![]() |
#91 |
Przyczajenie
|
Dot.: Dużo kolorówki i nie tylko,L'Oreal,Maybelline, Rimmel, zobacz :)
[FONT='Verdana','sans-serif']HEJ DZIEWCZYNY!!![/FONT]
[FONT='Verdana','sans-serif']POSIADAM 20 KART REKOMENDACYJNYCH NOWYCH ZAPACHÓW MEXX [/FONT] [FONT='Verdana','sans-serif']SĄ TO MATERIAŁY WYSYŁANE PRZEZ ☠☠☠☠☠☠☠☠☠ DO PROMOWANIA NAJNOWSZYCH ZAPACHÓW MEXX. KAŻDA KARTA MA 6 KUPONÓW, KTÓRE ROZDAJE SIE KOLEŻNKOM TY NATOMIAST LOGUJESZ SIĘ "GŁÓWNYM" KODEM [/FONT] [FONT='Verdana','sans-serif']KAŻDY Z SZEŚCIU KUPONÓW, KTÓRE ROZDAJE SIE PRZYJACIÓŁKOM MOŻE WYGRAC PERFUMY 50 ML WILD LUB NICE ALBO IPODA ![]() [FONT='Verdana','sans-serif'] JEŚLI KTÓRAŚ Z WAS BYŁABY ZAINTERESOWANA PISZCIE NA MAILA [/FONT][FONT='Verdana','sans-serif']b-a-s-i-ap1@wp.pl[/FONT][FONT='Verdana','sans-serif'] wyślę kody znajdujące się na karcie oraz na życzenie skany lub zdjęcia wszystkich materiałów, kart oraz perfumów które otrzymałam. możecie także otrzymać wiele ciekawych informacji o nowych zapachach mexx [/FONT] [FONT='Verdana','sans-serif']pośpieszcie się ponieważ zostało mi tylko 20 kart do rekomendacji. pamietaj 1 karta to az 6 szans na wygraną!!!!!czekam na maile i pozdrawiam [/FONT] |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Dot.: Dużo kolorówki i nie tylko,L'Oreal,Maybelline, Rimmel, zobacz :)
znajdziesz cos za:
(najbardziej zalezy mi na podkreslonych!) Schwarzkopf got2b straight on spray prostujący Paletka 4 cienie SENSIQUE (z brązami), maźnięta kilka razy Garnier ULTRA ŚWIEŻOŚĆ fluid nawilżający przez 24h, nietłusty - zostało ponad 50% z 75ml Ziaja Nuno krem antybakteryjny |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:20.