![]() |
#91 |
Raczkowanie
|
Dot.: Podrywanie ;)
Tekst ze spadaniem z nieba jest żenujący. A najgorsze jest to, że faceci walą takimi tekstami i myślą, że są "orginalni"
![]() ![]() "Cześć. Jak masz na imię?" - zwyczajne, ale skuteczne. Przynajmniej jeśli chodzi o mnie ![]()
![]() |
![]() |
#92 |
Zadomowienie
|
Tak jak ja kiedys wbilam do autobusu siadlam i podchodzi do mnie koles od razu i pyta co to za autobus no to ja mu odpowiadam grzecznie,po cyzm on do mnie czy sie skads nie znamy ja,ze nie...ale jak juz zaczla zadawac 100 pytan skad wracam itp.to go zlewalam,az koles sie spytal czy ma jakies szanse? a ja tak chamsko ze nie....
historia jak historia gdybym z miesiac pozniej nie miala takiej samej akcji z tym samym kolesiem...... co ciekawsze na poczatku go nie poznalam i przy tekscie czy sie znamy odp.ze nie,a on mnie przeprosil i znowu ta sama gadka.... ciekawe jest to,ze koles podchodzil do sprawy od razu jak tylko wsiadlam za 1 i drugim razem do autobusu co swiadczy o tym,ze nie mial zadnego stresu z tym zwiazanego wiec pewnie czesto tak zagadywal....pewnie dziennie z 20 dziewczyn ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#93 |
Wtajemniczenie
|
Wolałą bym chyba typowe, czesc jak masz na imie?;pxD Na kawe bym raczej nie poszła
![]() ![]() ![]() Mi się zdarzyło podrywanie na telefon w sensie. Dasz mi na chwile telefon, bo mam tylko karte, a chciałbym napsiać sms'a- dałam, myslałąm ze napisze i sobie pójdzie, a on zacząL mi cos tam nawijać, na początku spoko cos tam gadała, ale potem zaczął przynudzać to sobie poszłam:P Innym razem jechyałam z kolezanką autobusem i koleś mnie widziałna przystanku. my wsiadłysmy, a oni jechali za autobusem przez całe miasto, a jak wysiadłam to poprosił mnie o numer. Dałam mu nawet. Ale potem załowałam, bo to idiota kompletny ![]() ![]() ![]() Często zdarza mi się, ze jakis koleś, zatrzyma sie samochodem i zapyta "w która stronę jechać do *miasta obok*" a widząc na rejestracji, ze pochodzi z mojego miasta i nie da sie nie wiedzieć gdzie pojechać, pokazuje przeciwny kierunek jazdy ![]()
![]() |
#94 |
Zakorzenienie
|
Ja uwielbiam flirtować
![]() ![]() ![]() Osobiście zauwazylam ze chlopacy z jednej strony sie mnie trochę boją ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.