![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mirabilandia
A to jeszcze kilka fotek nowej kolejki iSPEED
![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
OMG, to jest w Mirabilandi?? Ale ZARĄBISTE XXXD I ten spad... Zawału dostanę ale pójdę! Już się nie mogę doczekać
![]() ![]() kinia1020, dzięki, nie zdać się nie da :P |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Przyczajenie
|
Hej! ja byłam w Mirabilandi w zeszłe wakacje i zgadzam się w 100% że warto odwiedzić. Mnie jednak denerwowało strasznie to długie stanie w kolejkach, gdy byłam tam w sierpniu to otworzyli nowa kolejkę-" Gohst willage"- czy jakoś tak, niedość, że staliśmy godzine w kolejce to okazało się to nie warte nawet chwili uwagi. Fajne spoty reklamujące przed wejściem nadawały klimat a skończyło się na dwóch czy trzech facetach przebranych i wyskakujących na ciebie z za zakrętu... porażka totalna odradzam... co do Katun= wrażenia nie do opisania
![]() żałuje tylko że akurat rok wcześniej rozebrali sierra tonante( na górze umarła bym ze strachu ale i tak bym wsiadła ![]() A no i polecam pokaz policyjny jeśli ktoś lubi tego typu rzeczy, osobiście mi się bardzo podobało, można nawet wźiąźć w nim udział jesli przy kasie wykupi się specjalny bilet i zawsze birą jedna dziewczynę z publiczności ![]() Co do resetu to polega to po prostu na tym że wsiadasz do takiego wagonika, dostajesz cos jak by laserowa broń i musisz strzelać do celu jak w grze za każde trafienie jest dokładna ilośc punktów jak sie ich troche uzbiera to przy wyjściu daja małe nagrody i to wszystko. jednak jeśli ktoś mial by możliwość wyboru pomiędzy Mirabilandią i Gardalandem - to polecam bardziej to drugie, mimo wszystko jest lepszy a byłam i w jednym i w drugim tydzien po tygodniu. ( oj chyba sie rozpisałam ![]() Edytowane przez Nadik Czas edycji: 2009-04-17 o 21:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#94 |
Przyczajenie
|
JA tez byłam w Mirabilandi rok temu :PP I było tak fajnie ze az tego nie mozna opisac
![]() A najlepsze kolejki to oczywiscie KUTUNNNNN i Niagara spoko sa jeszcze windy pozdro ;* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#95 |
Raczkowanie
|
A co do tej nowej kolejki, to ktoś już na tym był? :P Fajne?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Haha, ja też byłam w Mirabilandi
![]() Cudnie tam jest ;D Już się nie moge doczekać jak w te wakacje tam będę ![]() ![]() A własnie, jak wrażenia po "Columbia&Discovery" czy jakoś tak ? ;] Ja tam nie weszłam bo bałam się o żołądek. Jest tak strasznie jak to wygląda ? ![]()
![]() |
![]() |
#97 |
Raczkowanie
|
Byłem w Mirabilandii jak i w Heide Parku. I ciężko powiedzieć gdzie lepiej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#98 |
Raczkowanie
|
ja byłam w Mirabilandii 9 lat temu, w te wakacje wybieram się ponownie, żeby skorzystać ze wszystkich atrakcji
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#99 |
Przyczajenie
|
a był może jeszcze ktoś z was dla porównania w heide parku w niemczech ? bo zastanawiam sie co lepsze
![]() Edytowane przez asinska Czas edycji: 2009-07-21 o 16:38 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#100 |
Przyczajenie
|
Ja jadę do Rimini 5 sierpnia i w Mirabilandi będzie boskoo
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#101 |
Rozeznanie
|
byłam jakoś 7 lat temu jako 11-latka. podczas kolonii w Rimini zabrali nas tam i było niesamowicie!! doskonale pamiętam te dwie windy (Discover, Kolumbia), Niagarę, odpoczynek na Wielkim Kole i taki rollercoaster, który wyglądał jakby zaraz miał się rozlecieć
![]() ![]() na Mongolfiere byłam chyba 4 razy pod rząd ![]() ![]() ![]() ![]() przez ten temat zaczęłam wspominać te wakacje i chciałabym tam jeszcze raz pojechać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#102 |
Przyczajenie
|
Ciekawe co jeszcze dobudowali oprócz Ispeeda
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#103 |
Raczkowanie
|
Odkopuję , jedzie ktoś w tym roku ??
![]()
![]() |
![]() |
#104 |
Przyczajenie
|
Hm, ja jadę. Mam nadzieję, że po zobaczeniu tych wszystkich kolejek i karuzeli, nie będę chciała wiać, gdzie pieprz rośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#105 |
Raczkowanie
|
Byłam w tamtym roku w mirabilandii- wrażenia niesamowite!
była też taka promocja; dostaliśmy takie bransoletki, i pod warunkiem, że ich nie zepsuliśmy mieliśmy darmowy wstęp na drugi dzień! Katun jest wręcz genialny! Na windach Discovery i Columbia byłam po 10 razy pod rząd, tak mi się podobało. Uczucie spadania jest świetne ![]() A co do atrakcji wodnych, nie trzeba brać ubrań na zmianę, bo można się troszkę zmoczyć tylko. a zaraz na słońcu wyschnie, bo jest tam upalnie ![]() ![]()
![]() |
#106 |
Raczkowanie
|
Też byłam w zeszłym roku i również myślę, że nie trzeba brać kostiumów kąpielowych, bo ten 'prysznic' jest wręcz orzeźwiający!
![]() Ja ze swojej strony polecę jeszcze SPEEDa - GENIALNA KOLEJKA! Musisz się nią przejechać!!! No i oczywiście to co pisała koleżanka wyżej Katun i windy oraz NIAGARA ![]() Miłej zabawy życzę!! ![]()
![]() |
#107 |
Raczkowanie
|
Hej, nie wiecie czy w mirabilandii jest skok bungee?
bo przy nie których ofertach ppisze ze jest. Może ktoś był i wie jak to z tym jest? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#108 |
Raczkowanie
|
![]()
Ja jadę w tym roku i jestem bardzo podekscytowana
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#109 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
a przynajmniej nie było go rok temu, jak byłam :p
![]() |
![]() |
#110 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A tu w offercie jest napisane tak : "Mirabilandia - trzeci co do wielkości Lunapark w Europie, kilkuhektarowy teren z mnóstwem ciekawych atrakcji m.in. 60 metrowe wieże symulujące katapultę i skok bungee, najnowocześniejsza podwieszana kolejka górska KATUN (tylko dla Wytrawnych), pokazy kaskaderskie kino trójwymiarowe, to tylko przykłady tego co zastaniecie na miejscu. Wszystkie atrakcje są w cenie biletu wstępu." |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#111 |
Przyczajenie
|
"m.in. 60 metrowe wieże symulujące katapultę i skok bungee..."
Jeśli dobrze myślę to chodzi tu o to ze ta jedna wieża SYMULUJE katapultę czyli że gwałtownie wyrzuca do góry i powoli opada,a ta druga że powoli się wznosi na sam szczyt i gwałtownie opada, a nie że w parku jest gdzieś skok na bungee ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#112 |
Przyczajenie
|
Witam! Ja też w tym roku się wybieram do Włoch i nie wiem na który park rozrywki się zdecydować Mirabilandia czy Gardaland Pomóżcie proszę kto był w obu i ma porównanie. Aaa i jeszcze pytanko. Czy w Mirabilandii można kupić sam bilet na tą część plażową z basenami? Czy trzeba kupić normalny (za 31 euro chyba w tym roku) i ten jest dodatkowo 9 euro?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#113 |
Raczkowanie
|
![]()
iSpeed 1. rząd
![]() ![]() ![]() ![]() Katun 1. rząd ![]() ![]() ![]() Windy i Niagara ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#114 |
Raczkowanie
|
Jak ja byłam 3lata temu to jeszcze ispeed'a nie było ;(
Ale byłam na Katunie - niesamowite przeżycie. Pamiętam, że bardzo się bałam, ale się odważyłam, a potem chciałam jeszcze! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#115 |
Raczkowanie
|
jak wygląda sprawa z parkowaniem auta w okolicach mirabilandi??
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
nie ma żadnego problemu z parkowaniem - przed wejściem do mirabilandii jest duży parking
![]()
![]() |
![]() |
#117 |
Raczkowanie
|
a czy jest on płatny??
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Raczkowanie
|
jak byłam w mirabilandii, jechał tam cały autobus
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#119 |
Raczkowanie
|
Byłam w Mirabilandii 3 lata temu , za***ista sprawa. W Heide Parku w Niemczech byłam 2 razy. W ogóle jaram się parkami rozrywki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#120 |
Przyczajenie
|
Byłam w Mirabilandii w tym roku- no było przecudownie!. Katun to po prostu nie do opisania, byłam chyba z 10 razy w tym z 3 w na samym przodzie <jest osobna kolejka i stoi sie strasznie, strasznie długo, warto raz zobaczyć, ale dużej różnicy nie ma. Na końcu fajne foty wychodzą. Kolejka do Ispeeda dłuższa, ale to dlatego że tylko 12 os. wchodzi a nie ok. 30 jak jest w Katunie. W Ispeedzie podoba mi się początek - stoi się nagle dźwięk i prędkość początkowa 180 km/h- mega wgniatalo w fotel. Nie wiem co mi się bardziej podobało. Niagara też jest fajna, nie trzeba tam brać strojów bo po 1. jest gorąco-chwila i jest sucho
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:49.