EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje! - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-16, 18:43   #91
kr0pka
Zakorzenienie

Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
się wypalił Jeleń już

No nie wiem, w reprezentacji spisywał się nieźle, ale ja go tam widziałam chyba z rok temu
Nie można stwierdzić czy się wypalił, bo dawno go nie było widać na murawie wraz z innymi reprezentantami. Szkoda, że mu Leo w ogóle nie dał szansy, bo może by coś jeszcze z tego było.

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 20:19   #92
Magdela
Rozeznanie

GG do Magdela

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
Do Austrii niedaleko

Mój brat się wybiera
jaaaaaaa spoko dlaczemu Cię nie zabiera?

Cytat:
Napisane przez kr0pka Pokaż wiadomość
Nie, ale wydaje mi się, że jak jesteś czynnym kibicem, to warto zapytać się Pana Burmistrza, czy nie szuka ludzi, którzy chcą z nim jechać na mecz.
Jak jeżdże to z ''reprezentacją'' miasta praktycznie płacę tylko za bilet na mecz, a resztę opłaca urząd miasta, czy ktoś tam, sama nie wiem
o wow! ale zaj EBI sta sprawa gdzie by u mnie cos takiego było
Cytat:
Napisane przez Oleczka Pokaż wiadomość
Wiecie co, tak sobie mysle. Dlaczego Leo powola Rogera do kadry na euro skoro on sie nie przyczynil do naszego historycznego awansu?
no właśnie ja siedze sobie dalej w swojej chatce i z niej nie wyjde bo ten Roger mi nie pasi a jak ma się czuc taki Jeleń który jest Polakiem i był filarem repry a Roger ani razu nie zagrał w kadrze i miałby jechać na Euro....... heloł!
Stary 2008-04-16, 20:40   #93
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28
Konto usunięte

Cytat:
Wiec szukajmy nastepcow w polskiej lidze a nie w Brazylii
Ależ ja cię tu popieram w całej rozciągłości!!

Nie mówię, że mamy odmładzać kadrę zagranicznymi graczami, bo to klóci się z pojęciem "Polska reprezentacja"

Cudze chwalicie, swojego nie znacie. Je*ać je*ać PZPN!
7ff68c701155e8d8df718a53d4dcd8f42fe80c19_6010ad0234c28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 20:44   #94
kr0pka
Zakorzenienie

[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7252595] Je*ać je*ać PZPN![/quote]

Nie inaczej powiedzieć
Zgadzam się

Lewy pas, gaz i płynę..
kr0pka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 21:14   #95
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Wiec szukajmy nastepcow w polskiej lidze a nie w Brazylii
absolutnie jestem za

(chociaz Niemcy nie od dziś filary swojej kadry budują na obcokrajowcach ;P)

zamiast wyszukiwać ludzi z innych krajów moze lepiej byloby zainteresowac sie w koncu rodakami...nie jednego 'tyrale' stracilismy.

FC BAYERN - Stern des Südens

magda_aparatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-16, 21:41   #96
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez mesarka Pokaż wiadomość
się wypalił Jeleń już

Po części się z tym zgadzam, a po trosze nie. Z jednej strony, no tak - Polska Liga jest bogata w nieodkryte talenty, ale z drugiej jednak, jest ona słaba. Prawde powiedziawszy silny trzon naszej kadry stanowią piłkarze grający w zagranicznych klubach [Boruc, Smolarek, Krzynówek, Żuraw, Żewłakow.. chyba dalej nie musze wymieniać], bo te kluby powodują rozwij ich umiejętności a nie degradują ich. Ilu piłkarzy marnuje się w Orange Ekstraklasie?!

ale poemat
Dokladnie Ale jednak zeby moc grac w mocnych klubach trzeba sie wypromowac w klubie, a potem w reprezentacji
Cytat:
Napisane przez Magdela Pokaż wiadomość
jaaaaaaa spoko dlaczemu Cię nie zabiera?

o wow! ale zaj EBI sta sprawa gdzie by u mnie cos takiego było

no właśnie ja siedze sobie dalej w swojej chatce i z niej nie wyjde bo ten Roger mi nie pasi a jak ma się czuc taki Jeleń który jest Polakiem i był filarem repry a Roger ani razu nie zagrał w kadrze i miałby jechać na Euro....... heloł!
Tez tego nie rozumiem. Roger w ogole nie przyczynil sie do awansu Polakow!
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7252595]Ależ ja cię tu popieram w całej rozciągłości!!

