![]() |
#91 | |
Raczkowanie
|
Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#92 |
Zakorzenienie
|
a ja się dzisiaj beznadziejnie czuję, taka zmęczona, niewyspana,
taka nijaka.. chciałabym się już wbić w rozmiar 36 lub 38 ![]() w końcu ruszyłam swój leniwy tyłek i wyszłam na spacer, po moim zacnym osiedlu ![]() pies mnie wyciągnął, skomlał przed drzwiami, to doszłam do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić ![]() ależ mam niechęć.. nawet zbytnio mi się w klawisze klawiatury stukać nie chce. be, be marzenka jest. narzeka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#93 |
Zakorzenienie
|
Jestem obleśnie gruba, nie mogę na siebie patrzeć, czuję, że jest gorzej niz bylo.
Tyle dni nie cwiczylam, objadałam się, grzeszyłam i oto efekty - GRUBAS. Ciesze sie, ze jest Was coraz więcej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#94 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#95 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a tak serio, to moja droga, zakopujemy dołek, weryfikujemy zawartość talerza i przede wszystkim JAK TY JESTEś GRUBAS TO JA TO KHEMKHH HIPOPOTAM? SłOń? ech nie dajmy się zwariować kochana!!! ![]() ![]() śliczna babka jesteś, lasencja jak się patrzy! a nawet jak grzeszna to nasza plażowa, strasznie Cię kochamy i tyle !! A Ty się bierzesz w garść.. bo jak nie to... ![]() ![]() ale nie za grzeszki a za gadanie nam tutaj farmazonów !! wybiegałam się.. a raczej taki marszobieg z SHAPEa z płytki, ale fajnie było.. chociaż kurde ja albo mam przewidzenia, albo spotkałam Mojego-Nie-Mojego Debila. W każdym razie drugą stroną ulicy szedł koleś cholernie podobny do niego (jeśli to nie był on..) i on się gapił na mnie, ja na niego.. ale w końcu pobiegłam dalej. Ech.. ja to chyba mam omamy już jakieś .. ![]() po bieganiu 8 minABS i w końcu po całym dniu mam siłę, żeby się pouczyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#96 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
hihi już wcześniej pisała że kolacja białkowa być powinna ![]() carmelova ja Ci zaraz dam grubasa ![]()
![]() |
#97 |
Zadomowienie
|
Kama, Ślicznoto, weź, weź, coś Ci zaś się powywracało
![]() ![]()
#98 |
Zadomowienie
|
MonikaZmyślona gdzieś Ty sie podziewała jak Cię nie było
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#99 |
Zadomowienie
|
W łóżku
![]() Znaczy się grypisko perfidniaste rozlozylo mnie i teraz dochodze do siebie ![]()
#100 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Czasami bardziej grzeszyłam, a cos sie dzialo, tu cm, to dwa. A teraz? Moze powinnam wrocic na 1 faze? Wkurzylam sie i zrobilam 8 min legs i abs :/ Bo caly dzien siedzę i kuję z przerwą na solarium. I mam teraz pachy białe. Masakra. Moje dzisiejsze menu: Ś: jajecznica z 2 jajek z kromką chleba razowego IIŚ : owsianka - może 3 łyżki (nie tknę już tego paskudztwa) O: pol fileta z pangi w warzywach i parówka drobiowa ;/ K: jajecznica z 2 jajek z oliwkami w "międzyczasie" - banan, kilka paluszkow, kostka milki ![]() Bijcie i patrzcie czy równo puchnie. kasiaczku a co z naszym spotkaniem ? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#101 | ||
Rozeznanie
|
Dziewczyny przyjrzałam się sobie bardzo dokładnie i stwierdzam, że najbardziej w mojej figurze przeszkadzają mi okropne boczki, nawet grube uda nie są takim utrapieniem. Naprawdę nie wiem jak sie ich pozbyć...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() edit Widzę że podgląda nas moja imienniczka Wioletta28, zapraszamy na plaże ![]()
![]() |
#102 |
Zadomowienie
|
ech carmelova mi przybyło 0.4kg po tym tygodniu
![]() ![]() idę kochane sprzątnąć->posłać łóżko->zjeść wieśniaka->przewietrzyć pokój-> pod prysznic->i z książką do łóżka ![]() więc śpijcie i śnijcie o straconych kilogramsach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#103 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#104 |
Zakorzenienie
|
heja!
