzystaj je. Podkreśl talię, nogi i załóż coś w żywym kolorze. Jesteś tak pełną energii i pozytywną osobą, że z przyjemnością podglądam Twoją metamorfozę, która motywuje mnie do działania (czyt. zrobienia własnej metamorfozy). Powodzenia. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
No i po świętach .... wciąż jednak sporo zajęć. Wiecie co kobietki ? zaczęłam więcej czytać książek, jakoś tak wtedy uciekam od "tutejszych" problemów ... wyruszam do innego świata ... chyba mnie jakaś handra dopada ...
wiadomo są gorsze i lepsze dni madame paranoja komplementy biorę do siebie ![]() izzie staram się jakoś tak "ekonomicznie" gospodarować czasem, aby go na wszystko starczało, chociaż w dziesiejszych czasach to wielka sztuka. Czasami mam ochotę kłaść się spać o wiele później (może w cale ![]() ![]() Jejciu biję się z tymi moimi pasemkami ![]() musze kończyś, jutro dopisze co jeszcze chciałam dopisać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Wtajemniczenie
|
sonique82 masz bardzo ladna urode
![]()
![]() |
#99 | |
Raczkowanie
|
Dziewczyny tragedia !!!
podkład Maybelline nie sprawdził się ! Moje czoło całe w syfach ! Pozostała cześć buzi z wielkimi porami (zawsze były widoczene, ale teraz to masakra!). Dodam, że nie zmieniałam kremu, żelu do mycia twarzy, także to pewnie sprawka podkładu ! buuuuuuuu a wydawało mi się, że to taki leciutki podkładzik ![]() a co do małża .... ech ..... ciężki przypadek, wierzcie kochane wizazanki, tu nie chodzi tylko o spostrzeganie tego jak wyglądam .... GiGa007 chętnie pokochałabym jakiegoś księcia, już tych milionów nie będę kradła, masz może na jakiegoś namiary ? ![]() pozdrawiam ![]() Cytat:
czy jeśli chciałabym zrobić brązik na włosach, jaśniejszy od tych moich ciemnych włosów, to czy musiałabym rozjaśnić najpierw całe włoski? dzięki i jeszcze raz przepraszam. UPS...... ALE NAGRZEBAŁAM ![]() ![]() Edytowane przez kaska222 Czas edycji: 2008-03-27 o 23:21 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Wtajemniczenie
|
sonique82 co do księcia to mam namiary
![]() ![]() ![]() ![]() wiesz co ja polecam Ci podklad loreal inffalible , stosuje od dłuższego czasu i mimo,że moja cera płata figle to owy podklad niezle maskuje drobne mankamenty pozdrawiam gorąco ![]()
![]() |
#101 |
Raczkowanie
|
gęściejsza grzyweczka i będzie cudnie
![]() ![]() ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Witajcie Kochane Wizazanki !
Ostanio cierpię na brak czasu ... romansuję ... tak sobie .... całkiem przyjemnie ... do późna ..... z książkami oczywiście ![]() a mój wygląd hm ........ podkład maybelline zrobił coś z moją twarzą, same wypryski! ![]() ![]() ![]() Włoski .... znudziły mi się pasemka ! Chce jednolitego kolorku ! Tylko teraz co z tym kolorkiem. Tak mi się ostatnio spodobał kolor włosów Ani Bosak (dodaję foto). Co o tym myślicie ? A może macie jakieś inne propozycje ? Tylko pewnie żebym doszła do takiego koloru, to pewnie musiałabym rozjasnić włosy co ![]() No i ciągle myślę, żeby zrobić sobie boba ![]() czekam na wasze uwagi. Pozdrawiam ![]() Sonia Magda obiecuję, poprawię się, niedługo napiszę ![]() NA koniec moje ostatnie foto. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Konto usunięte
|
jaka śliczna dziewczyna
![]() bob bedzie ekstra, i grzywka nie taka poszarpana i gęściejsza też brwi - koniecznie podkreśl brwi, one "robią" całą twarz kolor - jeśli chodzi o brązy, uważaj - określ, czy potrzebujesz zimny czy ciepły odcień i raczej rób jaśniejszy - mnie średni!!! brąz z wellatonu zrobił czerń na głowie ![]() a co do męża - jak wiadomo "mężczyźni kochają zołzy" ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Wtajemniczenie
|
Mi też przypadł do gustu kolor włosów p.Ani i wiesz uważam ,że to calkiem dobry pomysł
![]() ![]() Pozdrawiam serdecznie a tak przy okazji to ładnie to tak romansować z... książkami ![]() ![]()
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
mysle, ze kolor ani bosak by ci pasowal... ale wiesz co zauwazylam? na ostatnim zdjeciu wygladasz przepieknie, a czerwony kolor bardzo ci pasuje (a uwierz mi, ze nie kazdy w nim dobrze wyglada)!
