..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::.. - Strona 4 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-21, 20:02   #91
czarnulaa3
Raczkowanie

Dot.: ..::Dieta Plaż Południowych - część IV ::..

Cytat:
Napisane przez lawenda99 Pokaż wiadomość
a ja miałam straszny dzień pojechałam rano na ostry dyżur okulistyczny, nic nie zjadłam bo się spieszyłam i oko mnie bolało, a wróciłam do domu przed 15tą tyle się tam naczekałam i dopiero mogłam coś zjeść ale i tak nie mam zupełnie chęci na jedzenie dziś więc jem na siłę
Ojjj współczujęwłaśnie zastanawiałam się jak to jest z tym że na przykład mi 4 posiłki w zupełności wystarczą....?chociaż wiem ze kolacja jest ważna....ale obiad jem o 17 białkowy +warzywa.....czekam az sie strawi co nieco zebym mogla ok 19 tak z 1-1,5h poćwiczyć (bieganie lub callanetics) po tym nie jestem juz glodna....no i wychodzi na to ze kolacji juz nie jemco o tym myślicie?
czarnulaa3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:08   #92
Marzeniatko
Zakorzenienie

a ja się dzisiaj beznadziejnie czuję, taka zmęczona, niewyspana,
taka nijaka..
chciałabym się już wbić w rozmiar 36 lub 38

w końcu ruszyłam swój leniwy tyłek i wyszłam na spacer, po moim zacnym osiedlu
pies mnie wyciągnął, skomlał przed drzwiami, to doszłam do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić

ależ mam niechęć.. nawet zbytnio mi się w klawisze klawiatury stukać nie chce.

be, be marzenka jest. narzeka

B L O G

Marzeniatko wystarczy Marzena
Marzeniatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:22   #93
carmelova
Zakorzenienie

Jestem obleśnie gruba, nie mogę na siebie patrzeć, czuję, że jest gorzej niz bylo.

Tyle dni nie cwiczylam, objadałam się, grzeszyłam i oto efekty - GRUBAS.

Ciesze sie, ze jest Was coraz więcej
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:28   #94
Czerwona_Sukienka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Jestem obleśnie gruba, nie mogę na siebie patrzeć, czuję, że jest gorzej niz bylo.

Taka laska na avku, jak możesz tak grzeszyć?
Czerwona_Sukienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:33   #95
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

Cytat:

o no bo aż mi się łezka zakręciła
a tak serio, to moja droga, zakopujemy dołek, weryfikujemy zawartość talerza i przede wszystkim JAK TY JESTEś GRUBAS TO JA TO KHEMKHH HIPOPOTAM? SłOń? ech nie dajmy się zwariować kochana!!!
śliczna babka jesteś, lasencja jak się patrzy! a nawet jak grzeszna to nasza plażowa, strasznie Cię kochamy i tyle !!
A Ty się bierzesz w garść.. bo jak nie to...
ale nie za grzeszki a za gadanie nam tutaj farmazonów !!

wybiegałam się.. a raczej taki marszobieg z SHAPEa z płytki, ale fajnie było.. chociaż kurde ja albo mam przewidzenia, albo spotkałam Mojego-Nie-Mojego Debila. W każdym razie drugą stroną ulicy szedł koleś cholernie podobny do niego (jeśli to nie był on..) i on się gapił na mnie, ja na niego.. ale w końcu pobiegłam dalej. Ech.. ja to chyba mam omamy już jakieś ..
po bieganiu 8 minABS i w końcu po całym dniu mam siłę, żeby się pouczyć
kaszellek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:34   #96
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez czarnulaa3 Pokaż wiadomość
Ojjj współczujęwłaśnie zastanawiałam się jak to jest z tym że na przykład mi 4 posiłki w zupełności wystarczą....?chociaż wiem ze kolacja jest ważna....ale obiad jem o 17 białkowy +warzywa.....czekam az sie strawi co nieco zebym mogla ok 19 tak z 1-1,5h poćwiczyć (bieganie lub callanetics) po tym nie jestem juz glodna....no i wychodzi na to ze kolacji juz nie jemco o tym myślicie?

