![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2009 cz.II
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a jak tam laski u was z obraczkami ?? podobno zloto drozeje, ale stwierdzilismy dzisiaj z tztem, ze jak bysmy teraz kupi9li, to za pol roku spodobaja nam sie inne i co wtedy ...
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
bedziecie kupowac zlote obraczki? a co myslicie o bialym zlocie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
My chcemy tylko żółte złoto, najbardziej podobają nam się klasyczne obrączki, ewentualnie moja będzie z jakąś ozdobą, tzn. diamencikiem.
Słyszałam, że białe złoto jest bardzo delikatne, szybciej się niszczy, łatwiej rysuje, nie wiem czy to prawda, ale jeśli obrączki po roku noszenia miałyby być już zniszczone to nie byłoby ciekawie. W końcu to zakup na całe życie. Białe złoto mi się ogólnie podoba, ale nie obrączki- takie z białego wyglądają jak srebrne, a takie srebrne to noszą bardzo często pary przed ślubem. Zdecydowanie stawiam na żółte złoto ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#95 |
Rozeznanie
|
my zamówiliśmy obrączki tydzień temu
![]() ![]() ![]() ![]()
#96 |
Zakorzenienie
|
Laski znalazlam welon ten 2 w jednym
http://allegro.pl/item318141505_slic...i_krotki_.html
![]() |
#97 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Natomiast co do działeczki, to sprawa jest trochę skomplikowana, ponieważ znając życie rodzice tż będą chcieli mu przepisać wtedy działkę, gdy on będzie się chciał tam budować. No i się komplikuje. Zakład rzeczywiście chciałabym mieć, no i fakt mieszkania bliżej centrum, wpływa znacznie na moją korzyść, choćby ze względu na wygodę, typu: praca piętro niżej ![]() Działka tż znajdująca się troszkę dalej jest o połowe tańsza niż te bliżej miasta. Wiadomo. ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#98 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#99 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja napewno samego białego zlota nie chce. bede miała pewnie aczone białe z zółtym ale z przewaga białego i ewentualnie jakis diamencik w mojej. tak jest na dzien dzisiejsz, a jak bedzie finalnie to nie wiem ![]() ktos napisal ,ze same obrączkiz bialego zlota sa podobne do srebrnych i ze takie nosza niektorzy przed slubem- zgadzam się ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też uważam, że ślubna obrączko to przede wszystkim złoto. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
przymierzac zawsze mozna
![]() ![]() ja napewno jeszcze bym obraczki nie kupiła, bo dla mnie to za wczesnie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
Ostatnio patrzę na internecie suknie ślubne. Znalazłam dwie które mi się podobają co o nich myślicie:
http://www.reginadiamante.pl/images/...one2008_1a.jpg http://www.reginadiamante.pl/images/...one2008_2a.jpg |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
co do obrączek to ja bym chciała łączone biale z żółtym złoto lub zolte zloto z brylancikami
![]() ![]() co do Twoich sukienek Kama24 to bardzo mi się podobaja (szczegolnie ta 1) są takie jakieś dziewczęce, a zarazem wytworne i eleganckie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Raczkowanie
|
Od rana nadrabiam z czytaniem, bo cały weekend byłam w rozjazdach i nie miałam dotsepu do netu.
MisQa ja mam podobny problem z mama TŻta. TZ o tym wie ze ja nie akceptuje zachowania jego mamy ciagła krytyka, niesłuchanie co mam do powiedzenia.... zazwyczaj nie reagowałam na takie teksty ale było mi strasznie przykro. Ale w sobote ta kobieta przeszła sama siebie, sugerowała mi abym wzieła slub koscielny w miejscowosci TZta i tam tez jest super sala i tam zrobimy wszystko razem... oj, cisnienie mi podniosła strasznie i co najgorsze ona wszystko ustawia zeby jej i gosciom TZta było wygodnie, taka juz jest. A najbardziej to mnie wkurza to ze w trakcie jak jezdzilismy po salach, to mama TZ sie niczym nie intersowała, tylko teraz nagle jej nic nie pasuje, tu zadrogo, a tutaj co maja w gratisie....po prostu koszmar. Im blizej tego wszytkiego tym bardziej jej nie lubie i trochę pokłóciłam sie nawet z TŻtem o ta sytuację ![]() ![]() Cytat:
![]()
27.06.2009 Cudowny Dzień ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-03-03 o 13:55 Powód: post pod postem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#106 |
Zadomowienie
|
Oj ja się chyba też musze za obraczkami rozejżec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#107 |
Zakorzenienie
|
My juz mamy wstępne typy co do obrączek, jeszcze wybieramy się obejrzeć do Red Rubin do warszawy, ale kupować i tak będziemy za rok gdzieś tak. No i wybierzemy pewnie między właśnie Red Rubin a Krukiem bo tam ceny są najbardziej przystępne. Zastanawiam się skąd sie biorą te kosmiczne ceny w Aparcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 |
Zakorzenienie
|
a może to polega na tym, że u różnych jubilerów ogląda się i takie same i troszkę inne wzory i wtedy ceny są inne....
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Rozeznanie
|
ja bym chciala dlugi welon ale bez trenu w sukni, bo slyszalam duzo opinii ze tren nawet taki podpinany moze byc niewygodny, nie trzyma sie itp ale to juz jest kwestia wyboru
![]() ![]()
#114 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
a ja sie boje, ze dlugi tren (nawet ten podpinany potem) bedzie jakims problemem. ze bedzie sie np. odpinał, albo guzik sie urwie ten do podpinania. co o tym sadzicie?? bo tługi tren ładnie sie prezentuje na zdjęciach i w Kosciele a potem juz na weselu to tak niezbyt wygodny jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Rozeznanie
|
Madzialenka mis ie tez tren podoba ale wlasnie sie boje ze sie bedzie odpinal potem, wiec chce sam taki dlugi welon a potem zeby go mozna bylo odpiac na sali i zostanie tylko taki krotki
![]() anuulaa w koncu nawet slub mamy tego samego dnia hihi suknia to jest kwestia gustu dlatego wkurza mnei jak ktos pisze "Wszystkie sukienki z kolem sa brzydkie" bo takie opinie spotkalam. Mozna co najwyzej stwierdzic ze danej osobie takie sukienki nie pasuja ze wzgledu na figure np ale po co tak generalizowac? jeszcze mi sie diademy podobaja ![]() ![]() reasumujac mysle ze sie na suknie z kolem skusze i dlugi welon i diadem jak juz przyjdzie na to czas ![]() ![]()
#117 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:59.