odstaw ten podklad skoro robi ci takie swinstewka, moze ktoras dziewczyna na targowisku sie z toba zamieni? albo sprzedaj na all, zeby chociaz czesc kwoty odzyskac. sio do fryzjera jesli chcesz zmiany ![]() ![]() aa, no i zapomnialabym - wpadaj do nas czesciej... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
mawis dzięki za PW
![]() Giga, Sama - jesteście kochaniuśkie ![]() jeszcze raz ponowie moje pytanie, czy żeby uzyskać kolor jak Ania Bosak musiałabym sobie rozjaśnić włosy ? dziś byłam w gabinecie kosmetycznym (u koleżanki) i wiecie co, wychwalała ziemię egipską, "malnęła" mi parę razy po buzi i wyglądam całkiem inaczej. Tak bardziej opalona. Tylko cena powala mnie z nóg - w promocji 105 zł. Niby fajny, ale wydaje mi się, że wyglądam lekko pomarańczowo - marchewkowo. Chciałam wstawić foto, ale nie bardzo widać efekt. A Wy co myślicie o brązerach ? Poza tym kupiłam sobie cienie do powiek, tanie badziewie jak się kazało (4 kolorki: fioletowy, jaśniejszy fioletowy, oliweczka i jakiś taki srebrny) ale się uśmiałam, wyglądałam jak cyrkuśnik ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
jeśli masz problem z cieniami pod oczami, nie używaj różowych i fioletowych cieni do powiek - podkreślają zmęczenie twarzy, a co za tym idzie - również sińce.
narazie może stawiaj na naturalne, beżowe i brązowe, cienie? ziemi egipskiej nigdy nie miałam na buzi, więc ci w tej kwestii nie pomogę... za to z całego serca mogę polecić ci kuleczki vollare, którymi doskonale można wymodelować buzię (a kosztują naprawdę śmieszne pieniądze!). ewentualnie jakiś drogeryjny bronzer, za bardziej przyzwoitą cenę - ale to tak samo, musiałabyś wybrać się do drogerii i tam popróbować. nie wiem czy musiałabyś rozjaśnić włosy, moja mama kilkakrotnie miała na głowie brąz farbując swoje prawie czarne włosy na jakiś ciemny blond (lub jasny brąz)... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
gesta grzywka+bo to dobra opcja dla Ciebie.. no i jednolity kolor to tez dobra decyzja.. czekam na fotki po zmianie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do bronzerów to osobiście używam i powiem Ci,że fajnie możesz sobie za jego pomocą wymodelować buzie ,wiesz podkreślić kości policzkowe czy zamaskować drobne mankamenty ![]() Pozdrawiam serdecznie ![]()
![]() |
![]() |
#110 |
Raczkowanie
|
Giga ta ziemia egipska faktycznie tyle kosztuje. Ale im dłużej miałam ją na buzi tym bardziej przekonywałam się że nie warto. Po kilku godzinach zaczelo schodzić i to nierówno, fe. Spodziewałam się rewelacji, a tu klops.
Panna Mia - a może poprostu coraz lepiej idzie mi robienie zdjęć ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
racja! z chwili na chwilę budzi się w Tobie jeszcze większe piękno, a to ostatnie zdjęcie, to szok! wyglądasz prze, prze,prześlicznie! ja chyba kopnę Twojego małżonką w ... ![]() ![]() ![]() wyglądasz świetnie, myślę, że możesz spokojnie zdecydować się na jednolity kolor ![]() ![]() buziaki ![]()
![]() |
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
Sonique82 wyglądasz przepięknie. Gratuluję metamorfozy, która jak widzę cały czas nadal trwa. Na miejscu twojego męża byłabym wniebowzięta, że mam taką urodziwą żonę (i co najważniejsze żonę , która cały czas stara się o siebie dbać). Naprawdę jest ślicznie
![]()
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
Hej Kochane Dziewczyny!