Nie mówię, że mamy odmładzać kadrę zagranicznymi graczami, bo to klóci się z pojęciem "Polska reprezentacja"

Cudze chwalicie, swojego nie znacie. Je*ać je*ać PZPN![/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
absolutnie jestem za

(chociaz Niemcy nie od dziś filary swojej kadry budują na obcokrajowcach ;P)

zamiast wyszukiwać ludzi z innych krajów moze lepiej byloby zainteresowac sie w koncu rodakami...nie jednego 'tyrale' stracilismy.
Widze ze Ty tez
Oleczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 03:36   #97
Croaker
BAN stały

Cytat:
Tez tego nie rozumiem. Roger w ogole nie przyczynil sie do awansu Polakow!
Akurat to czy się przyczynił czy nie, nie powinno mieć żadnego znaczenia - na dwa ostatnie mundiale pojechali zawodnicy "za zasługi" - bo się przyczynili do awansu, jakie były efekty, każdy wie. Po prostu, jedzie ten kto jest w formie.

Roger nie powinien jechać, bo po prostu nie jest Polakiem. Wolę oglądać reprezentację Polski grającą jakkolwiek, niż armię zaciężną pod szyldem "Polska" zdobywającą mistrzostwo świata. Nadawanie obywatelstwa polskiego żeby jakiś piłkarz mógł pograć = bezsens.
Croaker jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 09:01   #98
xtalciax
Zakorzenienie

hmm... moje zdanie co do Rogera na Euro jest takie, że Benhaker zabiera go (czy raczej chce go zabrać) mimo iż nie przyczynił się do awansu z 1 przyczyny - brakuje bramkostrzelnych napastników. Myślę że sam Leo wie że reprezentację Polski trzeba budować z Polaków, co okazał wiele razy dając szansę młodym graczom ale chce w pewien sposób zwiększyć nasze szanse w turnieju i powołuje Rogera, bo wiadomo że proces wykształcenia doświadczonych zawodników trwa, a przed Euro nie ma czasu na eksperymenty

ogólnie jestem przeciwko budowaniu repry z zagraniczniaków ale w tym wypadku, jeśli miałoby to w jakikolwiek sposób pomóc nam na mistrzostwach to jestem na tak

btw. jestem pewna że jeśli Roger pojechałby na Euro i jego bramki przyczyniłyby się do wyjścia z grupy, czy jakiegokolwiek sukcesu to wszyscy zaraz by go pokochali

a co do Jelenia, pragnę zauwazyć że przez dośc długi czas miał kontuzję pleców i nie grał więc nie wiadomo w sumie jaka jeste teraz jego forma, a Leo nie zwykł powoływać kogoś 'za zasługi' i moim zdaniem dobrze, bo lepiej powołać kogoś świezszego z formą, niż zajmować miejsce piłakrzem bez formy 'bo tak wypada'
xtalciax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 10:32   #99
Helga20
Raczkowanie

