|
|
#91 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
....no i wychodzi na to ze kolacji juz nie jem co o tym myślicie?
|
|
|
|
|
#92 |
|
Zakorzenienie
|
a ja się dzisiaj beznadziejnie czuję, taka zmęczona, niewyspana,
taka nijaka.. chciałabym się już wbić w rozmiar 36 lub 38 ![]() w końcu ruszyłam swój leniwy tyłek i wyszłam na spacer, po moim zacnym osiedlu ![]() pies mnie wyciągnął, skomlał przed drzwiami, to doszłam do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić ![]() ależ mam niechęć.. nawet zbytnio mi się w klawisze klawiatury stukać nie chce. be, be marzenka jest. narzeka |
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem obleśnie gruba, nie mogę na siebie patrzeć, czuję, że jest gorzej niz bylo.
Tyle dni nie cwiczylam, objadałam się, grzeszyłam i oto efekty - GRUBAS. Ciesze sie, ze jest Was coraz więcej
|
|
|
|
#94 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#95 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio, to moja droga, zakopujemy dołek, weryfikujemy zawartość talerza i przede wszystkim JAK TY JESTEś GRUBAS TO JA TO KHEMKHH HIPOPOTAM? SłOń? ech nie dajmy się zwariować kochana!!! śliczna babka jesteś, lasencja jak się patrzy! a nawet jak grzeszna to nasza plażowa, strasznie Cię kochamy i tyle !! A Ty się bierzesz w garść.. bo jak nie to... ![]() ale nie za grzeszki a za gadanie nam tutaj farmazonów !! wybiegałam się.. a raczej taki marszobieg z SHAPEa z płytki, ale fajnie było.. chociaż kurde ja albo mam przewidzenia, albo spotkałam Mojego-Nie-Mojego Debila. W każdym razie drugą stroną ulicy szedł koleś cholernie podobny do niego (jeśli to nie był on..) i on się gapił na mnie, ja na niego.. ale w końcu pobiegłam dalej. Ech.. ja to chyba mam omamy już jakieś .. ![]() po bieganiu 8 minABS i w końcu po całym dniu mam siłę, żeby się pouczyć
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi już wcześniej pisała że kolacja białkowa być powinna carmelova ja Ci zaraz dam grubasa
|
|
#97 |
|
Zadomowienie
|
Kama, Ślicznoto, weź, weź, coś Ci zaś się powywracało
![]()
|
|
#98 |
|
Zadomowienie
|
MonikaZmyślona gdzieś Ty sie podziewała jak Cię nie było
![]()
|
|
|
|
#99 |
|
Zadomowienie
|
W łóżku
Znaczy się grypisko perfidniaste rozlozylo mnie i teraz dochodze do siebie
|
#100 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami bardziej grzeszyłam, a cos sie dzialo, tu cm, to dwa. A teraz? Moze powinnam wrocic na 1 faze? Wkurzylam sie i zrobilam 8 min legs i abs :/ Bo caly dzien siedzę i kuję z przerwą na solarium. I mam teraz pachy białe. Masakra. Moje dzisiejsze menu: Ś: jajecznica z 2 jajek z kromką chleba razowego IIŚ : owsianka - może 3 łyżki (nie tknę już tego paskudztwa) O: pol fileta z pangi w warzywach i parówka drobiowa ;/ K: jajecznica z 2 jajek z oliwkami w "międzyczasie" - banan, kilka paluszkow, kostka milki ![]() Bijcie i patrzcie czy równo puchnie. kasiaczku a co z naszym spotkaniem ? |
||
|
|
|
#101 | ||
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyjrzałam się sobie bardzo dokładnie i stwierdzam, że najbardziej w mojej figurze przeszkadzają mi okropne boczki, nawet grube uda nie są takim utrapieniem. Naprawdę nie wiem jak sie ich pozbyć...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
edit Widzę że podgląda nas moja imienniczka Wioletta28, zapraszamy na plaże
|
|
#102 |
|
Zadomowienie
|
ech carmelova mi przybyło 0.4kg po tym tygodniu
w dupie to mam teraz się biorę ostro za siebie i już. Koniec zamulania. Finito. Basta. Tak postanowiłam. I dzisiejszy dzień (odpukać!) jest ok. idę kochane sprzątnąć->posłać łóżko->zjeść wieśniaka->przewietrzyć pokój-> pod prysznic->i z książką do łóżka ![]() więc śpijcie i śnijcie o straconych kilogramsach
|
|
|
|
#103 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
jakos z niejadkiem Ci ostatnio kojarzyłam nie przejmuj sie....ja sie czuje po tym makaronie który dzis zjadłam własnie jak grubas....juz po nim nic nie zjadłam...czuje ze bede miec obrzydzenie do węgli....głowa mnie az boli....trzeba dalej dietować i tyle. wytrwałosci![]() Cytat:
cwiczylam 20 minut a potem próbowalam pierwszy raz 8 minute ABS na nogi....fajne to jest ale zrobilam połowe bo jestem padnięta....głowa mnie boli.....jutro chyba dzien I fazowy zrobie zeby oczyscic sie z tego makaronu....bleeeee
|
||
|
|
|
#104 |
|
Zakorzenienie
|
heja!