Bardzo mi miło, że tak mnie wychwalacie ![]() ![]() Może i mój małż jest zachwycony moim wyglądem, ale nie okazuje tego. Mawis - wiesz o co chodzi - uczę się być superbabką ![]() Chciałam żeby moja fryzjerka w tym tyg. przyjechała do mnie zrobić mi boba i farbkę położyć, ale może do mnie przyjechać dopiero 17. kwietnia ![]() Od jutra zaczynam ćwiczyć ! Moje mocne postanowienie (potem napiszę czy się wywiązuję ![]() ![]() Teraz moje maleńkie kochanie, Magdunia (we wtorek kończy 10 miesięcy ![]() ![]() całuję Was moje koleżanki ! P.S. Ale się uzewnętrzniłam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Witam
![]() zastanawiałam się czy wkleić to zdjęcie czy nie. No i sie zdecydowałam, że wkleję ![]() chciałam Wam pokazać jak wyglądam w fiolecie, nie dużo go tam widać, ale jednak. Widać natomiast mojego smyka, który nie pozwoli mi się spokojnie sfotografować (zdjęcie jest trochę mało ostre). pozdrawiam cieplutko! czujecie już wiosnę w powietrzu ? ja tak .... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Wtajemniczenie
|
e no kurcze nie mam pytań ale się laska z Ciebie zrobiła
![]() Pozdrawiam
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
witajcie serdecznie, wieczorową porą kochane Wizazanki!
Ale pracowity był ten tydzień, dobrze, że jutro już sobota, ufff ! Mimo wszystko opłacało się ! Remoncik korytarza wciąż do przodu, ściany już są super tylko je pomalować, a co się naczyściłam płytki na podłodze, nadal nie wyglądają tak jak powinny ![]() z mężusiem to raz na wozie raz pod wozem, a mówią że baba z wozu i koniom lżej ... ups ... chyba się sama w tym pogubiłam ![]() obiecałam sobie, że już nigdy nie będę beczeć przez niego, bo nie warto, jednak dwie noce temu znów dujdałam ![]() dobra nie zanudzam już na tematy nie związane z metamofrozą ![]() dziś dokonałam zakupu świetnego cudeńka, firmy BANDI Delicate Care Maska/Krem jest cudna, buzię mam taką odprężoną, nawilżoną cudownie - moja skóra na twarzy normalnie "pije" ten krem/maske. Kupiłam ją w gabinecie kosmetycznym za 45 zł pojemność 75 ml. Miałam już tego kilka próbeczek i nie mogłam się doczekać, kiedy tubeczka będzie moja ![]() No i muszę Wam coś powiedzieć odnośnie moich włosków. Kiedy już jestem na 100 % zdecydowana na "zamalowanie" pasemek, to zaczęłam czuć do nich jakiś dziwny sentymencior ![]() ![]() a i zaczęłam używać szamponiku Palmolive Long&Shine na zmianę z Glis Kur "Włosy jak jedwab" i moje włoski są super! Ładnie się układają, są mięciutkie, ale nie sianowate, chociaż ciągle się przetłuszczają i ciągle muszę je myć maks. co dwa dni. I pytanie dotyczące moich usteczek. Chciałam się zaopatrzyć w błyszczyk lub szmineczkę, proszę doradźcie jaki kolorek by mi pasował ? Nie mam o tym zielonego pojęcia ![]() ![]() to by było na tyle spokojnych snów superbabeczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Wtajemniczenie
|
Witam witam no w końcu sie pojawiłaś
![]() ![]() Aha no a jeśli masz problemy z przetluszczajacymi się wlosami to polecam Ci H-PANTOTEN,ktory możesz zakupić w aptece , Ja jestem bardzo zadowolona z tej firmy i dodatkowy plus to są odziwo taniutkie ![]() Pozdrawiam serdecznie
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
sonique82 Witaj
![]() Przeczytałam całą twoją metamorfoze i powiem szczerze że jestem zachwycona. To taka historia jak z pięknego motyla powstała królowa motyli ![]() Jesteś naprawdę piękną kobietą i tylko można być z ciebie dumnym że jeszcze bardziej chcesz podkreślać swoją urodę ![]() A córeczki są prześliczne, jak małe aniołki ![]() A mąż to powinien cały czas spędzać u twoich stóp lub na naszeniu ciebie na rękach ![]() No dobra postaram się przejść do konkretów ![]() Fryzurke masz bardzo fajną ale mozesz sie zdecydować na gęstszą grzywke no i ja bym jednak wypróbowała ten "bosakowy kolorek". Włoski to są włoski i zawsze można przemalowac ![]() Przepięknie ci jest w takich ubraniach o intensywnych kolorkach, ta czerwona bluska- na tym zdjęciu wyglądasz bombowo ![]() Jeżeli chodzi o usteczka, to gdy masz mocniej namalowane oczka to najlepiej usta tylko podkreślić jakimś delikatnym błyszczykiem o naturalnym kolorze, świetny jest ten jaki masz na ustach na ostatnim zdjeciu jakie tu zalaczylas, gdzie trzymasz małą Madziulke ![]() ![]() Hmmmm i uważam że jeżeli chodzi o wieczór spedzony z mężem na kolacji przy świecach to cudnie bys wygladala jakbyś oczy tylko podkreslila kreska i wytuszowala a na usta nalożyla czerwoną pomadkę, myśle że by ci pasowała i to jest bardzo sexowne i dla męża by sie spodobalo, nie wiem ale wydaje mi się ze nie zwyklaś tak się malować ![]() Znalazłaś juz jakiś podkład na miejsce tamtego który ci tyle problemow z cerą przysporzył>>?? No i Sonio muszę pogratulować niesamowitej figury ![]() ![]() Pomimo doskonałej figury polecam ćwiczyć ![]() ![]() O włoski już zadbałaś, no to możeby tak poza cwiczeniami jeszcze się tak reguarnie nawilżac. Ja akurat dodatkowo jeszcze od poniedziałku ruszam z regeneracją moich pazurków i pracą nad stopami tak abym mogla z dumą założyć na nie sandałki. Dużo kobiet nie wie ze mężczyżni bardzo zwracają uwagę na dłonie i paznokcie ![]() ![]() Sonio jeżeli włoski tak bardzo ci się przetłuszczaja i oklapują szybko to może warto by bylo rozważyc codzienne mycie włosków? Zrozumialam ze myjesz co przez dzień ![]() No i dzięki za te wiersze Lil Kim Lee ![]() ![]() Pozdrawiam cie serdecznie i trzymam kciuki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
Wszystko idzie swietnie, mam nadzieje ze napiszesz do mnie za niedlugo u mnie tez jakos sie uklada.
Blyszczyk polecam przezroczysty jest delikatny i nigdy z nim nie przesadzisz, nie musi byc drogi one i tak splywaja po jakims czasie z Wibo maja tanie, duze i dobre poczytaj KWC znajdziesz je w Rossmanie Podklad- przykro mi bardzo, ze spowodowal takie spustoszenie na twojej slicznej buzce, moze wyprobujesz jakis z AA ?? To dobrze, ze znalazlas krem dobrany do twojej cery, lepiej jednak kupic sos sprawdzonego i lepszego zeby nie powiedziec potem "co tanie to drogie" Kolorek w stylu Bosak super Grzyweczka + bob orginalnie i bardzo modnie ![]() Zywe kolorki jestem na TAK szczegolnie na wiosne modny zolty i zielony !! Pozatym odemnie zycze usmiechu, usmiechu i jeszcze raz usmiechu, bo w szarym zyciu on duzo pomaga
![]() |
#120 |
Raczkowanie
|
Hej!!!!!!!!!!!
Dziś wskakuję tu tylko na chwilunię ! Jutro czeka mnie fryzjer, trochę się denerwuje ![]() poza tym w piątek jadę do pracy, tzn. powoli załatwiam formalności związane z powrotem do pracy, obecnie jestem na urlopie wychowawczym. To stresuje mnie znacznie bardziej niż zmiana fryzurki. Jednak jeśli zmiana fryzury będzie pozytywna, to pewnie doda mi pewności siebie, zaskoczę wszystkich w pracy, a niech zobaczą jaka ze mnie zadbana mamuśka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:04.