Ja cay dzien na głodzie prawie - jadłam zupe ![]() potem dwa wiesniaki ze slodzikiem i aromatem waniliowym (wychodzi z tego fenomenalny serek waniliowy ![]() Makabrycznie mnie dzisiaj głowa boli. Nie poszłam wobec tego na siłownie... Ale w weekend zabieram rolki i jesli bedzie ładna pogoda to bedzie mnie mozna spotkac na Bloniach w sobote ![]() czarnulaa3 to twoj psiak? Wyglada na zdjeciu troche jak mały pointer ![]()
#105 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#106 |
Rozeznanie
|
Ja jak wczoraj zasypialam to sobie wyobrazałam siebie w swoich czarnych spodniach w które nie moge sie zmiescic i w czarnej kurtce i w czarnych włosach obcietych na któtko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#107 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#108 |
Rozeznanie
|
jak dobrze, że was znalazłam (dzięki Carmelovej
![]() Dziewczyny porażka: tak ladnie przeszłam I fazę - bez żadnych wpadek, jak tylko w 15 dniu (1 II fazy) wprowadziłam owoce, to klapa. Mój weekend to jedno wilkie ptasie mleczko, pizza i ciacha ;( odrazu waga wzrosła spowrotem o 1,5 kg ;( Jestem przerażona, ale dalej muszę walczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! MUSZE, MUSZE, MUSZE. i dlatego jeszcze bardziej podziwiam Was za Waszą wytrwałość i osiągnięcia ![]() Ja tez tak chcę. Do Majówki wracam na I fazę. Ja nie wiem, może to przez to, że owoce wróciły do mojego menu, albo przez ten cholerny serniczek (chudy twaróg+słodzik+żóltka jaj). Ja tak starsznie chce do końca czerwca zlecieć 7 kg!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki. Muszę być dzielna. No i zaplanowalam, że przynajmiej 3 razy w tygodniu będę zakańczać dzień godziną marszu na bieżni na siłowni. swietnie, że mam Was. Pozdro |
![]() ![]() |
![]() |
#109 |
Rozeznanie
|
Widze ze nas duzo dzis. Fajnie. Tyle nowych osób doszło. Ostatnio nie widac blondee- naszego cukiernika i priv. Priv pewnie opiekuje sie nowym pieskiem. Ja zmykam pomału bo normlanie głowa mi z bólu odpadnie
![]() ![]() ![]() Bede snic ze sie mieszcze w moje stare czarne spodnie ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#110 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#111 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Kiedys tez bym tej papki nie ruszyła. Pare lat temu to nawet spojrzec na owsianke ani takie rzeczy nie mogłam. Ale cos sie zmienilo teraz, bo polubiłam-tak z dnia na dzien nawet jakos. Zawsze twierdzilam ze jestem ufoludem hehe ![]() ![]() edit. A jesli chodzi o moją wage to ja naprawde mam jakies chude cienkie kosci. jak bylam mala (ok.10lat mialam) to bylam bardzo chuda i pamietam ze jak patyk bylam. A ręce, tzn. ramiona do teraz mam jak patyki. Mam tak chude ręce ze szok!!! a nogi gurbe....zero jakichs proporcji u mnie normalnych.....dlatego ważąc 52kg i mierząc 169cm. wyglądam grubo...jednym slowem UFO....hehehe Edytowane przez vadi Czas edycji: 2008-04-22 o 07:07 Powód: post pod postem |
||
![]() ![]() |
![]() |
#112 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#113 |
Zakorzenienie
|
No wlasnie w tym rzecz, ze ni emoge sobie isc na Rynek kiedy tylko chce
![]() Mój pies przyjazni sie z jednym Beaglem z osiedla ![]() ![]()
#114 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Zbieram sie do spania....zyczę wszystkim spokojnej nocki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#115 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak ćwicze w domu to przed lustrem i to mnie motywuje by wykonywać dokladnie i dłużej cwiczenia. Chyba każdy musi coś w sobie znaleźć by podtrzymywać motywację. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#116 |
Raczkowanie
|
CZeść dziewczyny!
Ja zaczęłam właśnie od dziś "plażowanie" i nawet przeżyłam ten dzisiejszy dzień NA śniadanko 1 i 2 wrąbałam po jajku na twardo i kawałku pomarańczowej papryki,no i kawka z mlekiem 0,5%. na obiadek 3/4 piersi z kurczaka i kawałek pieczonej papryki. na kolacje kawałek piersi z kurczaka. wypiłam 1/5l słabej czerwonej herbaty Wiem że trochę mało tego jedzenia ale niestety nic innego w lodówce nie mam. Trochę ciężko mi no moi faceci dostali bombowe obiadki a ja tylko cycka ![]() Mam nadzieję że uda mi się wytrzymać do piątku bo potem mam dwa dni imprez z których się ciężko będzie wymigać. Startuje z wagi 58(mojej wagi bo na innych jest 62 ![]() Nienawidzę mojego brzucha,dupska i ud ![]() Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#117 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Witamy i zapraszamy ![]() Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 ![]() ![]() A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#118 |
Rozeznanie
|
[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7310833]Witamy i zapraszamy
![]() Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 ![]() ![]() A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr[/QUOTE] No to ja mam ten sam problem 58 na wadze w porywach do 59 i najwieksza zmora to brzuch i uda. Tak wiec mam nadzieje,ze do lata uda sie nam wypracowac odpowiednie wymiary ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#119 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Lepszy jest Humavit ze skrzypem i pokrzywą - z drożdży ale jako wypełniacz ma skrobię ziemniaczaną ..... a tego nie lubimy ... a szkoda bo i paznokcie i włoski po nim ładne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#120 |
Zadomowienie
|
to ja w takim razie nie kupuję nowej wagi
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:47.