![]() |
#91 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Daim Blond SL, Clean, IsaDora, Golden Rose i inne
Za wodę termalną raczej nie chciałabym oddawać próbek perfum a z wątku nic za nią nie wybierzesz jakby była aktualna?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#92 |
Raczkowanie
|
Raczej nie - prawie wszystkie zapachy znam.
![]() |
#93 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaisalmer 2ml Avignon 3 ml Black Cashmere 4ml Escada Magnetism 2 ml L de Lolita 3ml Pure Purple 4 ml Vanille Cannelle 3 ml Un Bois Vanille 2ml Cinema 2ml Daim Blond 3ml Gucci by Gucci (jedna) Za to mogę oddać Biotherm (ponad 36 ml). Za wodę termalną 2 chusteczki samoopalające. Jakbyś mi odlała powiedzmy jeszcze do tego 2 ml tego Clean oraz 5 ml Green Tea, dorzucę pierścionek (kosztował ponad 20 zł). Więc miałybyśmy sporą wymiankę. Clean EDP (jaka to firma i jaki jest ten zapach?)
![]() |
![]() |
#94 |
Raczkowanie
|
oj, przykro mi, ale taka wymiana w ogóle mi się nie opłaca. Już same próbki Avignon, Jaisalmer i Black Cashmere o pojemnościach, które wybrałaś są równoważne wartościowo Biotherm.
Może kiedy indziej uda nam się wymienić ![]()
![]() |
#95 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cena Biothermu za ok.37 ml to ok. 44 zł. Twoje zapachy policzę wg cen na wizażu po 4 zł za 1ml. A więc proponowałabym taką wersje: cały Biotherm (44 zł) pierścionek (22 zł) 2 chusteczki Vichy (8,40) za: Jaisalmer 2ml Avignon 2 ml Black Cashmere 2ml L de Lolita 2ml Pure Purple 2 ml Vanille Cannelle 2 ml Un Bois Vanille 2ml Cinema 2ml Daim Blond 2ml Już bez wody termalnej oczywiście. Co Ty na to?
![]() |
![]() |
#96 |
Raczkowanie
|
Protko, chyba jednak się nie zdecyduję. Na tej mgle nie zależy mi aż tak bardzo, żeby odpsikiwać zapachy, które lubię. Jak już pisałam, próbki oddam za coś, na czym bardzo mi zależy. Pozdrawiam
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:55.