![]() |
#91 |
Zadomowienie
|
Dot.: Moje kosmetyki
8. Clinique All about eyes, prawie cały, kupiony miesiąc temu. Wymienię tylko za Idealista Estee Lauder, podkład wysokopółkowy lub inny wysokopółkowy krem w okolice oczu.No ewentualnie za coś co mnie powali na kolana.
13. Estee Lauder Idealist 30 ml, kilka razy użyty. Jeśli coś Cię u mnie powali na kolana - daj znać ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
coś za
1. nieużywany pędzel do różu Avon 2. grzebyk i szczoteczka do rzęs Avon. 1. Elizabeth Arden Green Tea Scent Spray zostało ok 25 z 30 ml, w oryginalnym kartoniku 12. Estee Lauder Idealist 30 ml, kilka razy użyty ?? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Zadomowienie
|
4. krem Perfecta cera mieszana Mikro perły matujące. Krem dotleniający z Energią Q10. Użyty parenaście razy, więc została zdecydowana większość z 50 ml (conajmniej 3/4). Bardzo ładnie pachnie!!!
cos u mnie?
![]() |
#94 |
Rozeznanie
|
niestety nic
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Zadomowienie
|
z pielegnacji 1,3,12
kolorówka 5 coś z tych rzeczy
TyGrYSeK ![]() Ciuszki: NOWY https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=14162483 Stary nieaktualny lecz niektóre rzeczy jeszcze są wiec pytać ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=10722448 Kosmetyki: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=285156 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#97 |
Wtajemniczenie
|
12. Estee Lauder Idealist 30 ml, kilka razy użyty.
cos u mnie? oddam wiele...
![]() |
#99 |
Konto usunięte
|
witam. znajdziesz cos u mnie za Idealist? Mam swiadomosc, ze jest to drogi produkt, wiec dlatego moze - jesli bylabym zainteresowana - wybralabys sobie ode mnie pare rzeczy (wszytskie nowe, nieuzywane na co dzien, kupione niedawno, jedynie szminka Estee Lauder jest z poczatku kwietnia, wszytskie z dluga data waznosci)
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
odpisane!
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() oddalabym w takim razie na pewno: Smashbox - blyszczyk do ust, kolor Pout, jasniutki cukierkowy roz, dosyc mocno kryjacy i rozjasniajacy usta, kupiony w tym miesiacu, swiezutki i oryginalny; uzyty raz! Sephora - lakier do paznokci w kolorze pomaranczowym, z najnowszej letniej kolekcji, swiezutki - zakupiony koniec lipca; uzyty raz i szczelnie zakrecony. pojemnosc 5ml. Inglot Blush - roz do policzkow "letni specjal" w kolorze mocno malinowym, tylko mazniety Lancome Color Fever - szminka w kolorze Rose Defile, uzyta 2 razy (niestety to nie moj kolor ), nie wiem czy jest to szmineczka normalnej wielkosci, opakowanie ma 7cm wysokosci, sama szminka: 3cm. Iwostin Aspiria - trojaktywny perspirant o przedluzonym dzialaniu, w kulce, bezalkoholowy, do kazdej skory - takze wrazliwej i alergicznej; zostalo ponad 50 z 60ml. Lirene - krem odzywczy pod oczy i na powieki, cera wrażliwa; trudno okreslic ale wydaje mi sie ze zostala ok. polowa tubki z 30ml Ziaja - balsam do ciala Maslo Kakaowe, skora normalna i sucha, poprawia koloryt skory, smakowity zapach buteleczka jest nieprzezroczysta wiec nie moge dokladnie sprawdzic,ale zostala ok. polowa buteleczki (pierwotnie 200ml) Yves Rocher, Bio Specific Anti-Imperfections - nawilzajacy zel do twarzy na dzien poprawiajacy wyglad porow oraz zwalczajacy niedoskonalosci skory, zuzycie ok. 1/3. co Ty na to?? mam tez ewentualnie do oddania kompakt Guerlain Parure 03, uzyty 3 razy.
Edytowane przez *nulka* Czas edycji: 2008-10-31 o 17:31 Powód: pomylka |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() pozdrowionka ![]()
![]() |
#105 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
najbardziej zależałoby mi u Ciebie na różu bourjois. Czy wymiana, co do której nie byłaś pewna, doszła już do skutku? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#106 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Faberlic przeciwżylakowy Diorskin Icon |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Coś u mnie za:
1.olejek cynamonowy do masażu stóp Avon. Ładnie pachnie i rozgrzewa.Zostało ok. 1/2 ze 100 ml *Koi i zapewnia komfort suchym, zmarzniętym stopom. Zmiękcza i wygładza skórę oraz ożywia zmęczone i obolałe stopy. 10. Truskawkowe lody do kąpieli Dairy fun. Kilka razy użyte.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#110 |
Zakorzenienie
|
Coś u mnie za Idealista?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=251095 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale jesli jestes zainteresowana rozami to mam jeszcze do oddania roz MAC z limitowanki Fafi, kolor Fashion Frenzy, cukierkowy rozowy (bardzo podobny do tego bourjois ktory Ci sie u mnie podobal). co Ty na to?
![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
Jaki odcień ma ten róż? Róż do policzków CHANEL nr 48 Enchanteresse ubytek 5% z kartonikiem , pędzelkiem i welurowym etui http://uma.chanel.com/product.php?chnprd=MAFMU1 70 Nie widzę tego kolorku na stronie... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
niestety nie |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Zakorzenienie
|
Może coś u mnie za Idealista?
![]()
![]() |
#116 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dziękuję i przepraszam za zawracanie głowy |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
MOZE COS U MNIE ZA:
12. Estee Lauder Idealist 30 ml, kilka razy użyty. 11. Mydło z Alep Z POSZUKIWANYCH MAM NP NOWY CZARNY TUSZ LANCOME Z AVONU MAM MODELUJACO-OPALAJACY KREM DO CIAŁA -ZMIENIONA WERSJA TEGO NA NOGI CO SZUKASZ ![]() MAM YTEZ TUSZE NOEW Z AVONU SUPERSHOCK WYDŁUZAJACY I PODKRECAJACU
![]() |
#118 |
Raczkowanie
Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
|
10. Truskawkowe lody do kąpieli Dairy fun. Kilka razy użyte.
5. Avon Planet Spa Śródziemnomorska nawilżająca maseczka do twarzy z oliwką. Trudno ocenić zużycie, bo nawet pod światło tubka nie prześwituje,ale myślę,że zostało przynajmniej 1/3 z 75 ml, a może więcej. Rozświetlająca baza pod podkład Avon ok. 1/2 z 30ml cos wzamian u mnie ![]()
![]() |
#119 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:10.