Grał kiedyś w naszej lidze taki młody Ormianin z polskim paszportem który miał być gwiazdą reprezentacji zdaje sie że sie nazywał Wahan Geworgian.Czy on nadal gra?
Helga20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 13:21   #100
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Napisane przez xtalciax Pokaż wiadomość
hmm... moje zdanie co do Rogera na Euro jest takie, że Benhaker zabiera go (czy raczej chce go zabrać) mimo iż nie przyczynił się do awansu z 1 przyczyny - brakuje bramkostrzelnych napastników. Myślę że sam Leo wie że reprezentację Polski trzeba budować z Polaków, co okazał wiele razy dając szansę młodym graczom ale chce w pewien sposób zwiększyć nasze szanse w turnieju i powołuje Rogera, bo wiadomo że proces wykształcenia doświadczonych zawodników trwa, a przed Euro nie ma czasu na eksperymenty

ogólnie jestem przeciwko budowaniu repry z zagraniczniaków ale w tym wypadku, jeśli miałoby to w jakikolwiek sposób pomóc nam na mistrzostwach to jestem na tak

btw. jestem pewna że jeśli Roger pojechałby na Euro i jego bramki przyczyniłyby się do wyjścia z grupy, czy jakiegokolwiek sukcesu to wszyscy zaraz by go pokochali

a co do Jelenia, pragnę zauwazyć że przez dośc długi czas miał kontuzję pleców i nie grał więc nie wiadomo w sumie jaka jeste teraz jego forma, a Leo nie zwykł powoływać kogoś 'za zasługi' i moim zdaniem dobrze, bo lepiej powołać kogoś świezszego z formą, niż zajmować miejsce piłakrzem bez formy 'bo tak wypada'
dobra wiem, ze jestem abosulutnie na bakier z naszą kadrą po WM06 xD ale przed tą 'aferą' z rogerem nic o nim nie slyszalam wczesniej. rozumiem, ze on gra w polskiej lidze, ze w ogole dostrzezono go jako potencjalnego gracza polski?

zapewne tak bedzie...pokochają to jednak złe słowo xD wiem jak to jest z Poldim; Niemcy go uwielbiają gdy strzeli gola...gdy nic sie nie dzieje kazą mu wracac do domu, czyli do Polski (bo nie spiewa hymnu XD). mysle, ze u nas bedzie to samo... bedzie dobry, poki bedzie cos znaczyl.

hehe w ogole wczoraj w radio slyszalam reklame...nie pamietam czego... w kazdym razie byla to wizja naszego meczu z Niemcami, czyli mniej wiecej ' Ebi! Gol! Niemcy na kolanach!' ;P
oczywiscie ten mecz to drazliwy dla mnie temat ale chyba mimo wszystko po cichu licze, ze ten jedyny mecz Niemcy moga przegrac a my wzmocnimy sie psychicznie na dalsze rozgrywki

Stary 2008-04-17, 14:43   #101
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_aparatka Pokaż wiadomość
dobra wiem, ze jestem abosulutnie na bakier z naszą kadrą po WM06 xD ale przed tą 'aferą' z rogerem nic o nim nie slyszalam wczesniej. rozumiem, ze on gra w polskiej lidze, ze w ogole dostrzezono go jako potencjalnego gracza polski?

zapewne tak bedzie...pokochają to jednak złe słowo xD wiem jak to jest z Poldim; Niemcy go uwielbiają gdy strzeli gola...gdy nic sie nie dzieje kazą mu wracac do domu, czyli do Polski (bo nie spiewa hymnu XD). mysle, ze u nas bedzie to samo... bedzie dobry, poki bedzie cos znaczyl.

hehe w ogole wczoraj w radio slyszalam reklame...nie pamietam czego... w kazdym razie byla to wizja naszego meczu z Niemcami, czyli mniej wiecej ' Ebi! Gol! Niemcy na kolanach!' ;P
oczywiscie ten mecz to drazliwy dla mnie temat ale chyba mimo wszystko po cichu licze, ze ten jedyny mecz Niemcy moga przegrac a my wzmocnimy sie psychicznie na dalsze rozgrywki
tak gra w OE w Legii , od jakiegoś czasu już słychać o tym obywaterlstwie, chyba od kilku miesięcy

no może i tak bedzie, nie jesteśmy w stanie przewidzieć :P a POldi akurat by się u nas przydał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 14:48   #102
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

Cytat:
Napisane przez Helga20 Pokaż wiadomość
Grał kiedyś w naszej lidze taki młody Ormianin z polskim paszportem który miał być gwiazdą reprezentacji zdaje sie że sie nazywał Wahan Geworgian.Czy on nadal gra?
Cos mi mowi to nazwisko
Stary 2008-04-17, 16:13   #103
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Cos mi mowi to nazwisko

mi też Ale załapałam ze kojarzy mi się z Georgijem z YCD znaczy z jego imieniem
Stary 2008-04-17, 16:21   #104
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
jestem pewna, że w takim wypadku (Roger strzela gole, przyczynia się do kolejnych awansów) powstałaby niemała grupa osób, któraby stwierdziła, że Polska sama nie potrafi, po cudzoziemców musi sięgać, tylko z ich pomocą "coś" im wychodzi. w sumie gdyby zaistniała taka sytuacja czułabym pewnien niedosyt, że musiał przyjść ktoś obcy, by wyszło coś, nawet ze świadomością, że to praca całej drużyny, (która jednak i tak składa się z tych jedenastu jednostek )
darkdot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 18:30   #105
Croaker
BAN stały

Cytat:
hmm... moje zdanie co do Rogera na Euro jest takie, że Benhaker zabiera go (czy raczej chce go zabrać) mimo iż nie przyczynił się do awansu z 1 przyczyny - brakuje bramkostrzelnych napastników.
Roger w ogole nie jest napastnikiem, tylko pomocnikiem. Bramkostrzelny to on jest tez dosyc umiarkowanie - kilka trafien na sezon.

Cytat:
(...) Leo nie zwykł powoływać kogoś 'za zasługi' i moim zdaniem dobrze, bo lepiej powołać kogoś świezszego z formą, niż zajmować miejsce piłakrzem bez formy 'bo tak wypada'
A Zurawski? Co on w kadrze robi?

A propos, wstepna kadra:

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic FC, Szkocja), Łukasz Fabiański (Arsenal FC, Anglia), Wojciech Kowalewski (Korona Kielce), Tomasz Kuszczak (Manchester United FC, Anglia).

Obrońcy: Jacek Bąk (FK Austria Wiedeń, Austria), Grzegorz Bronowicki (FK Crvena zvezda, Serbia), Paweł Golański (Steaua Bukareszt, Rumunia), Mariusz Jop (FK Moskwa, Rosja), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Arkadiusz Radomski (FK Austria Wiedeń, Austria), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht, Belgia), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakós SFP, Grecja).

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (BV Borussia 1909, Niemcy), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Michał Goliński (Zagłębie Lubin), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg, Niemcy), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Radosław Majewski (Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski), Rafał Murawski (Lech Poznań), Michał Pazdan (Górnik Zabrze).

Napastnicy: Dawid Janczyk (CSKA Moskwa, Rosja), Wojciech Łobodziński (Wisła Kraków), Radosław Matusiak (Wisła Kraków), Łukasz Piszczek (Hertha BSC Berlin, Niemcy), Marek Saganowski (Southampton FC, Anglia), Euzebiusz Smolarek (Real Racing Club de Santander, Hiszpania), Artur Wichniarek (DSC Arminia Bielefeld, Niemcy), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Maciej Żurawski (AÉ Lárissas, Grecja).

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-17, 18:51   #106
Gwiazdka20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Croaker Pokaż wiadomość
Roger w ogole nie jest napastnikiem, tylko pomocnikiem. Bramkostrzelny to on jest tez dosyc umiarkowanie - kilka trafien na sezon.

A propos, wstepna kadra:
Zurawski odkad przeszedł do Larissy, strzela gole i być może przełozy sie to na forme w reprezentacji

A Roger nie zasługuje na polskie obywatelstwo i grę w polskiej reprezentacji, taka jest opinia zdecydowanej większosci kibiców...

Wspołczuje mu, bo zapewne cieżko będzie miał w kadrze, nie dość że nie zna polskeigo to nie zna równiez angielskigo, więc cięzko mu się będzie dogadac z chłopakami po portugalsku...
Boje się tylko, zeby jego osoba nie popsuła atmosfery w kadrze...
Gwiazdka20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-17, 20:37   #107
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

W pewnyjm stopniu szkoda mi Rogera bo nie wiadomo jak jego psychika poradzi sobie z ta nowa sytuacja
Pozatym wiecie, w kadrze Brazylii nie mial szans zeby grac wiec poszedl do Polski
Stary 2008-04-17, 21:04   #108
xtalciax
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez darkdot Pokaż wiadomość
jestem pewna, że w takim wypadku (Roger strzela gole, przyczynia się do kolejnych awansów) powstałaby niemała grupa osób, któraby stwierdziła, że Polska sama nie potrafi, po cudzoziemców musi sięgać, tylko z ich pomocą "coś" im wychodzi. w sumie gdyby zaistniała taka sytuacja czułabym pewnien niedosyt, że musiał przyjść ktoś obcy, by wyszło coś, nawet ze świadomością, że to praca całej drużyny, (która jednak i tak składa się z tych jedenastu jednostek )
a ja jestem pewna że kolejne awanse i to kto je spowodował przyćmiłaby euforia kibiców i nikt by nie marudził (raczej)

Cytat:

A propos, wstepna kadra:

Bramkarze: Artur Boruc (Celtic FC, Szkocja), Łukasz Fabiański (Arsenal FC, Anglia), Wojciech Kowalewski (Korona Kielce), Tomasz Kuszczak (Manchester United FC, Anglia).

Obrońcy: Jacek Bąk (FK Austria Wiedeń, Austria), Grzegorz Bronowicki (FK Crvena zvezda, Serbia), Paweł Golański (Steaua Bukareszt, Rumunia), Mariusz Jop (FK Moskwa, Rosja), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Arkadiusz Radomski (FK Austria Wiedeń, Austria), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht, Belgia), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakós SFP, Grecja).

Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (BV Borussia 1909, Niemcy), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Michał Goliński (Zagłębie Lubin), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg, Niemcy), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Radosław Majewski (Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski), Rafał Murawski (Lech Poznań), Michał Pazdan (Górnik Zabrze).

Napastnicy: Dawid Janczyk (CSKA Moskwa, Rosja), Wojciech Łobodziński (Wisła Kraków), Radosław Matusiak (Wisła Kraków), Łukasz Piszczek (Hertha BSC Berlin, Niemcy), Marek Saganowski (Southampton FC, Anglia), Euzebiusz Smolarek (Real Racing Club de Santander, Hiszpania), Artur Wichniarek (DSC Arminia Bielefeld, Niemcy), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Maciej Żurawski (AÉ Lárissas, Grecja).

Żurawski sprawdza się dobrze jako cofnięty napastnik, gdzie w sumie spełnia funkję rozgrywającego poza tym jak już ktoś wspomniał w Larissie odżył
Stary 2008-04-17, 21:10   #109
hanureku
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Helga20 Pokaż wiadomość
Gevorgyan gra teraz w Wiśle Płock (2 liga). Ogólnie to zawodnik z problemami pozaboiskowymi zdaje się (miał/ma? dość duże problemy z hazardem).
hanureku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 15:43   #110
Magdela
Rozeznanie

GG do Magdela

Cytat:

no to tez prawdaale Jelenia to dałam jako przykład odnośnie tego że niektórzy Polacy nie maja tak łatwo jak wydaje się z tym momencie mieć Roger jesli nie Jeleń to np niejaki Sikoraon też nie dostał szansy choć portale pisały na jego temat że powinien ją dostać.przecież to jest właśnie bramkostrzelny napastniki Polak

Cytat:

A propos, wstepna kadra:
.
w tym momencie to jak dziewczyny mówią Żurawski podnosi swoja forme w Grecji,także będzie dobrze mysle

a co do tego że gdy Roger zacznie strzelać bramki to wszyscy go pokochają to pewnie tak bedzieale będzie też temu towarzyszyć myśl że do nie taki do końca Polski gol.....
Stary 2008-04-18, 16:21   #111
Croaker
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Magdela Pokaż wiadomość
no to tez prawdaale Jelenia to dałam jako przykład odnośnie tego że niektórzy Polacy nie maja tak łatwo jak wydaje się z tym momencie mieć Roger jesli nie Jeleń to np niejaki Sikoraon też nie dostał szansy choć portale pisały na jego temat że powinien ją dostać.przecież to jest właśnie bramkostrzelny napastniki Polak

w tym momencie to jak dziewczyny mówią Żurawski podnosi swoja forme w Grecji,także będzie dobrze mysle

a co do tego że gdy Roger zacznie strzelać bramki to wszyscy go pokochają to pewnie tak bedzieale będzie też temu towarzyszyć myśl że do nie taki do końca Polski gol.....
Zgadzam sie, Sikora mial pod gorke i to ze nie dostal szansy to blad selekcjonera.

Nie majac nic przeciwko Zurawskiemu - wrecz zyczac mu jak najlepiej, faktycznie przeprowadzka do Grecji mu dobrze zrobila, ale kiedy on zagral naprawde dobrze dla Reprezentacji? Strzelil bramke?

Z Rogerem najlepiej jest rozwiazac dylemat po prostu go nie powolujac i tyle.
Stary 2008-04-18, 20:30   #112
mav
Zakorzenienie

GG do mav Wyślij wiadomość przez MSN do mav

i ja tez kibicuje

Mężczyzna jest jak sukienka, trzeba go najpierw przymierzyc.....

mav jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 20:49   #113
Asia31
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mav Pokaż wiadomość
i ja tez kibicuje
ja rowniez

MILEGO DNIA
Asia31 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-18, 21:00   #114
teqila9
Raczkowanie

Wiecie moze na jakim kanale beda transmitowane mecze z Euro 2008 ?
teqila9 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-18, 21:12   #115
Croaker
BAN stały

Cytat:
Napisane przez teqila9 Pokaż wiadomość
Wiecie moze na jakim kanale beda transmitowane mecze z Euro 2008 ?
Na Polsacie.
Stary 2008-04-18, 22:20   #116
magda_aparatka
Zakorzenienie

GG do magda_aparatka

Cytat:
Na Polsacie.
niestety :l
i podobno nie wszystkie mecze bedzie pokazywal polsat publiczny :l

cóż, pozostanie mi ogladanie EM na niemieckich ;p

Stary 2008-04-19, 14:49   #117
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

na normalnym, publicznym Polsacie mają być wszystkie mecze Polaków. poza tym mecz na otwarcie, i finałowe. i chyba to wszystko. a reszta na Polsacie Sport i tym drugim - Extra.

czy nie można zakupić sobie Cyfrowego Polsatu na jeden miesiąc?
Stary 2008-04-19, 17:01   #118
Oleczka
Zakorzenienie

GG do Oleczka

A u mnie jest dziwnie. Mam Polsat Sport a nie mam Polsatu Sport Ekstra
Stary 2008-04-19, 17:45   #119
darkdot
Zakorzenienie

GG do darkdot

Cytat:
A u mnie jest dziwnie. Mam Polsat Sport a nie mam Polsatu Sport Ekstra
Oli, to masz pecha http://sport.pmedia.pl/showsport.php?wid=6194
Stary 2008-04-20, 12:39   #120
tricomi
Zakorzenienie

Ja na szczęście wszystkie Polsaty mam na kablówce

Faktycznie tylko mecz otwarcia, wszystkie mecze grupowe Polaków i finał będą transmitowane w Polsacie otwartym, ale może pokażą coś więcej, skoro TVP się wycofała z sublicencji, zależy co im powie UEFA
tricomi jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości