![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: EURO 2008- czyli Wizaż kibicuje!
No nie wiem, w reprezentacji spisywał się nieźle, ale ja go tam widziałam chyba z rok temu
![]() Nie można stwierdzić czy się wypalił, bo dawno go nie było widać na murawie wraz z innymi reprezentantami. Szkoda, że mu Leo w ogóle nie dał szansy, bo może by coś jeszcze z tego było.
#92 | ||
Rozeznanie
|
jaaaaaaa spoko
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7252595] Je*ać je*ać PZPN![/quote]
Nie inaczej powiedzieć ![]() Zgadzam się ![]()
#95 |
Zakorzenienie
|
absolutnie jestem za
![]() (chociaz Niemcy nie od dziś filary swojej kadry budują na obcokrajowcach ![]() zamiast wyszukiwać ludzi z innych krajów moze lepiej byloby zainteresowac sie w koncu rodakami...nie jednego 'tyrale' stracilismy.
![]() |
#96 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;7252595]Ależ ja cię tu popieram w całej rozciągłości!! Nie mówię, że mamy odmładzać kadrę zagranicznymi graczami, bo to klóci się z pojęciem "Polska reprezentacja" Cudze chwalicie, swojego nie znacie. ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#97 | |
BAN stały
|
Cytat:
Roger nie powinien jechać, bo po prostu nie jest Polakiem. Wolę oglądać reprezentację Polski grającą jakkolwiek, niż armię zaciężną pod szyldem "Polska" zdobywającą mistrzostwo świata. Nadawanie obywatelstwa polskiego żeby jakiś piłkarz mógł pograć = bezsens. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#98 |
Zakorzenienie
|
hmm... moje zdanie co do Rogera na Euro jest takie, że Benhaker zabiera go (czy raczej chce go zabrać
![]() ![]() ![]() ![]() ogólnie jestem przeciwko budowaniu repry z zagraniczniaków ![]() ![]() btw. jestem pewna że jeśli Roger pojechałby na Euro i jego bramki przyczyniłyby się do wyjścia z grupy, czy jakiegokolwiek sukcesu to wszyscy zaraz by go pokochali ![]() a co do Jelenia, pragnę zauwazyć że przez dośc długi czas miał kontuzję pleców i nie grał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Raczkowanie
|
Grał kiedyś w naszej lidze taki młody Ormianin z polskim paszportem który miał być gwiazdą reprezentacji zdaje sie że sie nazywał Wahan Geworgian.Czy on nadal gra?
|
![]() ![]() |
![]() |
#100 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zapewne tak bedzie...pokochają to jednak złe słowo xD wiem jak to jest z Poldim; Niemcy go uwielbiają gdy strzeli gola...gdy nic sie nie dzieje kazą mu wracac do domu, czyli do Polski (bo nie spiewa hymnu XD). mysle, ze u nas bedzie to samo... bedzie dobry, poki bedzie cos znaczyl. hehe w ogole wczoraj w radio slyszalam reklame...nie pamietam czego... w kazdym razie byla to wizja naszego meczu z Niemcami, czyli mniej wiecej ' Ebi! Gol! Niemcy na kolanach!' ;P oczywiscie ten mecz to drazliwy dla mnie temat ale chyba mimo wszystko po cichu licze, ze ten jedyny mecz Niemcy moga przegrac ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#101 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() no może i tak bedzie, nie jesteśmy w stanie przewidzieć :P a POldi akurat by się u nas przydał ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#102 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#103 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#105 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
A propos, wstepna kadra: Bramkarze: Artur Boruc (Celtic FC, Szkocja), Łukasz Fabiański (Arsenal FC, Anglia), Wojciech Kowalewski (Korona Kielce), Tomasz Kuszczak (Manchester United FC, Anglia). Obrońcy: Jacek Bąk (FK Austria Wiedeń, Austria), Grzegorz Bronowicki (FK Crvena zvezda, Serbia), Paweł Golański (Steaua Bukareszt, Rumunia), Mariusz Jop (FK Moskwa, Rosja), Adam Kokoszka (Wisła Kraków), Arkadiusz Radomski (FK Austria Wiedeń, Austria), Marcin Wasilewski (RSC Anderlecht, Belgia), Jakub Wawrzyniak (Legia Warszawa), Michał Żewłakow (Olympiakós SFP, Grecja). Pomocnicy: Jakub Błaszczykowski (BV Borussia 1909, Niemcy), Dariusz Dudka (Wisła Kraków), Łukasz Garguła (GKS Bełchatów), Michał Goliński (Zagłębie Lubin), Jacek Krzynówek (VfL Wolfsburg, Niemcy), Mariusz Lewandowski (Szachtar Donieck, Ukraina), Radosław Majewski (Dyskobolia Grodzisk Wielkopolski), Rafał Murawski (Lech Poznań), Michał Pazdan (Górnik Zabrze). Napastnicy: Dawid Janczyk (CSKA Moskwa, Rosja), Wojciech Łobodziński (Wisła Kraków), Radosław Matusiak (Wisła Kraków), Łukasz Piszczek (Hertha BSC Berlin, Niemcy), Marek Saganowski (Southampton FC, Anglia), Euzebiusz Smolarek (Real Racing Club de Santander, Hiszpania), Artur Wichniarek (DSC Arminia Bielefeld, Niemcy), Tomasz Zahorski (Górnik Zabrze), Maciej Żurawski (AÉ Lárissas, Grecja). |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#106 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A Roger nie zasługuje na polskie obywatelstwo i grę w polskiej reprezentacji, taka jest opinia zdecydowanej większosci kibiców... Wspołczuje mu, bo zapewne cieżko będzie miał w kadrze, nie dość że nie zna polskeigo to nie zna równiez angielskigo, więc cięzko mu się będzie dogadac z chłopakami po portugalsku... Boje się tylko, zeby jego osoba nie popsuła atmosfery w kadrze... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#107 |
Zakorzenienie
|
W pewnyjm stopniu szkoda mi Rogera bo nie wiadomo jak jego psychika poradzi sobie z ta nowa sytuacja
![]() Pozatym wiecie, w kadrze Brazylii nie mial szans zeby grac wiec poszedl do Polski ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Żurawski sprawdza się dobrze jako cofnięty napastnik, gdzie w sumie spełnia funkję rozgrywającego ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Gevorgyan gra teraz w Wiśle Płock (2 liga). Ogólnie to zawodnik z problemami pozaboiskowymi zdaje się (miał/ma? dość duże problemy z hazardem).
|
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a co do tego że gdy Roger zacznie strzelać bramki to wszyscy go pokochają to pewnie tak bedzie ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#111 | |
BAN stały
|
Cytat:
Nie majac nic przeciwko Zurawskiemu - wrecz zyczac mu jak najlepiej, faktycznie przeprowadzka do Grecji mu dobrze zrobila, ale kiedy on zagral naprawde dobrze dla Reprezentacji? Strzelil bramke? Z Rogerem najlepiej jest rozwiazac dylemat po prostu go nie powolujac i tyle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Zakorzenienie
|
![]()
#113 |
Zakorzenienie
|
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Wiecie moze na jakim kanale beda transmitowane mecze z Euro 2008 ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Zakorzenienie
|
niestety :l
i podobno nie wszystkie mecze bedzie pokazywal polsat publiczny :l cóż, pozostanie mi ogladanie EM na niemieckich ;p
![]() |
#117 |
Zakorzenienie
|
na normalnym, publicznym Polsacie mają być wszystkie mecze Polaków. poza tym mecz na otwarcie, i finałowe. i chyba to wszystko. a reszta na Polsacie Sport i tym drugim - Extra.
![]() czy nie można zakupić sobie Cyfrowego Polsatu na jeden miesiąc? ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#118 |
Zakorzenienie
|
A u mnie jest dziwnie. Mam Polsat Sport a nie mam Polsatu Sport Ekstra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zakorzenienie
|
Ja na szczęście wszystkie Polsaty mam na kablówce
![]() Faktycznie tylko mecz otwarcia, wszystkie mecze grupowe Polaków i finał będą transmitowane w Polsacie otwartym, ale może pokażą coś więcej, skoro TVP się wycofała z sublicencji, zależy co im powie UEFA ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:05.