hihi już wcześniej pisała że kolacja białkowa być powinna

carmelova ja Ci zaraz dam grubasa

k_asiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:34   #97
MonikaZmyślona
Zadomowienie

Kama, Ślicznoto, weź, weź, coś Ci zaś się powywracało
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 20:36   #98
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

MonikaZmyślona gdzieś Ty sie podziewała jak Cię nie było
Stary 2008-04-21, 20:38   #99
MonikaZmyślona
Zadomowienie

W łóżku

Znaczy się grypisko perfidniaste rozlozylo mnie i teraz dochodze do siebie
J -
B -
-
MonikaZmyślona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:44   #100
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czerwona_Sukienka Pokaż wiadomość
Taka laska na avku, jak możesz tak grzeszyć?
Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość
o no bo aż mi się łezka zakręciła
a tak serio, to moja droga, zakopujemy dołek, weryfikujemy zawartość talerza i przede wszystkim JAK TY JESTEś GRUBAS TO JA TO KHEMKHH HIPOPOTAM? SłOń? ech nie dajmy się zwariować kochana!!!
śliczna babka jesteś, lasencja jak się patrzy! a nawet jak grzeszna to nasza plażowa, strasznie Cię kochamy i tyle !!
A Ty się bierzesz w garść.. bo jak nie to...
ale nie za grzeszki a za gadanie nam tutaj farmazonów !!

wybiegałam się.. a raczej taki marszobieg z SHAPEa z płytki, ale fajnie było.. chociaż kurde ja albo mam przewidzenia, albo spotkałam Mojego-Nie-Mojego Debila. W każdym razie drugą stroną ulicy szedł koleś cholernie podobny do niego (jeśli to nie był on..) i on się gapił na mnie, ja na niego.. ale w końcu pobiegłam dalej. Ech.. ja to chyba mam omamy już jakieś ..
po bieganiu 8 minABS i w końcu po całym dniu mam siłę, żeby się pouczyć
Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
hihi już wcześniej pisała że kolacja białkowa być powinna

carmelova ja Ci zaraz dam grubasa
Cytat:
Napisane przez MonikaZmyślona Pokaż wiadomość
Kama, Ślicznoto, weź, weź, coś Ci zaś się powywracało
Dzięki kochane, ale mierzyłam się dzis i nic nie ruszyło. zero. null. kur...cze.
Czasami bardziej grzeszyłam, a cos sie dzialo, tu cm, to dwa. A teraz? Moze powinnam wrocic na 1 faze? Wkurzylam sie i zrobilam 8 min legs i abs :/ Bo caly dzien siedzę i kuję z przerwą na solarium. I mam teraz pachy białe. Masakra.

Moje dzisiejsze menu:
Ś: jajecznica z 2 jajek z kromką chleba razowego
IIŚ : owsianka - może 3 łyżki (nie tknę już tego paskudztwa)
O: pol fileta z pangi w warzywach i parówka drobiowa ;/
K: jajecznica z 2 jajek z oliwkami

w "międzyczasie" - banan, kilka paluszkow, kostka milki
Bijcie i patrzcie czy równo puchnie.

kasiaczku a co z naszym spotkaniem ?
Stary 2008-04-21, 20:54   #101
Wiolka525
Rozeznanie

Dziewczyny przyjrzałam się sobie bardzo dokładnie i stwierdzam, że najbardziej w mojej figurze przeszkadzają mi okropne boczki, nawet grube uda nie są takim utrapieniem. Naprawdę nie wiem jak sie ich pozbyć...
Cytat:

Siostro chyba zartujesz z tym grubasem, widziałam przecież fotki i one są zaprzeczeniem Twoich słów. Głowa do góry. Jak jesteś grubas to ja słonisko

Cytat:
Napisane przez KALLISTE Pokaż wiadomość
Ja mam to serum i nie polecam. Nie działa. A po drugie bardzo szybko sie zuzywa. Uzyłam kilka razy i ponad połowy juz nie ma. A uzywalam oszczednie dosc. Nawet nie ujędrnia, ani nic. Po tanszych kosmetykach odrazu jest jakis efekt a po tym zero. Zaluje ze go kupilam. Mogłam kupic sobie Nivea czy cos innego tanszego.
za info.

edit Widzę że podgląda nas moja imienniczka Wioletta28, zapraszamy na plaże

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 20:57   #102
kaszellek
Zadomowienie

GG do kaszellek

ech carmelova mi przybyło 0.4kg po tym tygodniu w dupie to mam teraz się biorę ostro za siebie i już. Koniec zamulania. Finito. Basta. Tak postanowiłam. I dzisiejszy dzień (odpukać!) jest ok.

idę kochane sprzątnąć->posłać łóżko->zjeść wieśniaka->przewietrzyć pokój-> pod prysznic->i z książką do łóżka

więc śpijcie i śnijcie o straconych kilogramsach
Stary 2008-04-21, 20:58   #103
KALLISTE
Rozeznanie

Cytat:

Z tego co pamiętam to mówiłas ze mało jadłas jakos z niejadkiem Ci ostatnio kojarzyłam nie przejmuj sie....ja sie czuje po tym makaronie który dzis zjadłam własnie jak grubas....juz po nim nic nie zjadłam...czuje ze bede miec obrzydzenie do węgli....głowa mnie az boli....trzeba dalej dietować i tyle. wytrwałosci a dlaczego napisalas ze owsianka to paskudztwo? nie lubisz?

Cytat:
Napisane przez Marzeniatko Pokaż wiadomość
a ja się dzisiaj beznadziejnie czuję, taka zmęczona, niewyspana,
taka nijaka..
chciałabym się już wbić w rozmiar 36 lub 38

w końcu ruszyłam swój leniwy tyłek i wyszłam na spacer, po moim zacnym osiedlu
pies mnie wyciągnął, skomlał przed drzwiami, to doszłam do wniosku, że trzeba coś z tym zrobić

ależ mam niechęć.. nawet zbytnio mi się w klawisze klawiatury stukać nie chce.

be, be marzenka jest. narzeka
Ja tez sie tak czuje nijak dzis......jak wspomnialam to po zjedzeniu makaronu....węgle mi nie służą cos cwiczylam 20 minut a potem próbowalam pierwszy raz 8 minute ABS na nogi....fajne to jest ale zrobilam połowe bo jestem padnięta....głowa mnie boli.....jutro chyba dzien I fazowy zrobie zeby oczyscic sie z tego makaronu....bleeeee
KALLISTE jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 20:59   #104
orisha
Zakorzenienie

heja!

Ja cay dzien na głodzie prawie - jadłam zupe w ktorej byly ziemniaki! grrrrr... ale skoro poszłam na lancz w ramach aklimatyzowania sie w nowym zespole projektowym, to niemogłam jaj wstawiac.
potem dwa wiesniaki ze slodzikiem i aromatem waniliowym (wychodzi z tego fenomenalny serek waniliowy i na kolacje omlet z 2 jaj z czerwona fasola i serem zoltym light.

Makabrycznie mnie dzisiaj głowa boli. Nie poszłam wobec tego na siłownie... Ale w weekend zabieram rolki i jesli bedzie ładna pogoda to bedzie mnie mozna spotkac na Bloniach w sobote

czarnulaa3 to twoj psiak? Wyglada na zdjeciu troche jak mały pointer

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:00   #105
k_asiaczek
Zadomowienie

Cytat:
Dzięki kochane, ale mierzyłam się dzis i nic nie ruszyło. zero. null. kur...cze. może po prostu masz zastój?
Czasami bardziej grzeszyłam, a cos sie dzialo, tu cm, to dwa. A teraz? Moze powinnam wrocic na 1 faze? Wkurzylam sie i zrobilam 8 min legs i abs :/ Bo caly dzien siedzę i kuję z przerwą na solarium. I mam teraz pachy białe. Masakra. hehe ja dziś byłam na solarium i po raz pierwszy w życiu leżałam na brzuchu bo musiałam sobie wyrównać opaleniznę na jednym boku ale w środę już idę na stojące

kasiaczku a co z naszym spotkaniem ? widzę że chcesz zobaczyć prawdziwego grubasa Kochana w tym tyg nie ma szans bo mam mnóstwo nauki i jeszcze praca na koniec tygodnia także może przyszły tydzień ale nie wiem kiedy, może wtorek??
no to zabieram się za 8min, dziś tylko abs i buns ale zawsze lepsze to niż nic

Stary 2008-04-21, 21:03   #106
KALLISTE
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kaszellek Pokaż wiadomość

więc śpijcie i śnijcie o straconych kilogramsach
Ja jak wczoraj zasypialam to sobie wyobrazałam siebie w swoich czarnych spodniach w które nie moge sie zmiescic i w czarnej kurtce i w czarnych włosach obcietych na któtko bo teraz mam taki nijaki czarny (farbowane szamponem) i długie włosy. Jak schudne to zafarbuje farbą normalną i czarną i obetnę na krócej. Bede czarna mamba mogłoby mi sie to dzis przysnic
Stary 2008-04-21, 21:05   #107
czarnulaa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
heja!

Ja cay dzien na głodzie prawie - jadłam zupe w ktorej byly ziemniaki! grrrrr... ale skoro poszłam na lancz w ramach aklimatyzowania sie w nowym zespole projektowym, to niemogłam jaj wstawiac.
potem dwa wiesniaki ze slodzikiem i aromatem waniliowym (wychodzi z tego fenomenalny serek waniliowy i na kolacje omlet z 2 jaj z czerwona fasola i serem zoltym light.

Makabrycznie mnie dzisiaj głowa boli. Nie poszłam wobec tego na siłownie... Ale w weekend zabieram rolki i jesli bedzie ładna pogoda to bedzie mnie mozna spotkac na Bloniach w sobote

czarnulaa3 to twoj psiak? Wyglada na zdjeciu troche jak mały pointer
witamtak dokładnie mój mój...rasa beagle kochana strasznie ale uparciuch taki!!ale jest tez dobra(i w sumie zła) strona: te psy są bardzo ruchliwe i muszą dużo biegać.....i to jest dla mnie ogromna motywacja i duze wyzwanie....bo zaczełąm z nią biegac wieczorkiem sama bym sie pewnie w zyciu nie zebrała....a tak nie ma dyskusji bo bez tego obgryza wszystko co ma w zasiegu wzrokupolecam wszystkim psiaka dla zdrowia.....w dietce na pewno mi pomoże.....ale Ci zazdroszczę wujsc sobie na rynek w Krakowie kiedy tylko ma sie na to ochotę
Stary 2008-04-21, 21:10   #108
lisekZG
Rozeznanie

jak dobrze, że was znalazłam (dzięki Carmelovej)

Dziewczyny porażka: tak ladnie przeszłam I fazę - bez żadnych wpadek, jak tylko w 15 dniu (1 II fazy) wprowadziłam owoce, to klapa. Mój weekend to jedno wilkie ptasie mleczko, pizza i ciacha ;(

odrazu waga wzrosła spowrotem o 1,5 kg ;(

Jestem przerażona, ale dalej muszę walczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! MUSZE, MUSZE, MUSZE. i dlatego jeszcze bardziej podziwiam Was za Waszą wytrwałość i osiągnięcia

Ja tez tak chcę. Do Majówki wracam na I fazę. Ja nie wiem, może to przez to, że owoce wróciły do mojego menu, albo przez ten cholerny serniczek (chudy twaróg+słodzik+żóltka jaj).

Ja tak starsznie chce do końca czerwca zlecieć 7 kg!!!!!!!!!!!!!!!

Trzymajcie dziewczyny za mnie kciuki.

Muszę być dzielna. No i zaplanowalam, że przynajmiej 3 razy w tygodniu będę zakańczać dzień godziną marszu na bieżni na siłowni.

swietnie, że mam Was.

Pozdro
lisekZG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:11   #109
KALLISTE
Rozeznanie

Widze ze nas duzo dzis. Fajnie. Tyle nowych osób doszło. Ostatnio nie widac blondee- naszego cukiernika i priv. Priv pewnie opiekuje sie nowym pieskiem. Ja zmykam pomału bo normlanie głowa mi z bólu odpadniejutro mialam jesc rano owsianke , ale chyba sobie te węgle jutro odpuszcze bo dzis przesadzilam. Wiec bedzie co innego. Jutro cały dzien na uczelni papa kochane
Bede snic ze sie mieszcze w moje stare czarne spodnie papapapa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 21:12   #110
carmelova
Zakorzenienie

Cytat:
Z tego co pamiętam to mówiłas ze mało jadłas jakos z niejadkiem Ci ostatnio kojarzyłam nie przejmuj sie....ja sie czuje po tym makaronie który dzis zjadłam własnie jak grubas....juz po nim nic nie zjadłam...czuje ze bede miec obrzydzenie do węgli....głowa mnie az boli....trzeba dalej dietować i tyle. wytrwałosci a dlaczego napisalas ze owsianka to paskudztwo? nie lubisz?

Ja tez sie tak czuje nijak dzis......jak wspomnialam to po zjedzeniu makaronu....węgle mi nie służą cos cwiczylam 20 minut a potem próbowalam pierwszy raz 8 minute ABS na nogi....fajne to jest ale zrobilam połowe bo jestem padnięta....głowa mnie boli.....jutro chyba dzien I fazowy zrobie zeby oczyscic sie z tego makaronu....bleeeee
Owszem, nie jadlam dyuzo..wartościowych posiłków. Ale w weekend jadlam tyyyle ptysi i co chwile cos podgryzałam A owsianka mi kompletnie nie smakuje, jest za bardzo papkowata, a nawet jak jadlam normalne platki z mlekiem, to lałam zimne, żeby chrupały.

Cytat:
Napisane przez k_asiaczek Pokaż wiadomość
no to zabieram się za 8min, dziś tylko abs i buns ale zawsze lepsze to niż nic
Uff.. to dobrze, bo też mam masę nauki We wtorek mam wlasnie kolokwium Tylko w piatek wyrwę się na salsę na Batorego.Wiec po wtorku będzie zdecydowanie lepiej
Stary 2008-04-21, 21:13   #111
KALLISTE
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość

Muszę być dzielna. No i zaplanowalam, że przynajmiej 3 razy w tygodniu będę zakańczać dzień godziną marszu na bieżni na siłowni.

swietnie, że mam Was.

Pozdro
Razem wszystkie damy rade Nie załamuj sie. Masz nas uda Ci sie na pewno zrzucic te 7kg.

Cytat:
Owszem, nie jadlam dyuzo..wartościowych posiłków. Ale w weekend jadlam tyyyle ptysi i co chwile cos podgryzałam A owsianka mi kompletnie nie smakuje, jest za bardzo papkowata, a nawet jak jadlam normalne platki z mlekiem, to lałam zimne, żeby chrupały.

Kiedys tez bym tej papki nie ruszyła. Pare lat temu to nawet spojrzec na owsianke ani takie rzeczy nie mogłam. Ale cos sie zmienilo teraz, bo polubiłam-tak z dnia na dzien nawet jakos. Zawsze twierdzilam ze jestem ufoludem hehe waze 52kg. a nogi mam jakbym 10kg. wiecej wazyła. Pewnie jestem siostrą Alfa czy co

edit. A jesli chodzi o moją wage to ja naprawde mam jakies chude cienkie kosci. jak bylam mala (ok.10lat mialam) to bylam bardzo chuda i pamietam ze jak patyk bylam. A ręce, tzn. ramiona do teraz mam jak patyki. Mam tak chude ręce ze szok!!! a nogi gurbe....zero jakichs proporcji u mnie normalnych.....dlatego ważąc 52kg i mierząc 169cm. wyglądam grubo...jednym slowem UFO....hehehe

Edytowane przez vadi
Czas edycji: 2008-04-22 o 07:07 Powód: post pod postem
Stary 2008-04-21, 21:18   #112
lisekZG
Rozeznanie

Cytat:
Razem wszystkie damy rade Nie załamuj sie. Masz nas uda Ci sie na pewno zrzucic te 7kg.

lisekZG jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:21   #113
orisha
Zakorzenienie

No wlasnie w tym rzecz, ze ni emoge sobie isc na Rynek kiedy tylko chce Bo pracuje w Warszawie... A jestem z Krakowa i co weekend jade do domu, po to, zeby powdychac atmosfere mojego kochanego miasta.

Mój pies przyjazni sie z jednym Beaglem z osiedla Beagle sa swietne i powiem ci - bigaj zim ile mozesz, bo patrzac po mojej mamie - opaca sie - schudnla 20 kg!

Motywacja: Lady 2 be FIT
orisha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:28   #114
czarnulaa3
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez orisha Pokaż wiadomość
No wlasnie w tym rzecz, ze ni emoge sobie isc na Rynek kiedy tylko chce Bo pracuje w Warszawie... A jestem z Krakowa i co weekend jade do domu, po to, zeby powdychac atmosfere mojego kochanego miasta.

Mój pies przyjazni sie z jednym Beaglem z osiedla Beagle sa swietne i powiem ci - bigaj zim ile mozesz, bo patrzac po mojej mamie - opaca sie - schudnla 20 kg!
To pocieszyłaś mnie biegam biegam nie mam innego wyjściaale widzisz to przynajmniej weekendy są ciekawe uwielbiam Kraków a zreszta kto go nie lubi
Zbieram sie do spania....zyczę wszystkim spokojnej nocki
Stary 2008-04-21, 21:33   #115
styska
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez lisekZG Pokaż wiadomość
jak dobrze, że was znalazłam (dzięki Carmelovej)

Dziewczyny porażka: tak ladnie przeszłam I fazę - bez żadnych wpadek, jak tylko w 15 dniu (1 II fazy) wprowadziłam owoce, to klapa. Mój weekend to jedno wilkie ptasie mleczko, pizza i ciacha ;(

odrazu waga wzrosła spowrotem o 1,5 kg ;(

Jestem przerażona, ale dalej muszę walczyć!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!! MUSZE, MUSZE, MUSZE. i dlatego jeszcze bardziej podziwiam Was za Waszą wytrwałość i osiągnięcia

Ja tez tak chcę. Do Majówki wracam na I fazę. Ja nie wiem, może to przez to, że owoce wróciły do mojego menu, albo przez ten cholerny serniczek (chudy twaróg+słodzik+żóltka jaj).

swietnie, że mam Was.

Pozdro
Może spróbuj sobie powtarzać swój cel za każdym razem jakby cie kusiło do zabronionych rzeczy. Ja jak mam problem z opanowaniem sie to sobie uzmyslawiam ile juz czasu stracilam sie niby odchudzajac bez zadnych efektow albo spojrze sie w lustro bądź na moje udziska i juz mnie tak nie ciągnie wtedy.
Jak ćwicze w domu to przed lustrem i to mnie motywuje by wykonywać dokladnie i dłużej cwiczenia. Chyba każdy musi coś w sobie znaleźć by podtrzymywać motywację.
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:41   #116
grosikk
Raczkowanie

CZeść dziewczyny!
Ja zaczęłam właśnie od dziś "plażowanie" i nawet przeżyłam ten dzisiejszy dzień
NA śniadanko 1 i 2 wrąbałam po jajku na twardo i kawałku pomarańczowej papryki,no i kawka z mlekiem 0,5%.
na obiadek 3/4 piersi z kurczaka i kawałek pieczonej papryki.
na kolacje kawałek piersi z kurczaka.
wypiłam 1/5l słabej czerwonej herbaty
Wiem że trochę mało tego jedzenia ale niestety nic innego w lodówce nie mam.
Trochę ciężko mi no moi faceci dostali bombowe obiadki a ja tylko cycka
Mam nadzieję że uda mi się wytrzymać do piątku bo potem mam dwa dni imprez z których się ciężko będzie wymigać.
Startuje z wagi 58(mojej wagi bo na innych jest 62(( )
Nienawidzę mojego brzucha,dupska i ud
Pozdrawiam
grosikk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:49   #117
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez grosikk Pokaż wiadomość
CZeść dziewczyny!
Ja zaczęłam właśnie od dziś "plażowanie" i nawet przeżyłam ten dzisiejszy dzień
NA śniadanko 1 i 2 wrąbałam po jajku na twardo i kawałku pomarańczowej papryki,no i kawka z mlekiem 0,5%.
na obiadek 3/4 piersi z kurczaka i kawałek pieczonej papryki.
na kolacje kawałek piersi z kurczaka.
wypiłam 1/5l słabej czerwonej herbaty
Wiem że trochę mało tego jedzenia ale niestety nic innego w lodówce nie mam.
Trochę ciężko mi no moi faceci dostali bombowe obiadki a ja tylko cycka
Mam nadzieję że uda mi się wytrzymać do piątku bo potem mam dwa dni imprez z których się ciężko będzie wymigać.
Startuje z wagi 58(mojej wagi bo na innych jest 62(( )
Nienawidzę mojego brzucha,dupska i ud
Pozdrawiam

Witamy i zapraszamy
Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 no i zaczełam plażowanie i już niedługo będzie te 58
A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-04-21, 21:54   #118
styska
Rozeznanie

[1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;7310833]Witamy i zapraszamy
Ja też miałam taką wagę dokładnie 58 pokazywała..... kupiłam teraz nową i jakież było moje zdziwienie jak zobaczyłam 62 no i zaczełam plażowanie i już niedługo będzie te 58
A problem mam ten sam brzuch i uda ... i ten cellulit mnie zabija wrrr[/QUOTE]

No to ja mam ten sam problem 58 na wadze w porywach do 59 i najwieksza zmora to brzuch i uda. Tak wiec mam nadzieje,ze do lata uda sie nam wypracowac odpowiednie wymiary
styska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 21:56   #119
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sunapee Pokaż wiadomość
A to pewnie dlatego,ze ta otylosc amerykanska to taki troche stereotyp.Czesto mozna spotkac tu na ulicach ludzi wrecz ogromnych,ale z drugiej strony tych szczuplutkich i sexownych tez nie brakuje.Ja zauwazylam,ze ludzie otyli przewaznie naleza do grupy niezarabiajacej zbyt wiele i niestety zywiacych sie smieciwym jedzeniem.Ja teraz mieszkam w miescie uniwersyteckim i amerykanskie studentki potrafia wygladac na prawde super.Tutaj niestety,zeby nie byc oblesnie grubym trzeba kupowac drozsze jedzenie a to oczywiscie wiaze sie z wyzszymi zarobkami.
a jesli chodzi o abercrombie to ich targetem na rynku jest mlodziez tzw "preppy" czyli tacy,ktorzych rodzice maja grubsze portfele
Ja stosuję ten błonnik i jestem zadowolona bo wypróżniam się regularnie, a podobno na I fazie są problemy... chociaż ja zawszze miałam
Lepszy jest Humavit ze skrzypem i pokrzywą - z drożdży ale jako wypełniacz ma skrobię ziemniaczaną ..... a tego nie lubimy ... a szkoda bo i paznokcie i włoski po nim ładne
5a3cc703cdea367dc4857f7c8a4bccc3ed5dc513_63b764c3f051b jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-21, 22:02   #120
k_asiaczek
Zadomowienie

to ja w takim razie nie kupuję nowej wagi

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości