|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Zapachy, Kerastase, Loreal, Goldwell I Inne
Spróbuje jeszcze raz, bo chyba mnie nie widziałaś.
Taka wymianka byłaby dla mnie OK. Czy dla Ciebie również?
|
|
#93 |
|
Wtajemniczenie
|
pink sugar jest zaznaczony ze nieaktualny, a za samą kulke nie opłacałoby ci się nic wymieniac
|
|
#94 |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Napisane przez toya2006 ***Kylie Minogue Darling żel pod prysznic 75 ml nowy ***VICHY Normaderm System odnawiający Czysta skóra - zestaw Mikrodermabrazja 7g, Mikroekstracja 9g ***Spray nabłyszczający, podkreślajacy kolor włosów Avon 100 ml, jest 90% U Ciebie wpadły mi w oko: Elmex - płyn do jamy ustnej, uzyty raz Woda Arden Beauty 25/50 ml i ew. lakier E.L. delikatny róż nowy ( ale niekoniecznie) |
|
|
|
|
#95 |
|
Wtajemniczenie
|
hej. Naradzilam sie z mama. Lokowka ma 3 czesci w tym; gruba szczotka w ogole nie byka uzywana, lokowka w ogole, tylko cienka szczotka z 4 razy. Jest w bardzo dobryk stanie i wszystko z nia wporzadku. Tylko brak czasu i dlugosc wloskow sprawil ze nie mialysmy okazji z niej korzystac.
Mozemy wymienic sie za: - Gabriela Sabatini Ocean Sun- To zapach dla kobiet, które marzą o relaksie i wypoczynku. Uwielbiają letnie wakacje spędzone na plaży. Ciepły, lekki, kwiatowy. Zuzycie, dwa psiki z 30ml- prawie pełny. - Fructis style żel do włosów w sprayu, precyzyjnie układa nawet najbardziej ekstremalne fryzury, do włosów póldługich (połowa ze 150ml - Maybelline Lash Stylist- maskara stylizująca rzęsy, nowa, użyta raz - Ruby Rose Deluxe Make Up Kit- paleta 4 cieni: oliwka, zgniła zieleń, żółto złoty, jasna zieleń- nieznaczny ubytek - Loreal True Match- Podkład w naturalnych odcieniach, rozprowadzający się bez smug, idealnie dopasowujący się do koloru skóry. Nie daje efektu maski przy jednoczesnym świetnym kryciu. Kolor: beige dore. Użyty kilka razy (30ml) - Loreal Wear Infinite- paleta 4 cieni Romantic Rapture, edycja limitowana, kolory pastelowe: lila, blady róż, blady brudny róż, fioletowo szary. Niewielkie zużycie. co Ty na to? Pozdrawiam
|
|
#97 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 130 pkt / 100% pozyt.
|
toyu ja odpisałam u siebie
widziałaś?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
BYłabym zainteresowana:
Davidoff Cool Water, obiema Ardenkami, Gosh...
|
|
#100 |
|
Raczkowanie
Przekupka: 6 pkt / 100% pozyt.
|
Witaj, pisałaś w moim wątku
![]() Podobają mi się: Salvador Dali Laguna- egzotyczny, kwiatowo-owocowy aromat, świeży jak powiew znad lagun Pacyfiku. zapach trwaly, nie mdlacy, niesie powiew swiezosci, morza. 25 z 30ml Cerrruti 1881 Eau D'Ete Summer Fragrance- przezroczysta, iskrząca się, kwiatowo-drzewna kompozycja. Delikatny i lekki. ok 26ml Gabriela Sabatini Ocean Sun- To zapach dla kobiet, które marzą o relaksie i wypoczynku. Uwielbiają letnie wakacje spędzone na plaży. Ciepły, lekki, kwiatowy. Zuzycie, dwa psiki z 30ml- prawie pełny. Czym Ty jesteś zainteresowana? |
|
|
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
Anula,
Noa Perle... |
|
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej:0
ten drugi ze zdjecia tez mam puma jamajca jest swierza a mikrodermabrazji juz niemam interesuje mnie: Gabriela Sabatini Ocean Sun- To zapach dla kobiet, które marzą o relaksie i wypoczynku. Uwielbiają letnie wakacje spędzone na plaży. Ciepły, lekki, kwiatowy. Zuzycie, dwa psiki z 30ml- prawie pełny. Maybelline Lash Stylist- maskara stylizująca rzęsy, nowa, użyta raz Ruby Rose Deluxe Make Up Kit- paleta 4 cieni: oliwka, zgniła zieleń, żółto złoty, jasna zieleń- nieznaczny ubytek Elmex Sensitive - jaka pojemnosc??
|
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#108 |
|
Zadomowienie
|
Rozwydrzona, hmm, może bym i mogła, ale uczciwie uprzedzam tak jak w opisie ze nie wiem czy to oryginal. na moje skorze pachnie dziwnie..
to jak? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#110 |
|
Zadomowienie
|
up
|
|
|
|
|
#115 |
|
Zadomowienie
|
Toyu, mam jeszcze jedna propozycje bo chyba z laguna nie będziesz chciała się rozstać, ja z kolei niechętnie z avenką.
Pzrejrzalam dokładnie Twoje zapachy i spodobał mi sie: Gabriela Sabatini Ocean Sun za moje: - utrwalacz makijazu Kryolan, - mleczko do demakijazu YR. Jeśli taka wymianka tez nie przypadnie Ci do gustu, to więcej propozycji juz nie mam. Życze miłych wymianek i pozdrawiam
|
|
#120 |
|
BAN stały
|
Gabriela Sabatini Ocean Sun- To zapach dla kobiet, które marzą o relaksie i wypoczynku. Uwielbiają letnie wakacje spędzone na plaży. Ciepły, lekki, kwiatowy. Zuzycie, dwa psiki z 30ml- prawie pełny - znajdziesz u mnie coś za nie?
![]() |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.