On nie chce .. :( - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2008-02-26, 09:54   #91
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Dot.: On nie chce .. :(

Cytat:
Napisane przez madame paranoja Pokaż wiadomość
zdrada
A tam, nie wiadomo czy zdrada, on nie ma chyba za bardzo czasu na zdradę (chociaż gdyby bardzo chciał, to by może jakoś czas wygospodarował)
Wiele rzeczy może ukrywać w tej komórce...

Jeszcze co do bycia kryptogejem - jego zachowanie, reakcje na widok innego nagiego faceta - są dziwne, mogą wskazywać na homoseksualizm, ale nie muszą. Znam facetów, którzy z obrzydzeniem stwierdzali, że na film o gejach to oni nie idą, bo obrzydliwe i nie będą na to patrzeć.

Sprawa z gg niepokojąca i dziwna, zamyka je nawet kiedy wychodzi na 2 minuty?

Pytanie do Gatta85 - czy on zawsze do tego stopnia "bronił" komórki i gg, czy może Ty zaczęłaś go sprawdzać bo bronił trochę, a on zaczął się wtedy mocniej kryć ze wszystkim?
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 09:57   #92
Cześka
BAN stały

Pogadaj bardzo powaznie, a jak nie to odejdź. Chcesz się dalej tak męczyć? Jeśli Cię nie zdradza to po co robi takie podchody na GG? Dla rozrywki? Poważny człowiek czegoś tkaiego nie robi.

Ja obstawiam ze albo cię zdradza, albo próbuje do tego doprowadzić.
Cześka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 10:00   #93
vretka
Zakorzenienie

GG do vretka

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
A tam, nie wiadomo czy zdrada, on nie ma chyba za bardzo czasu na zdradę (chociaż gdyby bardzo chciał, to by może jakoś czas wygospodarował)
Wiele rzeczy może ukrywać w tej komórce...

Jeszcze co do bycia kryptogejem - jego zachowanie, reakcje na widok innego nagiego faceta - są dziwne, mogą wskazywać na homoseksualizm, ale nie muszą. Znam facetów, którzy z obrzydzeniem stwierdzali, że na film o gejach to oni nie idą, bo obrzydliwe i nie będą na to patrzeć.
Mój były się tak zachowywał A gejem nie był, bo zdradzał mnie na prawo i lewo z innymi kobietami. A jeśli już jesteśmy przy braku czasu na zdradę, mnie też się wydawało, że mój były nie miałby na to nawet chwilki. Okazał się jednak niezłym organizatorem czasu, chociaż o wizytach u dentysty przypominać musiałam mu ja
Stary 2008-02-26, 10:20   #94
Gatta85
Raczkowanie

Nie zawsze, bo też nie wiedział że jestem w stanie odzyskać hasło na gg. Po tej sytuacji sprzed 2 lat był dość otwarty i każdą moją wątpliwość rozwiewał pokazując mi czarno na białym. Ostatnio znowu zaczął bardziej chronić swoja prywatność.
Gatta85 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 10:43   #95
miss no nick
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gatta85 Pokaż wiadomość
Nie zawsze, bo też nie wiedział że jestem w stanie odzyskać hasło na gg. Po tej sytuacji sprzed 2 lat był dość otwarty i każdą moją wątpliwość rozwiewał pokazując mi czarno na białym. Ostatnio znowu zaczął bardziej chronić swoja prywatność.
Jego prywatnosc jest mocno podejrzana.

Edytowane przez miss no nick
Czas edycji: 2008-02-26 o 11:31
miss no nick jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 10:46   #96
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Dziwi mnie jedno ze gdy podchodzę do niego on nigdy tego okna nie otwiera. Jak wychodzi nawet do ubikacji to gg zamyka. A na drugi dzień śladu po rozmowie w archiwum brak. On twierdzi że powinnam mu ufać i żebyśmy nie popadali w paranoje ze każdą jego rozmowę muszę sprawdzić.

