![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: twarz po solarium
Witam! Chciałam zapytać, bo teraz taka ładna pogoda a mi się też twarz nie chce opalać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są to kosmetyki TYLKO i wyłącznie do solarium. Slonce ma inne prom.niz solarium. Jeśli chcesz przyspieszyc opalanie na sloncu kup jeden z przyspieszaczy opalania (wiem ze dobry jest z Bielendy bodajze i maslo kakaowe w sprayu z Ziaji - sprawdz tu na KWC) + tabletki z beta karotenem (1 dziennie) ![]() pozdrawiam |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Raczkowanie
|
ja zaczełam chodzić na solarium jakies 3 tygodnie temu i zauważyłam że niestety pojawiają mi się pieprzyki czy mogę jakoś sprawić aby te pieprzyki przestały wyskakiwać ... ? Czy użwyanie kosmetyków przeznaczonych do solarium zachamuje ten proces ... np. kosmetyki z soleo ...? jedynym kosmetykiem jakim używam jest przyspieszacz do opalania na plaże i dosolarium Eveline Sun Care
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
czesc ja mam troche dziwny problem bo za 2 miesiace mam polmetek i chce byc ladnie opalona, no i wlasnie cale cialo ladnie mi sie opala (kilka miesiecy temu bylam kilka razy na solarium) ale twarz robi sie czerowna i gdy ta czerwien znika nie ma opalonej skory tylko tak blada jak byla albo tylko lekko przybrazowiana ale to szybko znika:/ mam fototyp 2. kurcze chcialabym byc ladnie opalona ale co zrobic:/ ?? czy moglabym te bronzery stosowac na twarz?? one tylko przyspieszaja opalenizne czy sprawiaja tez ze opalamy sie na brazowo a nie czerwono?? prosez o odpowiedz i jakies przyklady dobrych kosmetykow do solarium bo mam zamiar zaczac w tym tyg . pozdrawiam
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
podciagam...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:05.