Ja cay dzien na głodzie prawie - jadłam zupe w ktorej byly ziemniaki! grrrrr... ale skoro poszłam na lancz w ramach aklimatyzowania sie w nowym zespole projektowym, to niemogłam jaj wstawiac.potem dwa wiesniaki ze slodzikiem i aromatem waniliowym (wychodzi z tego fenomenalny serek waniliowy i na kolacje omlet z 2 jaj z czerwona fasola i serem zoltym light.Makabrycznie mnie dzisiaj głowa boli. Nie poszłam wobec tego na siłownie... Ale w weekend zabieram rolki i jesli bedzie ładna pogoda to bedzie mnie mozna spotkac na Bloniach w sobote ![]() czarnulaa3 to twoj psiak? Wyglada na zdjeciu troche jak mały pointer
|
#105 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#106 |
|
Rozeznanie
|
Ja jak wczoraj zasypialam to sobie wyobrazałam siebie w swoich czarnych spodniach w które nie moge sie zmiescic i w czarnej kurtce i w czarnych włosach obcietych na któtko
![]() ![]() bo teraz mam taki nijaki czarny (farbowane szamponem) i długie włosy. Jak schudne to zafarbuje farbą normalną i czarną i obetnę na krócej. Bede czarna mamba mogłoby mi sie to dzis przysnic
|
|
|
|
#107 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
polecam wszystkim psiaka dla zdrowia
|
|
|
|
|
#108 |
|
Rozeznanie
|
jak dobrze, że was znalazłam (dzięki Carmelovej
)Dziewczyny porażka: tak ladnie przeszłam I fazę - bez żadnych wpadek, jak tylko w 15 dniu (1 II fazy) wprowadziłam owoce, to klapa. Mój weekend to jedno wilkie ptasie mleczko, pizza i ciacha ;( odrazu waga wzrosła spowrotem o 1,5 kg ;( Jestem przerażona, ale dalej muszę walczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! MUSZE, MUSZE, MUSZE. i dlatego jeszcze bardziej podziwiam Was za Waszą wytrwałość i osiągnięcia ![]() Ja tez tak chcę. Do Majówki wracam na I fazę. Ja nie wiem, może to przez to, że owoce wróciły do mojego menu, albo przez ten cholerny serniczek (chudy twaróg+słodzik+żóltka jaj). Ja tak starsznie chce do końca czerwca zlecieć 7 kg!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki. Muszę być dzielna. No i zaplanowalam, że przynajmiej 3 razy w tygodniu będę zakańczać dzień godziną marszu na bieżni na siłowni. swietnie, że mam Was. Pozdro |
|
|
|
#109 |
|
Rozeznanie
|
Widze ze nas duzo dzis. Fajnie. Tyle nowych osób doszło. Ostatnio nie widac blondee- naszego cukiernika i priv. Priv pewnie opiekuje sie nowym pieskiem. Ja zmykam pomału bo normlanie głowa mi z bólu odpadnie
jutro mialam jesc rano owsianke , ale chyba sobie te węgle jutro odpuszcze bo dzis przesadzilam. Wiec bedzie co innego. Jutro cały dzien na uczelni papa kochaneBede snic ze sie mieszcze w moje stare czarne spodnie papapapa |
|
|
|
#110 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A owsianka mi kompletnie nie smakuje, jest za bardzo papkowata, a nawet jak jadlam normalne platki z mlekiem, to lałam zimne, żeby chrupały.Cytat:
We wtorek mam wlasnie kolokwium Tylko w piatek wyrwę się na salsę na Batorego.Wiec po wtorku będzie zdecydowanie lepiej
|
||
|
|
|
