![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: jak odbić komus chlopaka????
Cytat:
![]() broń Panie Boże przed takimi ludzmi, biedna siostra - daj do niej namiary - napiszemy o Twoim planie ![]() ![]() p.s. nie rób drugiemu co Tobie nie miłe ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() JESTEM ZA ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
E tam, prowokacja, marnujecie posty.
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Moze to i jest smieszne. Moze prowokacja...
Ale jednoczesnie to jest takie strasznie smutne. Biedna ta siostra. Nie ma oparcia w rodzinie, wręcz przeciwnie: własna siostra knuje, zeby odbic jej chłopaka. No po prostu ma sie żmiję i wroga we własnym domu! Gdzie człowiek powinien znajdowac wsparcie i gdzie powinien czuc sie bezpiecznie... Niedługo zobacze się z własna siostrą i chyba jej gorąco podziekuje za te wszytskie lata naszego zycia kiedy byłysmy dla siebie największym wsparciem. I za to, ze była po prostu moja siostrą a nie moim wrogiem.
![]() |
#95 |
Zakorzenienie
|
Prawie, jak w Brazylii
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Konto usunięte
|
wprawdzie ja nie Kamil4, ale chyba mi się trochę nudzi więc:
MOST WANTED Ewa, z lubuskiego lat prawdopodobnie 24 lub coś w okolicach, posiadająca chłopaka lat 24, który studiuje, pracuje, nieźle zarabia i ma samochód. Ewa otrzymała od niego na urodziny króliczka miniaturkę. Udziela się na wizażu na makijażach i biżuterii. Ewa ma także siostrę, czyli naszą femme fatale o imieniu Paulina, która ma lat 18, długie włosy, kolczyk w pępku, wredny charakter oraz zakusy na chłopaka siostry. pytanie brzmi - kto NAJSZYBCIEJ znajdzie Ewę, bo że ona się znajdzie to w to nie wątpię ![]() ale jaja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6775860]wprawdzie ja nie Kamil4, ale chyba mi się trochę nudzi więc:
MOST WANTED Ewa, z lubuskiego lat prawdopodobnie 24 lub coś w okolicach, posiadająca chłopaka lat 24, który studiuje, pracuje, nieźle zarabia i ma samochód. Ewa otrzymała od niego na urodziny króliczka miniaturkę. Udziela się na wizażu na makijażach i biżuterii. Ewa ma także siostrę, czyli naszą femme fatale o imieniu Paulina, która ma lat 18, długie włosy, kolczyk w pępku, wredny charakter oraz zakusy na chłopaka siostry. pytanie brzmi - kto NAJSZYBCIEJ znajdzie Ewę, bo że ona się znajdzie to w to nie wątpię ![]() ale jaja ![]() No niezle, widze wszystko przeczytalas ![]() Zaloze sie, ze nie istnieje nikt taki, jak Ewa. Sama Xenia ma zapewne 2 konta na wizazu i sie domyslila jakie moga byc tego konsekwencje i dlatego wymyslila te historie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6775860]wprawdzie ja nie Kamil4, ale chyba mi się trochę nudzi więc:
MOST WANTED Ewa, z lubuskiego lat prawdopodobnie 24 lub coś w okolicach, posiadająca chłopaka lat 24, który studiuje, pracuje, nieźle zarabia i ma samochód. Ewa otrzymała od niego na urodziny króliczka miniaturkę. Udziela się na wizażu na makijażach i biżuterii. Ewa ma także siostrę, czyli naszą femme fatale o imieniu Paulina, która ma lat 18, długie włosy, kolczyk w pępku, wredny charakter oraz zakusy na chłopaka siostry. pytanie brzmi - kto NAJSZYBCIEJ znajdzie Ewę, bo że ona się znajdzie to w to nie wątpię ![]() ale jaja ![]() Sherlock Holmes NORMALNIE ![]()
![]() |
![]() |
#99 |
Zakorzenienie
|
To idealny wątek na biżuterię...
![]() Z drugiej strony śmiechem żartem jest to pomysł
![]() |
#100 |
Konto usunięte
|
mnie się jednak wydaje że niestety istnieje - posty Xseni były tak naiwno - żarliwe, a przy tym głupiutkie, że aż prawdziwe
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Zakorzenienie
|
To moze na bizuterii trzeba zapytac co i jak ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Raczkowanie
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6776006]mnie się jednak wydaje że niestety istnieje - posty Xseni były tak naiwno - żarliwe, a przy tym głupiutkie, że aż prawdziwe[/QUOTE]
Zgadzam sie z Tobą, Tez mi sie wydaje ze Ewa istnieje. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Rozeznanie
|
Ale jeśli to prawda, to jedna z dziewczyn by pasowała do opisu, jej znalezienie zajęło mi 30 sekund...
O ile to TA OSOBA, a nie wymyślona na potrzeby wątku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
Jeśliby to była prawda - straszne, żałosne i brak słó. Bo nawet nie wiem czym wytłumaczyć - brakiem ciuchów?
Autorce radzę spróbować na tzw. przypał - jak Cię chłopak wyśmieje i rodzina Cię porządnie ochrzani - to może zmądrzejesz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Zakorzenienie
|
zanosi się na ogólnowizażową akcję: "odszukać Ewę "
![]()
![]() |
![]() |
#106 |
BAN stały
|
swietna hidtoria ,czystalam w skupieniu
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#107 |
Zadomowienie
|
Jazda jak w kole fortuny
![]() ![]() To na pewno jest prowokacja, ale ubawiłam się czytając Wasze wypowiedzi, jesteście WILEKIE ![]() ![]()
![]() |
#108 |
Zakorzenienie
|
xenia2008paulinka ale po co Ci nowe ciuchy? ja bym chodzila po domu topless, prędzej zwróci na Ciebie uwagę
![]() A na poważnie jeśli to nie jest prowokacja, co poczuje siostra autorki wątku gdy to przeczyta..? ![]()
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Choć nie wykluczam że realna istnieje, zapewne wizażowa Ewa znajdzie się sama - jako Xenia konto nr.2.
Schizofrenia? ![]()
![]() |
#110 |
Wtajemniczenie
|
jestem jedynaczką
!!!!! HURAAAA ![]()
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
Najprościej było by sprawdzić IP naszej Pauliny i zobaczyć, czy ktoś jeszcze nie ma tego samego IP. Z tego co się orientuje z reguły jest napisane coś w stylu "Użytkownicy piszący z tego IP"
Może to prowokacja, może nie, ale warto dmuchać na zimne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() zresztą, sądzę, że można Złosia poprosić, by sprawdził z kim Xsenia dzieli konta na wizażu i wszystko się wyjaśni - czy prowokacja czy też czarna owieczka w rodzinie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zresztą, sądzę, że można Złosia poprosić, by sprawdził z kim Xsenia dzieli konta na wizażu i wszystko się wyjaśni - czy prowokacja czy też czarna owieczka w rodzinie[/quote] Czytam to i oczom nie wierze ![]() Przeginacie i to bardzo.
![]() |
![]() |
#114 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Konto usunięte
|
a niby czemu? gdybym była siostrą Xeni, chciałabym wiedzieć o jej ambitnych planach względem mojego faceta
a jeśli to prowokacja, warto wiedzieć kto się tak zabawia naszym kosztem jedyną osobą która tu przegięła to autorka wątku |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
Mawis, jak Wam tak bardzo zależy na odkryciu prawdy czy na tym żeby siostra xeni się o wszytskim dowiedziała, to nic nie stoi na przeszkodzie, zeby się prywatnie skontaktowac z któryms modem, albo ze Złosiem i poprosić o wyjasnienie całej sprawy (i liczyc na to, że się zgodza)
A wy sobie tu zrobiłyscie jakies igrzyska i podsmiechujki z sytuacji (byc może) bardzo przykrej dla siostry xeni. Jeśli ta osoba istnieje to z pewnością odkrycie prawdy będzie dla niej przykre a jak jeszzce poczyta kometarze w rodzaju: zawody kto znajdzie Ewę, to tez jej raczej przyjemnie nie będzie. ...
![]() |
#117 |
BAN stały
|
[1=2f6abb6d3878858271ffdb3 efd65c95d1f4fde9b_623d0cb 3af0b6;6777857]a niby czemu? gdybym była siostrą Xeni, chciałabym wiedzieć o jej ambitnych planach względem mojego faceta
a jeśli to prowokacja, warto wiedzieć kto się tak zabawia naszym kosztem jedyną osobą która tu przegięła to autorka wątku[/quote] Przeginacie, bawiąc się w amatorskich agentów śledczych. Jeśli Cię boli, że ktoś może się zabawiać waszym kosztem, to po prostu nie udzielaj się w wątku. Proste. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A ja myśle, że najlepiej by zgłosić ten wątek jako ZP - zaraz rozpocznie sie kłótnia, autorka zniknęła, a reszta nadal dyskutuje
![]()
![]() |
#119 |
Zakorzenienie
|
Przeanalizowałam i mam nadzieję, że pomysł z tropieniem pojawił się u osób chcących szczerze ostrzec wirtualną Ewę, nie na forum, może poprez PW...
U osób, które mają dużą dozę poczucia sprawiedliwości. Chcę w to wierzyć. Inne wytłumaczenia (chęć uczestniczenia w walkach w kisielu, chore obserwowanie emocji) byłyby całkowicie wypaczone. I tak uważam, że to marna prowokacja... Chociaż jest takie powiedzenie głupich nie sieją...
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
ojej
![]() wyrazy wspolczucia dla siostry. Az sie nie chce wierzyc ze masz za rok mature I faktycznie obsesja w niemal kazdym poscie wzmianka o tym chlopaku.Olaboga Mam nadzieje,ze to prowokacja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:23.