![]() |
#91 | |
Zakorzenienie
Lokalizacja: "Na peryferiach miasta, gdzie asfalt trawą zarasta..."
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2008 ;))))
Cytat:
to nie chodzi o sam ból.. raczej o skurcze macicy, przy silniejszych bólach mogą stać się bardziej intensywne co może zaszkodzć maluszkowi... dziewczynki nadal czekam na wsze namiary... jeszcze nie wszystkie doszły ![]() ps ustaliłyśmy z becią, że waga mamusi jako dane na liście ..tylko dla chetnych.. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aha ... w jakich odstępach czasowych bierzesz No spę ??
M jak MAMA ![]() ![]() http://suwaczki.waszslub.pl/img-2007081100700730.png Edytowane przez becia_leszno Czas edycji: 2008-03-10 o 09:24 Powód: dopisek |
|
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
własnie wóciłam od doktorka... (innego niż tydzień temu) i wcale sie nie ciesze..
mimo ze lekarz zrobił na mnie dobr wrażenie to ; dzidzia urosła przez tydzień ale jest mniejsza niz wynika z OM tzn z OM mam 6t4d a z usg 6t1d, lekarz powiedział ze to wynika z moich długich cykli , a te z koleji z zespołu policystycznych jajnkow - co to jest nie wiem, może któraś z was wie?? dostałam zwolnienie na 3 tyg i następna wizyta 31,03 nie wiem jak to wytrzymam ![]() martwię się.. ![]() becia ten lekarz z kolei powiedział ze no spa to jak tik taki w tej sytuacji... ani dzidzi nie pomagają ani nie zaszkodzą... ps listę postaram sie zrobić wieczorkiem |
![]() ![]() |
![]() |
#94 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
NICZYM SIĘ NIE PRZEJMUJ!!!! To jest normalne na tym etapie ciąży. u mnie różnica wynosi 10 dni ![]() ![]()
![]() |
#95 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lekarz mówi ze trzeba czekać.. 3 tygodnie w domu mnie wykoncza.. piszcie dużo.. ja przestaje już wertowac te strony w necie bo dowiedziałam sie, ze np zespól policystycznych jajnikow utrudnia zajscie w ciąże a ja w niej jestem i to w 1 cyklu starań ![]() no spe moge brac doraznie.. ale chyba sobie daruje.. dobrze ze chciaz pogodna cudna i nie sprzyja depresji ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
witajcie
![]() zadzwoniłam dzis do lekarza zeby sie umówic na wizyte termin wizyty u ginekologa mam dopiero 9 kwietnia to juz będzie okolo 10-11 tydzień c. chyba troche długo jak myslicie?może powinnam isc wczesniej prywatnie gdzies do lekarza. No niewiem co teraz zrobić wszędzie u mnie w mieścinie czeka sie conajmniej miesiąc na wizyte. |
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a mój na bol brzucha tylko nospe kazał bo podobno to normlane - co lekarz to inne zdanie ehhh
![]() |
#98 |
Rozeznanie
|
No i niestety na teście była tylko jedna krecha... Ech... W takim razie zostawiam ten wątek,bo nie jest jednak dla mnie.Życzę wszystkim mamusiom dużo zdrówka i lekkiego porodu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Rozeznanie
|
Witam wszystkie kobitki, zarowno te zafasolkowane jak i te, ktore jak ja, tylko podgladaja ten watek
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#100 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
czemu szczęściara? ze szybko zafasolkowana? no tak.. ![]() co to jest te Pco??? ps becia masz urodziny dzień po mnie tylko jesteś o 2 latka młodsza ![]() może dzieciaczki zrobią nam urodzinowe prezenty.... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#101 |
Zadomowienie
|
no mnie już tak nie boli na szczęście
![]() coś tam czuję ale bardzo delikatnie jak w pracy powiedziaąłm,że jestemw ciąży to babeczki sie tak ucieszyły,że mnie tak wyściskały,że myślałam,że mi fasolke zmiażdżą ![]() ale i tak mnie nastraszyłyście,bo ja nie mam tak fajnie.U nas uSG robi się 2 razy w 12 tygodniu i 28,więc nie mam szans żeby dzidzię wczesniej zobaczyć ![]() chybaż],że sobie prywatnie pójdę a to kosztuje ok 70 funiów ![]() także daruję sobie na razie ale do lekarza idę,niech się cieszy ![]() jak się dzisziaj ciężaróweczki czujecie? estrelka nie załamuj się,masz jeszce dużo czasu,a stranie się też jest w końcu przyjemne
#102 |
Zakorzenienie
|
ja juz lepiej.. brzuszek nie boli...
i chyba mi odbilo od tej ciąży bo sama obrałam z pół kilo marchwii ![]() ![]() ale jestem w szoku bo ja głownie używam warzyw z mrożonek (nienawidze obierania i tarcia,krojenia) sama dla siebie taki obiadek strzelłam.. ![]() ![]() no i coraz bardziej nie lubię słodyczy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zadomowienie
|
no ja tak nie mam
![]() ja cos chce poczuć ![]() choć jadłabym chipsy bez ogarniczeń i pić mi się chce przez to ![]() no kochana zaczyna się ciekawe kiedy u mnie się zacznie a jak zareagowała na to TZ? miało być zareagował ![]()
Gabrielek ![]() ![]() Fasolinka ![]() Edytowane przez lisey Czas edycji: 2008-03-10 o 18:15 Powód: edit |
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
mój mężol do czwartku w delegacji...
![]() ale to dobrze bo jest przeziębiony może do tgo czasu wydobrzeje i mnie nie zarazi ![]() ale jak mu powiedzialam przez tel to sie ze mnie smial ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#105 |
Zadomowienie
|
o biedulka ale przyjedzie i przytuli
mam pytanko,czy można się normalnie kąpać? czy lepiej prysznic? nic nie znalazłma na ten temat a uwielbiam kąpile
#106 | |
Raczkowanie
|
No http://www.poradnikzdrowie.pl/ciaza-...,1912_8063.htm
Edytowane przez aaaniaaa86 Czas edycji: 2008-03-10 o 18:43 Powód: literówka :) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam książkę w "oczekiwaniu na dziecko" i oni pisza ze można byle nie w gorącej wodzie i nie długo to można.. ja sie juz 2 kąpałam w wannie ![]() ![]() zastanawiam się czy mogę pofarbować włosy?? nie rozjaśniam a raczej przyciemniam i farrba nie śmierdząca wcale. hmnn jak myslicie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Zadomowienie
|
dziękuję ania nie znałam tej stronki
jest bardzo pomocna wilekie dzięki ![]()
#109 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
PCO to sa wlaśnie policystyczne jajniki ![]() ![]() to juz wiem skad taki nick masz ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlaściwie to tee PCO jest groźne w ciąży? leczy sie to jakoś?.. bo tak sie przejełam fasolkiem ze zapomnialam dopytac?? ja jestem 1000% skorpionem i bywa ze nie moge ze soba wytrzymac ![]() ![]() ![]() w poczekalni u lekarza siedziala obok mnie laska w ciąży i wcinala snikersa.. myslalam ze puszcze 1 pawika ciązowego.. ja nie wiedzialam ze batony tak wala ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ja ienawidze zapachu cytryny, czosnku i zup w proszku od niedawna hehe ![]()
![]() |
#112 |
Zadomowienie
|
skorpiony sa fajne
spróbujcie byc strzelcem trzepnięte jesteśmy,wszędzie nas pełno a wredoty takie ,że hej,Własne zdanie i tyle nas obchodzi,dość trudni jesteśmy ale z ato optymistyczni i rozrywkowi
#113 |
Zakorzenienie
|
on oglądając mnie na usg tylko cos napomknął ze jajnik jest policystyczny a drugi jeszcze bardziej...
![]() ale po tem nic juz na ten temat nie mówił ![]() no i nie dal mi zadnych prochów tylko zwolnienie nie wiem o co chodzi ![]() tworzę liste wiec uwaga zara nadchodzi ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#114 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
uuuuuuu czekamy czekamy ![]() a na jajniorkach pewnie masz pecherzyki ... ja tez mam tak na lewym ![]()
![]() |
#115 |
Zadomowienie
|
oooo
gdzie ta lista?
#116 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nasze mamuśki ![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 Olsztyn 02. 11. 2008 2. becia_leszno / Beata / lat 27 Leszno 05. 11. 2008 3. lisey / Aga / lat 29 Chełm 10. 11. 2008 4.molka86 / Mariola / lat 22 Warszawa 12. 11. 2008 czekamy na kolejne kandydatki ![]() jak się gdzieś walnełłam to piszcie bede porawiać, czekam tez na sugestie na temat listy.. bede jeszcze pracować nad grafiką ![]() EDIT ; zeżarło mi odstępy ale popracuje nad tym ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#117 |
Zadomowienie
|
PIeKNA
![]() ![]() ![]()
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() Nasze mamuśki ![]() ![]() 1. scorpionec / Justyna/ lat 28 Olsztyn 02. 11. 2008 2. becia_leszno / Beata / lat 27 Leszno 05. 11. 2008 3. lisey / Aga / lat 29 Chełm 10. 11. 2008 4.molka86 / Mariola / lat 22 Warszawa 12. 11. 2008 ![]() ![]() ![]() ![]() czy ktoś mi wyjasni dlaczego nzjada mi spacje ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#119 |
Zadomowienie
|
super lista
ja bym tak nieśmiało,może kolorki jakieś,żeby wsolutko bylo? miłego wieczroku dziewczynki ja też się kładę,pod kocyk bo jakoś spać się mi zachciało do jutra dziewczynki i miłej nocki
#120 |
Zadomowienie
|
chilerka najstarsza jestem
hahaha
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:31.