|
|
#91 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
ja się już poddałam, moje włosy nie są stworzone do piankowania
zostaje przy odbijających odżywkach i ogromnej szczocie do modelowania ![]() PS. szamponu już dawno nie mam, przejęła moja mama, w ogóle musze przejrzeć listę, bo część rzeczy już nieaktualna, a niektóre nadal wiszą |
|
|
|
|
#92 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: KOLEJNA EDYCJA :D dużo dokładek, wszystkie półki, pielęgnacja, kolorówka ...
Cytat:
Aktualnie przeżuciłam sie z rozwikływania kodów na rzecz rozwikływania składów ![]() i własnie ten szampon, mnie pod tym kątem zainteresował
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
z tego co mi mama mówiła, jest bardzo zadowolona, ma miękkie, puszyste - ale nie napuszone włosy, od zawsze walczyła z ich nadmierną suchością i po tym szamponie jest lepiej, ale ja go miałam z wymiany z UK, więc pewnie ciężko będzie go powtórnie nabyć
|
|
|
|
|
#95 |
|
Raczkowanie
|
Witaj. A może skusisz się na 3 pełne miniaturki OI i masło do ciała Farmony karmel&cynamon 300ml raz użyte za Violette-Menthe?
|
|
|
|
|
#96 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#98 |
|
Zakorzenienie
|
do góry
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Korektor Too Faced jest pośredni, nie bardzo jasny ale też nie ciemny, ja mam jasną karnację i mi pasuje, ale tylko latem (w tym celu został też zakupiony) tu link http://www.toofaced.com/product.asp?cat_id=75&dept_id=2 ale kolory mocno przekłamane, w realu jest on bardziej zbliżony do 01London Light Błyszczyk Hard Candy już nieaktualny, a smoków zostało 5, mam też dokładkę w kramiku http://www.wizaz.pl/forum/showthread...=251095&page=2 Pozdro. |
|
|
|
|
|
#102 |
|
BAN stały
|
coś za clinique high impact . A , jeszcze zanteresował mnie błyszczyk kanebo / to jest tubka czy z aplikatorem ? /
|
|
|
|
|
#103 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#104 |
|
Raczkowanie
|
coś u mnie?
|
|
|
#106 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem zainteresowana:
Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy krem do stóp Farmona Nivelazione - zapobiega pękaniu i poceniu się stóp - tubka 75 ml, ubytek w granicach 15 % pianka nawilżająca do stóp Scholl, 125 ml, ważna do 04/2009, ubytek szacuję na max 15 %, użyłam zaledwie kilka razy, ledwo chlupie przy wstrząsaniu
|
|
#108 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 88 pkt / 100% pozyt.
|
Hej!
Z wielką ciekawością rozglądam się po Twoim wątku... Nie wiem co mogłabym zaproponować, ale zapraszam! ![]() Najbardziej podoba się: krem pod oczy LRP Redermic, nowy, nieotwierany, data ważności do 09/2009 oraz miniaturka Joy ![]() A nóż widelec! |
|
|
|
|
#110 |
|
BAN stały
|
Witaj Mad, czy interesowalaby Cie czekoladka 51 Bourjois??
|
|
|
|
|
#111 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 523 pkt / 99% pozyt.
|
Hej miałam kolejne dokładki
![]() moze cos u mnie za cos z : -Etiaxil roll-on do skóry wrażliwej, użyty chyba 2 razy, -tusz do rzęs Bourjois z grzebyczkiem YES to volume NO to clumps użyty 2 razy, kolor czarny, oddam nawet jako gratis do większej wymiany -potrójne cienie IsaDora w odcieniu 83 Antique Jewels - maźnięte zaledwie, brak aplikatora, -cień do powiek IsaDora pojedynczy, okrągły odcień 82 Shell, chłodny odcień rozświetlającego różo-beżu, kupiony 9.11 w Douglasie, użyty chyb a 4 razy - jednak ten kolor jest nie dla mnie -pojedynczy cień IsaDora - odcień iskrzącej bieli, użyty kilka razy, ubytek ok. 10% -połowa turkusowego sypkiego cienia Inglot -baza pod cienie ArtDeco - użyta jakieś 5 razy, świeża, kremowa
|
|
#112 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#115 |
|
Raczkowanie
|
Mad, dopiero teraz mialam okazje przegladnac Twoj watek.
Interesowaloby mnie: - podkład rozświetlający Giorgio Armani odcień 02. - Frederic Fekkai Protein RX Reparative Daily Protein Fortifier została połowa ze 100ml - pianka do włosów Biosilk Farouk Silk Mousse: pH 5,0
|
|
#117 | |
|
Zakorzenienie
|
interesowałyby mnie pianka i lakier SAMY
Cytat:
Aniu, jedyna rzecz, która mi sie w tej chwili podoba to Montale Chocolate Greedy ok. 50 / 100 ml, ale nie sądzę, że chciałabyś oddać za coś innego niż inny zapach |
|
|
|
|
|
#118 |
|
Raczkowanie
|
Coś u mnie za teracotte dla blondynek?
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=253376 |
|
|
|
|
#119 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:48.

zostaje przy odbijających odżywkach i ogromnej szczocie do modelowania 

Aktualnie przeżuciłam sie z rozwikływania kodów na rzecz rozwikływania składów