#111 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kiedys tez bym tej papki nie ruszyła. Pare lat temu to nawet spojrzec na owsianke ani takie rzeczy nie mogłam. Ale cos sie zmienilo teraz, bo polubiłam-tak z dnia na dzien nawet jakos. Zawsze twierdzilam ze jestem ufoludem hehe edit. A jesli chodzi o moją wage to ja naprawde mam jakies chude cienkie kosci. jak bylam mala (ok.10lat mialam) to bylam bardzo chuda i pamietam ze jak patyk bylam. A ręce, tzn. ramiona do teraz mam jak patyki. Mam tak chude ręce ze szok!!! a nogi gurbe....zero jakichs proporcji u mnie normalnych.....dlatego ważąc 52kg i mierząc 169cm. wyglądam grubo...jednym slowem UFO....hehehe Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-22 o 07:07 Powód: post pod postem |
||
|
|
|
#112 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#113 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie w tym rzecz, ze ni emoge sobie isc na Rynek kiedy tylko chce
Bo pracuje w Warszawie... A jestem z Krakowa i co weekend jade do domu, po to, zeby powdychac atmosfere mojego kochanego miasta.Mój pies przyjazni sie z jednym Beaglem z osiedla i powiem ci - bigaj zim ile mozesz, bo patrzac po mojej mamie - opaca sie - schudnla 20 kg!
|
#114 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Zbieram sie do spania....zyczę wszystkim spokojnej nocki |
|
|
|
|
#115 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ćwicze w domu to przed lustrem i to mnie motywuje by wykonywać dokladnie i dłużej cwiczenia. Chyba każdy musi coś w sobie znaleźć by podtrzymywać motywację. |
|
|
|
|
#116 |
|
Raczkowanie
|
CZeść dziewczyny!
Ja zaczęłam właśnie od dziś "plażowanie" i nawet przeżyłam ten dzisiejszy dzień NA śniadanko 1 i 2 wrąbałam po jajku na twardo i kawałku pomarańczowej papryki,no i kawka z mlekiem 0,5%. na obiadek 3/4 piersi z kurczaka i kawałek pieczonej papryki. na kolacje kawałek piersi z kurczaka. wypiłam 1/5l słabej czerwonej herbaty Wiem że trochę mało tego jedzenia ale niestety nic innego w lodówce nie mam. Trochę ciężko mi no moi faceci dostali bombowe obiadki a ja tylko cycka ![]() Mam nadzieję że uda mi się wytrzymać do piątku bo potem mam dwa dni imprez z których się ciężko będzie wymigać. Startuje z wagi 58(mojej wagi bo na innych jest 62 (( )Nienawidzę mojego brzucha,dupska i ud ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#117 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Witamy i zapraszamy ![]() Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 no i zaczełam plażowanie i już niedługo będzie te 58 A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr |
|
|
|
|
#118 |
|
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7310833]Witamy i zapraszamy
![]() Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 no i zaczełam plażowanie i już niedługo będzie te 58 A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr[/QUOTE] No to ja mam ten sam problem 58 na wadze w porywach do 59 i najwieksza zmora to brzuch i uda. Tak wiec mam nadzieje,ze do lata uda sie nam wypracowac odpowiednie wymiary
|
|
|
|
#119 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepszy jest Humavit ze skrzypem i pokrzywą - z drożdży ale jako wypełniacz ma skrobię ziemniaczaną ..... a tego nie lubimy ... a szkoda bo i paznokcie i włoski po nim ładne
|
|
|
|
|
#120 |
|
Zadomowienie
|
to ja w takim razie nie kupuję nowej wagi
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:24.

....no i wychodzi na to ze kolacji juz nie jem
co o tym myślicie?

wystarczy Marzena 

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)