Gdy się kąpie? Oczywiście komórka razem z nim

sluchajcie czy to jest normalne?? no chyba nie...

czy tak sie zachowuje ktos kto nie ma nic do ukrycia i chce miec po prostu troche prywatnosci??
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 10:58   #97
kennedy
Zakorzenienie

hej gatta rozumiem jak ci ciezko bardzo wspolczuje
wydaje mi sie ze na twoim miejscu podjelabym jakies kroki..
kasuje archiwum?codziennie prawie? telefon bierze pod prysznic i sama wiesz ze podpisal kobiete jako kolege... no sorry nikt kto nie ma nic na sumieniu tak nie robi
toz to swinstwo tak oszukiwac narzeczona
nie daj sobie wmowic ze chroni swoja prywatnosc..
Kiedy kobiety kogoś poznają to myślą, że to fajny facet. Jest już wstępnie zaakceptowany jako partner, a później może to tylko zepsuć lub nie. Kiedy mężczyźni kogoś poznają to myślą: „Ma niezłe nogi”.
kennedy jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 11:09   #98
miphuhiz
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wredny_krasnal Pokaż wiadomość
no to już przynajmniej wiesz, że najpradwopodbniej robi Cię w bambuko z kimś z pracy
Dokladnie.
Stary 2008-02-26, 12:42   #99
madame paranoja
Zadomowienie

Cytat:
Problem z gg jest taki ze ja lewa w komputerach nie jestem i hasło potrafię wydobyć. Wiem ze rozmawia z kimś non stop ma w gg podpisane jako facet ale już to sprawdziłam i jest to kobieta moja imienniczka z resztą.
Gdy go zapytałam dlaczego kobietę podpisuje jako faceta to on ze to jest małżeństwo i raz jedno raz drugie siedzi na kompie a pracuje z nimi w pracy. Wersja tez została sprawdzona i może się to zgadza. Dziwi mnie jedno ze gdy podchodzę do niego on nigdy tego okna nie otwiera. Jak wychodzi nawet do ubikacji to gg zamyka. A na drugi dzień śladu po rozmowie w archiwum brak. On twierdzi że powinnam mu ufać i żebyśmy nie popadali w paranoje ze każdą jego rozmowę muszę sprawdzić.

hmm a ja powiem tak, znany mi czyjś mąż robił dokładnie tak samo. po przyznaniu się do zdrady telefon jakoś zawsze całkiem spokojnie leży sobie na stoliku...

zaufanie zaufaniem, nie można sobie jednak dać w kaszę dmuchać i żyć obok kogoś kto nas nie szanuje (pisząc pieprzne smsy w naszej obecności).
trzymaj się i nie daj się

madame paranoja jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 13:03   #100
Myszaga
Przyczajenie

oj, po przeczytaniu tego atku stwierdzam że postwiłabym sprawę jasno, albo gada o co chodzi albo koniec z nami, bo masz dosc zachodzenia w głowę o co mu chodzi idlaczego zawsze jest na nie. Zamykanie okienek kiedy idzie do łazienki to juz paranoja, nawet ja i mój TŻ nic nie zamykamy, bo po co..? każdy przeciesz z kims gada.
Dziwnym jest ze nie stać go nawet na wytłumaczenie o co biega. Może zaproponuj, że chetnie poznałabyś jego znajomych. Jeśli bedzie sie wykrecał sianem to nie jest to "zdrowy" układ. A jesli to tylko znajomi to pewnie sie zgodzi i kiedys spotkacie sie gdzies w knajpce czy inne sytuacji. Lub zaprosi ich do siebie.

Na poczatku miałam jeszcze jedno podejrzenie, są ludzie z natury aseksualni. Po prostu ich seks nie pociąga, a nawet brzydzi z samego fakty bycia seksem. Owszem dopuszczaja pieszczoty i przytulanki ale nic ponad to. Zyją normalnie, tylko są zamknięci na takie sprawy, ale to zaledwie 3.1% społeczeństwa w Polsce, chyba nie miałabys pecha trafić na tak mały odsetek wsród chłopaków..

Skoro już poprzednicy weszli na temat zdrady lub dewiacji (homoseksualizm) to może istnieje jeszcze problem wpłatania sie twojego chłopaka w trójkąt lub układ sługa/pan/państwo. Małżeństwo + facet. Moze podpisał z nimi jakis kontrakt, i wiesz spotykaja sie co jakis czas i on im "służy" dlatego potem juz nie nma ochoty na seks, czytałam kiedys o takich układach. Wiem, że to może małoprawdopodobne, ale jednak, dzis niczego nie można byc pewnym.
Myszaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 14:05   #101
ruda2506
Raczkowanie

GG do ruda2506 Send a message via Skype™ to ruda2506

Cytat:

Litości,a po co mu komórka w wannie?
ruda2506 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-02-26, 14:17   #102
martiii
Raczkowanie

Słonce napisz co dalej jakie kroki podjełaś i jak się ta sprawa wyjaśniła. Trzymam za ciebie kciuki
martiii jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 14:31   #103
Cześka
BAN stały

Wszystkie trzymamy kciuki, bo sprawa ciężka.
Stary 2008-02-26, 14:53   #104
Pawełeczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Myszaga Pokaż wiadomość
lub dewiacji (homoseksualizm)
Homoseksualizm to nie dewiacja moja droga. Homoseksualizm to orientacja seksualna. I biorac pod uwage to jak rodzice chlopaka podchodza do niego i do jego zwiazku z Gattą (mieszkanie tylko i wylacznie z kims "na doczepke" w oddzielnych pokojach) wnioskuje ze jest to rodzina o bardzo tradycyjnym podejsciu do spraw malzenstwa, seksu etc. Nie zdziwilbym sie wiec gdyby okazalo sie ze chlopak zaszczuty otoczeniem ukrywal sie ze swoja odmienna natura.
Stary 2008-02-26, 17:32   #105
Myszaga
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Pawełeczek Pokaż wiadomość
Homoseksualizm to nie dewiacja moja droga. Homoseksualizm to orientacja seksualna.
Sorki, wiem, źle napisałam Względem dewiacji to chodziło mi o te trójkąty, służenie itp.
Myszaga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 19:23   #106
Vivienne
... choć nie Westwood

Dziwna sprawa.

Koleś ewidentnie z czymś się kryje. Tylko z czym? Zdrada? Może faktycznie jest gejem? Albo jest aseksualny, seks nie sprawia mu przyjemności i zrozumiał, że nie potrafi się przemóc, nie czuje podniecenia i w ogóle.
Mógł też się przejąc tym nieudanym pierwszym razem, ale tak bardzo? Przecież wiele pierwszych razów ze stresu, emocji bywa dla faceta nieudana Musiałby być jakiś przewrażliwiony..

Ja bym stawiała na zdradę. Te ukrywanie telefonu, archiwum . To brzmi nieciekawie.

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 19:37   #107
Pancza
Zadomowienie

Postaw mu ultimatum, bo albo związek oparty na zaufaniu i nie ma nic przed Tobą do ukrycia, albo kręci z inną / innym. Być może faktycznie chodzi o to, że się speszył tym pierwszym razem, to powinien Ci to powiedzieć, a Ty go wesprzesz i na pewno dacie rade
Pancza jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 19:42   #108
Cześka
BAN stały

a może fakt, że zamierzacie się pobrać go "zmusił do działania" i chce jeszcze sprawdzić jak to jest z inną?
Stary 2008-02-26, 20:51   #109
Gatta85
Raczkowanie

Dziś jest 26 i mija kolejny miesiąc razem. Ja o tym zupełnie zapomniałam. A TŻ przyszedł do mnie z różą i zaprosił na kolacje. Spędziliśmy bardzo miło wieczór potem spacer. Ech...jak tu go podejrzewać o zdradę
Stary 2008-02-26, 20:53   #110
blue _eyes
Zadomowienie

Porozmawiaj z nim? Czy az takim jest egoistą i nie widzi, ze przez niego cierpisz? A może o ty przed nim ukrywasz swój ból?
Chora sytuacja.

blue _eyes jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 20:59   #111
martinka_m
BAN stały

Cytat:
Dziś jest 26 i mija kolejny miesiąc razem. Ja o tym zupełnie zapomniałam. A TŻ przyszedł do mnie z różą i zaprosił na kolacje. Spędziliśmy bardzo miło wieczór potem spacer. Ech...jak tu go podejrzewać o zdradę
to ladnie z jego strony, ale jednak nie daj sie omamic... cos jest ewidentnie nie tak, czymkolwiek by to sie nie okazalo...
martinka_m jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 21:11   #112
akusia 781
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez martinka_m Pokaż wiadomość
to ladnie z jego strony, ale jednak nie daj sie omamic... cos jest ewidentnie nie tak, czymkolwiek by to sie nie okazalo...
zgadzam się porozmawiaj z Nim szczerze, żeby wiedziec na czym stoisz... Trzymam kciuki
akusia 781 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-26, 22:02   #113
Paweł 2
Przyczajenie

Cytat:
Dziewczyno, ale Ty jesteś naiwna...
Nie szukaj rozwiązania problemu na forum tylko weź chłopa za fraki i wyjaśnij z nim wszystko w ciągu jednej szczerej rozmowy. Bo jak tak dalej będziesz to ciągnęła z klapkami na oczach to na drugi raz w łazience może być nie tylko z komórką... i też Ci powie że czarne jest białe a białe czarne a Ty ślepo będziesz mu wierzyć
Paweł 2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-27, 11:12   #114
syntagma
Zakorzenienie

Gatta, zagadek tyle co w dobrym kryminalne macie Mnie sie wydaje, ze zdradza
Stary 2008-02-27, 11:53   #115
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kennedy Pokaż wiadomość
hej gatta rozumiem jak ci ciezko bardzo wspolczuje
wydaje mi sie ze na twoim miejscu podjelabym jakies kroki..
kasuje archiwum?codziennie prawie? telefon bierze pod prysznic i sama wiesz ze podpisal kobiete jako kolege... no sorry nikt kto nie ma nic na sumieniu tak nie robi
toz to swinstwo tak oszukiwac narzeczona
nie daj sobie wmowic ze chroni swoja prywatnosc..
dziwna z tym sprawa....ja to nawet zapominam,ze jest archiwum i mialabym kasowac?? eeee...cos kreci....

Cytat:
Napisane przez Cześka Pokaż wiadomość
Wszystkie trzymamy kciuki, bo sprawa ciężka.
bardzo mocno te kciuki trzymamy!!!

Cytat:
no moze pamieta,by wlasnie sprowadzic twoje mysli na zla droge,ze taki niewinny z niego chlopak,a przeciez dziwnie sie zachowuje!!!!

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 12:42   #116
Reijel
Wtajemniczenie

Zaproponuj wizytę u seksuologa. Jeśli naprawdę zależy mu na waszym związku i czuje, że coś jest nie tak, zgodzi się, albo przynajmniej wytłumaczy w sensowny sposób. Argumenty "bo nie chcę" i "potrzebuję czasu, żeby się z TYM (z czym właściwie?) uporać" nie powinny mieć miejsca po 5 latach związku...
Reijel jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 16:19   #117
Gatta85
Raczkowanie

Powiedzcie mi czy możliwe jest aby był to wynik złego odżywiania, męczącej pracy i przytycia? Możliwe żeby tak spadło libido?
Stary 2008-02-27, 17:34   #118
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Powiedzcie mi czy możliwe jest aby był to wynik złego odżywiania, męczącej pracy i przytycia? Możliwe żeby tak spadło libido?
W sumie jest możliwe, że libido spada (ale nie maleje do zera!) kiedy jest przepracowany itp.
Ale mnie się wydaje to dziwne, bo to w końcu Wasz pierwszy raz...

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 18:51   #119
*NEA*
Raczkowanie

Gatta może odpowiedź sobie na jedno pytanie: Czy chcesz być z człowiekiem, który mając problem nie szuka pomocy u ukochanej osoby tylko unika tematu?

Planujecie wspólną przyszłość, jesteście ze sobą 5 lat i z tego co przeczytałam nie ma u Was zaufania w związku. A zaufanie do partnera to podstawa związku. Nie ma sensu rozpoczynać wspólnego życia na tak grząskim gruncie jakim jest brak zaufania do drugiej osoby. Pisząc o zaufaniu nie mama na myśli pokazywania treści smsów czy rozmów z gg tylko o zaufaniu takim gdzie partner wie że w razie problemu może się zwrócić o pomoc i zostanie wysłuchany.

Druga sprawa to seks. Nie wierz nikomu kto by twierdził, że można zbudować dobry związek bez seksu. Jest to bardzo silna i emocjonalna więź jaka powstaje między dwojgiem ludzi.

Skoro piszesz, że Wasza inicjacja seksualna nie należała do udanych to może problem nie leży w zdradzie czy innej orientacji seksualnej tylko ma podłoże psychiczne. Może właśnie to, że się nie sprawdził jako kochanek przy ukochanej osobie wywołało u niego traumę i niechęć do bliskości.

Niestety ale w tym przypadku może pomóc tylko szczera rozmowa. Jeżeli wyjaśnicie sobie całą sytuację to Wasz związek tylko na tym zyska.

Powiedz mu o swoich obawach, o tym, że zagubiłaś się w całej tej sytuacji. Jeżeli nadal będzie twierdził, że nie ma problemu w tym, że stracił zainteresowanie seksem i odpowiadał "bo nie" to czeka Cię ciężka decyzja co dalej....
*NEA* jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2008-02-27, 20:00   #120
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

NEA tylko ze ten facet ja najzwyczajniej zbywa, odkreca kota ogonem i chowa sie z telefonem po katach.. Nie chce normalnie i uczciwie pogadac bo przeciez Gatta probowala

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości